Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » víčka na brzd.kap.

Vostrý Ondřej (Člen)
09.12.2007 18:40:06

víčka na brzd.kap.

Zdarec kluci,chci se zeptat:
Loni jsem si koupil myslim od louise chromový víčka na brzdový kapaliny a teď jsem to vyhrabal.Napadlo mi,jestli by šlo do toho víčka laesrem vypálit třeba logo suzuki nebo bandit.Našel jsem vzory tady na stránkách.Jde mi o to,jestli nevíte,jakou povrchovou upravu ty víčka mívaj,a jestli potom nebudou třeba reznout.Momentálně jsou hladká.dík všem

Banditatom (Člen)
09.12.2007 19:24:18

Re: víčka na brzd.kap.

Vostrý Ondřej psal:

Zdarec kluci,chci se zeptat:
Loni jsem si koupil myslim od louise chromový víčka na brzdový kapaliny a teď jsem to vyhrabal.Napadlo mi,jestli by šlo do toho víčka laesrem vypálit třeba logo suzuki nebo bandit.Našel jsem vzory tady na stránkách.Jde mi o to,jestli nevíte,jakou povrchovou upravu ty víčka mívaj,a jestli potom nebudou třeba reznout.Momentálně jsou hladká.dík všem

No jo, ale co je to za materiál, víš? ocel, hliník nerez, plast.idontknow vypálit by to zřejmě šlo.

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
John (Člen)
09.12.2007 19:53:37

Chlapi a neni nějakej jinej obchod kde se daji ty víka sehnat? A za jaký love asi ?smile1

Datel (Člen)
09.12.2007 20:15:40

John psal:

Chlapi a neni nějakej jinej obchod kde se daji ty víka sehnat? A za jaký love asi ?smile1

Mrkni do bazaru. Něco prodával Kolibřa

John (Člen)
09.12.2007 20:35:55

Datel psal:
John psal:

Mrkni do bazaru. Něco prodával Kolibřa

Dík za info , mrknu tamgoodbigsmile

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS