Nejsi přihlášen
Idiot
diskuze s novym majitelem Suzuki DR 650
Tato motorka je jednovalec s dvema svickamy
vice v diskuzi
http://forum.motorkari.cz/viewtopic.php … 41&p=1
jako ja se tady skoro pochcal smichy
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
K.a.s.y.m. (Člen) 11.12.2007 13:29:14 Offline |
Re: Idiot
No jako vtip nic moc a jako realita docela mazec. 4T prostě znamená 4 válce
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
tomB12 psal:Děcka furt žijou v nějaké virtuální realitě místo aby kuchali doma motor z fichtla a pak to tak dopadá
přesně tak !!!! kua měl jsem tak 20 jawek a žádná nezůstala nerozkuchaná ... dycky jak jsem koupil novou dvaapulu tak jsem na ní šel s bruskou... eeeeh to byly časy
Blu one.... old one
tak to byla fakt diskuze...
K.a.s.y.m. (Člen) 11.12.2007 14:10:50 Offline |
No a pak že tady neumíme poraditDlouho sem sice nechodím,ale i když tu pár takhle blbech dotazu bylo(třeba sundání gumy flexou) tak se vždycky rozumná odpověd našla,ale tohle je fakt mazec.Chvíli jsem přemýšlel jestli to není ftip
asi jsem to prehnal s tim "debilem" spis vosel by se tam hodilo tak kdyz tak moderatore prepsat diky. jako zasmeju se no. ale je pravda ze vo technice toho moc nevim ale urco vim co kupuju ze jednoval nebo 4val nebo 2v a tak no. a hlavne jak se toho tam chytli kluci a nechali ho v tom koupat. a tak no proste k zasmani dobre
tak já se teda přiznám. mám základku, gympl, všz, byl sem v moskvě, mam motyku, a přesko sem se nikdy v životě vlasně nesetkal s teorií spalovacích motorů. a žiju. a vim jak dlouho je březí kráva.
takže s chudáčkem sem solidární.
řikám si hurikán
Mour psal:osiris psal:...příjde mi zvláštní se někomu za to vysmívat i když se nad tím taky pousměju
...to jako že si někdo koupí motorku a neví kolikpak že to má vlastně válců??? ....dle mě si nic jiného než výsměch nezaslouží
no ja jsem na tom byl stejne ... jsem to koupil, abych jezdil ... kolik to ma valcu mi bylo jedno ... dokonce jsem se ani nestaral, kdyz mi skarda ve slabe chvilce prozradil, ze mi to jede jen na tri
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
vorel psal:tak já se teda přiznám. mám základku, gympl, všz, byl sem v moskvě, mam motyku, a přesko sem se nikdy v životě vlasně nesetkal s teorií spalovacích motorů. a žiju. a vim jak dlouho je březí kráva.
Já jsem vyšel z 8 třídy no a co???
Kupuju za 10, za 45 prodávám a mě těch 5% docela stačí
The father of the little princess of the dawn
vorel psal:tak já se teda přiznám. mám základku, gympl, všz, byl sem v moskvě, mam motyku, a přesko sem se nikdy v životě vlasně nesetkal s teorií spalovacích motorů. a žiju. a vim jak dlouho je březí kráva.
Jak?
jak dlouho ještě?
Newada psal:vorel psal:tak já se teda přiznám. mám základku, gympl, všz, byl sem v moskvě, mam motyku, a přesko sem se nikdy v životě vlasně nesetkal s teorií spalovacích motorů. a žiju. a vim jak dlouho je březí kráva.
takže s chudáčkem sem solidární.Jak?
...bych řek dokud se neotelí
Loser psal:Mour psal:osiris psal:...příjde mi zvláštní se někomu za to vysmívat i když se nad tím taky pousměju
...to jako že si někdo koupí motorku a neví kolikpak že to má vlastně válců??? ....dle mě si nic jiného než výsměch nezaslouží
no ja jsem na tom byl stejne ... jsem to koupil, abych jezdil ... kolik to ma valcu mi bylo jedno ... dokonce jsem se ani nestaral, kdyz mi skarda ve slabe chvilce prozradil, ze mi to jede jen na tri
...fakt sis šel koupit motorku a nic sis o ní nepřečet, nenaštudoval?? ...tos o dost přišel
To vížejó, nejdůležitější při koupi je se zeptat jestli s tim jde jet pila....to je to hlavní
Ps. Jak dlouho je březí kráva? Já vim slonici
myslím si, že tady je daleko víc věcí k smíchu
každej musí jednou začít, třeba i takhle
cítím s ním, protože na motorce sem začal loni, javku sem nikdy nepůlil, protože sem jí nikdy neměl, z rodiny nikdo nikdy nebyl přes motory a tomu podobné věci, ale na druhou stranu třeba umím a rozumím jiným věcem co neumíte VY
takže zasmát se ano, ale s rozumem a bez idiota, protože úplně ve stejné situaci můžete být VY v něčem jiném.
jo nejsem moralista, ale nepřijde mi to k takovému hodnocení
jsem na motorky podobnej dřevák, ale barák sem si postavil skoro sám. a ten kdo ho stavěl ví o čem mluvim.
momentalně zavostalej
...enem esi na nás tady tag trochen nemachruješ, vogo ...taky mam zemědělku, teda enem prostřední, ale vim jak je kerý zwieržatko těhotný ...ale myslim, že bes toho taky dokážu žít
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
neumim nic, motor bych v zvote nerozebral a nedaql dohromady, ale umim cist, a umim se podivat. jak je videt ta on neumi ani cist ani se podivat. nekdo mu tam naspal ze to jedno valec ale on si jede dal tu svou. mel jit do suzuki a rict jim ze mu dr de na jeden valec by se tam znej asi pocurali
Banditatom (Člen) 11.12.2007 15:16:41 Offline |
I takový jsoz mezi námi. Kuci potřebuju poradit nějak mi to jede jen 4 válce
16v Vůbec to netáhne
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 11.12.2007 15:25:32 Offline |
Nemůžu si pomoct ,ale celou dobu mi to připadá jako vtip.
Banditatom (Člen) 11.12.2007 15:26:04 Offline |
vorel psal:sedum čeho? ?
ventilů
Banditatom (Člen) 11.12.2007 15:40:17 Offline |
vorel psal:jo jo jo. březí sedum ventilů. jo.
nebo sedmej kvalt
Mour: jsem si bandasku vybral uz v sedmnacti letech a az kdyz jsem nevedel, do ceho zainvestovat, tak jsem si rek, ze si ji koupim. Bylo mi jedno, jestli de na bejka nebo se krouti v zatackach. Zacal sem cist inzeraty a tam jsem se dozvedel spoustu veci - treba jako, ze na tom ma nekdo padaky (to jsem si predstavoval, jako ty klasicky padaky, ktery vzdycky v cili vystreli za tema rychlejma autama, aby je to zbrzdilo ... vubec me nenapadlo, ze to ma neco spolecnyho s padanim). Pak jsem cucel, kdyz nekdo psal, ze tam ma pancerovy hadice (to nevim do dneska, co to presne je).No a kdyz tam mel nekdo stitek, tak jsem si myslel, ze to je nejakej kovovej stitek na kostre, kde je treba vyrazeny nejaky spesl cislo, ktery zarucuje, ze je ta motyka OK.
No a stemato znalostma jsem se sel podivat na dve motyky. Moc se mi ale nelibili. Az kdyz jsem videl tu treti, tak jsem ji vzal (se mi libila ze vsech nejvic).
Jediny, co me zajimalo, bylo, co se do toho leje za naftu, jak se na tom radi a k cemu jsou vsechny ty sracky na riditkach. Zaplatil jsem a se smrti v ocich jsem se ubral sedesati kilometrovou rychlosti ku praze a pote za tmy a deste do Asie
Tak to je moje story
Mour psal:osiris psal:...příjde mi zvláštní se někomu za to vysmívat i když se nad tím taky pousměju
...a vánočku, tu třeba jíš? a taky víš hovno čím a jak se plete
...áááách jo
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osi, myslim že vánočka se plete rukama
dole štyrka, na ní trojka a navrch dvojka, propíchá se špejlema, posype mandlema, a peče na stovosumdesát. dyš se u toho usne tak se to černá pak dává jako péefka, jedna Tajná mi visí na trámu
řikám si hurikán
Loser psal:Mour: jsem si bandasku vybral uz v sedmnacti letech a az kdyz jsem nevedel, do ceho zainvestovat, tak jsem si rek, ze si ji koupim. Bylo mi jedno, jestli de na bejka nebo se krouti v zatackach. Zacal sem cist inzeraty a tam jsem se dozvedel spoustu veci - treba jako, ze na tom ma nekdo padaky (to jsem si predstavoval, jako ty klasicky padaky, ktery vzdycky v cili vystreli za tema rychlejma autama, aby je to zbrzdilo ... vubec me nenapadlo, ze to ma neco spolecnyho s padanim). Pak jsem cucel, kdyz nekdo psal, ze tam ma pancerovy hadice (to nevim do dneska, co to presne je).No a kdyz tam mel nekdo stitek, tak jsem si myslel, ze to je nejakej kovovej stitek na kostre, kde je treba vyrazeny nejaky spesl cislo, ktery zarucuje, ze je ta motyka OK.
No a stemato znalostma jsem se sel podivat na dve motyky. Moc se mi ale nelibili. Az kdyz jsem videl tu treti, tak jsem ji vzal (se mi libila ze vsech nejvic).
Jediny, co me zajimalo, bylo, co se do toho leje za naftu, jak se na tom radi a k cemu jsou vsechny ty sracky na riditkach. Zaplatil jsem a se smrti v ocich jsem se ubral sedesati kilometrovou rychlosti ku praze a pote za tmy a deste do Asie
Tak to je moje story
hodně mi to připomíná, když jsem kupoval taky bandasku(učený z nebe nespadl)
když to jede,je to OK
njn Moure - mozna ho to vubec nezajima , chce jen jezdit , napr. je tady hodne lidi co pozivaji PC a taky o nem vi houno a kdyz ho kupuji tak je kriteriem barva bedny a barevna sladenost s monitorem
ps. vyjmenuj kompletni konfiguraci PC ze ktereho pises (hlavne typ MB )
pps. idiot je proto ze diskutuje o necem o cem nema ani sajn - a je to v rodine stejne
ppps.stejne si tam nekdo dela prdel
to luzr : spravny pristup pri nakupovani
MOTO KOZZI GRISO
mouroj: a zjišťuješ (na internetu a v kuchařkách) z jaký mouky je než si jí jdeš koupit? pochybuju
...jasně, byl to příměr jarda to vystihl líp než já a tak nějak jsem to myslel
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Raději se distancuju od diskuse-taky bych mohl dostat napomenutí,že se nevyznám v pečivu..
Nicméně-vánočka,ani PC nejsou motorka..je to cenově jinde..a pokud nejsem alergickej na lepek,tak je to vcelku buřt...stejně tak u PC-taky není co zkazit při koupi,ikdyž o tom vím naprostou ,ptž je to tak nějak cenově všude stejný..
To samý elektronika,záclony,nábytek atd...
Vím,že to bylo jen přirovnání...ALE!!!
Spíš bych to přirovnal ke koupi vozu...a pak si takovej nešťastník koupí diesla,aniž by o tom věděl a načepuje tam naftu nebo naopak...A je co?Průser!
Taky by se vám asi nelíbilo,kdyby si synátor popř. manželka či jiný příbuzný půjčil auto a takhle to zprznil
Tudíž můj názor je,že zrovna u motorových vozidel je jaksi na místě si zjistit základní údaje...
PS-o vánočkách vím,krátká brigáda v pekárně mě poučila...
PURE NAKED BIKE!
no už to zase zasahuje do nesmyslů
meloun - je mi šuma fuck jestli si jdu koupit auto 6-5-4-3vál.
každej člověk má jiné základní údaje. a divil by si se, kolik je lidí co jako základní údaj má vzhled a barvu auta
svoje sem si řekl a du makat
do této diskuze už nezasahuji, protože za svým názorem si stojím
momentalně zavostalej
Vždyť jsem neřek,že musí hned sklidit výsměch,nééé??
Zkrátka u tohodle by mi to přišlo na místě...
To je jak příhoda s Hankou Novákouc(sousedka)..hodná holka,zdr.sestra,bohužel šeredná jak noc,ale tak nějak všeobecně oblíbená..asi proto,že je hodná....a ta mi volá,když valí z noční domů,ccelá vyděšená,že už fakt neví jak dál,skoro brečí!Nemohl jsem z ní dostat,o co jde,jen ať rychle přijedu na benzínku,že už je v koncích!(auto si koupila slavnostně před týdnem)
Tak já tam letim jak splašenej,co se zase nestalo...stojí tam a s beznadějí ale už i trochou úlevy ve tváři mi sděluje,že neví,kudy se do toho čepuje benzín!!!
Já myslel,že mě trefí!
A takhle nějak to pak dopadá no...
PURE NAKED BIKE!
no vidis ... to jsou ty priority ... koupila to, pze se ji to libilo a kde to ma nadrz ji bylo jedno. Jednou to proste muselo prijit a ted uz vi, kde to ma duru do nadrze. Az pichne gumu, tak cekej dalsi telefonat, abys ji mohl ukazat, kde to ma schovanou rezervu a hever.
Neni treba vedet nejaky technicky veci ... na vse clovek prijde casem. Takhle ma radost, ze si koupil neco, co se mu libi a netrapi se hned vod zacatku, ze si koupil jen 1,3 TD, kdyz treba za stejny love mohl mit vo pul roku starsi 1,3 TDI (to sem davam jen jako priklad ... vubec nevim, jakej je mezi tim rozdil)
K.a.s.y.m. (Člen) 12.12.2007 13:55:10 Offline |
Já zas vím,že z tý plechový krabice pod stolem běhají malý trpasličci s kyblíčkama s různou barvou nahoru do monitoru a dělaji mi tu různý obrázky a písmenka
vorel psal:Filous, u vás se učilo havně za jak dlouho vyroste na poli egelitka a jak vojebat agronoma (co měl sice titul ale trachtorům nerozuměl ani za ) proč něco nejde
A zvížata, vogo nejsou těhotný
...vogo, se eště voptam, dyš seš ten specijalist na zvířecí gynekologiji...dyš je kráva těhotná v březnu, tag je březí, to je mi jako jasný, vo tom nejni třeba diskutovat, ale co dyš votěhotní třeba f červenci??? ...ha?e?
K.a.s.y.m. (Člen) 12.12.2007 13:59:19 Offline |
Filous psal:vorel psal:Filous, u vás se učilo havně za jak dlouho vyroste na poli egelitka a jak vojebat agronoma (co měl sice titul ale trachtorům nerozuměl ani za ) proč něco nejde
A zvížata, vogo nejsou těhotný...vogo, se eště voptam, dyš seš ten specijalist na zvířecí gynekologiji...dyš je kráva těhotná v březnu, tag je březí, to je mi jako jasný, vo tom nejni třeba diskutovat, ale co dyš votěhotní třeba f červenci??? ...ha?e?
..... ty woe ty jsi tak převtělená kráva co
jardagsf:
...se mi jako chceš vysmívat, jó??? ...náhodou, barva mi příde u počítače hodně důležitá, si přectaf, že ti to pag nebude ladit s nábytkem ...co je f tý krabici je dost jedno, páč to stejně nejni vidět
vám k tomu taky něco pofim
já si fčera f knajpje koupil slivivici a bylo mi ouplně jedno kolik má voltů páč cena byla gut a šmakovala mi.
pro jistotu sem jich dal víc a navíc to doma dorazil tou svou 53%
a ůplně f pohodě...
...nikdo nevojebe Ježíše...
Banditatom (Člen) 12.12.2007 16:48:33 Offline |
Borák psal:vám k tomu taky něco pofim
já si fčera f knajpje koupil slivivici a bylo mi ouplně jedno kolik má voltů páč cena byla gut a šmakovala mi.
a ůplně f pohodě...
já si dneska ráno před spaním, dal u nás v hospůdce 7 pivsonú a to se to dneska chrnělo.
Borák psal:vám k tomu taky něco pofim
a ůplně f pohodě...
a co tim chceš říct?? že jsi měl včera den jako všechny ostatní
A je to!!
Banditatom (Člen) 12.12.2007 17:52:06 Offline |
zrzule psal:Borák psal:vám k tomu taky něco pofim
a ůplně f pohodě...a co tim chceš říct?? že jsi měl včera den jako všechny ostatní
kvásný život
hele ty zemedělče, vona neni březí v nějakym měsíci ale všech devjet, jako, a esli myslíš esli může zabřeznout v červenci tak úplně v klidu, dokonce to tak běžně dělaj, aby byly telata jen co sleze sních.
ale, vogo teď mam jednu fakt těžkou votásku: jak se tomu řiká dyš jako rodí vofce? ha?e? a ne že voláš do dolínku
řikám si hurikán
Banditatom (Člen) 12.12.2007 19:17:56 Offline |
vorel psal:hele ty zemedělče, vona neni březí v nějakym měsíci ale všech devjet, jako, a esli myslíš esli může zabřeznout v červenci tak úplně v klidu, dokonce to tak běžně dělaj, aby byly telata jen co sleze sních.
ale, vogo teď mam jednu fakt těžkou votásku: jak se tomu řiká dyš jako rodí vofce? ha?e? a ne že voláš do dolínku
vorel psal:hele ty zemedělče, vona neni březí v nějakym měsíci ale všech devjet, jako, a esli myslíš esli může zabřeznout v červenci tak úplně v klidu, dokonce to tak běžně dělaj, aby byly telata jen co sleze sních.
...nemusim nikam volat, to je jasný, kráva se votelí a vovec se vovofcí ...ale stejně furt nechápu, jag může mít kráva březen f červenci
Filous psal:jardagsf:
...náhodou, barva mi příde u počítače hodně důležitá, si přectaf, že ti to pag nebude ladit s nábytkem ...co je f tý krabici je dost jedno, páč to stejně nejni vidět
jako moje zena , jako moje zena
MOTO KOZZI GRISO
Stojím za Mourem. Ten kluk je blb. I když spíš si myslím,že si tam někdo úspěšně dělá prdel.
To Jarda GSF: nevím o počítači ze kterého píšu nic, na druhou stranu pokud budu kupovat nový,tak si k tomu vezmu někoho kdo tomu rozumí a nechám si poradit a vše vysvětlit,případně tomu budu věnovat čas a nastuduju si to sám. Pokud je to pravda a není to vtip,dotyčného budou brzo někde lovit z příkopy. Nejvíc mě děsí představa,že si někdo tu mašinu pak od něho koupí
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
čertice lbc (Člen) 13.12.2007 09:21:58 Offline |
ty brdo, sem ženská a ještě blbá blondýna ale že by někdo kdo chce mašinu měl tak mizernou představu o tom co kupuje
MEMENTO MORI
čertice lbc (Člen) 13.12.2007 09:26:10 Offline |
Lihy psal:vorel psal:ale, vogo teď mam jednu fakt těžkou votásku: jak se tomu řiká dyš jako rodí vofce? ha?e? a ne že voláš do dolínku
Vogo si nejsem jistej ale neni to bahnění
ty vole vy máte starosti
MEMENTO MORI
čertice lbc psal:Lihy psal:vorel psal:ale, vogo teď mam jednu fakt těžkou votásku: jak se tomu řiká dyš jako rodí vofce? ha?e? a ne že voláš do dolínku
Vogo si nejsem jistej ale neni to bahnění
ty vole vy máte starosti
...to jsou náhodou dost důležitý věci
čertice lbc (Člen) 13.12.2007 09:48:50 Offline |
Mour psal:čertice lbc psal:Lihy psal:
Vogo si nejsem jistej ale neni to bahněníty vole vy máte starosti
...to jsou náhodou dost důležitý věci
no to každopádně pár sem si jich přečetla a hned sem chytřejší ,to víš mi holky z města neznme jak to maj ofce a krávi
MEMENTO MORI
čertice lbc psal:Mour psal:čertice lbc psal:
ty vole vy máte starosti...to jsou náhodou dost důležitý věci
no to každopádně pár sem si jich přečetla a hned sem chytřejší ,to víš mi holky z města neznme jak to maj ofce a krávi
..ne jotak to se f celku divim o ofci dejme tomuale s tema kravama......
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
čertice lbc (Člen) 13.12.2007 10:03:25 Offline |
gore psal:čertice lbc psal:Mour psal:
...to jsou náhodou dost důležitý věcino to každopádně pár sem si jich přečetla a hned sem chytřejší ,to víš mi holky z města neznme jak to maj ofce a krávi
..ne jotak to se f celku divim o ofci dejme tomuale s tema kravama......
prava pravdoucí krav je tady víc než pastvě
MEMENTO MORI
takže máme ve všem jasno, počty válců sou vyřešený, (sem se byl taky mrknout a mám tam celkem dva), vovce se bahní, to je taky v pořádku, ke kravám se dává bejk v červenci a srpnu aby se to mohlo hezky vod jara telit a pást a na podzim moh dojel italskej láďa s kamijonem pro mladý maso. takkže vše zatim v celkem pořádku.
řikám si hurikán
K.a.s.y.m. (Člen) 13.12.2007 12:11:48 Offline |
....nějakej chytrej ,ne?
inkvizitorr (Administrator) 13.12.2007 13:09:08 Offline |
vorel psal:takže máme ve všem jasno, počty válců sou vyřešený, (sem se byl taky mrknout a mám tam celkem dva), vovce se bahní, to je taky v pořádku, ke kravám se dává bejk v červenci a srpnu aby se to mohlo hezky vod jara telit a pást a na podzim moh dojel italskej láďa s kamijonem pro mladý maso. takkže vše zatim v celkem pořádku.
hele a jak je to s těma barevnejma pastelkama pro ty králici do králičárny??? je to vopravdu tak zlý???
doba je temná...
Filous psal:vorel psal:hele ty zemedělče, vona neni březí v nějakym měsíci ale všech devjet, jako, a esli myslíš esli může zabřeznout v červenci tak úplně v klidu, dokonce to tak běžně dělaj, aby byly telata jen co sleze sních.
ale, vogo teď mam jednu fakt těžkou votásku: jak se tomu řiká dyš jako rodí vofce? ha?e? a ne že voláš do dolínku...nemusim nikam volat, to je jasný, kráva se votelí a vovec se vovofcí ...ale stejně furt nechápu, jag může mít kráva březen f červenci
A žralok se co ? žralok se wožere
českýmu luštičoj stačí propiska
fakt nekecám http://cs.wikipedia.org/wiki/%C4%8Cesk% … A1ti%C4%8D
řikám si hurikán
Český luštič: Mírně zavalité středně dlouhé tělo, silné středněkrátké nohy. Délka uší 11 - 12 cm, jsou masité a vzpřímené, krátký krk. Barva srsti j špinavě žlutá až okrová s jemným šedomodrým nádechem. Barva očí hnědomodrá až modrošedá.
...kuwa někoho mi to připomíná ...až na ty oči
K.a.s.y.m. (Člen) 13.12.2007 15:35:57 Offline |
Mour psal:Český luštič: Mírně zavalité středně dlouhé tělo, silné středněkrátké nohy. Délka uší 11 - 12 cm, jsou masité a vzpřímené, krátký krk. Barva srsti j špinavě žlutá až okrová s jemným šedomodrým nádechem. Barva očí hnědomodrá až modrošedá.
...kuwa někoho mi to připomíná ...až na ty oči
...kocour??..nebo osel??
Stránky: 1