Nejsi přihlášen
Progear 650 (Člen) 11.12.2007 15:13:47 Offline |
Re: Freestyle Pardubice
blizsi info? dik
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen) 11.12.2007 15:27:39 Offline |
tož to skuču teď o výkendu ne?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Newada:Nejdu,byl jsem na FMX nedávno v Sazka Aréně a tohle nemůže být lepší.Na druhou stranu to určitě nechci zatracovat,ale nedávno jsem viděl nejlepší borce na světě v tomto odvětví právě v Praze v Sazka Aréně....
Máme setkání a pokec,většinou s východočeskýma motorkářema od 20 h v restauraci u Jindřicha v Polabinách,tak jestli chceš,tak klidně doraž...
Tomy psal:Newada:Nejdu,byl jsem na FMX nedávno v Sazka Aréně a tohle nemůže být lepší.Na druhou stranu to určitě nechci zatracovat,ale nedávno jsem viděl nejlepší borce na světě v tomto odvětví právě v Praze v Sazka Aréně....
Máme setkání a pokec,většinou s východočeskýma motorkářema od 20 h v restauraci u Jindřicha v Polabinách,tak jestli chceš,tak klidně doraž...
Tomy nic ve zlým ale Polabiny největčí hnus na světě to vím né?sem tam byl nešťastně ženatej
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Tomy psal:Newada:Nejdu,byl jsem na FMX nedávno v Sazka Aréně a tohle nemůže být lepší.Na druhou stranu to určitě nechci zatracovat,ale nedávno jsem viděl nejlepší borce na světě v tomto odvětví právě v Praze v Sazka Aréně....
Máme setkání a pokec,většinou s východočeskýma motorkářema od 20 h v restauraci u Jindřicha v Polabinách,tak jestli chceš,tak klidně doraž...Tomy nic ve zlým ale Polabiny největčí hnus na světě to vím né?sem tam byl nešťastně ženatej
Palous:No tak my jdeme jenom na a já bydlím na Cihelně a nestěžuju si...
Stránky: 1