Nejsi přihlášen
JEEP Cherokee 2.5Tdi ... má někdo zkušenost?
... venku není ani nula a ráno se mu vůbec nechce startovat, je to normální? co se bude dít v zimě?? každej další start už je v pohodě, na první drcnutí. První je ale poskakování jako v Avii, bílej čoud ... ještě zkusím vyjet naftu, ale tak snad u OMV nemají kaši ...
... čas na žhavení, spojka, odplokovaní imobilizeru, to všechno dostává ...
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Progear 650 (Člen) 11.12.2007 16:30:41 Offline |
Re: JEEP Cherokee 2.5Tdi ... má někdo zkušenost?
přesně. nežhavíš. když je vyndáš, poznáš to, když sou zasraný nemakaj. případně připojit na elektiku a uvidíš sám. když se ohřeje tak maká a když ne tak .....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
taky myslím že žhavičky vytáhni je a natvrdo je přioj na baterku měly by se tak nažhavit že zrudnou ...
pavel dolínek (Člen) 11.12.2007 19:23:31 Offline |
se nediv ta dvapulka je tusim talianskej motor
"una storia italiana"
Banditatom (Člen) 11.12.2007 20:04:56 Offline |
luboss psal:... venku není ani nula a ráno se mu vůbec nechce startovat, je to normální? co se bude dít v zimě?? každej další start už je v pohodě, na první drcnutí. První je ale poskakování jako v Avii, bílej čoud ... ještě zkusím vyjet naftu, ale tak snad u OMV nemají kaši ...
... čas na žhavení, spojka, odplokovaní imobilizeru, to všechno dostává ...
souhlas s osim zřejmě žhaviče. Ale jako nic proti OMV, ale známý má evasiona tankoval taky u OMV a loni v zimě tak samo problémy Nestartovalo, a extrémě kouřilo "naložena V3S v kopci je proti tomu úplný hovínko" mrkni na pal.filtry jestli na nich je takovej hnus mazlavej vošklivej tak naftička není ok, ale ko...
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:luboss psal:... venku není ani nula a ráno se mu vůbec nechce startovat, je to normální? co se bude dít v zimě?? každej další start už je v pohodě, na první drcnutí. První je ale poskakování jako v Avii, bílej čoud ... ještě zkusím vyjet naftu, ale tak snad u OMV nemají kaši ...
... čas na žhavení, spojka, odplokovaní imobilizeru, to všechno dostává ...souhlas s osim zřejmě žhaviče. Ale jako nic proti OMV, ale známý má evasiona tankoval taky u OMV a loni v zimě tak samo problémy Nestartovalo, a extrémě kouřilo "naložena V3S v kopci je proti tomu úplný hovínko" mrkni na pal.filtry jestli na nich je takovej hnus mazlavej vošklivej tak naftička není ok, ale ko...
souhlas.V loni v zimě nafta u OMW a palivovej filtr plnej parafínu.
dneska to vyzkůšám a uvidíme... jinak jako jo, tlaián, morini, ale v diskuzich se docitam, jak s tema motorama maji lidi nahrkano 400-450tis km ... tohle je 98 a 150 (znam historii od prvniho majitele tady v cr)
kazdopadne se na tom aute delalo hodne, ale zhavicky ani pal. filtr ne ... takze je to nasnade
... diky
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Banditatom (Člen) 12.12.2007 10:14:12 Offline |
luboss psal:dneska to vyzkůšám a uvidíme... jinak jako jo, tlaián, morini, ale v diskuzich se docitam, jak s tema motorama maji lidi nahrkano 400-450tis km ... tohle je 98 a 150 (znam historii od prvniho majitele tady v cr)
kazdopadne se na tom aute delalo hodne, ale zhavicky ani pal. filtr ne ... takze je to nasnade
... diky
dovoz nebo nový v čr?
Tarmbus chytal i bez nich. Občas se mu sice muselo pomoct novinama, ale zase to i dneska vynahradí v kopci, když si pomůžeš ovládáním předvstřiku. Pak se ti všechny Many, Dafy a podobné věci s omezovačem jen koukají na záda... Přesněji řečeno na ten oblak kouře co je za tebou.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
koupeno tady v CR
... a byly to zhavicky, ALE ta anabaze! ve Stanglovi mi dali podle katalogu zhavicky a vzduchac s palivovym filtrem. Ten jedinej tam snad pujde, kazdopadne svice i vzduchac byl uplne jinej.
infarktova Praha, ... cesta z Jiloveho do Letnan, pak do Hlubocep, tam jsem zjistil ze jsou jiny, zpet do Letnan, HODINA v katalozich proc tam nepasujou, vyskladneny boschky, pionyry, porad spatny ... pak jsme nasli nejaky jiny od chevroletu a ty se zdaly podle fotky v mym mobilu ok...
dve zhavicky uplne mrtvy pri pripojeni na baterku, jedna se teda krasne rozsvitila a tu posledni jsem udrzel v ruce ... takze to palilo jenom na jednu ... kuva to bylo ale koure
nakonec jsem je menil u Filouse f usb pred barakem pod lampou, super dilna, doporucuju... kdyz jsem cekal na kamose, co jsme jeli na hory.
kazdopadne happy end, rano v Rokytnici na prvni skytnuti bez jedineho zacouzeni...
nepekna vec i to, ze ty co tam podle katalogu patri (a nejdou tam) stojej 162,- jedna, kdezto ty co pasujou a nejsou v katalogu stojej 498,- kus
Banditatom (Člen) 14.12.2007 06:55:36 Offline |
to máš ještě jak štakš cenu
S OMV loni stejná skutečnost - venku -15 a nafta tři dny po sobě dycky zamrzla .... a když sem se na benzince ptal kdy jejich slavnej Alpin diesel má bod mrazu tak neviděli ........! :(((( Vod té doby tam pro jistotu furt liju velfobín nebo jak se ta sračka menuje, když trošku začne mrznout .....
Kakin psal:S OMV loni stejná skutečnost - venku -15 a nafta tři dny po sobě dycky zamrzla .... a když sem se na benzince ptal kdy jejich slavnej Alpin diesel má bod mrazu tak neviděli ........! :(((( Vod té doby tam pro jistotu furt liju velfobín nebo jak se ta sračka menuje, když trošku začne mrznout .....
tentokrate to byly fakt zhavicky, ... tak ale smutny to je, pomalu nejvetsi sit benzinek a sluzby o nicem mi prijde.
tak ještě jeden dovětek, v Praze v novym Mercedes - Chrysler centru na Chodově, jsem nakoupil filtry LEVNĚJI než u Štangla v druhovýrobě s nejlepší dealerskou cenou!
to jsem fakt nečekal... SUPER
jsem jak
Banditatom (Člen) 18.12.2007 19:34:43 Offline |
Americké komponenty, ruské komponenty všechno je to z číny
Stránky: 1