Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » PIT BIKE

Kakin (Člen)
13.12.2007 21:59:36

PIT BIKE

Kucí má dotaz. Nevim kolik lidí tady má pitbajka nebo ne, ale to je jedno. Můj dotaz se týká spíš majitelů nebo k do s tím má nějakou jezdeckou a servisovou zkušenost. Kamoši si koupili ty XMOTO 33 na 17 a 14 kolech a je to supr svezení celkem, akorát je tam nějakej na pussy karbec, protože při prudším přidání plynu z volnoběhu tak se asi zahltí nebo něco a nejde s nim nic udělat a nijak to nastavit a vychytat. Něco tomu karbecu asi chybí a je to prostě fakt blbý ... kdyby šlo jenom vo to prohrábnutí na volnoběh tak to se dá přežit ale je to nepříjemný při podřazování nebo i řazení když pak rychlejc přidáš a místo toho aby ti začlo hrabat kolo tak se ti to prvně na dvojáka zadusí a skoro zastaví a pak než se to zase rozkoktá tak místo elegantního driftu na listí seš rád že ti to nescípne ...... tudíž můj dotaz zní - co s tím karbecem nebo nejlíp za co ho asi vyměnit! :))) Jinak svezení fakt gut a člověk se na tom docela vyblbne! :))

marcoo (Člen)
13.12.2007 22:04:11

Re: PIT BIKE

karbec za stříkačku surprised

Goody (Člen)
13.12.2007 22:43:07

hae, mam ho taky, a skoro bez problemu. u karbce sem akorat poladil jehlu! jde za plynem jak divej, akorat jsem uz pretrhnul asi 5 sroubu co drzej motor v ramu, vymenil za poctivy cesky a uz jenom leju benzin, teda jeste musim vymenit retez, tenhle je na pussy, cz 428 se na tom uz nevytahnegood, kdybys potreboval cokoli, napis mi mejla...

jezdit autem je jako chodit po čtyřech ;-)
Filous (Člen)
14.12.2007 07:50:03

...Kakine, co je tam za vzduchovej filtr? ...esi ten kovovej cedník, alijas činckej přímák, tag to má moc vzduchu a chce to hnout s jehlou, jag píše Gůdy...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Goody (Člen)
14.12.2007 08:13:12

jasny, je tam te tůningovej přímák, obcas ho chce vyprat v nejaky ty sikovny vode na filtry na krosky, pak je to oukejgood

Petr J. (Člen)
14.12.2007 10:24:02

můj PitBike s tím problém nemá.....bigsmile

Kakin (Člen)
16.12.2007 12:14:02

no jasně že tam je čínský KNko! :))))) OK tak s tím zkusím ještě polaborovat ale už sem to kua radši vrátil majiteli pač sem to mě půčemý radši jenom na dva dny pač už se to stalo návykový ..... takže poladímě jehlu jak bude čas. Jinak moje dojmy za dva dny ježdění  jeden vv krásným počasí a druhej den na sněhu. Motor docela slušně jede (140ka s olejovým chladičem), asi tak že si myslím že i na děcko to může byt i dost když s to poladí. Za dva dny mě upadly dva šrouby což sem předpokládal a byt to moje tak dou hned všecký vyměnit za český. Řetěz stojí taky uplně za hovno, ale zbytek tak nějak ujde a za ty prachy na žádný extrém blbnutí je to výbornej stroj. Hlavně ten druhej den na sněhu byl sqělé pač ten fórstrouk má furt dost sile na utrhnutí kola a jezdíš furt prdeló napřed ataky sem se několikrát nechutně votočil ale na štěstí bez ztráty kytičky! :))))

Goody (Člen)
16.12.2007 12:20:32

s tim retezem mas naprostou pravdu, je snad gumovej, nebo co ja vimbigsmile, gdybych tam dal ksandu bylo by to mozna lepsi, ale CZ 428 prej na tom je nesmrtelnejgood

Kakin (Člen)
16.12.2007 20:31:54

A co pastorek a rozeta - to se tdá taky někde v poho sehnat???

Goody (Člen)
16.12.2007 20:42:19

to nevim, ty jsou zatim f cajku

Datel (Člen)
16.12.2007 21:02:38

Kakin psal:

A co pastorek a rozeta - to se tdá taky někde v poho sehnat???

To taky řeším, ale laxněbigsmile

Goody (Člen)
16.12.2007 23:24:47

a dneska jsem zjistil ze to neni moc na skakanibad nadvakrat bouchlej predni rafek, rovnal jsem ho asi 20 minut, spocenej jak pussy, chce to nejaky lepsi

BRDMEN (Člen)
17.12.2007 07:41:27

Henté kolik to stojí a kde to koupit?(web)

Goody (Člen)
17.12.2007 11:47:39

tak se nam stala jeste jedna nehoda, kamos pretrhnul vidle, ale pri normalni rovny jizdeidontknow, pak jsme zjistili ze se mu povolil jeden pekne schovanej sroubek, ale nastesti prej vsechno uznaj na zaruku, i zlomenej blatnik a utrzenou zadni brzdu, takzegood

misi (Člen)
17.12.2007 14:31:17

ja na tom viděl bandu skákat back-flipy.... kua... ale to nesmíš kupovat od čínanu woebigsmile

Blu one.... old one

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS