Nejsi přihlášen
Re: Moureeeee...
Mě ste taky chyběli , Borákovi jsem psal sms a byla bez odpovědi
V novém jsme na 70%, ze starého bytu postupně stěhujem věci co odvezu v osobáku a velký třesk bude v soboru ...je to šílený.
Jinak samo, že všeci krajánci jsou zvaní ...no a kolaudace snad na jaře na motkách co? ....i když stím spaním
....my ostatní nějak a chromajzlovi Osimu přepustím prázdnou!!!!!!! postel
Fotky pak někomu pošlu, ať to třeba sem dá, já to neumím a učit se nebudu ...asi Pšánovi, bo on je docela dobrý čolek
Parťáku sem neměl pořádně s kým zahulita borák nevodepsal páč byl napranej jak vlak do Kyjeva
a na kolaudačku přijedem
kuwadyk máš garáž jak sfiňa tak se při špatném počasí kdyžtak vychrupnem tam né
a nebo vojenskej stan
si ho neloup na vojně?
sakra tam se bude řvát do lesůůůůůů
Jebat motorky :-)
Moure part´áku nezapomněl přečet sem jí nahlas ale než sem vymyslel co ti napíšu tak sem se malinko unavil a už na ty písmenka neviděl
fšak sme na tebe s palousem vzpomínali jak se asi zabydlujete a slibuju že na to kafe se taky stafim.teda pokud roba předvede ten tanec u tyče
...nikdo nevojebe Ježíše...
Mour psal:Máte tam ty motorky? ...estli se mi to napoprvé podařilo?
...estli jo tak pošlu víc
...tyjo, tak ty brojis za zmensovani a ted tohle s ulit ne?
ma ale malo bajtu, tak jo no ;)
...moure priste to budes mit spravne, kdyz v tom radku, co je podbarvenej sede nechas predvyplneny to co tam uz je, tohle: http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/
...a neslo ti to proto, ze jsi tam nahulil tohle: ftp://prostorsuzukibandit@rex.pes.cz/fotkydiskuze/
...dal uz jsi pak dopsal spravne cestu k fotce ve tve slozce
...bude navod
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
mourovi: tak to ji bude muset zas teta monika tam od ty zoo privezt nejaky korale nebo co posilame pozdravy
...fotku jsem zmensil a protoze vkladani uz ti jde tak dalsi lekce bude zmensovani
naber sily, pres vikend te necham vydechnout
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Parťáci moji milí, taky Vám posíláme bandit pozdravy
Borku: lopata prej ne e ....budou hrábě
Palous: Ikea ...ale s potahem
Osiris: Alinka celou dobu nemluví o ničem jiném, že nutně musí do toho Králového a ZOO a tam kde je ta teta, která ji dala ta korálky a já jak sem od Vás přivez toho Mikuláše
Pšáne: to dlouho nebude, teda už bylo, ale jenom trochu, v garage mám 18 l a 20 Ostravárků a pro pojízdné 20 Birrelů
------------------------
...oprava nazvu fotky
------------------------
Editoval osiris (12.01.2007 00:40:09)
Stránky: 1