Nejsi přihlášen
Re: President
vogo, sem v utery potkal v jedne malebne hospudce jednoho pana, ktery me donutil zastavit se, zavrit voci, votevrit je, zase zavrait a trikrat protrit a pak hned zase votevrit. Az pak mu asi doslo, co se semnou deje, tak mi rekl:"nebojte, nejsem gustav husak". Ty kravo, ja na nej cumel jako krava ... fakt brutalni podoba .... toz by mohl treba taky zkusit kandidaturu, aby tady par lidi trosku postrasil
Ale jinak, ja prezidenta nepotrebuju. Mne staci bandaska, chlast, cigara a vobcas nejaka ta krasavica do postele
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Banditatom (Člen) 14.12.2007 17:21:42 Offline |
já já já chcu být president jezdil bych po dalnicích 200km/h a sváděl bych to na řidiče a tuneloval bych jak krtek v rauši volte
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
nevim panove, ne že bych měl v lasce jakyhokoli z těch blbů tam ale nejmenší zlo podle mě je Klaus,....ale holt bud jeden přinese z ameriky santu nebo nam zustane naš Klaus, je to v celku jedno.
Jo a s tou podobou, mam ze školy kamoše a ten je jak kdyby z prdele vypadl Himlerovi, neměl by skusit taky kandidovat? Chyběj mu jen kulatý brejličky a čepice
Banditatom (Člen) 17.12.2007 19:52:23 Offline |
vaskent psal:nevim panove, ne že bych měl v lasce jakyhokoli z těch blbů tam ale nejmenší zlo podle mě je Klaus,....ale holt bud jeden přinese z ameriky santu nebo nam zustane naš Klaus, je to v celku jedno.
Jo a s tou podobou, mam ze školy kamoše a ten je jak kdyby z prdele vypadl Himlerovi, neměl by skusit taky kandidovat? Chyběj mu jen kulatý brejličky a čepice
Ať jde do toho, když mě nechcete volit, himlera jsem ještě nevolil
vaskent psal:nevim panove, ne že bych měl v lasce jakyhokoli z těch blbů tam ale nejmenší zlo podle mě je Klaus,....ale holt bud jeden přinese z ameriky santu nebo nam zustane naš Klaus, je to v celku jedno.
ma muj hlas
Second Class Citizen
1130 Café Racer
...já bych nominoval Macka ...von umí dobře fackovat, tagže dyby f senátu zlobili, chlastali a hádali se, von by přišel, dyl by jim přes hubu a voni by byli chvíli hodný a jag by začli vystrkovat růšky, tumá, hnet by přez ně dostali ...prezident holt muší bejt autorita...ten Rát byl taky chvilku hodnej...ale uš by zas pár přes dršku potřeboval
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Loser psal:vogo, sem v utery potkal v jedne malebne hospudce jednoho pana, ktery me donutil zastavit se, zavrit voci, votevrit je, zase zavrait a trikrat protrit a pak hned zase votevrit. Az pak mu asi doslo, co se semnou deje, tak mi rekl:"nebojte, nejsem gustav husak". Ty kravo, ja na nej cumel jako krava ... fakt brutalni podoba .... toz by mohl treba taky zkusit kandidaturu, aby tady par lidi trosku postrasil
Ale jinak, ja prezidenta nepotrebuju. Mne staci bandaska, chlast, cigara a vobcas nejaka ta krasavica do postele
krasavica do postele ? ty spis s motorkou ?
tomB12 psal:Chtělo by to někoho kdo nemá máslo na hlavě, ale takový bohužel v české politice není
No a mysliš si že když by tam daly někoho koho lidi neznaj tak by ho lidi brali? no i když možna jo, ale mysliš že by se pak neukazal bejt jako všici ostatní? Já teda jsem bud pro mýho spolužaka Himlera nebo Macka, to je fakt, ta sedla, a potřebovali by všichni a ve většim množství,....Že to bylo zezadu? no a co dělaj ty šmejdi, slibujou hory i s horakama a pak stejně za zadama jen koukaj aby měli co nejvic pro sebe. Neni to mentalita čechů ale metalita koryta
vaskent psal:tomB12 psal:Chtělo by to někoho kdo nemá máslo na hlavě, ale takový bohužel v české politice není
No a mysliš si že když by tam daly někoho koho lidi neznaj tak by ho lidi brali? no i když možna jo, ale mysliš že by se pak neukazal bejt jako všici ostatní? Já teda jsem bud pro mýho spolužaka Himlera nebo Macka, to je fakt, ta sedla, a potřebovali by všichni a ve většim množství,....Že to bylo zezadu? no a co dělaj ty šmejdi, slibujou hory i s horakama a pak stejně za zadama jen koukaj aby měli co nejvic pro sebe. Neni to mentalita čechů ale metalita koryta
Lidí je jak sraček, ale chybí osobnosti
Progear 650 (Člen) 18.12.2007 16:13:17 Offline |
me to video nejde pustit... kua
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Goody psal:sice te moc neznam, ale hlas bych ti urcite dal. uz vidim, jak by byl chlas zadarmo, cigara a taky...
se na me optej Karlose, ten ti povi, jakej jsem frajer
Jinak teda jako dik za projevenou podporu. S tim chlastem a cigarama je to jasny .... jenom s tema si jeste nejsem moc jistej. Stejne budeme furt na sutr, tak na co
Progear 650 (Člen) 18.12.2007 16:48:47 Offline |
zmlkni woe, nebo dostanes cocku.... a budes hovno a ne prezident...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Loser psal:Goody psal:sice te moc neznam, ale hlas bych ti urcite dal. uz vidim, jak by byl chlas zadarmo, cigara a taky...
Jinak teda jako dik za projevenou podporu. S tim chlastem a cigarama je to jasny .... jenom s tema si jeste nejsem moc jistej. Stejne budeme furt na sutr, tak na co
Losera nevolit!!!
ZÍTRA V 6 RÁNO JDU NA POPRAVU. PŮVODNĚ TO MĚLO BÝT V 5, ALE MÁM ŠIKOVNÉHO PRÁVNÍKA...
Karlos psal:Loser psal:Goody psal:sice te moc neznam, ale hlas bych ti urcite dal. uz vidim, jak by byl chlas zadarmo, cigara a taky...
Jinak teda jako dik za projevenou podporu. S tim chlastem a cigarama je to jasny .... jenom s tema si jeste nejsem moc jistej. Stejne budeme furt na sutr, tak na coLosera nevolit!!!
No jak myslis ... mohl jsi byt mym poradcem a pravou rukou (to znamena, ze bych si vod tebe nechaval i honit), ale kdyz ty takhle ....
Goody psal:To Karlos: vogo, byl bys prava ruka dabla
To Loser: taky bys mohl zakazat plechovkare, at zijes
bez plechovkaru by byla nuda a navic nevim, jak bys jezdil v zime. Mozna bych mohl jen zaridit, ze za kazdou nehodu s motorkarem by byli vinni a museli by mu koupit fungl novou masinu ... pripadne zaplatit pohreb s hostinou pro vsechny biker kamose
Loser psal:Karlos psal:Loser psal:
Jinak teda jako dik za projevenou podporu. S tim chlastem a cigarama je to jasny .... jenom s tema si jeste nejsem moc jistej. Stejne budeme furt na sutr, tak na coLosera nevolit!!!
No jak myslis ... mohl jsi byt mym poradcem a pravou rukou (to znamena, ze bych si vod tebe nechaval i honit), ale kdyz ty takhle ....
BERU BERU BERU!!! To honění by bylo za příplatek
ZÍTRA V 6 RÁNO JDU NA POPRAVU. PŮVODNĚ TO MĚLO BÝT V 5, ALE MÁM ŠIKOVNÉHO PRÁVNÍKA...
Banditatom (Člen) 18.12.2007 19:40:20 Offline |
Karlos psal:Loser psal:Karlos psal:
Losera nevolit!!!No jak myslis ... mohl jsi byt mym poradcem a pravou rukou (to znamena, ze bych si vod tebe nechaval i honit), ale kdyz ty takhle ....
BERU BERU BERU!!! To honění by bylo za příplatek
jen abys ten příplatek přiznal to kvůli daním
Banditatom psal:Karlos psal:Loser psal:
No jak myslis ... mohl jsi byt mym poradcem a pravou rukou (to znamena, ze bych si vod tebe nechaval i honit), ale kdyz ty takhle ....BERU BERU BERU!!! To honění by bylo za příplatek
jen abys ten příplatek přiznal to kvůli daním
To bych měl imunitu
jako ja jsem pro lůzra.... každopádně...
hey woe a máš tam pak ještě fleka tajemníka nebo že bys mi ofiko předal funkci vrchní velitel armády... to by ti bylo k hovnu ... nebo mě stačí nějaký průkaz prezidentské kanceláře aby mě fici nechali být když mě chytnou na mašině... kua + vstup na všechny akce konané v čr ... pche--
a realně rači kdokoli než Mr. tunel ...švejnar sice neví co je na standartě ale aspon to není piča přes šecko)
Blu one.... old one
tomB12 psal:Fresh Man psal:Fany psal:No ja temu s cervenu slajfku/Svejnar/ docela fandim, lepsi jak ten mnakota, co je tam ted...
aspoň někoho z čech.... to už rovnou mohli dotáhnout někoho z afriky
Džamilu
...no ty vole, jag zvolej Džamilu, rostrham vopčanku, rušim vopčanctví a stěhuju se do někam do
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 19.12.2007 12:46:46 Offline |
Filous psal:tomB12 psal:Fresh Man psal:
aspoň někoho z čech.... to už rovnou mohli dotáhnout někoho z afrikyDžamilu
...no ty vole, jag zvolej Džamilu, rostrham vopčanku, rušim vopčanctví a stěhuju se do někam do
Vyser se na džamilu vol himlera ten se o ní postará
misi psal:jako ja jsem pro lůzra.... každopádně...
hey woe a máš tam pak ještě fleka tajemníka nebo že bys mi ofiko předal funkci vrchní velitel armády... to by ti bylo k hovnu ... nebo mě stačí nějaký průkaz prezidentské kanceláře aby mě fici nechali být když mě chytnou na mašině... kua + vstup na všechny akce konané v čr ... pche--
a realně rači kdokoli než Mr. tunel ...švejnar sice neví co je na standartě ale aspon to není piča přes šecko)
hej a jakviš že to neni piča přes šecko? třeba to bude piča na nic
vaskent psal:misi psal:jako ja jsem pro lůzra.... každopádně...
a realně rači kdokoli než Mr. tunel ...švejnar sice neví co je na standartě ale aspon to není piča přes šecko)hej a jakviš že to neni piča přes šecko? třeba to bude piča na nic
No tak alespon podle těch rozhovorů s ním co jsme četl a slyšel si myslím že to není zas taková přes šecko jako santa..... ale nadruhou stranu na státníka je podle mého názoru dělaný moc měkkou čulkou .... marne,,,
Blu one.... old one
Stránky: 1