Nejsi přihlášen
Re: Prosím o vyjádření
Tímhle vyjadřuješ jako co?
Banditatom (Člen) 14.12.2007 18:12:13 Offline |
nelezu se sice rok, ale co tim myslíš
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Fik + Bandit: Nelezete sem víc než rok, tak nemůžete pochopit...
Ostatní vědí. Beru to jako Wokna a daně. Prostě nutné zlo.
Ale pokrok nezastavíš. Musíme se adaptovat jinak budeme zatraceni. Hlavu vzhůru dědku, dej si práska a napiš jaký to bylo. Já otevřu další Stellu a taky budu referovat.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Fik + Bandit: Nelezete sem víc než rok, tak nemůžete pochopit...
Ostatní vědí. Beru to jako Wokna a daně. Prostě nutné zlo.
Ale pokrok nezastavíš. Musíme se adaptovat jinak budeme zatraceni. Hlavu vzhůru dědku, dej si práska a napiš jaký to bylo. Já otevřu další Stellu a taky budu referovat.
sem tady dýl než rok...
jestli myslíš změni fora tak pro mně to bylo celkem zajímavý a nebyl jsme ropti...
je pravda že před změnou jsem sem chodil tak dva měsice...
a jinak Wokna je fakt nutný zlo...
PALOUS psal:VikecB12 psal:Smutný je spíš to,že polovina těch "modrejch" už bandita nemá Jinak to de
uwa neplakejtobě nikdo ješte neřek,že bandit je mrdka co se kroutí?a vo moto přeci nejde
Kua,do ted sem si myslel že mám super woe kůl bajk a ty mě tak připravíš vo iluze Popravdě třeba GSXR600 co sem chvílu měl byla asi větší dravec,ale nemají tak nafštěvovanej web. Tady toto byl jeden z důvodů,proč sem zase pořídil Béčko
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Tenhle web a lidi kolem něj byla druhotná věc, ale ikdyby byl Bandit největší mrdka na Světě (všimněte si velkého S), tak jsem rád, že ho mám, a že jsem potkal lidi co jsem tu potkal, páč jsme za ně rád. A to ze mě nepmluví jen 6. Stella. To je pravda!!!
A vo tom to je.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Martin B12 (Člen) 14.12.2007 22:50:16 Offline |
je mi to šumák ,jsem rád že jsem poznal pár ksychtů vodsad a co víc řešit
street triple picco
osiris psal:...bylo by dobrý si vobčas přečíst ty kydy co jsme kdysi psali sami
Svata pravda, skoda ze nekde neni zaloha dizkuze stareho webu mozna by to bylo dobre poctenicko na dlouhe zimni vecery
"Neodsuzujte masturbaci. Je to sex s někým, koho máme rádi." (WOODY ALLEN)
dědku seš ve schýze či co? že by ti došel zelený list ale to si nemyslim
pak je tady poslední varianta - stáváš se jebkařem a leze ti to na škécu
upeč buchtu, táhni do altánku a deej si a hned se tu zas bude líbyt
co se týče mě tak sem si tak nějak zvyk akorát některý diskuze sou fakt k pláči ale holt každej dle vkusu
jinak jak bylo už psáno, sem taky rád za těch pár ksichtů co sem moch poznat
to jebu
gore psal:PALOUS psal:Prosil bych jen ty co sem lezou nejmíň rok
Jen za sebe
A teď se s tím poperte..a nemohl by to bejt ten moribundus
ee pičomomomomomoridundusse nauč koktat o,furt čekám na gongšmejdea jakej máš hááárdvéééru mě gut softvééér
Jebat motorky :-)
to Gore: ve čtvrtek jsem jezdil okolo......i kolem toho modrého domu s věží, fakt schíza....kdy bude Káčko? ať nejezdím sám
to Palous: co naděláš, moto jsou dostupný pro každého troubu a kde začít, než u nejlevnějších modelů, jakými třeba zrovna B6 je?
Petr J. psal:to Gore: ve čtvrtek jsem jezdil okolo......i kolem toho modrého domu s věží, fakt schíza....kdy bude Káčko? ať nejezdím sám
to Palous: co naděláš, moto jsou dostupný pro každého troubu a kde začít, než u nejlevnějších modelů, jakými třeba zrovna B6 je?
jjGore už ho má víc jak tejden ale já nic neřek
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:gore psal:..pocasi kuwa jeale nejsou lidi
..a palous nejsem zadnej uchyl ale porucik colomboA tak to seš pěkná troskasem ho teď viděl ve filmu NEXT
..tak to neni zadna pravda porucik colombo je jen jedena toho si mohl tedka videt f serialu f epizode nazvany pocta pro komodoraa tam jim zas fsem vokazaltagze zadna troska
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
Stránky: 1