Nejsi přihlášen
Re: TRIČKA SUZUKI
a sou v tom bikersu fakt skvělý..
několik jich už mám..
teď to poslední s takovým pěkným vyšitým nápisem suzuki se po prvním vyprání srazilo že ho nosí 13letá dcera..
ty koupený předtim vydžely vyprání tak 3-4krát..
ale jinak dobrý..
Jo,tak to mám stejnou skušenost,jedno vyšitý suzuki a druhý vyšitý Bandit.Po vyprání mě z nich leze pupek,protože sou poloviční Ale to tady nemůžeme psat,protože sme v Technické poradně a tady sou připomínky nepřípustné
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Martin B12 (Člen) 16.12.2007 19:43:10 Offline |
KOVAL psal:a sou v tom bikersu fakt skvělý..
několik jich už mám..
teď to poslední s takovým pěkným vyšitým nápisem suzuki se po prvním vyprání srazilo že ho nosí 13letá dcera..
ty koupený předtim vydžely vyprání tak 3-4krát..
ale jinak dobrý..
to víš za 50 triko z číny + počítám 80kč za vyšití loga a za 300 to prodávaj
taky jedno mám
street triple picco
Bandit-Kralik (Člen) 16.12.2007 21:28:26 Offline |
Ja si na Bikerscrown nemuzu stezovat....sice jsem nekupoval zadne trika,ale mam kombinezu od Nazranu a celkova cena asik 7000,- z puvodnich cca 11000,-...to je docela dost usetrenejch penez....ted tam maji zrovna nejakou slevovou akci.
Bandit-Kralik psal:Ja si na Bikerscrown nemuzu stezovat....sice jsem nekupoval zadne trika,ale mam kombinezu od Nazranu a celkova cena asik 7000,- z puvodnich cca 11000,-...to je docela dost usetrenejch penez....ted tam maji zrovna nejakou slevovou akci.
to máš recht.Slevy maj....ALE letím tam hned první den slev,a pro tu kombošku jak říkáš ty a pouze velikost S nebo XXL.No tak nic,koukám po helmách NITRO,který tam maj taky v akci,a opět velikost S nebo K jako kýbl. No tak nevim no.Vyprodávaj jen to co jim opravdu zbylo.Jinak zjišťuji,že ceny jsou tam oproti jinejm obchodům o dost vyšší.Pokud zrovna nemaj akce.
Bandit-Kralik psal:Ja si na Bikerscrown nemuzu stezovat....sice jsem nekupoval zadne trika,ale mam kombinezu od Nazranu a celkova cena asik 7000,- z puvodnich cca 11000,-...to je docela dost usetrenejch penez....ted tam maji zrovna nejakou slevovou akci.
Známej jezdil nazran a moc spokojenej nebyl, rukavice vydržely sezonu...
Jinak sortiment myslim dobrý, a některý ceny taky, ale musíš hledat no...
Bandit 4EVER!!!
http://bazar.motorkari.cz/?cId=inzerat- … atu=187582
tady je nekdo nabizi
Vzdy muze byt hur :-)
Bandit-Kralik (Člen) 17.12.2007 21:37:28 Offline |
Ja sem mel tedy vetsi stesti,jak vy...Zajel jsem do Bikerscrownu v Moste....rikam te prijemne pani,ze chci jako spodek od kombi a podavam ji papirek s opsanym cislem z netu....ten ani nechela a rovnou me tahla k regalum....sahnu po prvnich kalhotech a jsou mi jako na miru XL...mno,sepnuto s bundou(tu jsem koupil pri minule akci) a mam komplet kombi za 7000,- misto 11000,-...jinak,jsem s Nazranem nadmiru spokojenej....i pri padu vse sedelo jak ma,material se nikde netrha...proste pogoda.
osiris psal:ROMIN psal:KDE SE DAJI KOUPIT TRČKA S NAPISEM SUZUKI?
...asi v železářství, když to flákneš do technický poradny ;)
vo tom bych musel něco vědět,dělám v jednom železářství a žřádný nemáme,dám šéfovi návrh
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Bandit-Kralik psal:Ja sem mel tedy vetsi stesti,jak vy...Zajel jsem do Bikerscrownu v Moste....rikam te prijemne pani,ze chci jako spodek od kombi a podavam ji papirek s opsanym cislem z netu....ten ani nechela a rovnou me tahla k regalum....sahnu po prvnich kalhotech a jsou mi jako na miru XL...mno,sepnuto s bundou(tu jsem koupil pri minule akci) a mam komplet kombi za 7000,- misto 11000,-...jinak,jsem s Nazranem nadmiru spokojenej....i pri padu vse sedelo jak ma,material se nikde netrha...proste pogoda.
zrovna tvoje hadry se jim povedly
ale hlavně že slouží tak jak maj, byt třeba jen tobě!
Bandit 4EVER!!!
maňas psal:osiris psal:ROMIN psal:KDE SE DAJI KOUPIT TRČKA S NAPISEM SUZUKI?
...asi v železářství, když to flákneš do technický poradny ;)
vo tom bych musel něco vědět,dělám v jednom železářství a žřádný nemáme,dám šéfovi návrh
...ani rytířský košile ?
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Banditatom (Člen) 19.12.2007 18:29:31 Offline |
osiris psal:maňas psal:osiris psal:
...asi v železářství, když to flákneš do technický poradny ;)vo tom bych musel něco vědět,dělám v jednom železářství a žřádný nemáme,dám šéfovi návrh
...ani rytířský košile ?
nemaj, ale prej prodavaj rezervu na tank
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1