Nejsi přihlášen
Kombinéza, nebo kalhoty+bunda???
Čus co je lepši kombinéza,nebo zvlášť buna a kaťata? Mám na to tak 10000,- Nějaký good odkazy a zkušenosti pls. Díky všem starým větrem opráskaným bandiťákům.
Kdo jinému jámu kopá, je ukrajinec páč jámu si má kopat každej sám.
Re: Kombinéza, nebo kalhoty+bunda???
...se podívej na www.louis.de nebo www.polo-motorrad.de maj slevy loňskejch modelů
U Pola maj pěknou kombu slevněnou na 199.90 e
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Vostrý Ondřej (Člen) 11.01.2007 20:14:12 Offline |
To máš tak na bundu
A co tohle? Je to dvoudílná kombinéza, k Lousovy to mám za hodinu a půl.
http://www.louis.de/_208f824fcf8dfc6405 … _gr=208468
Antikrist psal:Tak co neni to shit??
teda nerozumím tomu ani za mák, ale ta cena mi přijde nějaká nízká....
Antikrist psal:A co tohle? Je to dvoudílná kombinéza, k Lousovy to mám za hodinu a půl.
http://www.louis.de/_208f824fcf8dfc6405 … _gr=208468
Koupil jsem u Louise zvlast kozene kalhoty a bundu od Vanucci a jsem spokojen.Ta cena od 199,- je za nejmensi velikost, spis pocitej kolem 300E. Co se tyka veci Cafe racer a probiker, jevi se mne vetsinou jako sunty a tomu odpovida i cena.
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Antikrist psal:Tak co neni to shit??
Ta cena platí pro velikosti od 48 do 58. Ale bude skladem až v 10 týdnu. Žádná pecka to asi nebude, ale za ty prachy to snad nikdo s PSI srovnávat snad nemůže. Němci v tom jezdí, tak to snad úplnej shit nebude.
Strýcfajtr !!!
...mám bundu předloňskýho modelu a zas až tak špatná se mi nezdá. Za litr k tomu dokoupíš plastový chrániče (je v tom jen molitan)
...nebo koukni na POLO maj tam slevněnou kombi FLM na 199.90e
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Jednoznačně kombi!
Jezdím léta bundu a kalhoty zvlášť, doposud jsem je ani nezapínal dohromady a i když jsem se loni vyválel, tak pohoda, ale jak tak stárnu jdu do kombi - dvojdílné samozřejmě!Na nové jebce jsem totiž kapku ve větším předklonu, takže se bunda vyhrnuje, no a kombi to vyřeší!
Pravda, kdybych nekoupil jebku, ale pořádnou motorku , čímž myslím Bandita, nemusel bych řešit takové-iny, že?!No ale co mám dělat, když jsem na něj malý a slabý?
Tipy na kombi (je to ale kapku víc než jsi dal cenu - raději došetři)najdeš v Nokamotu (Clover), Motomanu v Brně (Suomy za dobrou cenu i Spidi), no a pak Vanucci od Louise taky nevypadá věru zle a vyjde Tě tak na 15 litrů...mám od Vanucci bundu, dovezl mi ji funglovku Inkviz a hned jsem v ní hodil držku, takže vím, že drží a vydrží no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
lepší je mít od všeho sadu....mám:
- letní lehký textilní komplet FLM
- zbytek roku jezditelnou textilní bundu s odepínatelnou vložkou CLOVER a sepínatelnou s koženýma kalhotama PSI
a včera jsem zadal třetí komplet....jednodílný race....
"není špatného počasí, jen špatného oblečení"
A co tohle Vanuci vod Luise, zvlášť kaťata a zvlášť bunda,ale je to spojitelný jako kombinéza, páč je to pod kombinézama. Jelen kdes to našel ten desátý týden? http://www.louis.de/_1020a5a34906b38cf3 … _gr=207051
kaťata
http://www.louis.de/_1020a5a34906b38cf3 … RGR=206385
Sra ten druhek odkaz je http://www.louis.de/_1020a5a34906b38cf3 … _gr=206385
inkvizitorr (Administrator) 12.01.2007 10:07:43 Offline |
Mirek D psal:Až chytneš na motorce sračku tak poznáš zač je toho jednodílná komba....
musí tu sračku chytnout až pojede v tý děrovaný letní, tam by to mohlo protejkat skrz ty perforace teda pokud neni na prdeli tyky nějakej chránïč
doba je temná...
jsem zastáncem kalhot a bundy,páč v lítě,dyž už je fuck moc horko,dá se vzít bunda a džíny zatímco dyž si vemeš jen bundu z rozepinatelné kombošky, bude ti krátká.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:jsem zastáncem kalhot a bundy,páč v lítě,dyž už je fuck moc horko,dá se vzít bunda a džíny zatímco dyž si vemeš jen bundu z rozepinatelné kombošky, bude ti krátká.
..to je pravda...já to řešim tag, že si beru ledviňák, aby mi netáhlo na hrp...ofšem nejsem si jistej, že po tom, co sem byl loni u Houskovýho kreše budu eště jezdit f džínách
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
tak vo tom,že jezdit v džínách a v teniskách je píčovina asi nemá smysl debatovat, jenže víš jak to je,je pařák,slunko sfítí jag sfiňa a jedeš se jen tag okůpat, nebo ke kámošovi na kafé,zkrátka žádá divočina.no a to je ten případ,gdy si beru džíny a věčinou i motobotky,no a dyž už sem moc sjetej tak pak slevím i z těch a du do tenisek.
Ale jo na kousek jo. I kdyz ja to resim normalnima lehkejma kozenakama dzinovyho strihu.Koupit se daji treba v sekaci za petikilo a uz mas o vlasek lepsi pocit. Nejde o to ze by ses vymaznul ale ze ti nekdo sejme.Pri tom co se dnes na silnicich deje by to nebylo nic neobvykliho . A kal rika muj kamarad jarda : V kuzi dojedes dal
modra je dobra
inkvizitorr (Administrator) 12.01.2007 13:17:32 Offline |
Ono je to to fšechno dobry ale kdyš se budeš pařit,sice v kvalitnim vohozu,je to nebezpečnější než když jedeš v pičudkách a plavkách.Kurevsky se sníží koncentrace a pošleš to při nejlepším do p...e (pole) Na léto jedině něco odlehčenýho.Samozřejmě nééé ty pičudky
všude dobře tak co doma.Vždy na cestách.
...nejni nat to, dyš seš po celym dnu na mašině propocenej durch a smrdíš jag starej Apač ...a ta úleva, dyš pag vylezeš ze sprcháče a dojdeš si f pantoflích a kraťasech někam na zahrátku na dvje pjetipíva ...kurvááááá, uš aby byl aspoň kvjeten
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
jag sem řek,necítím se v džínách,jedu jak připosranej,na druhů stranu tag jezdím ajezdit budu,páč dybych si měl na každů cestu kolem komína voblíkat celů výbavu,bych se z teho asik vopupínkoval.Tagže dyž si jedu na Trampa do Buchlovjáků jen tag pokecat a na cigárko a vím,že se mi nechce jít dělat píčoviny,tag si jedu v bundě,rukavicíh,botách, ale bez kaťat, myslím kožených,džíny mám,zkrátka tag aby mi bylo fajn,obzvláště pokud je venku na slunku 40 stupňů
2Filous: Dobry pojednani !! pre smrdim jak apač, kurna ja mam porad jenom abstak, chodim se na ni divat do garaze, sednu vedle motyky a sedim a cumim ctvrt hodiny na ni. Proste hruza a tesim se na jaro jak mali decko, na ty kaficka a kofolky a cigarka, jak rika Filous k veceru prijed dom osprchovat se a dat si za rohem 2 plzne, no klasika, veget nejvetsi
hledal jsem katata asi kozeny nejspis se sliderama nma kolenou, prodavaji se samostatne ?? a nebo mozna aji textilni ale kuze je kuze, kolik by to tak stalo ?? mate nejakej odkaz ??
neco takovyho jak maj u PSI http://psihubik.cz/lang/cz/katalog_id.p … amp;id=119
a seš si jistej,že ten slajdr využiješ? aby nebyl netknutý
ale jináč zkus kouknout třeba sem www.bonmoto.cz já vodtamcaď mám spooly a sem spokojenej
http://www.padana.cz/katalog/moto-kalhoty/lt-5-8.html
tyhle jsou dokonalý.....
to bych musel krast na ty kombinezy :)
ty PADANY vydaji dobre, a kvalita je dobra ?? mate nejaky zkusenosti, protoze cena je docela dost dobra a slidery stoji par asi do 400,-
To: Billy. Ty kalhoty od Hubíka vypadají příšerně. Naprosto bez fantazie a diletantsky nafocené. Velmi slušné kalhoty srovnatelné s jakýmkoliv Hubíkem koupíš u Louise v cenách řádově od 130,-€. Vynech ale modely CafeRacer, to jsou vyloženě LowEndovky.
Pokud chceš kvalitu a nevadí ti "konfekce" vyber si VANUCCI. Hubíka strčí do kapsy a se SUOMY je kvalitativně srovnatelná (alespoň s těmi modely do 20.000,-Kč). VANUCCI se vyrábí v itálii a je to takříkajíc OEM značka pro Louise (nikde jinde ji nekoupíš). Vůbec bych se nedivil, kdyby ty kombošky sjížděly z linek SUOMY, SPIDI, DAINESE či jiné značkové firmy....
Pokud ti však vadí "konfekce" a uniformita..... trošičku přišetři (asi tak + 50%) a kup nějakou "akční" značkovou.... třeba tu SUOMY.
To: Koldan. Slajdry brousím na minibajku.... Na jaře budu na té své bramboře vypadat drsně!
..... velký kšefty dělaj velcí kokoti! (Černá kočka, bílej kocour/e.Kusturica)
Já jsem koupil tyhle Vanucci vod Luise za 150éček, jsou super jak na sobě tak na pohled. http://www.louis.de/_20648d59adb045d43b … _gr=206385
gapa psal:To: Koldan. Slajdry brousím na minibajku.... Na jaře budu na té své bramboře vypadat drsně!
tag to potom jo,to sa počítá,to já zas brůsím pilníkem stupačky,aby to vypadalo,že su střelec
Koldan psal:gapa psal:To: Koldan. Slajdry brousím na minibajku.... Na jaře budu na té své bramboře vypadat drsně!
tag to potom jo,to sa počítá,to já zas brůsím pilníkem stupačky,aby to vypadalo,že su střelec
Stupačky beru Flexkou!
..... velký kšefty dělaj velcí kokoti! (Černá kočka, bílej kocour/e.Kusturica)
Stránky: 1