Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Cestování » Vyjizdka na Sever

Bandit-Kralik (Člen)
19.12.2007 20:03:04

Vyjizdka na Sever

V lete planuji s karamadem vyjizdku na Sever....Litva,Lotyssko,Estonsko...Pokud vse klapne,chceme se dostat az do Norska...Ma nekdo zkusenosti s touhle trasou,nejake rady,typy....

vorel (Člen)
19.12.2007 20:31:44

Re: Vyjizdka na Sever

letos bylo něco v Motoroute

řikám si hurikán
Loser (Administrator)
19.12.2007 21:16:14

ja mam v planu vzit to z druhe strany .... prvne to norsko - dojet az na nord cap a pak nejak zpatky pres tu litvu atd....
resit to budu jako vzdy tak mesic pred odjezdem ... pak je to aspon vetsi dobrodruzogood

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Bandit-Kralik (Člen)
19.12.2007 21:41:55

Loser psal:

ja mam v planu vzit to z druhe strany .... prvne to norsko - dojet az na nord cap a pak nejak zpatky pres tu litvu atd....
resit to budu jako vzdy tak mesic pred odjezdem ... pak je to aspon vetsi dobrodruzogood

Nechtel by jsi se pridat.Zatim nemame pevny plan,vse se zatim promysli.Momentalne to vypada,ze pojedu ja s pritulkou na B6 a karamad,nejspis sam na svem CB500.

spidys (Člen)
19.12.2007 22:20:06

Loser: vždyť ty ale na sever nejedeš.... Dyť si řikal, že pojedeš s náma na jih idontknow

Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Bedřich (Člen)
20.12.2007 00:08:47

spidys psal:

Loser: vždyť ty ale na sever nejedeš.... Dyť si řikal, že pojedeš s náma na jih idontknow

Taky pojedu na jihgoodbigsmile

... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Progear 650 (Člen)
20.12.2007 11:57:11

ja planuju Chorvatsko... Konkretne ostrov Hvar.... To je fakt krasný místo...good

vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Loser (Administrator)
20.12.2007 12:09:43

Bandit-Kralik psal:
Loser psal:

Nechtel by jsi se pridat.Zatim nemame pevny plan,vse se zatim promysli.Momentalne to vypada,ze pojedu ja s pritulkou na B6 a karamad,nejspis sam na svem CB500.

No ja asi spis vyrazim s typkem, s kterym jsem byl letos ve francii ... uz sme na sebe tak nejak zvykli a navic - ve dvou je to asi nejlepsi. Mas maximalne dva nazory pri rozhodovani kudy a kam se pojede a nemusis hlidat vetsi bandu lidi ... ten kdo jede prvni hlida toho za sebou a ten druhej (to jsem ja) jede se smrti v ocich, aby mu ten pred nim neujelbigsmile
No ale uvidime ... treba se potkame nekde po ceste

osiris (Člen)
20.12.2007 13:09:01

Progear 650 psal:

ja planuju Chorvatsko... Konkretne ostrov Hvar.... To je fakt krasný místo...good

...a ke všemu ta jižní strana good

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
gore (Člen)
20.12.2007 13:47:27

Bandit-Kralik psal:
Loser psal:

...zensky nebratbadcoolsmokinsmokinsmokin

beerbeerbeerbeerbeerbeer

OOUUJEEEEEEEEE!!!!
vorel (Člen)
20.12.2007 14:32:37

řikám si hurikán
Mour (Člen)
20.12.2007 14:35:21

...ono když se jede furt na sever ...tak za chvílu jedeš na jih goodbigsmile

vorel (Člen)
20.12.2007 14:52:30

vogo, lůzr, jako na sever norskem na lofoty a zpátky pobaltim, vogo, to bude pěknejch 10000, to sou troje plactý gumyidontknow

řikám si hurikán
Loser (Administrator)
20.12.2007 14:58:33

vorel psal:

vogo, lůzr, jako na sever norskem na lofoty a zpátky pobaltim, vogo, to bude pěknejch 10000, to sou troje plactý gumyidontknow

vogo, u me je to jen jedna zadni placatka .... sem na tech genialnich roud atakach najezdil pres 12000 ... takze mi jeste zbyde trocha gumy, abych moh dojet k tobe na Valtosegoodgood No a mysak to pak zase muze dojezditgoodgood

Myšák (Člen)
20.12.2007 15:17:02

Loser psal:
vorel psal:

vogo, u me je to jen jedna zadni placatka .... sem na tech genialnich roud atakach najezdil pres 12000 ... takze mi jeste zbyde trocha gumy, abych moh dojet k tobe na Valtosegoodgood No a mysak to pak zase muze dojezditgoodgood

To sem tu za socku bo co? fuckbigsmile
Proste sem potreboval na necem dojet domu a ta tvoje placka byla k mani good

"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
vorel (Člen)
20.12.2007 16:09:37

no sem na tebe lůzře zvědavej, nezapomeň že se tam za tim kruhem se vogo točí vostře doprava, a to s tou plackou bude fakt hustýsurprised já snad pojedu taky.

řikám si hurikán
Loser (Administrator)
20.12.2007 16:27:28

ty pravy mne jeste moc nejdou ... snad budu mit dost casu to jeste natrenovat. Klidne muzes jet ... budes mi delat kameramana a pak to vogo prodame do tej ... do televizegoodgood

Filous (Člen)
20.12.2007 21:08:34

vorel psal:

no sem na tebe lůzře zvědavej, nezapomeň že se tam za tim kruhem se vogo točí vostře doprava, a to s tou plackou bude fakt hustýsurprised já snad pojedu taky.

...vogo dneska dopoledne sem na namrzlý D5 v mínus devíti směrem na Pilsen potkal ňákýho tvýho kolegu Bramboráka vobalenýho fšim možnym vot Touratechu, kerej se asik vydal na ňákou vánoční štreku, vy ste fakt hrozný hovada cestovatelskýidontknowgood ...klóbrc dólu, fakt sem smekalgood ...nedalo mi to, tag sem mu ukázal jakože good  a von kupodivu ani nebyl asi moc zmrzlej, páč mě vodmávnul a frčel furt v levym dál...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
PALOUS (Člen)
20.12.2007 21:46:38

Filous psal:

nedalo mi to, tag sem mu ukázal jakože good  a von kupodivu ani nebyl asi moc zmrzlej, páč mě vodmávnul a frčel furt v levym dál...

Se nedif taky sem to na skůtrojc tak rval a to nechtěně bo mě zamrz plynbigsmile

Jebat motorky :-)
vorel (Člen)
20.12.2007 22:33:53

filous: jo sou tam dorý týpci, ale na druhou stranu když se na jejich diskusi s bečkou pozdravíme bandit pičo tak to do minuty zmizíidontknow
lůzr:asik pojedu, bych vogo rád viděl ty žmolky u pravýho ráfu až začneš za kruhem točit na estonsko. jen je trochu problém, že je cestou rusácko s vízama

řikám si hurikán
Jarken (Člen)
21.12.2007 06:59:33

Loser - dobrý nápad, jen do Norska bych asi nejel po vl.ose, je to kur.daleko a než tam dojedeš tak se ujebeš help Lépe možná moto do dodávky, dojet a jezdit...nevím asi já bych to tak řešil.Vem si když Inkviz a spol. jeli na Korsiku a Sardínii, znám myslím docela dobře vršek Itálie, ale po vl.ose bych třeba do Livorna nejel, pořád po dálnici... sick  no né?No ano!

Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
jardagsf (Člen)
21.12.2007 08:56:50

ja bych teda jako to livorno po ose dal - na dva dny - glockner , okolo brenera , garda - myslim ze by se cesta bez dalnice nasla - ale by mne sprcali ze mam smydlene gumyfuck
jardagsf cestujici (teda semotamo)

MOTO KOZZI GRISO
Loser (Administrator)
21.12.2007 11:33:05

Jarken: o te dodavce uz jsem taky premejslel, ale nechce se mi jebat autem - to je nuda .... myslim, ze na moto to bude v klidu. Kdyz jsem jel do Francie, tak mi kazdej rikal, jak to bude narocny a kdei cosi. A pritom to bylo uplne v klidu .... a to sme jezdili treba 800 - 900 km za den a v desti.
Ja jsem spis takovej dobrodruh nez cestovatel. Nerad neco planuju dopredu. Jen si zjistim nejdulezitejsi veci (jako jestli budu cestou nekde neco spesl potrebovat) a dal se necham unaset osudem. Rano vstanu, mrknu do mapy a rozhodnu se, kudy ten den pojedu a kam bych rad dojel. Pokud tam nedojedu z jakejch koliv duvodu, tak se houby deje. Takze pokud na ten nord cap nebo i do samotnyho norska nedojedu, tak je to uplne jedno. Hlavne kdyz se projedu a cestou neco zaziju ... a ze toho vetsinou zazivam hodne (optejte se silverfoxe)

Vorlojc: vogo, u me sezmolkovanou gumu u rafku asi nikde neuvidi. Za to si jistojiste vsimnes dukladne zplacatele asi triceticentimetrove plochy na zadni pryzi. Si na to asi necham udelat patent a budu to prodavat jako umelecke dilo. A mysak muze potvrdit, ze se na tom da jezdit i na snehugoodgoodbigsmile

vorel (Člen)
21.12.2007 16:31:47

se koukni do mapy na tu zatáčku vogo na severu norska do finlandusurprised

řikám si hurikán
Rum-cajs (Člen)
12.01.2008 11:12:03

Bandit-Kralik psal:

V lete planuji s karamadem vyjizdku na Sever....Litva,Lotyssko,Estonsko...Pokud vse klapne,chceme se dostat az do Norska...Ma nekdo zkusenosti s touhle trasou,nejake rady,typy....

Zdarek,

kdyby te planovani zaneslo pres Svedsko, tak se ozvi, par napadu bych mel, bo sem tam chvili zil. Pro Swe i Norsko plati ze je to nehorazna pohoda, spat muzes kdekoliv sebou placnes, jen by to melo bejt 300m od nejblizsiho baraku, ale i o tom se s mistnima da diskutovat, nebot jsou vesmes ohrome pratelsky. Prakticky vsichni pod cca 50 mluvej bezvadne anglicky. Na silnicich se jezdi pohodove, ohleduplne a celkem pomalu, jediny bych se od soumraku do svitani (asi tak 2 hodiny v lete na severu) bal losu..., hlavne na ne netroubit, to berou jako vyzvu k souboji o samici a je zle...

Petr J. (Člen)
13.01.2008 10:56:25

to Jarken: když cestuju, tak po ose.....i cesta je cíl...

Antihero (Člen)
13.01.2008 18:20:57

...Norsko je strašný v tom, že je tam speed limit 80.Což je peklo pekelný.
Mám tam kámoše a ten je momentálně potřetí bez not. Pokaždý odebráno za rychlost.
...Ale je tam hezky...

There's a pie in the sky when you die.
inkvizitorr (Administrator)
13.01.2008 18:44:34

Petr J. psal:

to Jarken: když cestuju, tak po ose.....i cesta je cíl...

jenže jarken tady nemluví vo cestách na moravu a zpátkybigsmilebigsmilebigsmile

jarda: jasně že ject se dá kamkoliv, ale kdyby sis měl vybrat mezi dvěma dny ježdění třeba na sardošce a nebo mezi dvěma dny cestováním mezi livornem a rakouskem třeba, co by sis vybral??? help

muj názor je, že jet do norska motorkej je kravina zaprvý tam bude na motorku hnusně a bude půl cecty chcát(pokud má někdo štígro, tak halelujah, ale nebejvá to často) zadruhý jezdit celou dobu 80 je neskutečná pruda už v autě natož pak motorkej zatřetí od gaila nahoru bude zima jako kráva, což se dá přežít, ale od obratníku vejš už sou to nekonečný roviny na placce jak vokolo kolína(je to tak na nějakej cruiser) kam dáš pruty, gril, trekový boty a hůlky??? strávit min 4-5 tejdnů v sedle by mě moc nebavilo když nahoru, tak obytňák do kerýho narveš všechny věci na rybaření a kempování a předevšim trekingový vybavení bo ject tam a neudělat dva, tři několikadenní přechody místníma parkama je neomluvitelná chyba
p.s. jel bych tam hned zas

doba je temná...
Antihero (Člen)
13.01.2008 19:18:04

...má pravdu předsedabigsmile
byl sem tam cvajmál a dycky polovinu času chcanec a teplota v létě kolem 20 stupňů s tím, že druhej den může být deset.

There's a pie in the sky when you die.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS