Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 20.12.2007 16:02:38 Offline |
Re: Filtr bandit 650
asi jo co by na tom měnily? Ale 100% jistej si fakt nejsem
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Jestli ti jde jenom o rozměr jako že tam vleze, tak jo. Ale jinak se na něj z vysoka vyser, pokud by to měla být nějaká náhrada. Radši si připlať a kup origo na 650 jestli to nemáš nějak poladěný. Ten je plstěnej, podstatně hustější a ne řídkej papírovej jako třeba Hiflo. Mě při garančce tam dali takovej ňákej šmejd, že jsem to poznal hned jak jsem nastartoval, volnoběh na hovno, reakce po přidání plynu byla taky horší, jo a bučelo to jako kráva, no prostě nejelo to jako předtím. Jak jsem přijel domu, tak novej milej zlatej letěl na hnůj a šel tam zpět vyčištěnej origo a jak si mazel zase chrochtal.
sukinrr psal:Ne jde mi o to ze muzu koupit za peknou cenu novej nepouzitej KN-ko ale je na nem napsany ze je na toho starsiho bandita, tak nevim jestli tam sedej
to sem zvedavej jak se s tim pak rozjedes s tim KNkem...
a ta paradni spotrebicka
nehlede na to,ze je treba postelovat trysky
...sam mezi jebkarema...
K.a.s.y.m. (Člen) 21.12.2007 17:23:21 Offline |
Pajk psal:Jestli ti jde jenom o rozměr jako že tam vleze, tak jo. Ale jinak se na něj z vysoka vyser, pokud by to měla být nějaká náhrada. Radši si připlať a kup origo na 650 jestli to nemáš nějak poladěný. Ten je plstěnej, podstatně hustější a ne řídkej papírovej jako třeba Hiflo. Mě při garančce tam dali takovej ňákej šmejd, že jsem to poznal hned jak jsem nastartoval, volnoběh na hovno, reakce po přidání plynu byla taky horší, jo a bučelo to jako kráva, no prostě nejelo to jako předtím. Jak jsem přijel domu, tak novej milej zlatej letěl na hnůj a šel tam zpět vyčištěnej origo a jak si mazel zase chrochtal.
..ty hele dotaz.Jak jsi čistil origo filtr tak aby byl zase čistejasito bude zajímat víc lidí.Protože mi to připadá jako pěkná kravina.pokud vím tak se čistit nedají pouze se mění kus za kus.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m, přesně jak píše Osiris, vyfoukat v protisměru sání třeba kompresorem a případně vysát vysavačem úzkou tryskou která se dostane i do těch záhybů. Piplačka. Nic novýho a pokud nejni černej v tej harmonice skrz na skrz jemnejma nečistotama tak mi to mělo stačit. Mluvím o originálu plstěným. I v Sůze doporučujou po určitým náběhu to samé bez výměny, ale je to vždy na posouzení mechanika jak je to zadělaný. A co myslíš, že ti tohle bude někdo dělat v servisu? Hovno, papírák Hiflo a zaplať a nazda.r
Stránky: 1