Nejsi přihlášen
Přiškvařená bunda na svodech
Netradiční dotaz co? Prostě sem opravil uchcávání oleje kolem čidla kvaltů a z vypoušťáku a jak byl zahřátej motor a svody tak sem se sehnul pod motor to naposled omrknout, pak čumim že na levym svodu v ohybu u válce uplně stejná barva jako mám mašinu, říkam si doprdele co to je a pak čumim že mám na rameni v bundě vypálenou díru
. Než sem to stačil umejt tak se to tak zapeklo že to nemužu dostat dolu, zkoušel sem to benzínem a já nevim čim ještě ale prostě to nejde. Nechci to poškrábat tak nevim čim na to. Nemáte někdo podobnou zkušenost? díkes
Ne asi
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 21.12.2007 15:05:25 Offline |
Re: Přiškvařená bunda na svodech
normálně to odři třeba nožem nebo čímkoliv a pak to rozlešti svody jsou antikoro a ne chrom takže můžeš rozleštovat hodně dlouho a neublížíš tomu.na rozleštění by mohl stačit i silichrom nebo něco lepšího.to už ti taky asi někdo poradí víc
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
silichrom ne!
tempo ne!
vlastni zkusenost.
Mel sem hodnekrat pripeceny podrazky bot na mezisvodu k laufu. Dycky me pomohlo jen redidlo, toluen, nebo podobna sracka, ktera je zrovna po ruce. Da to sice trochu vic prace,ale neposkrabes svody.
Second Class Citizen
1130 Café Racer
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 21.12.2007 15:31:32 Offline |
....jeden dotaz proč ne silichrom na poškrabaný svody?já tím svody leštím úplně normálně a nikdy jsem tomu neublížil.jasně existují lepší leštidla ale....stejně jsou svody za chvíli zasraný jako prase tak proč je leštit víc.
silichrom jsem nemyslel na sundání toho přiškvařenýho.To je ředidlo + trochu mechanický síly jasně lepší.
Vem žiletku a normálně to ořezej dolů a pak to přelešti třeba tím silichromem nebo něčím lepším to je už na tobě já tak řešil připčenou podrážku...
Nech to tam - nic neseškrabávej, nic nerozlešťuj - je to dobrej Tůůůůning a na srazech budeš za machra
A když budeš jezdit v tý propálený bundě, tak můžeš třeba vyprávět historku, jak tě kámoš přejel na tvý motyce. O svody sis propálil jen bundu - jinak si byl OK
Počkééééj ti ještě budou kupovat u stánku a
za to jakej seš masér
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
spidys psal:Nech to tam - nic neseškrabávej, nic nerozlešťuj - je to dobrej Tůůůůning a na srazech budeš za machra
A když budeš jezdit v tý propálený bundě, tak můžeš třeba vyprávět historku, jak tě kámoš přejel na tvý motyce. O svody sis propálil jen bundu - jinak si byl OK
Počkééééj ti ještě budou kupovat u stánkua
za to jakej seš masér
Ne asi
spidys psal:Nech to tam - nic neseškrabávej, nic nerozlešťuj - je to dobrej Tůůůůning a na srazech budeš za machra
Počkééééj ti ještě budou kupovat u stánkua
za to jakej seš masér
moc mu to nerikej nez na sraz prijede jako drban
K.a.s.y.m. psal:....jeden dotaz proč ne silichrom na poškrabaný svody?já tím svody leštím úplně normálně a nikdy jsem tomu neublížil.jasně existují lepší leštidla ale....stejně jsou svody za chvíli zasraný jako prase tak proč je leštit víc.
silichrom jsem nemyslel na sundání toho přiškvařenýho.To je ředidlo + trochu mechanický síly jasně lepší.
protoze silichrom to proste poskrabe. Udelal sem to na cca 5cm na uplne novym mezisvodu (najeto asi 20km) a to bylo kurva znat...okem viditelny ryhy a skrabance
Druha vec je, jestli to ma na svody cenu....
Nicmene ja sem si svody lestil do pomerne slusnyho lesku a tak je nechci mit poskrabany...
Ovsem po sezone uz by chtely rozlestit zas
Second Class Citizen
1130 Café Racer
![]() |
Banditatom (Člen) 22.12.2007 11:46:16 Offline |
pilníkem pičo ne
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hodně tady někdo chválil toluen........prej na to pomáhá............ale nedýchej moc zhluboka...........pak by sis mohl s těma svodama aji povídat
"Lepší s Parkinsonem panáka rozlít,než s Alzheimerem zapomenout vypít"
mr.BSE psal:K.a.s.y.m. psal:....jeden dotaz proč ne silichrom na poškrabaný svody?já tím svody leštím úplně normálně a nikdy jsem tomu neublížil.jasně existují lepší leštidla ale....stejně jsou svody za chvíli zasraný jako prase tak proč je leštit víc.
silichrom jsem nemyslel na sundání toho přiškvařenýho.To je ředidlo + trochu mechanický síly jasně lepší.protoze silichrom to proste poskrabe. Udelal sem to na cca 5cm na uplne novym mezisvodu (najeto asi 20km) a to bylo kurva znat...okem viditelny ryhy a skrabance
Nicmene ja sem si svody lestil do pomerne slusnyho lesku a tak je nechci mit poskrabany...
málos leštil, musíš ject a ject je to na
ale když nezbyde,tak silichrom je dobrá věc..
Když nejezdím,tak tvořím...
John psal:Toulen a ostatní sračky sou na
mám to vyzkoušený, normálně to vem žiletkou nebo řezákem na koberce když budeš opatrnej tak to nepoškrábeš a pak rozleštit suchým hadrem, ten silichrom sem zkoušel a je to pak matný
Sundával jsem z výfuku přiškvařenou botu toluenem a celkem to šlo dobře. Nemůžeš od toho čekat zázraky jako od Cifu z reklamy.
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 25.12.2007 20:51:19 Offline |
mr.BSE psal:K.a.s.y.m. psal:....jeden dotaz proč ne silichrom na poškrabaný svody?já tím svody leštím úplně normálně a nikdy jsem tomu neublížil.jasně existují lepší leštidla ale....stejně jsou svody za chvíli zasraný jako prase tak proč je leštit víc.
silichrom jsem nemyslel na sundání toho přiškvařenýho.To je ředidlo + trochu mechanický síly jasně lepší.protoze silichrom to proste poskrabe. Udelal sem to na cca 5cm na uplne novym mezisvodu (najeto asi 20km) a to bylo kurva znat...okem viditelny ryhy a skrabance
..tak v tomhle s tebou souhlas...proto jsem psal ,že existují i lepší přípravky než je silichrom.ruzný finišery na vysoká lesk atd.Já svody mám v takovám stavu,že to i silichromem vyleštím vcelku pěkně.
Stránky: 1