Nejsi přihlášen
potřebuju auto..
zdravím,prosím o pomoc,nejsem automobilový nadšenec,vlastně auto mi slouží k dopravě z bodu A do bodu B.moje corsa 1.2 odešla po 170000km do věčnejch lovišt.momentálně mám k dispozici 170000 kč a chci něco aby to jelo,ale max. 1.6 a tak 2 roky starý,aby to bylo pár let bez investic..internet je dobrá věc,ale člověk musí vědět co hledat...
dík za help..
Když nejezdím,tak tvořím...
K.a.s.y.m. (Člen) 21.12.2007 17:11:50 Offline |
Re: potřebuju auto..
Ton@l psal:Tak treba Fabii 1.2 HTP(neboli Hybridni Turbo Pohon)....a nebo Hovno To Pojede
Ale jako alternativa Corsy je to dobrý,ale radši s 1,4
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 21.12.2007 18:48:06 Offline |
jojo kdo nepotřebuje nový auto. Renault clio 1.2 super stav r.v. 95 airbag řidiče, posilovač, dalk, centrál tak co kua bereš voe? jo cena 45papirkovejch tisícikorun ale pro tebe za těch 170 000 kč
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 21.12.2007 18:52:25 Offline |
Banditatom psal:jojo kdo nepotřebuje nový auto. Renault clio 1.2 super stav r.v. 95 airbag řidiče, posilovač, dalk, centrál tak co kua bereš voe? jo cena 45papirkovejch tisícikorun ale pro tebe za těch 170 000 kč
Clio nebrat to za chvíli shnije.když auto s tak R 25
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
ydom psal:zdravím,prosím o pomoc,nejsem automobilový nadšenec,vlastně auto mi slouží k dopravě z bodu A do bodu B.moje corsa 1.2 odešla po 170000km do věčnejch lovišt.momentálně mám k dispozici 170000 kč a chci něco aby to jelo,ale max. 1.6 a tak 2 roky starý,aby to bylo pár let bez investic..internet je dobrá věc,ale člověk musí vědět co hledat...
dík za help..
za ty prachy máš nový tak co řešíšzáruka atd.to co měl Koldanžádnej krasavec ale bez poruch tuším,že renolt
Jebat motorky :-)
Martin B12 (Člen) 21.12.2007 21:58:10 Offline |
yello psal:Si prijed pro auto sem,ne? S tim co mas,to bude krasavec.
Yello: zrovna pokukuju po Alfe 156 Sportwagon, bud 2.0 JTS, nebo naftu nevíš vo něčem? popříp. nemáš někoho znamýho v nákym Alfa autorizáku /chci servisku a tak do 100tis. najeto/
street triple picco
za ty prachy koupíš buď skoro novou fábku a nebo staršího golfa což je dle mého lepší varianta
http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt … id=6099079
italy a frantíky starší nebrat, když tak nový a za tři roky to poslat z baráku
to jebu
každý má zkušenost s něčím jiným....a tak bude i radit
snad záleží co od toho kdo očekává:
dostupnost a cena ND, celková ekonomika provozu, líbí - nelíbí, co se mi do toho vejde, finanční ztráta při dalším prodeji, krade se atd.
bla...blabla...!
Martin B12 (Člen) 22.12.2007 10:47:43 Offline |
bobule psal:za ty prachy koupíš buď skoro novou fábku a nebo staršího golfa což je dle mého lepší varianta
http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt … id=6099079 /
Bobule: Ydom chce něco tak 2 roky starýho a né 10 let lítanýho Golfa.
a jestliže to má fakt jen jako přibližovadlo tak jakože nemusím koncern VW tak radim zánovní fabku
třeba tady auta od ofic. prodejců: http://www.vyzkouseno.cz/search_result. … yroby_do=0
street triple picco
inkvizitorr (Administrator) 22.12.2007 11:05:39 Offline |
strejc loni napodzim kupoval suzuki ignis (rok jetý za 180 000), http://www.suzuki-motor.cz/ignis.php do tý doby jezdil fiestou a maximálně spokojenej já sem se tim svez jenom dvaraza pár desítek kiláků a hlavně ten motor mě mile překvapil příjemně se do toho leze, kufr sice žádná hitparáda, ale jezdí v tom převážně sám, nebo max ve dvou, takže mu to stačí...
doba je temná...
Banditatom (Člen) 22.12.2007 11:29:17 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:jojo kdo nepotřebuje nový auto. Renault clio 1.2 super stav r.v. 95 airbag řidiče, posilovač, dalk, centrál tak co kua bereš voe? jo cena 45papirkovejch tisícikorun ale pro tebe za těch 170 000 kč
Clio nebrat to za chvíli shnije.když auto s tak R 25
toho jsem měl před tím ale naboural jsem ho
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
inkvizitorr psal:strejc loni napodzim kupoval suzuki ignis (rok jetý za 180 000), http://www.suzuki-motor.cz/ignis.php do tý doby jezdil fiestou a maximálně spokojenej já sem se tim svez jenom dvaraza pár desítek kiláků a hlavně ten motor mě mile překvapil příjemně se do toho leze, kufr sice žádná hitparáda, ale jezdí v tom převážně sám, nebo max ve dvou, takže mu to stačí...
ten vůbec není špatnej..a budu věrnej značce..asi pujdu do něj....
Když nejezdím,tak tvořím...
jirka silver (Člen) 27.12.2007 11:04:13 Offline |
Zkušenost made in japan
Mazda 626,Mazda323F,Mazda Premacy,Mazda CX-7
Bez problémů a max spokojenost,ta poslední žere,ale 260 koní
je úžasnejch
Najdete nás na každém kilometru
Stránky: 1