Nejsi přihlášen
Re: Montazka na tlumic rizeni
To je předchozí verze která se montovala na šrouby rozvaděče..
Asi by se musela doladit,za její funkčnost ruku do ohně nedám..
A stejně bych ji dal pouze jako bonus k tlumiči řízení..
Samostatně neprodejné
God Save The Queen!
Filous psal:huskyb12 psal:Kelly:
Vydřiduchu !
To dá každej zámečník za pětibábu i s vykouřenim, ci fix !
Zlodějina !...nevim jag ty, ale já bych teda vod zámečníka vykouřit nechtěl
Radsi vod zamecnice
My letci máme ocelové ptáky...
Zdenousek psal:Filous psal:huskyb12 psal:Kelly:
Vydřiduchu !
To dá každej zámečník za pětibábu i s vykouřenim, ci fix !
Zlodějina !...nevim jag ty, ale já bych teda vod zámečníka vykouřit nechtěl
Radsi vod zamecnice
...a co třeba zámecká pani???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
a co rikte tady na toto ? http://www.scottsperformance.com/litrack/44.pdf
sem se tak hrabal chvilku v tech tlumicich zima za bukem
no nic moc solidniho na bandita nejde vymyslet, bud vyvrtat dve diry v ramu jak to ma meloun mezi krkem a nadrzi nebo po vozru Kellyho pred chladicem, ale tu jeho montazni sadu urobit to je asi nemozny a nebo to varit jak na foto to je taky blekotarna . Kelly kolik stoji repas jetyho Ohlinse ty mas takovyho ?
http://www.kaleidoscopecustomising.com/ … ampers.jpg
Billy psal:a co rikte tady na toto ? http://www.scottsperformance.com/litrack/44.pdf
sem se tak hrabal chvilku v tech tlumicich zima za bukem
Podobně to má Meloun, ale to to má myslím vrtané.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 12.08.2009 10:55:21 Offline |
to by slo ale to neni Becko toto co ? ja jen ze Kelly to ma pres ty vselijaky paky
K.a.s.y.m. (Člen) 12.08.2009 12:13:25 Offline |
Billy psal:to by slo ale to neni Becko toto co ? ja jen ze Kelly to ma pres ty vselijaky paky
no a včem myslíš ,že se liší stary GSXR a Bandit???uchycení chladič je stejný tady je dokonce problém že chladič je ohnutej což na Béčku neni a tím tam máš víc místa.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Jeste me rekni kolik potrebuju delku toho chodu staci tech 72mm co ma ohlins ?
ja jen abych dal plnej rejd lvej/ pravej a nebo bych musel neco delat s dorazama
K.a.s.y.m. (Člen) 12.08.2009 12:26:05 Offline |
hele tak to nevim,ale je to tlumič z SV1000 a řidítka na GSXR jsou otočit zhruba stejně jako na Béčku a tlumič v krajních polohách neni.
dýlku tý tyčky ti zkusim zjistit,ale kdy to bude to nevim.
toto je kellyho nekde sem to jeste tady mel ulozeny fotky tam fakt kurva neni moc jak vymejslet ten chladic tady ba naopak zavazi
K.a.s.y.m. (Člen) 12.08.2009 13:44:51 Offline |
koukám nemáš žádnou představivost ten příčák od Suzi má jinou konstrukci takže tam bude chycenej jinak než ten Kellyho... sežen si tlumič jakej uznáš za vhodný vem do ruky šupleru a sedni si na chvíli s tim tlumičem k motorce...něco tě napadne když ne tak to nech způsobilejšim
Boční uložení má větší efekt - pokud tedy nepadáš :)
Toto je můj vlastní návrh. Nenít tam teda už NHK, to byl šit jak prase, dva tekly, třetí byl zkroucenej a o vůli v nich mi v DK tvrdili že je to normální
Šel tam -teď nevim jméno- nějakej němec ve stejný cenový relaci tj cca do 8tis a už druhou sezonu parada.
objímku na řidítka jsem kupoval zbytek jsem si nakreslil vyřízl a nechal přivařit. Když někdo bude mít zájem, můžu udělat pár detailů.
Boční uchycení se standardně montuje na hlavu válce a to mi nepřišlo zrovna košér.
Miras psal:Boční uložení má větší efekt - pokud tedy nepadáš :)
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … iras/1.jpg
Toto je můj vlastní návrh. Nenít tam teda už NHK, to byl šit jak prase, dva tekly, třetí byl zkroucenej a o vůli v nich mi v DK tvrdili že je to normální
Šel tam -teď nevim jméno- nějakej němec ve stejný cenový relaci tj cca do 8tis a už druhou sezonu parada.
objímku na řidítka jsem kupoval zbytek jsem si nakreslil vyřízl a nechal přivařit. Když někdo bude mít zájem, můžu udělat pár detailů.
Boční uchycení se standardně montuje na hlavu válce a to mi nepřišlo zrovna košér.
S tim bych se fakt bál padnout, abych to neměl v noze jako šíp...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Miras psal:Boční uložení má větší efekt - pokud tedy nepadáš :)
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … iras/1.jpg
su zvyklej v náklonu při lehkém vysednutí tlačit koleno dopředu k motoru, navíc představa tyčky vervané do kolena mě neláká a v neposlední řadě už lehkej pád ze stojánku to poškodí, tagže tohle za mě ne e
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
jináč teď tam mám LSL (už jsem si vzpomněl), a ten je kompaktnější. Lze upevnit i kratší, vše záleží natočení přední objímky, tedy na vzdálenosti úchytu od středu otáčení a tím pádem décle dráhy /zdvihu.
Ze stojánku už spadla a světe div se na tlumič se to nedostalo. Nežádal jsem hodnocení mě to takhle vyhovuje a je to funknční. Jen jsem se snažil na dotaz reagovat ukázkou jiné možnosti.
Stránky: 1