Nejsi přihlášen
Jarda z Loun (Člen) 26.12.2007 10:33:20 Offline |
To inkvizitorr : Nova anketa
Mam namet na novou anketu. Jaky ladeny vyfuk na Bandita. Penize prinesl Jezisek, ale porad nevim co mam na svou B650 S koupit, aby to bylo slyset.
Re: To inkvizitorr : Nova anketa
Jarda z Loun psal:Mam namet na novou anketu. Jaky ladeny vyfuk na Bandita. Penize prinesl Jezisek, ale porad nevim co mam na svou B650 S koupit, aby to bylo slyset.
IXIL....Nádhernej zvuk a perfektní cena u rd moto na ně maj teď ještě akci.
Jarda z Loun psal:Mam namet na novou anketu. Jaky ladeny vyfuk na Bandita. Penize prinesl Jezisek, ale porad nevim co mam na svou B650 S koupit, aby to bylo slyset.
Na B12 mám akrapovic a slyšet je až moc duchodci mi tady nadavaj
Jarda z Loun (Člen) 26.12.2007 11:30:48 Offline |
To Petr - rokoduj Tvoji zpravu.
Jarda z Loun psal:To Petr - rokoduj Tvoji zpravu.
myslel todle...;-)
RP http://www.rptuning.cz/
R!!! http://www.raas-mx.com/novinky.html
Jarda z Loun (Člen) 26.12.2007 11:41:06 Offline |
Diky za info
inkvizitorr (Administrator) 26.12.2007 15:43:50 Offline |
čéče ty odpovědi by se do ankety asik ani nevešly, každej bude prosazovat za každou cenu co má von většinou aniž by měl zkušenost s něčim jinym, takže by to asi nemělo větší vypovídající význam a taky každej na to má jiný prachy... myslim, že je u toho hlavně důležitý aby to mělo homologaci a tu vyndavací tlumifku abys při cestách ven nemusel šaškovat s klíčema pod laufem jak trotl a mimo pořádnýho zvuku, kerej ti udělá jakákoliv otevřená koncovka (vo výkon tady asi nepude) myslim že z vyhlášenějších značek neuděláš chybu s ničim...
doba je temná...
Dival sem se na ty Raas ale cenik sem nenasel , ale vypadaj fajnove na fotkach
Pavel Bandita (Člen) 29.12.2007 10:53:33 Offline |
Ahoj Já mám vipra a ten má zvuk až ve výších otáčkách ale ten IXXL ná spidr a zvuk to má od nízkejch toček na tvám míst bych do něj asi šel
Bandit Pičččččččččččččččooooooooo
Petr J. psal:to Filous: však vím.....ale zas na pijánu mám RP tak že bych zůstal věrný značce
Moc velkej rozdíl ve spracování nebude,protože kdyš vobá začínali dělat laufy,tak spolu spolupracovali.Jeden vařil pro druhýho a ten mu zase nechával lisovat komponenty... To byla dobrá doba,nešli ještě tak po penězích...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
inkvizitorr (Administrator) 29.12.2007 22:54:58 Offline |
lenka: jestli bude lítat paroháč po lese s laďákem, tag to má zpečetěný a nemusí čekat ani do doby říje
doba je temná...
PALOUS psal:Lenka psal:Dželen: ne
Máš to blběmáš tam mět Jak se do lesa pakárna,tak se z lesa salám
jako že z dželena bude salám, dyš bude jezdit s laďákem...že by ho zmasakrovala vzteklá zvjeř?
...Do you know that bad girls go to hell?...
Jarda z Loun (Člen) 31.12.2007 08:26:49 Offline |
Tak nakonec to bude asi IXIL - oval v karbonu od RD Moto
Stránky: 1