Nejsi přihlášen
Jiný vánoce než obvykle
Už jsem měl těch vánočních slaboduchých sračiček plný zuby a jelikož jsem už od rána nasával, odpolední koštování čerstvýho uzenýho u souseda s vodkou mě správně naladilo, řekl jsem ženě ať nakopne náš rodiný vůz a jdeme srát sousedy. Byl jsem už docela jak houba, bylo asi pět hodin, čas svátečních štědrovečerních večeří a tak mě vozila od známýho k známýmu, po celý vesnici a okolí a všude mě s láskou vítali, když jsem řval za dveřma. Nééééésem váááám noviny, nááááálejte panááááka. Užil jsem si skvělou srandu a vánoce! Doma nemám ani stromeček, ani ozdůbku. Všude mě s láskou nalili, ještě teď je mi blbě. Na přblblý sentimentální blahopřání po sms jsme odepisovali: Vločky padaj do prdele a někudy musej zase ven! Pak jsem tůroval Bečko. Myslím že jsem psal i sem. Se tímto omlouvám. Ale bylo to skvělý. Sousedi a půlka vesnice se mnou nemluví. Založil jsem si novou tradici vánoc.
Měl ještě někdo "Jiný vánoce než obvykle" ?
A kurva...
Re: Jiný vánoce než obvykle
Jerry psal:Palino psal:U mě by jsi zazvonil jen jedenkrát
Dyť píšu že sem objížděl svoje známý. Tebe neznám.
Tak jsem to i myslel. Kdyby můj známý nebo kamarád 24.12. přišel tímhle způsobem, zazvonil by jen jedenkrát.
Holt jiný kraj, jiný mrav.
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Jerry psal:Už jsem měl těch vánočních slaboduchých sračiček plný zuby a jelikož jsem už od rána nasával, odpolední koštování čerstvýho uzenýho u souseda s vodkou mě správně naladilo, řekl jsem ženě ať nakopne náš rodiný vůz a jdeme srát sousedy. Byl jsem už docela jak houba, bylo asi pět hodin, čas svátečních štědrovečerních večeří a tak mě vozila od známýho k známýmu, po celý vesnici a okolí a všude mě s láskou vítali, když jsem řval za dveřma. Nééééésem váááám noviny, nááááálejte panááááka. Užil jsem si skvělou srandu a vánoce! Doma nemám ani stromeček, ani ozdůbku. Všude mě s láskou nalili, ještě teď je mi blbě. Na přblblý sentimentální blahopřání po sms jsme odepisovali: Vločky padaj do prdele a někudy musej zase ven! Pak jsem tůroval Bečko. Myslím že jsem psal i sem. Se tímto omlouvám. Ale bylo to skvělý. Sousedi a půlka vesnice se mnou nemluví. Založil jsem si novou tradici vánoc.
Měl ještě někdo "Jiný vánoce než obvykle" ?
až umřu pohřběte mě hlavou dolů.... aby mi celý svět mohl políbit prdel
Palino psal:Jerry psal:Palino psal:U mě by jsi zazvonil jen jedenkrát
Tak jsem to i myslel. Kdyby můj známý nebo kamarád 24.12. přišel tímhle způsobem, zazvonil by jen jedenkrát.
se tak nerozčiluj.....
náhodou je to fajne představa štědrýho dne
jerry nech si to patentnout
A je to!!
Banditatom (Člen) 27.12.2007 19:37:19 Offline |
krásná nová tradice
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Palino psal:Jerry psal:Palino psal:U mě by jsi zazvonil jen jedenkrát
jo u mě by taky zazvonil jednou,ale jen proto ,že by dál nepokračoval,bych se přidal a trochu se taky zlil,proč ne
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1