Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Na OSIHO (komaxit, chrom)

marcoo (Člen)
27.12.2007 14:00:20

Na OSIHO (komaxit, chrom)

prý existuje komaxit podobný barvě chromu.Nechce se mi tomu moc věřit.Tvrdí mi to jeden známý a dokonce si dal tu práci a sehnal čísla.je to možý? U komaxitu se mi to moc nezdá.Tady jsou iniciály Komaxit E 2310 v odstínu S906 nebo S908.

Editoval osiris (27.12.2007 18:40:23)

Fulltank (Člen)
27.12.2007 14:17:54

Re: Na OSIHO (komaxit, chrom)

marcoo psal:

prý existuje komaxit podobný barvě chromu.Nechce se mi tomu moc věřit.Tvrdí mi to jeden známý a dokonce si dal tu práci a sehnal čísla.je to možý? U komaxitu se mi to moc nezdá.Tady jsou iniciály Komaxit E 2310 v odstínu S906 nebo S908.

To je zajimavy, ja vzdycky myslel, ze to je takova hruba matna barva... surprised

Fulltank (Člen)
27.12.2007 14:26:10

Fulltank psal:
marcoo psal:

To je zajimavy, ja vzdycky myslel, ze to je takova hruba matna barva... surprised

Aha no tak sem se spletl www.okcolor.cz/cz/praskove-barvy/vzorkovnice-ral-a-ncs/ bigsmile

marcoo (Člen)
27.12.2007 14:42:55

no já právě taky mám za to že komaxit je matnej.Teda aspoń oproti akrylu.tak mi to přijde divný

Banditatom (Člen)
27.12.2007 15:22:43

něco takovýho existuje měl jsem to na rámu na 350 jawce. Ale nedoporučuju kýžený efekt se nedostavil smile2. Jenom jsem prom... více peněz. Hezčí je tzv. stříbrná perleť good tu mám na kolečkách na autíčku

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
osiris (Člen)
27.12.2007 19:00:32

marcoo psal:

...piš do techniky srozumitelný nadpisy smile1
...všechny imitace chromu stojej za hovno, jediná ok co znám je americká alsa (drahá, speciální aplikace = málokdo to dělá)

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/chromimit.jpg

...komaxit má cca o 15 - 20% lesku míň než akryl, přičemž ten má cca 96%

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
marcoo (Člen)
27.12.2007 19:11:42

osiris psal:
marcoo psal:

...piš do techniky srozumitelný nadpisy smile1
...všechny imitace chromu stojej za hovno, jediná ok co znám je americká alsa (drahá, speciální aplikace = málokdo to dělá)
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … omimit.jpg
...komaxit má cca o 15 - 20% lesku míň než akryl, přičemž ten má cca 96%

Takže žádnej komaxit v barvě chromu? ne že bych to potřeboval ale dohadujem se. Jinak ta alsa ...není to co maj na milenium colors? Drahý jak prase,a ještě na to musíš mít nějakej extra aplikační přístroj

KOVAL (Člen)
27.12.2007 19:16:01

komaxit v barvě chromu existuje.
teda jako když sem to nechal lakovat,tak jako spodní vrstvu pod další průhlednej komaxit aby to zvýraznilo hloubku tý vrchní vrstvy.
respektive-jmenuje se to jakože imitace chromu ale výslednej efekt je něco jako vyleštěněj hliník tak jako né uplně na 100%..
ale jako ujde to..

osiris (Člen)
27.12.2007 19:17:36

...do komaxitu nedělám, takže nevím (ale pochybuju)
...jj, milenium je importer

Banditatom (Člen)
27.12.2007 19:34:10

Ten, jako že "chrom v prášku" moc lesklej fakt není a svou barvou připomíná spíše hliník než chromsmile2. Musí se lakovat jak tu někdo psal, že to prej pak vypadá lépe." i prd velebnosti"fuckbigsmile. Ten lak je tam kvůli toho že i když se to vypálí tak se to maže (jako uhel) a musí se to lakovat. Já osobně bych do toho už po druhý nešel.

osiris (Člen)
27.12.2007 19:38:36

...no tak to je ta klasika co znám, jak stříbřenka

Banditatom (Člen)
27.12.2007 19:44:59

osiris psal:

co myslíšidontknow

osiris (Člen)
27.12.2007 19:46:59

Banditatom psal:
osiris psal:

co myslíšidontknow

...no že stojí taky za hovno, že je to jak stříbřenka na kamna bigsmile

Banditatom (Člen)
27.12.2007 19:57:05

osiris psal:
Banditatom psal:
osiris psal:

co myslíšidontknow

...no že stojí taky za hovno, že je to jak stříbřenka na kamna bigsmile

něco v tom smyslu stojí to za pussy a moc peněz. Kámoš lakyrník mi kdysi opravoval jednu součástku která byla origo v chromu oloupal se zmeteksmile2. Když mi to dones padl jsem na prdel. od chromu skoro k nerozeznání. tehdá mě to stálo beerwinewinesick, ale když jsem se ho pak ptal kolik to výjde jako oficiálně. No prej bych se kuva nedoplatil

marcoo (Člen)
27.12.2007 21:25:34

Fajn,jestli to někdo má tím práškovým komaxitem ať to vyfotí a hodí sem.Rád bych to chtěl vidět.Jeden kamarád mě furt cpe klíny do hlavy že to je od chromu k nerozeznání.

Shaft (Člen)
28.12.2007 09:49:18

Tak teď sem, jak Alenka v říši divů....surprised. Sundal jsem kyvku a chtěl ji dát opískovat a nechat na ni kydnout stříbrnej komaxit, ale po tom co tu píšete teda nevim...co by jste doporučovali??idontknowbeer

Lepší chodit do školy, než pracovat na poli.
SLUGI (Člen)
28.12.2007 10:14:48

Shaft psal:

Tak teď sem, jak Alenka v říši divů....surprised. Sundal jsem kyvku a chtěl ji dát opískovat a nechat na ni kydnout stříbrnej komaxit, ale po tom co tu píšete teda nevim...co by jste doporučovali??idontknowbeer

... leštit, leštit, leštit ...  evilcool

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
marcoo (Člen)
28.12.2007 10:19:15

leštit leštit leštit.Co když chceš třeba kolo celý vyleštěný? třeba já tam mám na loukotích porézní strukturu a myslim že nejen já.Tak to těžko vyleští.idontknow

osiris (Člen)
28.12.2007 11:36:27

...na kola je komaxit blbost, silná vrstva která se ráda odštípne (jak na rantlu ráfku, tak na jakýmkoliv styčným tlakově namáhaným budu) a pak loupe vlivem vlhkosti dál s dál
...vycházím ze zkušenosti s auťáckejma diskama, měl jsem několikrát tu čest (zaplať pánbůh né na svým), majitelé z toho ronili slzy smile1

Shaft (Člen)
28.12.2007 14:51:36

marcoo psal:

leštit leštit leštit.Co když chceš třeba kolo celý vyleštěný? třeba já tam mám na loukotích porézní strukturu a myslim že nejen já.Tak to těžko vyleští.idontknow

taky si maslim, že to půjde dost těžko....chtěl bych ten komaxit, ale trochu mě děsí,že budu muset vyrazit ložiska(budu se modlit,abych je nesku....idontknow)
smokin

Lepší chodit do školy, než pracovat na poli.
Banditatom (Člen)
02.01.2008 13:49:11

Shaft psal:
marcoo psal:

taky si maslim, že to půjde dost těžko....chtěl bych ten komaxit, ale trochu mě děsí,že budu muset vyrazit ložiska(budu se modlit,abych je nesku....idontknow)
smokin

jestli to chceš mít fakt hezký a nechce se ti to leštit zkus pouvažovat nad lakovnou. Není to sice ta nejlevnější varianta ale myslím si že výsledek bude stát za to. No jestli toužíš po komaxitu tak zkus stříbrnou perleť je fakt pěknágood

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS