Nejsi přihlášen
Jak je to s váhou B1200S a B1250S?
Taksem procházel nějaké recenze nové B1250S a překvapilo mě že nikde nesedí hmotnosti mašiny. Taksem si pročetl co kde píšou.
Suchou hmotnost původní B12S jsem našel 219, 220 nebo i 221 kg takže váha s plnou nádrží je 240 ?
Nikde na netu jsem nenašel hmotnost stroje s náplněma(20 litrů benzínu + olej)
V jednom článku jsem četl že hmotnost s plnou nádrží nové B1250S je 254 kg! To je síla. Už 240 kg je pocitově sakra velký rozdíl proti 210 kg u konkurenčních mašin. A co teprve 254 kg??? To je teda facelift
Existují vůbec oficielní čísla Suzuki o váze strojů s náplněma? Nebo se tím radši nechlubí?
Re: Jak je to s váhou B1200S a B1250S?
martingsx psal:Taksem procházel nějaké recenze nové B1250S a překvapilo mě že nikde nesedí hmotnosti mašiny. Taksem si pročetl co kde píšou.
Suchou hmotnost původní B12S jsem našel 219, 220 nebo i 221 kg takže váha s plnou nádrží je 240 ?
Nikde na netu jsem nenašel hmotnost stroje s náplněma(20 litrů benzínu + olej)
V jednom článku jsem četl že hmotnost s plnou nádrží nové B1250S je 254 kg! To je síla. Už 240 kg je pocitově sakra velký rozdíl proti 210 kg u konkurenčních mašin. A co teprve 254 kg??? To je teda facelift
Existují vůbec oficielní čísla Suzuki o váze strojů s náplněma? Nebo se tím radši nechlubí?
... a není to jedno
... je to prostě BANDIT
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
K.a.s.y.m. (Člen) 28.12.2007 11:41:57 Offline |
No pokud myslíš toho novýho vodníka tak ten je těžší než starej vzducháč tak co tě překvapuje.Chlazení vzduch olej začala suzuki používat právě pro úsporu hmotnosti.Dneska už to ale moderním vstřikovacím motorům jaksi nevyhovuje z hlediska emisy
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Třesky plesky. Jenom kvůli váze si snad nikdo koloběžku nekupuje nebo někdo jo?
Jasně že je vodník těžší, ale někde jsem četl že nárůst váhy je +11 kg a to je teda nářez. Leda by to bylo i s ABS (4kg).
Mě zarazilo, že jsem nikde nenašel váhy banďourů v plné polní.
Jdu radši na . Mám doma propustku.
...tak nějak jsou pravidla že: motorky se udávaj v "suchý hmotnosti", v pohotovostní se udávaj auta (když už je ale motorka uvedena v pohotovostní, tak se 75% paliva v nádrži - auta se 100%) auta se uváděj včetně řidiče (80kg)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen) 28.12.2007 16:20:03 Offline |
Myšák psal:osiris psal:auta se uváděj včetně řidiče (80kg)
To bude nejakej nemocnej ridic
že by průměrná váha člověka...ženská 60 kg ,chlap 100 kg
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
PALOUS psal:Kelly01 psal:Vyměníš lauf,svody,vyhážeš hlavní stojan a ekologické pičoviny..
A jsi o 15kg doleZnám lepčí vodlehčeníprodat a koupit jinou
Palous,vogo tobě už ta jabka vlezla na mozek,tady se bavíme vo dospělejch mašinách,ne vo nějaké imitaci co má rám jak žebřík do kurníku,takže do něho nemohli dát normální motor,jakože litrovej,ale jenom takový šidítko
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
mě těžkej nepříjde,akorád když ho zvedáš ze země tak se trochu nadřeš,ikdyž v tu chvíly sem tak nasranej,jakej sem debil,že mám asi dvakrát větší sílu
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1