Nejsi přihlášen
Re: Kocovina
baltaz..: já ti to neřeknu, tudíž to neuslyšíš... já ti to napíšu tagže si to přečteš NECHLASTEJ
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Já mám odzkoušený Mlíko je to doceal zajímavé stačí když jak přijdeš z nějaké akce dom tak vypiješ mlika kolik se do tebe vleze a ráno je pohoda...
Fik-B6S psal:Já mám odzkoušený Mlíko je to doceal zajímavé stačí když jak přijdeš z nějaké akce dom tak vypiješ mlika kolik se do tebe vleze a ráno je pohoda...
jj souhlas mlíko pomáhá.... nebo rajčatový jujce a ten se dá i při akci pít a to pak s ním člověk vydží že se i sám diví
B12 nebyla k dostaní a tak přišla zrada a H9:)
demlis psal:jj souhlas mlíko pomáhá.... nebo rajčatový jujce a ten se dá i při akci pít a to pak s ním člověk vydží že se i sám diví
Jujce muže bát i juný než rajčatový u mně fungoval třeba ananasový ale musí tám výt nějaký podíl toho ananasu nemůže to být takový ta napodobenina co se ananasu podobá...
Fresh Man psal:tomasNJ psal:woe... ty tam nemáš hrubku
sori woe chtěl sem říc ... Mynerálku....
midlář pyje mynerálku a miš midlý mídlem
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
hlavní je nekouřit..2měsíce nekouřim,vyžeru 2krát tolik a druhej den jsem na tom 2krát líp.. ale jelikož si tohle předsevzetí dáte všichni až po novým roce,nepomuže vám ani světsená voda rektem přímo do pupku
Když nejezdím,tak tvořím...
Ton@l psal:Jsou na to nejake tabletky anialkohol,ale nevim jestli to funguje
Jeslti myslíš to jak propaguje Harapes, tak balení stojí 250kč. To mě radši bude bolet hlava...
Sice nevim jak to funguje, či na kolik je to použití, ale moc těch bobulí tam nebylo.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
až přijdeš napranej domu, tak si dej pomeranč. nebo to v knajpě zatluč džusem...
a ráno to spraví podmáslí nebo kefír...krásně hojí ten rozežranej pajšl....slabší povahy se ovšem můžou pos*at...
Baltazar: hele...vono v určitym věku...už nepomůže nic
ale jinak...před spanim cosi s hodně vitamínama (pomeranč nebo klidně tabletku celaskonu a bé vitamínu), hodně zapít vodou, ráno zase hodně vody a případně to mlíko, dodá ti to minerálije (ale to nezkoušej, pokud nemáš silnej žaludek)...
a jedna rada na závěr (do třetice všeho dobrýho)...dyš budeš chlastat jenom zelenou, budeš ráno v oukeji
...Do you know that bad girls go to hell?...
Lenka psal:Baltazar: hele...vono v určitym věku...už nepomůže nic
ale jinak...před spanim cosi s hodně vitamínama (pomeranč nebo klidně tabletku celaskonu a bé vitamínu), hodně zapít vodou, ráno zase hodně vody a případně to mlíko, dodá ti to minerálije (ale to nezkoušej, pokud nemáš silnej žaludek)...
a jedna rada na závěr (do třetice všeho dobrýho)...dyš budeš chlastat jenom zelenou, budeš ráno v oukeji
Všechny rady oukej, ale ta s tou zelenou a mlíkem ta by vyhrála bo po mlíku se po...u i bez chlastu a po zelenej bych se taky mohl i
budu bumbat jen pivo, šampíčko a visku, teda nic špatnýho
The father of the little princess of the dawn
...protože tenhle mazec způsobujou játra, kterejm došel proti pro ně jedovatýmu ethanolu methanol a začínaj se tak s ním rvát, tak jim bodne, když jim zpátky dodáš kapičku toho míň škodlivýho a nebolavýho v podobě další (ale maličkatý) nálože a voni ti poděkujou tím, že se začnou znova ráchat v tom co jim šmakuje víc a vyserou se na ten sajrajt kterej dělá blbě i tobě, tím pádem získáš čas na to aby nepozorovaně ty játra spláchly i to co tě tak vytáčí ;)
...čili ráno vyprošťovák (ale MALEJ !!!) a během večera i posléze zavodňovat :))
...ale nic pro slabší povahy který se poblijou už při myšlence na tuhle metodu :))
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
OSI má částečně pravdu. ale vypít hodně vody před tím než se jde spát je taky fajne.
alkohol totiž váže vodu a proto ikdyž jste vylitý jak děla jste zároveň odvodnění. druhý den ráno se tomu sice říká kocovina ale ve výsledku je to pouhá dehydratace..........
A je to!!
Dopadlo to výborně jsem jen trochu v šoku
v tom třetím 2l šampíčku bylo asik něco zkaženýho, nebo v tom , nebo ta viska byla zkažená a proto jsem to v 5 ráno razantně co? razantně
no a teď mi je zatím príma
The father of the little princess of the dawn
Lenka psal:Baltazar: hele...vono v určitym věku...už nepomůže nic
Svatá pravda Zelená je nejlepší a dá se kombinovat s pivem...
což o většině ostatního chlastu říct nemůžu...
hlemejzd999 (Člen) 08.03.2012 10:37:10 Offline |
Lihy psal:A já si s tim celý ty čtyři roky lámu hlavu
to chlastáš teprv čtyři roky ?
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Stránky: 1