Nejsi přihlášen
Odborníci na leštění...sem
Re: Odborníci na leštění...sem
marcoo psal:Leštím si víko na veterána viz obrázek.Víko jsem očistil opískoval,vyhladil smirkem 1500-2000 pod vodou že tam nejsou žádný rejhance.Ale pořád jsou v hliníku takový malí načedlý mapky.Může to být způsobený stářím nebo třeba materiálem který dřív používali?http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … oo/vko.JPG
typnul bych to na póry v materiálu který se zanesou při leštění tim "prachem" s tim asi nic nenaděláš. Stejně je to vidět jen když to zkoumáš, až bude mašina venku a bude se v tom odrážet slunko nebo okolí, nikdo si toho ani nevšimne
Lihy psal:marcoo psal:Leštím si víko na veterána viz obrázek.Víko jsem očistil opískoval,vyhladil smirkem 1500-2000 pod vodou že tam nejsou žádný rejhance.Ale pořád jsou v hliníku takový malí načedlý mapky.Může to být způsobený stářím nebo třeba materiálem který dřív používali?http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … oo/vko.JPG
typnul bych to na póry v materiálu který se zanesou při leštění tim "prachem" s tim asi nic nenaděláš. Stejně je to vidět jen když to zkoumáš, až bude mašina venku a bude se v tom odrážet slunko nebo okolí, nikdo si toho ani nevšimne
asi máš pravdu.Z metru to vidět není ale mě to ser..e .Zas to bylo v takovým stavu že na tom byli normálně nějaký kristaly oxidace nebo co to bylo.
...jo jo , ono to oxiduje , leštil jsem tak víka na půllitru , zoxidované , vyžrané pory ...celé jsem to musel zbrousit , vybrousit nové hrany , bo to bylo hluboké a vyžrané jak svin ... no roboty po kok.t , výsledek se dostavil ....ale musíš se o to starat a přetahovat to , protože to zachází
I když doplivneš daleko , je to přece jenom slina .
LosBanditos (Člen) 02.01.2008 20:44:12 Offline |
marcoo psal:Leštím si víko na veterána viz obrázek.Víko jsem očistil opískoval,vyhladil smirkem 1500-2000 pod vodou že tam nejsou žádný rejhance.Ale pořád jsou v hliníku takový malí načedlý mapky.Může to být způsobený stářím nebo třeba materiálem který dřív používali?
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … o/viko.jpg
To my říkej jak jsi to udělal? Já leštím výčko a stejně nedosádnu stejného lesku. a čím to ochráníš proti matnutí?
LosBanditos adios !
LosBanditos psal:marcoo psal:Leštím si víko na veterána viz obrázek.Víko jsem očistil opískoval,vyhladil smirkem 1500-2000 pod vodou že tam nejsou žádný rejhance.Ale pořád jsou v hliníku takový malí načedlý mapky.Může to být způsobený stářím nebo třeba materiálem který dřív používali?
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … o/viko.jpgTo my říkej jak jsi to udělal? Já leštím výčko a stejně nedosádnu stejného lesku. a čím to ochráníš proti matnutí?
dĚLÁM SI TO U KAMARÁDA Z PRÁCE KTEREJ NA VEDLEJŠKU LEŠTÍ DOPLŇKY NA AUTA,MOTORKY,KOVÁNÍ A PODOBNÝ NESMYSLI.nĚCO MU SMRKNU ZA MATROŠ A VYLEŠTÍM NA JEHO STROJÍCH.dOMA SEM TOHO NEDOSÁH.oN NA TO MÁ TAKOVÝ PORYCHTUNGY A UDĚLÁTKA A KVALITNÍ LEŠTIČKY.TAKŽE V POHODĚ.VIZ TA REKLAMA KTEROU MU DĚLÁM U MNE V PROFILU.NEBO V PŘÍSPĚVCÍCH JI MÁM JAKO PODPIS. (sory osi za skrytou reklamu.) ALE ON MĚ TAM NECHÁ TAK MU PÍCHNU JINAK
...akorát vostatním jsme to tu vyčítali (tu neplacenou reklamu), tak nějak nevím jestli je to šťastný řešení (ale jestli je to inkvizovi fuk, tak mě tuplem, směřuj tohle spíš na něho)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...akorát vostatním jsme to tu vyčítali (tu neplacenou reklamu), tak nějak nevím jestli je to šťastný řešení (ale jestli je to inkvizovi fuk, tak mě tuplem, směřuj tohle spíš na něho)
a sakra.To jsem nevěděl.Smažu to.Vůči ostatním by to bylo nefér.
Zdenousek psal:Kucí a což to třeba dát do odkazů? Třeba se to někomu zalíbilo a teď už to nenajde...
no napsal bych sem ten odkaz ale to dohodni s moderátorama.Aby to teda nebylo jako ta skrytá reklama. Poškáme na názor Admina a uvidíme
marcoo psal:Zdenousek psal:Kucí a což to třeba dát do odkazů? Třeba se to někomu zalíbilo a teď už to nenajde...
no napsal bych sem ten odkaz ale to dohodni s moderátorama.Aby to teda nebylo jako ta skrytá reklama. Poškáme na názor Admina a uvidíme
Však jo, když to povolí nejvyšší...
My letci máme ocelové ptáky...
...pro tebe, jako někoho kdo ty stránky neplatí je dost vošemetný určovat nějakou hranici (z druhýho břehu by jsi to viděl třeba jinak), to já jen proto, že chápu těžký rozhodování těch který se v tom finančně angažujou
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...pro tebe, jako někoho kdo ty stránky neplatí je dost vošemetný určovat nějakou hranici (z druhýho břehu by jsi to viděl třeba jinak), to já jen proto, že chápu těžký rozhodování těch který se v tom finančně angažujou
To jsem nějak nepochopil na koho je to mířený.Já jen že jsem měl viditelně odkaz na někoho,kdo si něčím vydělává,tudíž skrytá reklama a dost viditelná.Napsal jsi k tomu svý,já to chápu a vůči ostatním jsem to smazal.Mě to problém nedělá.
a co tahle firma?
http://www.motodesign.tym.cz/index.html
asi je to honička bejt jednička na několika frontách,navíc když tak nějak vim kulový a průběžně tahám z lidí rozumy co a jak se vůbec dělá a ve fotogalerii mám fotky stažený z americkejch a jinejch webů..
no jo,každej se holt nějak živí a někdo snaží přiživit..
inkvizitorr (Administrator) 02.01.2008 22:39:53 Offline |
osiris psal:...pro tebe, jako někoho kdo ty stránky neplatí je dost vošemetný určovat nějakou hranici (z druhýho břehu by jsi to viděl třeba jinak), to já jen proto, že chápu těžký rozhodování těch který se v tom finančně angažujou
do vodkazů to samozžejmě patří do každýho příspěvku v diskuzi bych to ale asik necpal
doba je temná...
Stránky: 1