Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Digitální televize

luig (Člen)
02.01.2008 14:51:26

Digitální televize

Zdar bando, předem se omlouvám za nemoto téma ale zas tak mimo to taky neni. Jde mi o to jak dostat do baráku digitální televizi abych moch v bedně koukat na mašinysmile1
Prostě situace je následující, máme na baráku klasiku anténu (ČT 1+2, NOVA, PRIMA) a klasickej saťák (EUROSPORT, RTL, MTV...) a potřeboval bych poradit jak je to s tou digitální televizí a co se nejvíc vyplatí pořídit a vzhledem k tomu že se v tom hovno vyznám tak se ptámsmile1. Kabelovka nepřipadá v úvahu takže mám na výběr platit paušálně nějaký firmě (např. http://cz.digi.tv/ ), dostanu od nich set-top box a jedu nebo koupit sám digitální satelit (http://shop.emos.cz/zbozi/2520210710-di … -6126-slim  ) + k tomu musim ještě dokoupit parabolu a nějak to poštelovat, je to tak? Jenže nějak nemůžu zjistit co na ten digitální satelit chytim. Ta digiTV tam má 36 programů, tam je to jasný ale co je na tom solo satelitu kterej si koupim v marketu to mi nějak nejde do hlavy. To pak musim ještě dokupovat karty na jednotlivý programy nebo jak to tam je? Díky mocgood

Ne asi
Fulltank (Člen)
02.01.2008 15:19:25

Re: Digitální televize

doma mame koupenej komplet od mascomu tj. ten prijmac,hlava,satel.,kabel + neomeza karta na ct1,ct2,prima,nova,ct24,sport,novacinema,ocko, noeTV,public,CSlink,erotik. PAk je teda jeste moznost dokoupit kartu na HBO a ty dalsi placeny programy. Jinak montaz byla v poho vsechno dostanes a staci to pridelat jen na komin,strechu a nasmerovat. podivej se na www.mascom.cz. Cena 5000... good a nadhernej obraz

Fulltank (Člen)
02.01.2008 15:20:34

karty a ceny najdes na netu ...

luig (Člen)
02.01.2008 15:28:33

Takže sám o sobě ten saťák nechytí nic? Ne každej program je potřeba karta?

Ne asi
Fulltank (Člen)
02.01.2008 15:39:00

luig psal:

no je to takova krabicka ktera vypada jako video a pak ta antena ( vobrovska panev bigsmile )
Bez ty karty nechytis snad zadnej ceskej program, ale neni to nejak drahy tahle bez omezeni stoji kolem 1000

pepann (Člen)
02.01.2008 15:41:45

Mam DIGI-TV rok a naprostá spokojenost DOPORUČUJI !!goodgoodbigsmile

luig (Člen)
02.01.2008 15:42:47

Fulltank psal:
luig psal:

no je to takova krabicka ktera vypada jako video a pak ta antena ( vobrovska panev bigsmile )
Bez ty karty nechytis snad zadnej ceskej program, ale neni to nejak drahy tahle bez omezeni stoji kolem 1000

Takže v tom případě se to skoro nevyplatí ne? Dát 1000 za nejlevnější přijímač + k tomu parabolu, kabeláž atd a pak ještě kartu a mít tam pár programůidontknow

Ne asi
Fulltank (Člen)
02.01.2008 15:44:39

luig psal:
Fulltank psal:
luig psal:

Takže v tom případě se to skoro nevyplatí ne? Dát 1000 za nejlevnější přijímač + k tomu parabolu, kabeláž atd a pak ještě kartu a mít tam pár programůidontknow

sam si to sestavit se opravdu nevyplati! koupili jsme to jen ze to bylo v akci... good

luig (Člen)
02.01.2008 15:55:23

pepann psal:

A je to opravdu tak že pokud uzavřu smlouvu na rok dostanu dekodér + anténu zdarma a pak platim 260/měs.? A koukám že je na výběr dekodér Humax nebo Hyundai? Jakej je v tom rozdíl?

Ne asi
osiris (Člen)
02.01.2008 17:41:32

...na satelit chytíš s nadsázkou celej svět (záleží jen kolik si na parabolu necháš namontovat těch bradavic a na který družice je nasměruješ) např. na 4 konvertory chytíš v současný době cca 2300 programů a tři prdele rádií (z nichž je cca 35% kódovanejch) k tomu aby jsi se mohl dívat na placený - kódovaný programy potřebuješ tu dekódovací kartu za kterou zaplatíš (zaplatíš ovšem i za digi tv - měsíční paušály, v nabídce digi tv jsou některý programy česky dabovaný, což na vostrým satelitu taky, ale zas přes kartu)
...přes vostrej můžeš mít i kredit a zpřístupňovat si určitý kanály třeba jen na měsíc (např. ms, olympiáda atd.); přes digi tv tohle neřešíš, ale nadruhou staranu si nepustíš nic víc než poskytuje jejich nabídka, platíš každej měsíc, kdežto napřímo zaplatíš např. český programy jednou, 1200 a je to na neomezenou dobu
...čili, pokud vládneš penězi a neuvažuješ o příjmu nestandardních kanálů zvol digi tv, pokud chceš zaplatit jednou a víc už ne a vládneš světovými jazyky, zvol satelit a předplacení českejch a slovenskejch programů
...aby jsi nebyl u vostrýho satelitu vyvalenej z množství programů, tak jen doplním, že 50% toho jsou reklamy na děvky, na píčoviny, zpravodajství a hudební kanály

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Ton@l (Člen)
02.01.2008 18:47:23

to bylo vycerpavajicibigsmile ale poucnegood

Vzdy muze byt hur :-)
luig (Člen)
02.01.2008 19:07:12

Tak já bych to viděl na DIGI TV, nahodim to doma a bude se vidětsmile1

Takže díky za info, bandogood

Ne asi
Fulltank (Člen)
02.01.2008 21:37:55

osiris psal:

...na satelit chytíš s nadsázkou celej svět (záleží jen kolik si na parabolu necháš namontovat těch bradavic a na který družice je nasměruješ) např. na 4 konvertory chytíš v současný době cca 2300 programů a tři prdele rádií (z nichž je cca 35% kódovanejch) k tomu aby jsi se mohl dívat na placený - kódovaný programy potřebuješ tu dekódovací kartu za kterou zaplatíš (zaplatíš ovšem i za digi tv - měsíční paušály, v nabídce digi tv jsou některý programy česky dabovaný, což na vostrým satelitu taky, ale zas přes kartu)
...přes vostrej můžeš mít i kredit a zpřístupňovat si určitý kanály třeba jen na měsíc (např. ms, olympiáda atd.); přes digi tv tohle neřešíš, ale nadruhou staranu si nepustíš nic víc než poskytuje jejich nabídka, platíš každej měsíc, kdežto napřímo zaplatíš např. český programy jednou, 1200 a je to na neomezenou dobu
...čili, pokud vládneš penězi a neuvažuješ o příjmu nestandardních kanálů zvol digi tv, pokud chceš zaplatit jednou a víc už ne a vládneš světovými jazyky, zvol satelit a předplacení českejch a slovenskejch programů
...aby jsi nebyl u vostrýho satelitu vyvalenej z množství programů, tak jen doplním, že 50% toho jsou reklamy na děvky, na píčoviny, zpravodajství a hudební kanály

jj reklam na devky tam je mraky bigsmile a sem tam potkas i Horsta Fuchse

Antihero (Člen)
02.01.2008 22:05:14

...platit za Horsta....

...ouchylovésurprisedasssurprised

There's a pie in the sky when you die.
barynek (Člen)
03.01.2008 09:18:31

no pro Luige spis ty defky a picoviny, ze Luigibigsmile

Bandit 4EVER!!!
ross (Člen)
03.01.2008 09:54:52

na 2300 programů ale předělej dálkový ovládání přes trafo nebo kup akcie ve Vartěbigsmile

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
luig (Člen)
03.01.2008 12:37:44

barynek psal:

ne asi já se styděl to tak natvrdo napsat už od začátku, prostě beru to kde je víc děvek a píčovinbigsmile

Ne asi
barynek (Člen)
03.01.2008 13:18:02

luig psal:
barynek psal:

ne asi já se styděl to tak natvrdo napsat už od začátku, prostě beru to kde je víc děvek a píčovinbigsmile

Jen bacha aby nezačal Jiřík-mr**a žárlitbigsmile

Bandit 4EVER!!!
Datel (Člen)
03.01.2008 13:58:46

Mám DIGI-TV a jsem z toho trochu rozmrzelý. Výběr stanic mě stačí, ale mají dost nestabilní signál.
Začínám uvažovat o O2 v rámci s internetem, protože alternativy netu jsou pro mě nedostupnébad

kavis (Člen)
03.01.2008 15:49:04

luig psal:
pepann psal:

A je to opravdu tak že pokud uzavřu smlouvu na rok dostanu dekodér + anténu zdarma a pak platim 260/měs.? A koukám že je na výběr dekodér Humax nebo Hyundai? Jakej je v tom rozdíl?

Mam DigiTV zhruba od Vanoc. Co si myslim, ze rozdil mezi Humaxe a Hyundaiem je v tom, ze Humax je starsi a Hyundai dokaze davat nezavislej signal na 2 TV a to prave i mam a zatim spokojenost. Jinak kvalita obrazu mezi DigiTV a klasickym satakem asi neni, dokud nebude HDTV tak si myslim ze je to asi jedno..Ja jsem sel proste do DigiTV, protoze jsem chtel to chtel dat na 2 televize.

Kdo jinému jámu BAGR, sám do ní MAMUT! :)
luig (Člen)
03.01.2008 15:57:43

Kavis, ukradnul si mi avatar, změn si ho ať v tom neni bordelsmile1

Ne asi
kavis (Člen)
03.01.2008 17:49:01

luig psal:

Cekal jsem ze mi to napises..ale ja ho mel urcite drivsmokin Je to tim, ze sem moc neprispivam, akorat spis ctuheadshake Tento avatar jsem si daval pri me registraci a ta je driv jak tvoje..muzes se sam predsvecit...
Ale vis co, ja se nechci s nikym hadat, po nejakem mrknu a az se mi bude nejakej libit, zmenim si to..nerikam ze to bude hned.

luig (Člen)
03.01.2008 17:52:27

kavis psal:
luig psal:

Cekal jsem ze mi to napises..ale ja ho mel urcite drivsmokin Je to tim, ze sem moc neprispivam, akorat spis ctuheadshake Tento avatar jsem si daval pri me registraci a ta je driv jak tvoje..muzes se sam predsvecit...
Ale vis co, ja se nechci s nikym hadat, po nejakem mrknu a az se mi bude nejakej libit, zmenim si to..nerikam ze to bude hned.

Já vim žes tu byl dřív, však si dělám srandu ne?good
Kašli na to, jde o hovnosmile1

Ne asi
kavis (Člen)
03.01.2008 18:08:16

luig psal:
kavis psal:
luig psal:

Jde vo hovno a prave proto si ho zmenimassbigsmile Jak rikam, az na neco narazim..cool
Ale stejnej ho nemame, mam ho vetsihogoodbigsmile

luig (Člen)
03.01.2008 18:19:00

kavis psal:
luig psal:
kavis psal:

Jde vo hovno a prave proto si ho zmenimassbigsmile Jak rikam, az na neco narazim..cool

bigsmilebigsmilebigsmile

Ale zas kolem něj máš takovej blbej bílej flek, mě zas sedí pěkně na pozadí stránkygood

Ne asi
barynek (Člen)
03.01.2008 18:33:09

kavis psal:
luig psal:

nic ci nemen, on si Luig neco najde, ale nekdo uz ma i pussy v avataru tak nevim co kde Luig pohledaidontknowbigsmilebigsmile

Bandit 4EVER!!!
barynek (Člen)
03.01.2008 18:34:38

luig psal:
kavis psal:
luig psal:

bigsmilebigsmilebigsmile

Ale zas kolem něj máš takovej blbej bílej flek, mě zas sedí pěkně na pozadí stránkygood

to ma s nad z tebe ten bilej flek, kdyz te videl tak to neustalbigsmilebigsmilebigsmile
nic proti kavisgood

Bandit 4EVER!!!
fifa b 12 (Člen)
03.01.2008 18:48:43

sem z toho jelenheadshake jde to zaplatit jednou a pak maš klyd nebo musiš mit mesični paušali  nechci žadnych 1000000 programu stači ti zakladni  a ty sou tedy jak poradi nekdo???

když ho miluješ neni co řešit bandit
nebo bmw  gs
kavis (Člen)
03.01.2008 19:02:16

fifa b 12 psal:

sem z toho jelenheadshake jde to zaplatit jednou a pak maš klyd nebo musiš mit mesični paušali  nechci žadnych 1000000 programu stači ti zakladni  a ty sou tedy jak poradi nekdo???

Precti si o tom zde http://cz.digi.tv/
Pausal bohuzel musis asi platit furt, muzes si asi akorat vybrat bud rocni, pulrocni, 3 mesicni a nebo mesicni splatky..ale je to furt pausalbad

kavis (Člen)
03.01.2008 19:04:54

Takze to vlastne znamena, ze pozadi stranky ma spatnou barvubigsmile

osiris (Člen)
03.01.2008 19:11:00

fifa b 12 psal:

...digi tv - paušál
...satelit - jednou a dost

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
VikecB12 (Člen)
03.01.2008 19:41:32

řešil sem to stejný,nakonec sem vzal O2. Dneska mě došel balík s modemem,setopboxem a haldou káblíkůbigsmile Pozapojoval sem to a fachčí to dobře. A nemusel sem tahat na střechu nějakej koax a montovat parabolusick

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
luig (Člen)
03.01.2008 19:50:01

VikecB12 psal:

řešil sem to stejný,nakonec sem vzal O2. Dneska mě došel balík s modemem,setopboxem a haldou káblíkůbigsmile Pozapojoval sem to a fachčí to dobře. A nemusel sem tahat na střechu nějakej koax a montovat parabolusick

Jo to sice jo ale musíš platit paušál za pevnou ne? Celkem luxus když by z ní stejně nikdo nevolal

Ne asi
VikecB12 (Člen)
03.01.2008 19:58:05

Pevnou mám stejně kvůli netu,tak už se to v tom stratí...

luig (Člen)
03.01.2008 20:11:55

VikecB12 psal:

Pevnou mám stejně kvůli netu,tak už se to v tom stratí...

a na kolik to takhle v celku vyjde?

Ne asi
VikecB12 (Člen)
03.01.2008 20:53:53

tel+internet+tv(kolem 20 programů)=1300kč

Ondráš (Člen)
03.01.2008 21:46:47

VikecB12 psal:

Když si vezmu, že za telefon a internet (kdybych ho platil), tak bych dal cca 600, tak dávat měsíčně 700 za televizi.
Ty pořady co chci vidět, tak jsou v archivu a pustim si je o nějaký den později.

Ale každej jsem jinej... Nikomu to nevyčítám ani nezazlívám.

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
VikecB12 (Člen)
03.01.2008 22:26:34

Ondráš psal:
VikecB12 psal:

Když si vezmu, že za telefon a internet (kdybych ho platil), tak bych dal cca 600, tak dávat měsíčně 700 za televizi.
Ty pořady co chci vidět, tak jsou v archivu a pustim si je o nějaký den později.

Ale každej jsem jinej... Nikomu to nevyčítám ani nezazlívám.

No já teda nevím,ale dotedka sem platil za tel+internet 1000kč,takže vo ty 300víc už mě nezabije.Ale jako je pravda že je to pořád předraženýsick

fido (Člen)
03.01.2008 23:40:11

Nějak se nepamatuji, jestli si psal jaký máš TV

Provideři CS link TT a Gital zatím poskytují největší datový tok - tzn kvalitu obrazu, což UPC a Digi rozhodně nemají. 02 nevím jak na tom je, ale to taky zaplatíš...vem si, že kabelovky berou signál právě z CS link ale sprzněnej rozvodama atd. tekže potom je to na pikaču. Takže CS link a dá se říct že LCD a Plazma bedna to pobere. Zbytek tak 72 CRT.

Záleží jestli na to máš čas....a příroda.. zvířata a pussy viny Digi smlouva a platíš pravidelně..
Pokud se ti nechce platit tolik a stačí ti cca 15 kanálů + volný nekódovaný a jsi lingvistasmile1
tak CS link...i tam si mužeš několik kanálů k tomu ořiolatit na různě dlouhou dobu..ale nikdo tě do ničeho nenutí..

bla...blabla...!
kavis (Člen)
04.01.2008 00:41:05

fido psal:

Nějak se nepamatuji, jestli si psal jaký máš TV

Provideři CS link TT a Gital zatím poskytují největší datový tok - tzn kvalitu obrazu, což UPC a Digi rozhodně nemají. 02 nevím jak na tom je, ale to taky zaplatíš...vem si, že kabelovky berou signál právě z CS link ale sprzněnej rozvodama atd. tekže potom je to na pikaču. Takže CS link a dá se říct že LCD a Plazma bedna to pobere. Zbytek tak 72 CRT.

Záleží jestli na to máš čas....a příroda.. zvířata a pussy viny Digi smlouva a platíš pravidelně..
Pokud se ti nechce platit tolik a stačí ti cca 15 kanálů + volný nekódovaný a jsi lingvistasmile1
tak CS link...i tam si mužeš několik kanálů k tomu ořiolatit na různě dlouhou dobu..ale nikdo tě do ničeho nenutí..

S tou kvalitou teda nevim, myslim si ze je to fakt vsechno srovnatelny..ale je fakt, ze ja vetsinou koukam na ty sportovni kanaly a to Galaxie a podobne, coz by se muselo u CS link platit..potom by se pro me vyplatilo teda toto..
Ale velky PLUS pro me DigiTV je v tom, ze to proste jde na 2 tv..na to satelit zatim proste nema..
Jinak mozna melu pussyviny, pac jsem byl nabeerbeerbeerbeerbeerawinewine, takze kdyztak sorac

jiri50 (Člen)
04.01.2008 15:24:07

2Kavis  Na dvě tv - myslíš nezávislé ovládání programů a platíš 2x 260,- nebo to máš jen rozdvojený kabelem a na obou tv ten samý program?

jsem pomalejší - ale ne vždy
Mour (Člen)
04.01.2008 15:38:04

Vy máte čas se dívat doma na televizi? surprisedbigsmile ....slušný člověk chodí na TV do restaurace goodbigsmile

Datel (Člen)
04.01.2008 15:44:08

jiri50 psal:

2Kavis  Na dvě tv - myslíš nezávislé ovládání programů a platíš 2x 260,- nebo to máš jen rozdvojený kabelem a na obou tv ten samý program?

Jedna parabola + jedna krabička + jeden paušál + dvě televize a ovladače

kavis (Člen)
04.01.2008 18:08:37

jiri50 psal:

Datel ma RECHTgoodgoodgood

kavis (Člen)
04.01.2008 18:12:08

Jenom 2 televize musis mit svojebigsmile Jo a instalace s kabelazi (jen do nejaky urcity delky) je taky zdarmagood

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS