Nejsi přihlášen
smůloklikař
nedá mi to abych nevaroval. Asi před půl rokem sem psal, že jsem vyrazil na výlet na konopiště, zamknul motorku a když jsem se asi za hodinu vrátil, byl sundanej zámek z kotoučovky (nebyla to žádná sračka, ale guffo za 1500 Kč) a vedle stála nastartovaná dodávka.
Dnes jsem v deset odešel do práce a protože manželka spala po noční, normálně zvenku zamknul dveře. Asi za dvacet minut po mém odchodu se k nám někdo vloupal. Manželku šramot vzbudil, tak se šla podívat "co jsem zapoměl". Zloději ji asi zaslechli a prchli. Okamžitě jsme vyměnili zničený zámek a dali pořádnej bezpečnostní.
Teprve teď jsem si uvědomil, jakej jsem byl jouda a měl ve dveřích celou dobu obyč fabku. To už teda nééééééé
My se snad do měsíce stěhujem do svého a první, co v novém bytě udělám bude instalace pořádného zámku + alespoň pojistný řetízek nebo něco takového.
Na to jaká to byla klika to je dost hnusnej pocit. Nechci pomyslet co by, kdyby manželka přišla později...
A tak: bacha na každým kroku. Někteří spoluobčané nejsou zas tak uvědomělí asi to bez pořádneho zabezpečení všeho co máte prostě nejde
Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.
Banditatom (Člen) 03.01.2008 20:14:59 Offline |
Re: smůloklikař
co není přišroubovaný, přibetononvaný nebo přivařený to zmizí!!!! Hold česká nátura, je to smutné, ale je to tak.
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:co není přišroubovaný, přibetononvaný nebo přivařený to zmizí!!!! Hold česká nátura, je to smutné, ale je to tak.
Tak s tim si nebuď tak jistej. Nám ukradly (pro fijata: tvrdý y proto že TY kurvy) motor od brány na pozemek (přišroubovanej v betonový patce - uřízli to) a na stavbách v práci běžně otrhaji měděný svody od okapů, vytrhaji je i s kotvama z fasády a na hoře kde se to urve v letování a nebo kde povolí měď (asi maji kluci sílu a nebo to zapřáhnou dole za auto) Udivuje mně že si nikdy nikdo ničeho nevšimne
Sekat ruce zmetkům
Polo psal:nedá mi to abych nevaroval. Asi před půl rokem sem psal, že jsem vyrazil na výlet na konopiště, zamknul motorku a když jsem se asi za hodinu vrátil, byl sundanej zámek z kotoučovky (nebyla to žádná sračka, ale guffo za 1500 Kč) a vedle stála nastartovaná dodávka.
Dnes jsem v deset odešel do práce a protože manželka spala po noční, normálně zvenku zamknul dveře. Asi za dvacet minut po mém odchodu se k nám někdo vloupal. Manželku šramot vzbudil, tak se šla podívat "co jsem zapoměl". Zloději ji asi zaslechli a prchli. Okamžitě jsme vyměnili zničený zámek a dali pořádnej bezpečnostní.
Teprve teď jsem si uvědomil, jakej jsem byl jouda a měl ve dveřích celou dobu obyč fabku. To už teda nééééééé
My se snad do měsíce stěhujem do svého a první, co v novém bytě udělám bude instalace pořádného zámku + alespoň pojistný řetízek nebo něco takového.
Na to jaká to byla klika to je dost hnusnej pocit. Nechci pomyslet co by, kdyby manželka přišla později...
A tak: bacha na každým kroku. Někteří spoluobčané nejsou zas tak uvědomělí asi to bez pořádneho zabezpečení všeho co máte prostě nejde
Nechci tě strašit, ale zámkem je moc nepostrašíš. Kdo se vyzná, nemá problém ani s bezpečnostním (viz třeba bumpkey)ještě tak EZS. mě vzali barák útokem před třema rokama, od tý doby jsem napojenej na PCO.
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Polo psal:nedá mi to abych nevaroval. Asi před půl rokem sem psal, že jsem vyrazil na výlet na konopiště, zamknul motorku a když jsem se asi za hodinu vrátil, byl sundanej zámek z kotoučovky (nebyla to žádná sračka, ale guffo za 1500 Kč) a vedle stála nastartovaná dodávka.
A tak: bacha na každým kroku. Někteří spoluobčané nejsou zas tak uvědomělí asi to bez pořádneho zabezpečení všeho co máte prostě nejdeNechci tě strašit, ale zámkem je moc nepostrašíš. Kdo se vyzná, nemá problém ani s bezpečnostním (viz třeba bumpkey)ještě tak EZS. mě vzali barák útokem před třema rokama, od tý doby jsem napojenej na PCO.
jj takovy ty zamecky, ktery nakoupite v Lidlu, prekona kazdej zlodejicek. A masinu si vzdycky davam zasadne treba u obchodaku ke dverim nebo na chodnik a prikurtuju k poradny znacce a pod. Urcite by si kazdej vsimnul dyby prijela dodavka na chodnik a zacala nakladat motyku
Fulltank psal:XJelen psal:Polo psal:nedá mi to abych nevaroval. Asi před půl rokem sem psal, že jsem vyrazil na výlet na konopiště, zamknul motorku a když jsem se asi za hodinu vrátil, byl sundanej zámek z kotoučovky (nebyla to žádná sračka, ale guffo za 1500 Kč) a vedle stála nastartovaná dodávka.
A tak: bacha na každým kroku. Někteří spoluobčané nejsou zas tak uvědomělí asi to bez pořádneho zabezpečení všeho co máte prostě nejdeNechci tě strašit, ale zámkem je moc nepostrašíš. Kdo se vyzná, nemá problém ani s bezpečnostním (viz třeba bumpkey)ještě tak EZS. mě vzali barák útokem před třema rokama, od tý doby jsem napojenej na PCO.
jj takovy ty zamecky, ktery nakoupite v Lidlu, prekona kazdej zlodejicek. A masinu si vzdycky davam zasadne treba u obchodaku ke dverim nebo na chodnik a prikurtuju k poradny znacce a pod. Urcite by si kazdej vsimnul dyby prijela dodavka na chodnik a zacala nakladat motyku
no už de jen o to kdyby si toho někdo všimnul a říká asik to má rozbitý
proč ? naproti v chalupě přijeli tři maníci v motérkách a začali vynášet nábytek, koukáme na ně z okna, akorát jsme obědvali, a tchán povídá co tam dělaj?? tak se šel poptat a chlápek povídá, ale budou si kupovat novej nábytek a dělat rekonstrukci tak to máme zlikvidovat, no a zlikvidovali to
The father of the little princess of the dawn
to je právě vono - mašina taky nebyla nikde za bukem, ale na pakovišti, kde pár aut a lidí bylo.
jako asi neni sporu, že když někdo opravdu chce, tak toho moc neuděláš, ale přece jen je třeba snižovat riziko co nejvíc.
marcoo psal:nějaký čorkařský obdobý ne? Sousedum vykradli barák když spali.Potom kolegoj z práce vykradli auto a ukradli Tranzita
asi. kolega v práci v noci vstával kvůli alarmu auta, zavolal cajty - čorkaři tam prý ještě byli, ale nechtěli se nechat chytit, ráno se ukázalo, že chybí v ulici 4 auta
já bych ani tak nepřemejšlel nad tím, co by se stalo, kdyby tam žena nebyla nebo něco, jako spíš nad tím, kdyby jí dali přes papulu nebo kdoví co ještě...
hans psal:já bych ani tak nepřemejšlel nad tím, co by se stalo, kdyby tam žena nebyla nebo něco, jako spíš nad tím, kdyby jí dali přes papulu nebo kdoví co ještě...
tak to sem měl na mysli
Baltazar psal:Fulltank psal:XJelen psal:
Nechci tě strašit, ale zámkem je moc nepostrašíš. Kdo se vyzná, nemá problém ani s bezpečnostním (viz třeba bumpkey)ještě tak EZS. mě vzali barák útokem před třema rokama, od tý doby jsem napojenej na PCO.jj takovy ty zamecky, ktery nakoupite v Lidlu, prekona kazdej zlodejicek. A masinu si vzdycky davam zasadne treba u obchodaku ke dverim nebo na chodnik a prikurtuju k poradny znacce a pod. Urcite by si kazdej vsimnul dyby prijela dodavka na chodnik a zacala nakladat motyku
no už de jen o to kdyby si toho někdo všimnul a říká asik to má rozbitý
proč ? naproti v chalupě přijeli tři maníci v motérkách a začali vynášet nábytek, koukáme na ně z okna, akorát jsme obědvali, a tchán povídá co tam dělaj?? tak se šel poptat a chlápek povídá, ale budou si kupovat novej nábytek a dělat rekonstrukci tak to máme zlikvidovat, no a zlikvidovali to
jasne jde o to jestli si toho nekdo vsimne. Rek bych, ze treba neni spatna vec ten alarm s kombinaci nejakyho toho kvalitnejsiho zamku. Je potreba to ted kurvam zlodejskejm co nejvic zneprijemnit! Stejne je to lumparna, nekdo setri na motorku jako divej, chodi na brigady dela prescasy a kdyz pracne nasetri a uspesne koupi, nejaka ta corka mu to ukradne
kdyz sme jeli na dovcu s nasima pred asi 6-7rokama, tak se asi metr pred tim pristehovala ciganska familie. otec nevahal, vedel ze vchodovy dvere sou bytelny a "bezpecny" jenze dalo se tam dostat i pres dvur (prelest zidku a je vyreseno) tak vzal draty (je to revizak ) udelal malicky kuly a natahnul po celym obvodu na ferovku fazu
je fakt, ze po navratu postradalo par lidi svou kocku,nicmene barak byl v cajku
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Banditatom (Člen) 04.01.2008 07:02:16 Offline |
lidi jsou na sebe dneska takový ku..., že i kdyby u toho bylo stopadesat tisíc lidí tak raděj všichni dělaj, že to nevidí (si řeknou však to není můj problém) takovou zkušenost mám já jenomže já jsem se snažil pomoct dostal jsem ukrutně na tlamu a ještě mě okradli a aby toho nebylo moc tak to sledovali dva duchodci z balkonu!!! Kámošovy čorkli motorku za bílého dne z parkoviště před kauflandem taky nikdo nic neviděl!!!
To Mr.BSE: S tím drátem je to dobrý známý to měl na balkoně.
jirka silver (Člen) 04.01.2008 10:10:46 Offline |
Příčina je v penězích.Přídavky na děti a porodný bílý nepřesvědčí, že mají mít 8 dětí.
Zvláštní sorta lidí z toho,ale žije a vychová čorkaře.
Takže zrušit přídavky na děti porodný všem.Nahradit slevou na dani a ti co nepracujou žádnou slevu neuplatní takže dostanou
Paroubkova starost o to z čeho budou žít a že budou v krabicích mně vůbec nevadí rád je obejdu nebo překročím.
Snížení porodnosti a úbytek těchto pracovních sil ekonomice
prospěje.
Jsem asociální Střelba na vlastním pozemku musí být samozřejmě schválena zákonem.
Najdete nás na každém kilometru
jirka silver psal:Příčina je v penězích.Přídavky na děti a porodný bílý nepřesvědčí, že mají mít 8 dětí.
Takže zrušit přídavky na děti porodný všem.Nahradit slevou na dani a ti co nepracujou žádnou slevu neuplatní takže dostanou
Paroubkova starost o to z čeho budou žít a že budou v krabicích mně vůbec nevadí rád je obejdu nebo překročím.
prospěje.
Jsem asociální Střelba na vlastním pozemku musí být samozřejmě schválena zákonem.
...esi si založíš ňákou politickou stranu a todle bude základnim bodem tvýho volebního programu, máš ve mě okamžitě potencijonálního voliče ...tleskam i nohama
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Kámoše před svátkama taky vykradli i když chrápal doma
šlukli mu prachy a ještě se procházeli po baráku - od tý doby má on i já doma alarm a porádný zámky, alespoň pro lepší pocit.
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Mašinu parkuju zásadně na dostřel. Když nás jede někam víc, tak u nich vždy necháváme někoho hlídat. Na byt bezpečnostní dveře, alarm a sousedy poučený, že když se jim náhodou nebude něco zdát tak volat volat volat a když se tam projede auto co neznáme tak soused důchodce píše značku.
Sousede asi vám kradou auto....
Optika a průstřel předního skla vlastního auta a to prosím z 8 patra - to byl další soused myslivec a jeho láska kulovnice.. jeho slova :Nenechám si auto ukrást to ho radši rozstřílim. Zmetek ale stejně utek, i když po ,,barvě,, se pak došlo jenom za roh..asi komlpic s autem. Od té doby v ulici žádné kradené auto
Josu to zmrdi... zmrdi.. zmrdi....
Veřejné sekání rukou na Staromáku, okradení a poškození právo prvního seku, v případě odmítnutí prodej tohoto práva zahraničním turistům za Euro ve prospěch poškozených.
Efekt: více jednorukých, bez rukou se blbě krade, částečné odškodnění poškozených, pokles krádeží, spokojení lidé, bezpečnější ulice, zvýšení turistického ruchu, přísun financí pro ČR.
To, že jsi paranoik neznamená, že po tobě nejdou...
tak pozor: dnes jdu opět tak na desátou do práce a po včerejší zkušenosti se opatrně plížím chodbama ztichleho baráku esli tam náhodou někde zlodějíčkové nejsou. A co myslíte?
Byli tam!!! tuším, že nedlouho přede mnou a o dvě patra níž. Paní měla stejnej zámek, jakej sme tam včera instalovali a nahovno. Teda sice vydržel, ale vyrazili dveře. Nechápu, jak to někdo v baráku nemoh slyšet, protože zas tak prázdnej nebyl. Volal sem cajty - ti řekli, že dorazej nejdřív za hodinu. Do bytu sem nakouk a uplně vybílenej nevypadal. Chvíli sem hlídkoval esli nezačnou vylejzat a něco vynášet, ale byl klid, tak sem šel do fachy.
krásně to začíná tendle rok
Ty pani je mi lito, protože doma neni, dveře má vyražený a co nevynesli zloději může dokončit někdo jinej. Policajti přijeli (volali mi, že to nemůžou najít) ale nechali to jak to je
co teď
hlásim se od výše uvedený nový strany
jirka silver psal:Příčina je v penězích.Přídavky na děti a porodný bílý nepřesvědčí, že mají mít 8 dětí.
prospěje.
ja souhlasim a urcite by se hodil jeden slogan Bohatí bohatnou a chudí chudnou...
Datel psal:Ještě že bydlím v prdelákově, kde běžně (ne schválně) nechávám ve dveřích od dílny či baráku klíče v zámku a odemčené auto a někdy i s klíčema v zapalování a nic
taky bydlim na vesnici a tohle se mi stava hlavne kdyz prijdu ze spolecnosti
prospěje.
až umřu pohřběte mě hlavou dolů.... aby mi celý svět mohl políbit prdel
Fulltank psal:Datel psal:Ještě že bydlím v prdelákově, kde běžně (ne schválně) nechávám ve dveřích od dílny či baráku klíče v zámku a odemčené auto a někdy i s klíčema v zapalování a nic
...taky bydlím na vesnici a když v létě spím venku, tak je celý barák otevřený ...jo a auto nezamykám, bo jedině cyp by ho krad
Banditatom (Člen) 04.01.2008 16:58:43 Offline |
Polo psal:tak pozor: dnes jdu opět tak na desátou do práce a po včerejší zkušenosti se opatrně plížím chodbama ztichleho baráku esli tam náhodou někde zlodějíčkové nejsou. A co myslíte?
Byli tam!!! tuším, že nedlouho přede mnou a o dvě patra níž. Paní měla stejnej zámek, jakej sme tam včera instalovali a nahovno. Teda sice vydržel, ale vyrazili dveře. Nechápu, jak to někdo v baráku nemoh slyšet, protože zas tak prázdnej nebyl. Volal sem cajty - ti řekli, že dorazej nejdřív za hodinu. Do bytu sem nakouk a uplně vybílenej nevypadal. Chvíli sem hlídkoval esli nezačnou vylejzat a něco vynášet, ale byl klid, tak sem šel do fachy.
krásně to začíná tendle rok
Ty pani je mi lito, protože doma neni, dveře má vyražený a co nevynesli zloději může dokončit někdo jinej. Policajti přijeli (volali mi, že to nemůžou najít) ale nechali to jak to je
co teď
hlásim se od výše uvedený nový strany
ku..to už je, ale vrchol drzosti co. Chytit je ty zmrdy a sekat prst po prstu a pak pěkně ruku kousek po kousku. od ty doby co mě dali do tlamy tak mam zbrojak a klidně tu bouchačku použiju pokud pude o mě nebo o family. Vystřilet je !!!!!
Taky se hlasím do výše uvedený strany ovšem jako výkoný asistent ( budu sekat ty pracky)
Banditatom psal:lidi jsou na sebe dneska takový ku..., že i kdyby u toho bylo stopadesat tisíc lidí tak raděj všichni dělaj, že to nevidí (si řeknou však to není můj problém) takovou zkušenost mám já jenomže já jsem se snažil pomoct dostal jsem ukrutně na tlamu a ještě mě okradli a aby toho nebylo moc tak to sledovali dva duchodci z balkonu!!! Kámošovy čorkli motorku za bílého dne z parkoviště před kauflandem taky nikdo nic neviděl!!!
To Mr.BSE: S tím drátem je to dobrý známý to měl na balkoně.
sem na tom podbne ne kvuli kradezi ale pomohl sem klukovi v potizcich a dostali sme oba do tlami dalscih 20 lidi kolem jen cumelo
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
...taky mi vykradli byt, čórli telefon a zippo pár jinejch drobností a v hospodě připsali čárky za nevypitý piva...
...ale ruku nikomu bych za to nesekal...
...su evropan a ne islamskej asiat.
There's a pie in the sky when you die.
Antihero psal:...taky mi vykradli byt, čórli telefon a zippo pár jinejch drobností a v hospodě připsali čárky za nevypitý piva...
...ale ruku nikomu bych za to nesekal...
...su evropan a ne islamskej asiat.
kdyby ti čorli něco jinyho tak bys mluvil asi jinak a nebyl takhle lidskej, kdybys to udělal ty a mohl ti někdo tu ruku useknout tak se neboj že bys byl bezrukej biker
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 04.01.2008 18:19:39 Offline |
Antihero psal:...já se právě nebojím...
...pořád věřím, že bydlím v Evropě a ne na dálným východě.
chyba lávky
Mour psal:Fulltank psal:Datel psal:Ještě že bydlím v prdelákově, kde běžně (ne schválně) nechávám ve dveřích od dílny či baráku klíče v zámku a odemčené auto a někdy i s klíčema v zapalování a nic
...taky bydlím na vesnici a když v létě spím venku, tak je celý barák otevřený ...jo a auto nezamykám, bo jedině cyp by ho krad
jj vesnice je vesnice nemenil bych za Prahu
To chce kotvu na zadní kolo s alarmem a pancéřový zámek s alarmem.Nebo zaplatit nějakému ,,opálenému Ostravákovi kilo´´,ať motyku pohlídá.Když to bude chtít někdo otočit,řekne: ,, di dotuhle beru já.''
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
Banditatom (Člen) 05.01.2008 17:41:50 Offline |
Antihero psal:Záleží z čeho, u některejch bouchaček to může být i půl kiláku.
jak kdy dostřel muže být i dva kiláky, ale učinej teda aspoň u té mojí je cca 50m a tak daleko od miho miláška, ale nechodim
Lukas Boskovice (Člen) 05.01.2008 17:58:46 Offline |
mne zase vcera nejakej cu.ak ukopl u auta zrcatko.nekdy mezi pul desatou a pul jedenactou, auto stalo pred barakem .Svina rok,neudelame nic.lamat ruce... a citelne se venku ochladilo,anzto v zrcatku bylo cidlo teploty a mne to ted porad ukazuje -40 stupnu
Banditatom (Člen) 05.01.2008 18:03:34 Offline |
Lukas Boskovice psal:mne zase vcera nejakej cu.ak ukopl u auta zrcatko.nekdy mezi pul desatou a pul jedenactou, auto stalo pred barakem .Svina rok,neudelame nic.lamat ruce... a citelne se venku ochladilo,anzto v zrcatku bylo cidlo teploty a mne to ted porad ukazuje -40 stupnu
kua to je u výás pořadná kosa zrdcatko je minimum já o něho letos přišel dvakrát jednou o vrata a potom nějakej puberťák.
Banditatom psal:Antihero psal:Záleží z čeho, u některejch bouchaček to může být i půl kiláku.
jak kdy dostřel muže být i dva kiláky, ale učinej teda aspoň u té mojí je cca 50m a tak daleko od miho miláška, ale nechodim
...tak jasně že sem myslel účinnej dostřel a né plivanec někam do dálky
...50m...je nějaká krátká...čtyř, pětipalcová hlaveň, maximálně.
Banditatom (Člen) 05.01.2008 18:19:52 Offline |
Antihero psal:Banditatom psal:Antihero psal:Záleží z čeho, u některejch bouchaček to může být i půl kiláku.
...tak jasně že sem myslel účinnej dostřel a né plivanec někam do dálky
...50m...je nějaká krátká...čtyř, pětipalcová hlaveň, maximálně.
cz 75b 50m znamená kua problem=velka díra v mala bricha potom to může být jenom takové polechtání
Banditatom (Člen) 05.01.2008 18:20:45 Offline |
SLUGI psal:mr.BSE psal:libi se mi ta hlaska "motorku nechavam zasadne na dostrel"
... jo, jo, na dostřel ...
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … I/gun1.jpg
příruční
Banditatom psal:Antihero psal:Banditatom psal:
jak kdy dostřel muže být i dva kiláky, ale učinej teda aspoň u té mojí je cca 50m a tak daleko od miho miláška, ale nechodim...tak jasně že sem myslel účinnej dostřel a né plivanec někam do dálky
...50m...je nějaká krátká...čtyř, pětipalcová hlaveň, maximálně.cz 75b 50m znamená kua problem=velka díra v mala bricha potom to může být jenom takové polechtání
To povidám
...můžu parkovat i dál...CZ 858
Stránky: 1