Nejsi přihlášen
Re: Co tohle
http://www.tipmoto.com/inzerat.php?tid=14956&fid=
tohle jsem myslel
The father of the little princess of the dawn
Baltazar psal:Nikdy jsem to neviděl. Neví někdo jak je to velký? hledám něco pro mladýho ale je dlouhej jak tejden před vejplatou
kamos to mel tusim 2 roky, najel snad 50 000... neni zrovna nejmensi, bude mit okolo 185 +-5cm. ...
vice info:
http://www.jawamania.info/moto/detail.aspx?motoid=3827
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Banditatom (Člen) 05.01.2008 14:54:52 Offline |
no vidite moje draha polovička ma 150cm a dosahne na tom na zem (jedina motorka). Tady četl i dlouhany co maj 185 a více a taky zřejmě universalni velikost no co takhle kyby si to mladej vosedlal a projel?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:no vidite moje draha polovička ma 150cm a dosahne na tom na zem (jedina motorka). Tady četl i dlouhany co maj 185 a více a taky zřejmě universalni velikost no co takhle kyby si to mladej vosedlal a projel?
jo že by jsme se na to jeli z Mělníka do ostravy kouknout?
The father of the little princess of the dawn
když jsem to potkal na cestě tak mě to připadalo celkem zajímavý žadný oplný tintítko ale hold 125 je 125
Banditatom (Člen) 05.01.2008 17:35:48 Offline |
Baltazar psal:Banditatom psal:no vidite moje draha polovička ma 150cm a dosahne na tom na zem (jedina motorka). Tady četl i dlouhany co maj 185 a více a taky zřejmě universalni velikost no co takhle kyby si to mladej vosedlal a projel?
co myslíš na mojí nebo na to jak na tom dosahne
Banditatom (Člen) 05.01.2008 17:36:48 Offline |
Banditatom psal:Baltazar psal:Banditatom psal:no vidite moje draha polovička ma 150cm a dosahne na tom na zem (jedina motorka). Tady četl i dlouhany co maj 185 a více a taky zřejmě universalni velikost no co takhle kyby si to mladej vosedlal a projel?
co myslíš na mojí nebo na to jak na tom dosahne
sorry špatnej smajl
Baltazar psal:Fulltank psal:kup mu Varedero 125ccm nebo MZtu, taky moc pekna motyka...
viděl jsi kolik stojí nové varadero??
tohle můžu mít nové za 39900 to myslím jde, když ojeté je za :49000
to jo, ale to Varadero je fakt pekny vypada to uz jako motorka. A nemusis prece kupovat novy... za padika by si mozna sehnal nevim jak se pohybujou ceny
Stránky: 1