Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » článek

Fulltank (Člen)
06.01.2008 13:55:44
marcoo (Člen)
06.01.2008 14:00:13

Re: článek

no článek....jako je jich po netu stovky.jen další do mlýna.jezdit se nepřestane a je na každým jak jezdí.Ale zapoměl uvíst že když umřelo o 18% víc motorkářů.Kolik z toho zavinil automobil.měl jsem 2 menší kolize a obě zavinilo auto bad

XJelen (Člen)
06.01.2008 14:07:37

"Speciálně mladí motorkáři si dnes vybírají nejsilnější motorky"...
Často je mi nasick ze supersportů s 25kW v papírech. Nikdo si neláme hlavu s tím jestli na to má papíry, nebo ne. V tomhle máme pořád rezervy řekl bych.bad

Strýcfajtr !!!
Ton@l (Člen)
06.01.2008 14:11:54

Je uplne jedno jestli ma supersport nebo nejaky GS500, ale zalezi jak jezdi...Jinak souhlas s tema autama taky me jedno sundalobad

Vzdy muze byt hur :-)
XJelen (Člen)
06.01.2008 14:23:27

Ton@l psal:

Je uplne jedno jestli ma supersport nebo nejaky GS500, ale zalezi jak jezdi...Jinak souhlas s tema autama taky me jedno sundalobad

Potrefená husa?bigsmile ...nic ve zlým.bigsmile
Většina (spíš všichni) floutků, kteří v 18-ti jezdí na "25kW" supersportech první co udělá zkusí maximálku, aby moh na parkovišti u obchoďáku oslnit vrstevníky, kolikže z ní vyždímal a že to jede jako čert. Rozdíl je v tom, že z dvěpadě nedostane 200. Problém tkví v tom, že třeba v Německu prakticky nejde mít v papírech 25 a v motoru 100kW, to je specialita pouze u nás.

Strýcfajtr !!!
Ton@l (Člen)
06.01.2008 15:15:45

Kdyby v tom state byl bordel jenom v tomhle tak se to da prezitsurprisedbigsmile

Vzdy muze byt hur :-)
Bandit-Kralik (Člen)
06.01.2008 15:17:07

Na te nehodovosti nemaji podil jen samotni motorkari....nejsem asi jediny komu se stalo,ze si ho protijedouci auto nevsimlo pri predjizdeni,pri soubezne jizde v levo jedouci vuz zacne odbocovat bez skontrolovani vedlejsiho pruhu,nebo jen hloupe vyjizdeni auta z vedlejsi,kdyz jedete po hlavni.....tohle se stava temer kazdy tyden,alespon ja na to mam specialne stesti....Strejda v kloboucku je vetsi nebezpeci,nez samotna jizda na masine

Fulltank (Člen)
06.01.2008 15:25:13

Bandit-Kralik psal:

Na te nehodovosti nemaji podil jen samotni motorkari....nejsem asi jediny komu se stalo,ze si ho protijedouci auto nevsimlo pri predjizdeni,pri soubezne jizde v levo jedouci vuz zacne odbocovat bez skontrolovani vedlejsiho pruhu,nebo jen hloupe vyjizdeni auta z vedlejsi,kdyz jedete po hlavni.....tohle se stava temer kazdy tyden,alespon ja na to mam specialne stesti....Strejda v kloboucku je vetsi nebezpeci,nez samotna jizda na masine

To se snad stalo uz kazdymu, ne ? A nemusi to bejt ani ridic v kloboucku..  surprised

John (Člen)
06.01.2008 16:14:52

Eště že nás policajti nezastvujou těmi pásy a nebo dokonce rovnou nestřílej jak tam ten jouda píšesurprised,ale je fakt,že mladí kluci by měli začínat na těch 25 kw protože prostě nemůžou předvídat situace jako řidič s 10 ti a víceletou praxíheadshake

Fik-B6S (Člen)
06.01.2008 16:16:47

je to článek jako každý jinýsick

ale objasněte mi jednu věc. Píšou tam o tom že nárůst úmrtí byl 18 % celkem což je 47 mrtvých a hned podtím píšou že se na tom motorkáři podíleli 70%  a hned podtím je že se nás zabilo o 18 víc než loni tak mi řekněte od kdy je 70% ze 47 = 18idontknowidontknow
tahle matematika je na mě příliš vysokásurprised

Amatér postavil Archu, profesionál Titanic...
http://www.youtube.com/watch?v=Fk8W4OyaHZU
Marcus_86 (Člen)
06.01.2008 17:25:09

jj taky sem se na to dival ... ale maj to asi nejak spatne napsane .. urcite vychazeli z nejakych tabulek, nebo tady negdo proste neumi pocitat ... (treba ja). Nekomu dela problem od 10 jablek odecist 3 a tak ... ono se to nezda .. ale neni to sranda.

MAZI (Člen)
06.01.2008 17:49:33

taky měli napsat o kolik se prodalo vic motorek  .......  tak je jasny že to číslo roste

B6 , GSX 1400 , Grizzly 700  :-)
Honzik1 (Člen)
06.01.2008 18:08:57

MAZI psal:

taky měli napsat o kolik se prodalo vic motorek  .......  tak je jasny že to číslo roste

Přesně ...myslím, že toto je důvod proč je mrtvých motorkářů více... Motorka je v dnešní době trendní záležitostí at chcete nebo ne a myslím si, že by v takovémto článku rozhodně u statistických udajů měl brát autor v potaz z jakého množství motorek se to děje.

Jednoduchý ....víc motorek = víc mrtvých.
Přeci nikdo nečeká, že při větším objemu motorkářů bude mrtvých ubývat.

Já si myslím, že tech 18% klidně může pokrýt jen tento trend a ne že se motocyklová veřejnost nějak začla měnit. Lidi jsou furt stejný hovadabigsmile

To je můj názorcool

Kdekoli jseš, cokoli děláš, záleží na Tobě
Fulltank (Člen)
06.01.2008 18:41:39

Honzik1 psal:
MAZI psal:

Přesně ...myslím, že toto je důvod proč je mrtvých motorkářů více... Motorka je v dnešní době trendní záležitostí at chcete nebo ne a myslím si, že by v takovémto článku rozhodně u statistických udajů měl brát autor v potaz z jakého množství motorek se to děje.

Jednoduchý ....víc motorek = víc mrtvých.
Přeci nikdo nečeká, že při větším objemu motorkářů bude mrtvých ubývat.

Já si myslím, že tech 18% klidně může pokrýt jen tento trend a ne že se motocyklová veřejnost nějak začla měnit. Lidi jsou furt stejný hovadabigsmile

To je můj názorcool

jj taky souhlasim good

Progear 650 (Člen)
06.01.2008 19:34:00

můj názor je, že to není o tom, kolik KW masina ma, ale o tom co mas v hlave a jak jezdis... nekdo je blbej do sta a nepouci se, a nekdo muze jezdit dobre hnedka zkraje... je to jen muj nazor, nic vic...

vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
ross (Člen)
07.01.2008 07:29:17

S tím článkem větší problém nemám, jen ty statistiky moc nerozklíčovali. Jinak co se týče zbytku, asi na tom něco budeidontknow

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
barynek (Člen)
07.01.2008 09:47:22

Progear 650 psal:

můj názor je, že to není o tom, kolik KW masina ma, ale o tom co mas v hlave a jak jezdis... nekdo je blbej do sta a nepouci se, a nekdo muze jezdit dobre hnedka zkraje... je to jen muj nazor, nic vic...

jj, je to tak. Když nemá člověk v hlavě tak ho ani těch 25kW nezachránísmile2

Bandit 4EVER!!!
Progear 650 (Člen)
07.01.2008 13:53:03

to Barynek: jsem rád že nekdo zdílí stejnej názor jako já...

"44 HONDA CBR 600RR 44"
barynek (Člen)
07.01.2008 14:02:17

Progear 650 psal:

to Barynek: jsem rád že nekdo zdílí stejnej názor jako já...

a to jsem prosim mladý masosmile1
vim o co jde, páč už jsem pár kluků na silnejch strojích viděl v pytli a nehodlam tam taky skončit dřív jak v 90smile1 mám se rád
navíc jsem měl taky v TP 25kW, sice na GS500E, ale bylo toho víc než v papírech a rozdíl byt jen deseti koní je znát

Bandit 4EVER!!!
Progear 650 (Člen)
07.01.2008 17:10:49

jasne ze je to znat, ale kdyz je nechas tam kde maji byt, a pouzijes je ve spravnou chvily tak je vsechno jak ma byt...good

"44 HONDA CBR 600RR 44"
barynek (Člen)
07.01.2008 17:36:23

Progear 650 psal:

jasne ze je to znat, ale kdyz je nechas tam kde maji byt, a pouzijes je ve spravnou chvily tak je vsechno jak ma byt...good

tak tak, mám to většinou jen na předjíždění, nebo na výjezdy ze zatáček, nehonim maximálku. Normální člověk nebude zkoušet 180k v běžným provozu, to jsou fucksick
je to stejný jako s autem..

Bandit 4EVER!!!
mehari (Člen)
07.01.2008 17:38:15

Progear 650 psal:

kuwa takovej mladej a takovej rozhled ,pane wachmajstr vy ste hlavabigsmilebigsmilebigsmilebigsmilegood

až umřu pohřběte mě hlavou dolů.... aby mi celý svět mohl políbit prdel
luig (Člen)
07.01.2008 17:56:39

barynek psal:
Progear 650 psal:

tak tak, mám to většinou jen na ...krajinku...bigsmile

Ne asi
Progear 650 (Člen)
07.01.2008 18:02:52

mehari psal:
Progear 650 psal:

kuwa takovej mladej a takovej rozhled ,pane wachmajstr vy ste hlavabigsmilebigsmilebigsmilebigsmilegood

kua Mehari, si delaj prdel z nekoho jinýho. sem Ti eště nezapomněl jak si nepřišel k Zemanovi i když si to slíbil... A místo aby sis mě udobřil tak prudíšass
bigsmile

"44 HONDA CBR 600RR 44"
mehari (Člen)
07.01.2008 18:08:46

Progear 650 psal:
mehari psal:
Progear 650 psal:

kua Mehari, si delaj prdel z nekoho jinýho. sem Ti eště nezapomněl jak si nepřišel k Zemanovi i když si to slíbil... A místo aby sis mě udobřil tak prudíšass
bigsmile

neboj šak se schlastámebigsmilegood

až umřu pohřběte mě hlavou dolů.... aby mi celý svět mohl políbit prdel
Progear 650 (Člen)
07.01.2008 18:11:34

jen aby zas nezůstalo je u slov...idontknow
chce to pořádnej čin...bigsmile

"44 HONDA CBR 600RR 44"
barynek (Člen)
07.01.2008 21:31:10

luig psal:
barynek psal:
Progear 650 psal:

tak tak, mám to většinou jen na ...krajinku...bigsmile

pussyfuckassbigsmile

Bandit 4EVER!!!

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS