Nejsi přihlášen
Martin B12 (Člen) 06.01.2008 21:35:52 Offline |
Re: ... ???
taky ho mám /jako ten absták teda /
street triple picco
a stálý převod??
já už, konečne budu mít do teho svého "zavoďaku" tu 5q převodovku ze Autobianchi A112 Abarth
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:a stálý převod??
já už, konečne budu mít do teho svého "zavoďaku" tu 5q převodovku ze Autobianchi A112 Abarth
...za symbolickou cenu by byl k mání F127 75HP Sport...co ty na to pane Abarthe???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
inkvizitorr (Administrator) 07.01.2008 17:18:00 Offline |
Filous psal:tomasNJ psal:a stálý převod??
já už, konečne budu mít do teho svého "zavoďaku" tu 5q převodovku ze Autobianchi A112 Abarth...za symbolickou cenu by byl k mání F127 75HP Sport...co ty na to pane Abarthe???
toho sem měl dva roky v černý a s vejfuckem abarth!!!! jó mládí
doba je temná...
inkvizitorr psal:Filous psal:tomasNJ psal:a stálý převod??
já už, konečne budu mít do teho svého "zavoďaku" tu 5q převodovku ze Autobianchi A112 Abarth...za symbolickou cenu by byl k mání F127 75HP Sport...co ty na to pane Abarthe???
toho sem měl dva roky v černý a s vejfuckem abarth!!!! jó mládí
a jak ses do něj proboha vešel ? :)))
já měl 3. - ale to bylo před dvaceti kilama :)))
ale di, Ty brepto ...
inkvizitorr (Administrator) 07.01.2008 18:29:38 Offline |
huskyb12 psal:a jak ses do něj proboha vešel ? :)))
já měl 3. - ale to bylo před dvaceti kilama :)))
tag u mě to bylo stejný jel kilo šede ale měl sem strach aby se při tom nerozpadnul
co prst??? zhnisal a nebo budeš stát f osum s bruslema před chajdou připravenej směr neratovice???
doba je temná...
VikecB12 psal:Taky se nenudím,dotáhl sem si dom hračku,sice je to jebka,ale strýt z toho snad pude.
Takhle vypadala když sem ju dovezlhttp://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … 12/ace.jpg
A takhle ju mám ted "rozpracovanou"http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … 2/ACE2.jpg
Už akorát sehnat někde vidle....
... a cena ?
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
čau Slugi,je to kamoša,ten to pučil dalšímu kamošovi a ten se na tom nedávno zabil Ted to mám doma,kamoš za to chce 25000 s papírama,motor je netknutej. Dám to trochu dohromady a asi to pude dosvěta,nikomu se nám na tom nějak nechce jezdit...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Filous psal:tomasNJ psal:a stálý převod??
no, a ta zní??? samo mě trochu zajímá stav kastle...
vzhledem k tomu, žes gdysi psal, že už to nějaký ten roček stojí v garáži, tak by to memušelo bejt zlý, co?
samo s kolama od matesa by to byla luxuska...
ale zdá se mi, že mkIII. sport(viz výše) byly origo na nějakých CROMODORECH...
__________________________________________________________________________________
VikecB12 psal:čau Slugi,je to kamoša,ten to pučil dalšímu kamošovi a ten se na tom nedávno zabil Ted to mám doma,kamoš za to chce 25000 s papírama,motor je netknutej. Dám to trochu dohromady a asi to pude dosvěta,nikomu se nám na tom nějak nechce jezdit...
... cena dobrá, minulost smutná
... co naděláš, stríta na blbnutí
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
inkvizitorr (Administrator) 07.01.2008 23:44:56 Offline |
inkvizitorr (Administrator) 07.01.2008 23:47:01 Offline |
tomasNJ psal:no, a ta zní??? samo mě trochu zajímá stav kastle...
vzhledem k tomu, žes gdysi psal, že už to nějaký ten roček stojí v garáži, tak by to memušelo bejt zlý, co?
ale zdá se mi, že mkIII. sport(viz výše) byly origo na nějakých CROMODORECH...
vogo staf kastle,...... je to ital ne, tagže RE ZA VÁ
doba je temná...
inkvizitorr psal:důležitý je tam hlavně dát pořádnej nápis
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … /fijat.jpg
pičo, to je právě ta autobianchi A112 abarth mkI
no, a ten nápis je strašně důležitej
asi tak moc důležitý, gdyž mám černou motyku a červenomodrobíločernou kombinézu nesmím mezi lidi
inkvizitorr psal:tomasNJ psal:no, a ta zní??? samo mě trochu zajímá stav kastle...
ale zdá se mi, že mkIII. sport(viz výše) byly origo na nějakých CROMODORECH...vogo staf kastle,...... je to ital ne, tagže je tam drobný REZÍK
v dnešní době tuto štafetu velice zdárně přejíná FORD
inkvizitorr (Administrator) 07.01.2008 23:54:40 Offline |
tomasNJ psal:inkvizitorr psal:důležitý je tam hlavně dát pořádnej nápis
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … /fijat.jpgpičo, to je právě ta autobianchi A112 abarth mkI
no, a ten nápis je strašně důležitej
asi tak moc důležitý, gdyž mám černou motyku a červenomodrobíločernou kombinézu nesmím mezi lidi
vogo nehysterči, fotil sem si ten krám když sem byl loni v římě, když budeš hodnej, šoupnu ti sem eště fotku zezadu, ale bylo už šero, stálo to za
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 08.01.2008 00:02:52 Offline |
inkvizitorr (Administrator) 08.01.2008 00:04:45 Offline |
tomasNJ psal:tahle je moc krásná http://www.fiat127.de/images/treffen/fo … CF0017.JPG
fešák
doba je temná...
inkvizitorr psal:tomasNJ psal:tahle je moc krásná http://www.fiat127.de/images/treffen/fo … CF0017.JPG
fešák
..podle SPZ auto nějakého zubaře..
..ale jinak libovka..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
inkvizitorr (Administrator) 08.01.2008 00:08:10 Offline |
Pšán psal:..s pivem chuj,ale ten prosčut..žrndajícísmajlík..
jo jo, plný krámy toho tam maj, votřesnej pohled dycky sem rači rychle prchal pryč
doba je temná...
se vám teda prásknu... na podzim sem jel spanilou jízdu prahou, pořádanou Fiat car classic...
a takhle to dopadlo...
všiměte si stylového trikotu MAGNETI-MARELLI
inkvizitorr (Administrator) 08.01.2008 00:26:28 Offline |
takovýho sem měl taky (127), ale s věčíma plastovejma nárazníkama musim dohledat fotku něgde, jenže to bylo eště v době gdy se fotilo na film vogo to vypadam, jako že toho už dost pamatuju
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 08.01.2008 00:29:50 Offline |
Pšán psal:..buď rád,že si ještě pamatuješ..
ale eště asik nebudu tag dobrej jako ty, bo pravidelný ty cykly eště nemám
doba je temná...
tomasNJ psal:tahle je moc krásná http://www.fiat127.de/images/treffen/fo … CF0017.JPG
inkvík:
šak to je ten vedla te A112 mk III.
Stránky: 1