Nejsi přihlášen
Re: Koupím bundu
McJochn3 psal:shanim bundu na sveho Bandita 650 SA kozenou s chranicema a prosim gdyztak i foto dik :)
...příště to můžeš napsat do "diskuze" a ne do "technický diskuze" a nejlíp do bazaru, kterej tady taky máme ;)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Martin B12 (Člen) 07.01.2008 21:29:11 Offline |
Vikec: a včem by se frajeřil na srazech?
street triple picco
inkvizitorr (Administrator) 08.01.2008 16:20:13 Offline |
neni potřeba aby ses vomlouval, prostě a jednoduše napiš aspoň jakou konkrétní bundu potřebuješ (velikost) ať ten dotaz má aspoň hlavu a patu, myslim že ti určitě někdo něco kloudnýho nabídne
doba je temná...
Tak znova :
Shanim bundu na motorku z hovezi kuze co nejsilnejsi pokud mozno ,s vyjimatelnymi popripade na pevno upevnenymi chranicemi a velikost nejak moc nevim merim 170 takze pocitam tak M tak prosim nekdo neco nabidnete
Kostky jsou vrženy co se má stát se stane a nikdo tomu nezabrání...BANDIT 4EVER
no tak tos tomu pomohl ... nebude lepsi zajit si vomrknout nejaky bundy do vobchodu, vyzkouset, abys aspon vedel jakou mas velikost a pak nam treba rekl, co konkretne by se ti libilo .... a pak uz jen doufat, ze to touto cestou sezenes
to je vogo jako bych prisel do reznictvi a rek, ze mam hlad
skoro bych zde cuchal vorla
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Progear 650 (Člen) 08.01.2008 17:10:28 Offline |
kua Losere ses nejakej chytrej poslis..
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
inkvizitorr (Administrator) 08.01.2008 17:10:32 Offline |
McJochn3 psal:Tak znova :
Shanim bundu na motorku z hovezi kuze co nejsilnejsi pokud mozno ,s vyjimatelnymi popripade na pevno upevnenymi chranicemi a velikost nejak moc nevim merim 170 takze pocitam tak M tak prosim nekdo neco nabidnete
no vidiš, příště eště na konec příspěvku napíšeš: prosím něco nabídněte vy a bude to příspěvek jak má bejt
doba je temná...
vorel psal:lůzr, vogo přeceňuješ moji fantaz.
mam navíc jednu hadruvexprodřenejtrochumálorukáv na chlapa vod 190/110
no, taky mi ten styl na tebe moc nesedi, ale jak te znam, tak jsi schopen kazde viny
proto se ti omlouvam.
no a mimochodem ... kde se ztratil lytr ... uz jsem ho zde dlouho nevidel
tak mi prosim nebidnete nejakou bundu co by jste chteli prodat velikost M z hovezi kuze s chranicema dik a prosim i o fotky bo alespon odkazy na fotky
a kolik do toho ses ochoten vrazit? Pokud sis koupil motyku, tak by te snad nejaky 4 tycky za novou padana bundu nemuseli zas tolik tizit (zvlast ted kdyz neni sezona - ver, ze behem sezony utratis daleko vic ... pokud teda budes jezdit)
http://padana.cz/katalog/
ja mam treba bundu badboy a kalhoty MAT a jsem spokojenej ... ted to maj dokonce vo dost levnejsi nez kdyz jsem to kupoval. Myslim, ze bunda za tri tycky je hodne v pohode, co? Nebo bys radsi nejakou starsi zasmradlou?
Loser psal:http://padana.cz/katalog/
ja mam treba bundu badboy a kalhoty MAT a jsem spokojenej ... ted to maj dokonce vo dost levnejsi nez kdyz jsem to kupoval. Myslim, ze bunda za tri tycky je hodne v pohode, co? Nebo bys radsi nejakou starsi zasmradlou?
...ty ani jinýho mít nemůžeš tyjo, než PAT a MAT :))
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
no tak ja nevim nejsem na tom s financema nejak dobre teda spis uplne jsem na tom hrozne tak fakt netusim klidne i starsi bundu me to vadit nebude
no tak pockej az budes mit kroupy ... stejne jeste tak dva mesice nikam nepojedes .... a kdyz nebudou chcechtaky ani pak, tak budes jezdit v zimni bunde ... ja sem tak vodjezdil celou sezonu. Zimni bundu snad mas, ne?
http://www.motoinzerce.cz/inzerat.php?mid=133659
Například...je toho všude hafo..
PURE NAKED BIKE!
Banditatom (Člen) 10.01.2008 18:06:37 Offline |
i v ČMN je hodně těch starších bundiček, botiček, kalhoteček a serepetiček atd. Moje doporučení jedině novou!!!
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 10.01.2008 19:12:29 Offline |
McJochn3 psal:No tak asi to tak vypada ze radsi koupim novou tak to tady muzete zrusit dik
myslím, že s tou novou bundou děláš dobře ono muže koupit starší v super stavu nebo taky nějakou naoko funkční potvorou. Ono je to bohužel tak, všechno nám stárne auta, domy, motorky, holky a stará kuže už nemá vlastnosti nový. Mrkni na ceny a myslím že kolem 4000 koupíš slušnou bundičku jak tu někdo psal ta PADANA není špatná (rozumná kvalita za rozumnou cenu) já mám třeba NAZRAN sice textil ale spokojenost až na půdu. Ona Ta investice 4000kč a popřípadě více do zdraví je prd
Banditatom (Člen) 10.01.2008 20:22:36 Offline |
Meloun psal:Hmmm-,moudrost sama!
jirka silver (Člen) 15.01.2008 09:45:20 Offline |
Prodám Ti PADANU černo stříbrnou kalkoty + bunda neodřená
za 2 tis.
Velikost 56 to asi budeš muset trochu dorůst.
Najdete nás na každém kilometru
Stránky: 1