Nejsi přihlášen
Poprvé rozumná nabídka e-shopu.. ( olejový chladič )
http://rdmoto.cz/links/kategorie/vyrobk … &kt=88
A to už se vyplatí
Editoval inkvizitorr (11.01.2008 11:20:56)
God Save The Queen!
Re: Poprvé rozumná nabídka e-shopu.. ( olejový chladič )
Proč jsem editován satanem
Za reklamu nic,nemám rád RDmoto,ale vím co mne stálo času a peněz dát dohromady můj chladič,a při téhle ceně bych to neřešil(a asi nebudu),svůj spravenej prodám sockám za 2500 a ty 3 si rád připlatím
God Save The Queen!
inkvizitorr (Administrator) 11.01.2008 11:40:04 Offline |
Kelly01 psal:Proč jsem editován satanem
seš editován bos do nadpisu nedal slovo chladič a když by to náhodou někdo za 3 tejfny hledal, tag najde leda velkou a zas tu bude zbytečnej dotaz
doba je temná...
Na RD motu jsem objednal ložiska krku 2.1.2008 den na to mi přišlo e-meilem potvrzení vyřízení zásilky. 9.1 jsem se dotazoval jak se věci mají byl jsem ubezpečen že ložiska odeslali že určitě do pátka přijdou zase nic dnes taky nic nepřišlo.Takže jsem je požádal o výmaz z databáze zákazníků.Voděj mě za nos, můj pocit neseriozní jednání.Kdyby napsal nezlobte se termín dodání 14 dní je to v pohodě (zas tolik se neoteplilo abych mohl vyjet)
Michal Dk psal:Na RD motu jsem objednal ložiska krku 2.1.2008 den na to mi přišlo e-meilem potvrzení vyřízení zásilky. 9.1 jsem se dotazoval jak se věci mají byl jsem ubezpečen že ložiska odeslali že určitě do pátka přijdou zase nic dnes taky nic nepřišlo.Takže jsem je požádal o výmaz z databáze zákazníků.Voděj mě za nos, můj pocit neseriozní jednání.Kdyby napsal nezlobte se termín dodání 14 dní je to v pohodě (zas tolik se neoteplilo abych mohl vyjet)
Stejný problém. Objednával jsem nějaké werky na ER-6 a došly až po několika urgencích. Když jsem je chtěl namontovat, tak jsem zjistil, že jsou na . Tak jsem jim to poslal zpátky. Vyřízení po 1,5 měsíci. Došlo to a zase na . Už jsem si to raději sám upravil. Sice se omluvili, ale to mě problémů co jsem s tím měl nezbaví
K těm ložiskům..
Taky jsem tam foukl repliky kolem litru,ale furt tam bylo buď klepání vidlice nebo se to vlnilo kvůli velkému utažení,dal jsem origoše(jedno bylo čínský a jedno japan,ale v krabičkách suzuki),a je po problémech..
fakt nevím čím se liší,možná to změřím(někdy) mikrometrem..
God Save The Queen!
Kelly01 psal:K těm ložiskům..
Taky jsem tam foukl repliky kolem litru,ale furt tam bylo buď klepání vidlice nebo se to vlnilo kvůli velkému utažení,dal jsem origoše(jedno bylo čínský a jedno japan,ale v krabičkách suzuki),a je po problémech..
fakt nevím čím se liší,možná to změřím(někdy) mikrometrem..
Možná že dopadnu stejně jako ty,nechal jsem se nachytat že RD moto má u ložisek napsáno že jsou od výrobce který dodává do prvomontáže motocyklů.Tak uvidíme jestli je pošlou.
inkvizitorr (Administrator) 16.01.2008 12:03:23 Offline |
PALOUS psal:Datel psal:PALOUS psal:Na RD moto mě nešahejte to može jen ten vod těch dvou huntůnikdy problém a to asi proto,že to mám za bukem a vždy sem si tam zajel
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 16.01.2008 15:34:26 Offline |
...asi slušnej model
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1