Nejsi přihlášen
Re: nesviti mi budiky
xixao psal:ne ne bylo to v tom prepinaci svetel bylo to tam nejaky domrseny tak jsem tam dal zrovna LEDky a sviti to docela dobre mozna to i lepe vypada mam mobryho bandoura tkze tak...
takze si tam dal ty ledky, ktery maj patici jako zarovka? Nebo to nejak nechapu ...
Muzete mi pls nekdo napsat primo typ (specifikaci) ledek,diod, svetylka ktere tam ma byt ?? mam model 97/98 600S ... dneska sem byl v suzuki a brebtal cosi o dvou typech ale jeden stal 120.- ... tu co sem tam mnel je spalena a neni origos ....... diky moc
WD club member.
qwerty psal:Muzete mi pls nekdo napsat primo typ (specifikaci) ledek,diod, svetylka ktere tam ma byt ?? mam model 97/98 600S ... dneska sem byl v suzuki a brebtal cosi o dvou typech ale jeden stal 120.- ... tu co sem tam mnel je spalena a neni origos ....... diky moc
zajdi do prvni mototechny a tam ti prodaj obyc zarovky ktery tam mas... kus tak do 5 korun jsou tam vzdy dve na budik... joj a pro zichr si jednu vem sebou kdyby nevedeli jake presne potrebujes...ale je to myslim 12V/2,5W
Vzdy muze byt hur :-)
Já se teda na to taky chystám a řekl bych, že tam jsou žárovky a ne LEDky. Ty by jen tak neprdly.
Chlápek v krámu asi nevěděl vo co gou a tak házel machry a dělal z tebe vola. Kolikýtka tam může bejt? 5W? 10W?
Podle mě se daj taky sehnat v každý Mototechně, pumpě...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 07.04.2008 14:30:08 Offline |
starý model klasická žárovka 12v 5w
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Bandit-Kralik (Člen) 07.04.2008 20:30:20 Offline |
B6 stary model tacho,otackomer- 12V1,2W a kontrolky (olej svetla,atd) 12V1,7W a 12V3,4W.Zjistis to jednoduse,stahni elektro zapojeni,pak soupis soucastek,kde mas rozepsany vsechny dily....porovnej s tim co vymontujes z masiny.Tak jsem to udelal ja.A jeste potrebujes nekoho kdo ti to koupi.Uzu ten papir nosim dva tydny v bunde a nebyl jsem schopnej zajit do mototechny.
Kua já se z vás poseru. Vytáhnu žárovku,podívám se kolik W má a v prvním krámě koupím stejnou,pokud je to nějaká speciální Watáž,tak koupím tu co se nejvíc přibližuje originálu a je po starostech.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
asi si nectete co pisu : ja nemam origos ani jednu zarovku ! ani jednu ........ potvrdil mi to dokonce i v znackove prodejne suzuki !!! potreboval jsem vedet typ at muzu koupit stejnej vykon akurat v jinym provedeni a to uz vim ...... ja mnel treba v budikach 14V to je jedine co se na tom malem zmrdovi dalo precist ........
WD club member.
qwerty psal:asi si nectete co pisu : ja nemam origos ani jednu zarovku ! ani jednu ........ potvrdil mi to dokonce i v znackove prodejne suzuki !!! potreboval jsem vedet typ at muzu koupit stejnej vykon akurat v jinym provedeni a to uz vim ...... ja mnel treba v budikach 14V to je jedine co se na tom malem zmrdovi dalo precist ........
14V zařízení na 12V elektroinstalaci?
Já teda nejsem elektrikář, ale nebude 14V spíš nějaký typový označení toho svítidla?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
no ja mam sice elektroskolu ale uz to jsou prece jen 4 roky kdy sem to naposled pouzil takze sam nevim ....... mam aji patice jine proste tak to dopada kdyz koupite bouracku a typek si doma na koleni udela vlastni elektriku
WD club member.
hlavně to nechce kupovat v suzuki,bo to sou blázni a nevědí co by si za žárovku řekli viz nahradní do eska hb3 a hb4
jinak parametry sou v manuálech tam maj snad napsáno co kam patří,je možný,že budíci tam nejsou,že je tam jenom hlavní osvětlení
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
v suzuki mi rekl za jednu zarovku do budiku 120.- potrebuju 4 tak se mu rekl ze ne ze diky ....... sehnal jsem je pak jednu za 7 kc sice jen 1,5 W ale i tak to sviti dost aby to slo v noci videt .........uz se risuje ... pristi tyden snad bude komplet i zadni svetlo a vymna oleje ... pak jen prihlasit zaplatit pojistku a jezdit
WD club member.
Stránky: 1