Nejsi přihlášen
Re: e bay
www.ebay.de je německá aukce, musíš umět aspoň trochu německy, zaregistrovat se tam a oni ti pak dom pošlou obálku s přístupovýma heslama(ověřují si tím tvou adresu), pak tam normálně nakupuješ, ale musíš si dávat bacha, jestli prodejce je ochotnej posílat do zahraničí, někeří moc nechcou. víc ti asi neřeknu
"Lepší s Parkinsonem panáka rozlít,než s Alzheimerem zapomenout vypít"
hlemejzd999 (Člen) 13.02.2012 23:51:09 Offline |
hlemejzd999 (Člen) 14.02.2012 01:56:46 Offline |
hlemejzd999 (Člen) 14.02.2012 02:48:27 Offline |
hlemejzd999 psal:do mám tomu rozumět , že jsem tak dobrej engličtinář a to plexi koupil ? ...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 6_ebay.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ebay_1.jpg
Pokud ti z karty odečtou ekvivalent těch liber, tak jsi to koupil.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
hlemejzd999 (Člen) 14.02.2012 11:50:01 Offline |
Pšán psal:..hele,plazivej,že se tak vnucuju,pokud to budeš brát,přiber mi iridium stříbrné,stejný druh plexi..
..o poštovné,mělo by být asi jedno,se šábnem..
..pokud to pro tebe není problém..
..co?
hele přišel mi potvrzovací ímejl, takže jsem to asi už koupil ,...to bych musel znova
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 (Člen) 14.02.2012 12:01:31 Offline |
hlemejzd999 psal:Pšán psal:..hele,plazivej,že se tak vnucuju,pokud to budeš brát,přiber mi iridium stříbrné,stejný druh plexi..
..co?hele přišel mi potvrzovací ímejl, takže jsem to asi už koupil ,...to bych musel znova
mušim počkat ,esli mi to odečte z účtu ty prachy ..když jo , tak jsem to koupil ,když ne , tak to objednám ještě jednou ,páč nevim ,jestli jjsem všechno udělal správně ...napřed to nechtělo kartu přijmout , jako že neni stejná fakturační adresa s adresou PayPal, tak jsem adresu opravil (CZ-ČR ),pak zase , že nejde ověřit karta - zkuste to později ,nebo si zkontrolujte údaje , tak jsem se vrátil úplně na začátek procesu a najednou vyskočila hláška o úspěšném zaplacení , tak nevim esli si ze mně nedělaj prdel......celý mně to trvalo asi dvě hodiny ,než jsem založil účet Ebay a ,pak zas PayPal ,pak přiřadit tu kartu atd ...prostě rodilý angličan
hlemejzd999 (Člen) 14.02.2012 13:11:09 Offline |
Ondráš psal:hlemejzd999 psal:do mám tomu rozumět , že jsem tak dobrej engličtinář a to plexi koupil ? ...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 6_ebay.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ebay_1.jpgPokud ti z karty odečtou ekvivalent těch liber, tak jsi to koupil.
nevíš jak to bude asi dlouho trvat ,než se to ukáže na účtě ?..zatim nic
hlemejzd999 (Člen) 14.02.2012 13:17:13 Offline |
Foglik psal:kdyz sem platil naposled kartou na ucet Microsoftu tak to trvalo skoro 14dni nez mi to odecetli. Tak prijemny cekani
Neříkej, že podporuješ tu sebranku a posíláš jim nějaký love
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
hlemejzd999 psal:hlemejzd999 psal:Pšán psal:..hele,plazivej,že se tak vnucuju,pokud to budeš brát,přiber mi iridium stříbrné,stejný druh plexi..
..co?hele přišel mi potvrzovací ímejl, takže jsem to asi už koupil ,...to bych musel znova
mušim počkat ,esli mi to odečte z účtu ty prachy ..když jo , tak jsem to koupil ,když ne , tak to objednám ještě jednou ,páč nevim ,jestli jjsem všechno udělal správně ...napřed to nechtělo kartu přijmout , jako že neni stejná fakturační adresa s adresou PayPal, tak jsem adresu opravil (CZ-ČR ),pak zase , že nejde ověřit karta - zkuste to později ,nebo si zkontrolujte údaje , tak jsem se vrátil úplně na začátek procesu a najednou vyskočila hláška o úspěšném zaplacení , tak nevim esli si ze mně nedělaj prdel......celý mně to trvalo asi dvě hodiny ,než jsem založil účet Ebay a ,pak zas PayPal ,pak přiřadit tu kartu atd ...prostě rodilý angličan
moment, ty jsi založil účet na ebay jen tak bez potvrzovacího dopisu?
standardně to trvalo tejden, než ti přišel dopis do schránky
Strýcfajtr !!!
hlemejzd999 (Člen) 14.02.2012 15:06:56 Offline |
XJelen psal:moment, ty jsi založil účet na ebay jen tak bez potvrzovacího dopisu?
standardně to trvalo tejden, než ti přišel dopis do schránky
jo ..přišel mi jen na email potvrzovací kód a ten jsem dal na ebay do vokýnka a potvrdil .
...asi už se s tim tak neserou ..kdy sis ho zakládal ? teď někdy ? třeba ted už ten dopis nepotřebuješ a ani sem v podmínkách nic o dopisu nečet..jen o tom potvrzovacím kódu a ten jsem zadal a bylo to .
hlemejzd999 (Člen) 14.02.2012 15:08:43 Offline |
osiris psal:...je to už nějakej ten rok, ale na dopisování poštou si se mnou taky nehráli
dokonce tam píšou ,že je to rychle ,jen na několik kliknutí , takže ted už asi dopisy neposílaj.
hlemejzd999 (Člen) 14.02.2012 15:12:10 Offline |
hlemejzd999 (Člen) 14.02.2012 16:51:54 Offline |
Ondráš psal:hlemejzd999 psal:nevíš jak to bude asi dlouho trvat ,než se to ukáže na účtě ?..zatim nic
Já myslim, že ti to možná dřív přijde než se to odečte.
hlemejzd999 psal:XJelen psal:moment, ty jsi založil účet na ebay jen tak bez potvrzovacího dopisu?
standardně to trvalo tejden, než ti přišel dopis do schránkyjo ..přišel mi jen na email potvrzovací kód a ten jsem dal na ebay do vokýnka a potvrdil .
...asi už se s tim tak neserou ..kdy sis ho zakládal ? teď někdy ? třeba ted už ten dopis nepotřebuješ a ani sem v podmínkách nic o dopisu nečet..jen o tom potvrzovacím kódu a ten jsem zadal a bylo to .
listopad 2010 registrace na německým ebay poštou, předpokládám, že by to mělo bejt stejný - údajná ochrana proti robotům možná ale německá registrace je něco jinýho přišlo mi to jako srozumitelný, jestliže ebay garantuje ochranu kupujících i prodávajících v případných sporech, že má reálnej existující kontakt (rozuměj adresu počtovní) a ne smyšlený bláboly onlajn naťukaný do webu.
Je teda fakt, že třeba na českým ebay, když se přihlásím, nemám tam to co na německým
Strýcfajtr !!!
hlemejzd999 (Člen) 15.02.2012 13:01:12 Offline |
XJelen psal:hlemejzd999 psal:XJelen psal:moment, ty jsi založil účet na ebay jen tak bez potvrzovacího dopisu?
standardně to trvalo tejden, než ti přišel dopis do schránkyjo ..přišel mi jen na email potvrzovací kód a ten jsem dal na ebay do vokýnka a potvrdil .
...asi už se s tim tak neserou ..kdy sis ho zakládal ? teď někdy ? třeba ted už ten dopis nepotřebuješ a ani sem v podmínkách nic o dopisu nečet..jen o tom potvrzovacím kódu a ten jsem zadal a bylo to .listopad 2010 registrace na německým ebay poštou, předpokládám, že by to mělo bejt stejný - údajná ochrana proti robotům možná ale německá registrace je něco jinýho přišlo mi to jako srozumitelný, jestliže ebay garantuje ochranu kupujících i prodávajících v případných sporech, že má reálnej existující kontakt (rozuměj adresu počtovní) a ne smyšlený bláboly onlajn naťukaný do webu.
Je teda fakt, že třeba na českým ebay, když se přihlásím, nemám tam to co na německým
já se přihlásim na českej a pak si vyberu jestli chci prohledávat angli,usa,nemecko,honkong,čína nebo všechny . ...jen sem měl problem s tim přiřazenim karty ,páč jsem neměl nastavený limity , tak mi ji to zprvu nechtělo brát ,ale to už je vyřešeno ,tak doufám , že mi to plackisklo dojde
taky nějakej pátek, ale bez dopisu....
jinak, není to lepší dělat na ebay.cz
http://viewitem.eim.ebay.cz/GENUINE-HJC … img%20src=
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
hlemejzd999 (Člen) 15.02.2012 19:00:12 Offline |
Bedřich psal:taky nějakej pátek, ale bez dopisu....
http://viewitem.eim.ebay.cz/GENUINE-HJC … img%20src=
no to je právě to plexisklo,který mám objednaný ...jestli sis dobře všim, tak je to z anglie a to potřebuješ paypal,...takže jak to myslíš „lepší “?
hlemejzd999 (Člen) 15.02.2012 19:03:48 Offline |
hlemejzd999 psal:Bedřich psal:taky nějakej pátek, ale bez dopisu....
http://viewitem.eim.ebay.cz/GENUINE-HJC … img%20src=no to je právě to plexisklo,který mám objednaný ...jestli sis dobře všim, tak je to z anglie a to potřebuješ paypal,...takže jak to myslíš „lepší “?
sleduj ty markanty.....jako odlišnosti toho odkazu a toho obrázku ...
hlemejzd999 psal:Bedřich psal:taky nějakej pátek, ale bez dopisu....
http://viewitem.eim.ebay.cz/GENUINE-HJC … img%20src=no to je právě to plexisklo,který mám objednaný ...jestli sis dobře všim, tak je to z anglie a to potřebuješ paypal,...takže jak to myslíš „lepší “?
jako ze by ses nemusel srat s anglictinou predpokladam x)
hlemejzd999 (Člen) 15.02.2012 19:16:40 Offline |
Tom jr. psal:hlemejzd999 psal:Bedřich psal:taky nějakej pátek, ale bez dopisu....
jako ze by ses nemusel srat s anglictinou predpokladam x)
stejně musíš ..když se přihlásíš nahoře v menu na „ můj ebay „ v češtině a dál na „můj účet “do podrobných nastavení , tak tě to hodí už kompletně do eng .jazyka a věci ,jako je paypal,profil,atd už jsou jen anglicky ....ale zvlád jsem to i já ,tak pohoda
hlemejzd999 psal:Tom jr. psal:hlemejzd999 psal:
no to je právě to plexisklo,který mám objednaný ...jestli sis dobře všim, tak je to z anglie a to potřebuješ paypal,...takže jak to myslíš „lepší “?jako ze by ses nemusel srat s anglictinou predpokladam x)
stejně musíš ..když se přihlásíš nahoře v menu na „ můj ebay „ v češtině a dál na „můj účet “do podrobných nastavení , tak tě to hodí už kompletně do eng .jazyka a věci ,jako je paypal,profil,atd už jsou jen anglicky ....ale zvlád jsem to i já ,tak pohoda
aha ... tak to potom jooo
hlemejzd999 (Člen) 21.02.2012 05:52:52 Offline |
tak se dneska konečně odecetla platba z účtu na PayPal
...ty vole , já sem rodilej englican
to jsem si snima ještě dopisoval přes gůgl překladač ,aby mi zrušil první objednávku , pač při ní sem neměl ještě kartu spojenou s účtem a neodeslalo se nic
dokonce mi odepsal, že jako bez problémů
kurva, že my sme se neucili radši tenkrát ve škole radši anglicky , než rusky
ale teda jako dobrý , no .....to sem se chtěl jen tak po ránu pochválit , jak jsem šikovné...
teď už jen čekám na to plackysklo.... ( to bude zase výslech doma , až pride balíček z anglie ,co sem si to zas vobjednal za ovinu.... )
hlemejzd999 psal:tak se dneska konečně odecetla platba z účtu na PayPal
to jsem si snima ještě dopisoval přes gůgl překladač ,aby mi zrušil první objednávku , pač při ní sem neměl ještě kartu spojenou s účtem a neodeslalo se nic
ale teda jako dobrý , no .....to sem se chtěl jen tak po ránu pochválit , jak jsem šikovné...
teď už jen čekám na to plackysklo.... ( to bude zase výslech doma , až pride balíček z anglie ,co sem si to zas vobjednal za ovinu.... )
šikovnej je spíš gůgl,jinak tu musíš mít zpočítaný jako já,aby ti to přišlo když paní není doma a máš doma klid.
Libor nx psal:hlemejzd999 psal:tak se dneska konečně odecetla platba z účtu na PayPal
teď už jen čekám na to plackysklo.... ( to bude zase výslech doma , až pride balíček z anglie ,co sem si to zas vobjednal za ovinu.... )šikovnej je spíš gůgl,jinak tu musíš mít zpočítaný jako já,aby ti to přišlo když paní není doma a máš doma klid.
mám to líp, chodí mi to na adresu do německa
Strýcfajtr !!!
hlemejzd999 (Člen) 21.02.2012 08:37:25 Offline |
XJelen psal:Libor nx psal:hlemejzd999 psal:tak se dneska konečně odecetla platba z účtu na PayPal
teď už jen čekám na to plackysklo.... ( to bude zase výslech doma , až pride balíček z anglie ,co sem si to zas vobjednal za ovinu.... )šikovnej je spíš gůgl,jinak tu musíš mít zpočítaný jako já,aby ti to přišlo když paní není doma a máš doma klid.
mám to líp, chodí mi to na adresu do německa
dycky ,když mi něco přijde , tak to chvilku rozdejchává, ale nakonec se z toho vykřeše
Tom jr. psal:hlemejzd999 psal:Tom jr. psal:
jako ze by ses nemusel srat s anglictinou predpokladam x)stejně musíš ..když se přihlásíš nahoře v menu na „ můj ebay „ v češtině a dál na „můj účet “do podrobných nastavení , tak tě to hodí už kompletně do eng .jazyka a věci ,jako je paypal,profil,atd už jsou jen anglicky ....ale zvlád jsem to i já ,tak pohoda
aha ... tak to potom jooo
koukám že jabko nepadlo daleko od stromu
hlemejzd999 (Člen) 21.02.2012 13:23:43 Offline |
huskyb12 psal:hm, tak to máte doma dobrý pani :)
vobjednával sem v germánskym ( reg. mam britskou - bez dopisu ) ňákou pičovinu, paypal ihned a do týdne to bylo ve schránce, sám sem čučel jako to šlo rychle
vona je z toho jen trochu vyplašená ...konkretně posledně,když ji PPL přivezla balíček za skoro za 13 litrů,tak ji to trochu rozhodilo ,no..
a jinak ted přšla sms od český počty, že přebrali na předání balík a že mi bude doručen zejtra .....tak teď čumim trochu zase já ...
Lihy psal:Tom jr. psal:hlemejzd999 psal:
stejně musíš ..když se přihlásíš nahoře v menu na „ můj ebay „ v češtině a dál na „můj účet “do podrobných nastavení , tak tě to hodí už kompletně do eng .jazyka a věci ,jako je paypal,profil,atd už jsou jen anglicky ....ale zvlád jsem to i já ,tak pohodaaha ... tak to potom jooo
koukám že jabko nepadlo daleko od stromu
...jag chtěl dělat chytrýho, co???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen) 21.02.2012 13:43:27 Offline |
osiris psal:Filous psal:Lihy psal:
koukám že jabko nepadlo daleko od stromu...jag chtěl dělat chytrýho, co???
...tývole, ty seš fotr zmetek
hlemejzd999 (Člen) 23.02.2012 10:17:44 Offline |
tak teď mi přišlo to zrcadlový plackysklo....co vám budu povídat - mám minimálně tak 2cm navíc
....takže celkem to už je asi 4...
hlemejzd999 (Člen) 23.02.2012 10:23:57 Offline |
to Pšán: už bych to nemohl změnit ,jak sem psal vejš,ale kdybys ho chtěl objednat i tak s tim poštovným ,tak bylo za 843,-káčé tušim, což je oproti 1490 ,- tady pořád dost dobrý.
Banditatom (Člen) 23.02.2012 13:06:09 Offline |
hlemejzd999 psal:tak teď mi přišlo to zrcadlový plackysklo....co vám budu povídat - mám minimálně tak 2cm navíc
....takže celkem to už je asi 4...
tak si ho hlavně nepočlapej
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hlemejzd999 (Člen) 23.02.2012 14:33:44 Offline |
...ty neumíš fotit, popros pani tvou, ať ti to vyfotí...f kalhotkách třeba...nebo ať si nebere ani ty
Filous psal:...ty neumíš fotit, popros pani tvou, ať ti to vyfotí...f kalhotkách třeba...nebo ať si nebere ani ty
ale nějak inteligentně, ať to neni zase zůžený
Lihy psal:Filous psal:...ty neumíš fotit, popros pani tvou, ať ti to vyfotí...f kalhotkách třeba...nebo ať si nebere ani ty
...tááág, je potřeba se poučit z chyb
hlemejzd999 (Člen) 23.02.2012 17:18:14 Offline |
Filous psal:Lihy psal:Filous psal:...ty neumíš fotit, popros pani tvou, ať ti to vyfotí...f kalhotkách třeba...nebo ať si nebere ani ty
...tááág, je potřeba se poučit z chyb
já že neumim fotit ,jo ?!
Banditatom (Člen) 23.02.2012 17:25:28 Offline |
hlemejzd999 psal:Filous psal:Lihy psal:
ale nějak inteligentně, ať to neni zase zůžený...tááág, je potřeba se poučit z chyb
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … davole.jpg
fuj to jsem se lek co je to za tvora?
ale nějak inteligentně, ať to neni zase zůžený...tááág, je potřeba se poučit z chyb
Koupíš si značkový a čubu necháš běhat ve vjetnamským....
GSF1250SA K7
hlemejzd999 (Člen) 23.02.2012 20:05:31 Offline |
to Pšán: objednáno...mám ti ještě poslat sms , že sem ti poslal mejla ?
hlemejzd999 (Člen) 23.02.2012 20:38:47 Offline |
Honzik8719 (Člen) 23.02.2012 20:53:57 Offline |
Banditatom psal:hlemejzd999 psal:Filous psal:
...tááág, je potřeba se poučit z chybjá že neumim fotit ,jo ?!
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … davole.jpgfuj to jsem se lek co je to za tvora?
novodobý ninja
...relativní kochač...
hlemejzd999 (Člen) 23.02.2012 21:07:49 Offline |
Honzik8719 psal:Banditatom psal:hlemejzd999 psal:
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … davole.jpgfuj to jsem se lek co je to za tvora?
novodobý ninja
ninja klub ...už jsme tam já a muj pes
bolek009 psal:hlemejzd999 psal:Filous psal:
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … davole.jpgKoupíš si značkový a čubu necháš běhat ve vjetnamským....
zdá se mi to nebo maj masku na ksichtě vobá?
Strýcfajtr !!!
...to je strašný, ty vole, tlemil sem se tenkrát a tlemim se zas jag piča ...uš sem tudle fotku nigdy, rozumíš nigdy nedávej ...upřimně, tvýmu psovi...no psovi ...to sluší víc
Filous psal:hlemejzd999 psal:Filous psal:
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … davole.jpg...to je strašný, ty vole, tlemil sem se tenkrát a tlemim se zas jag piča ...uš sem tudle fotku nigdy, rozumíš nigdy nedávej ...upřimně, tvýmu psovi...no psovi ...to sluší víc
prej je dokázaný,že se pán po letech společnýho soužití začíná podobat svýmu psovi,
tak tady ta fotka je důkaz
...a bude hůř!
hlemejzd999 (Člen) 24.02.2012 10:01:29 Offline |
Filous psal:hlemejzd999 psal:Filous psal:...tááág, je potřeba se poučit z chyb
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … davole.jpg...to je strašný, ty vole, tlemil sem se tenkrát a tlemim se zas jag piča ...uš sem tudle fotku nigdy, rozumíš nigdy nedávej ...upřimně, tvýmu psovi...no psovi ...to sluší víc
já se tlemim , když čtu ty komenty k tej fotce ...prej už sem tudle fotku nikdy nedavej
hlemejzd999 (Člen) 26.02.2012 16:17:58 Offline |
to Pšán: už se mi to strhlo z účtu, tak to v týdnu asi přijde
hlemejzd999 psal:já že neumim fotit ,jo ?!
a ted hlasovani komu z vas dvou to sekne vic
Banditatom (Člen) 26.02.2012 16:37:18 Offline |
Tom jr. psal:hlemejzd999 psal:já že neumim fotit ,jo ?!
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … davole.jpga ted hlasovani komu z vas dvou to sekne vic
no čivava vede teda či co je to za hafana
hlemejzd999 (Člen) 26.02.2012 17:34:59 Offline |
a takový seriózní vlákno to bylo ....
Filous psal:osiris psal:Tom jr. psal:
sem si nasral do bot...tak naser v předsíní i do jeho bot, ať se netlemí
...poť si vyprat ty boty
...hovno ti neuvěřím, ale nekecej že ti do nich nakydal aspoň hořčici
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
hlemejzd999 (Člen) 27.02.2012 23:44:31 Offline |
hlemejzd999 (Člen) 27.02.2012 23:47:07 Offline |
hlemejzd999 psal:zatim 100% pozitivní hodnocení
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … edback.jpg
holt kdo umí - umí ...sem dobře zapsanej ve světě
je se mnou radost obchodovat
kurva at už to pošle....
hlemejzd999 psal:hlemejzd999 psal:zatim 100% pozitivní hodnocení
je se mnou radost obchodovatkurva at už to pošle....
Co by posílali - za ty peníze bylo to hezké poděkování, ne?
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
hlemejzd999 psal:zatim 100% pozitivní hodnocení
je se mnou radost obchodovat
nemachruj, eštěs nedostal hvězdičku
Strýcfajtr !!!
hlemejzd999 (Člen) 28.02.2012 11:49:55 Offline |
XJelen psal:hlemejzd999 psal:zatim 100% pozitivní hodnocení
je se mnou radost obchodovatnemachruj, eštěs nedostal hvězdičku
lepší hvězdička, než tečka mezi sjetla
hlemejzd999 (Člen) 28.02.2012 11:51:03 Offline |
to Pšán : dneska přišlo
poslal jsem ti sms a maila
hlemejzd999 (Člen) 28.02.2012 12:04:42 Offline |
Pšán psal:hlemejzd999 psal:to Pšán : dneska přišlo
poslal jsem ti sms a maila..Díky.
..máš maila a sms..
..sms jsem četl , odpověděl jsem mailem
ještě se k tý ebay vrátim, zajímavost - pokud dám hledat v ebay.com třeba "yamaha RN01" najde mi 9 položek, pokud dám hledat v ebay.de najde 1125 položek. Takže obštrukci s dopisovou registrací u němců beru jako adekvátní k tomu rozdílu fungování.
Nejspíš není ebay jako ebay
Strýcfajtr !!!
...hele já si teda myslím, že je jedno kde uděláš registraci, jestli .com nebo .de, seš funkční stejně všude, prostě ebay všeobecně ...a s tím vyhledáváním je to podle regionu ve kterým chceš vyhledávat, nebo podle zadanýho výrazu a jeho shody v popisech, na což má vliv i jazyk kterým to píšeš, nebo se pletu?
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Když už je to tady samej odborník přes nákupy různě po světě..Potřebuju NUTNĚ sehnat tyhle boty :
http://www.google.cz/search?q=skechers+ … mp;bih=926
Nejlépe v černý, hnědý nebo v kombinaci..tady v tom státě jsme svinsky za vopicema a nikde to nemaj a já je musim mít!!
Tak kdyby se někomu chtělo,až bude nakupovat mi to tam přihodit, tak má u mě navíc lahvinku..
PURE NAKED BIKE!
XJelen psal:ještě se k tý ebay vrátim, zajímavost - pokud dám hledat v ebay.com třeba "yamaha RN01" najde mi 9 položek, pokud dám hledat v ebay.de najde 1125 položek. Takže obštrukci s dopisovou registrací u němců beru jako adekvátní k tomu rozdílu fungování.
...pokud seš jednou registrovanej na ebay, tak ti registrace funguje na všech ebayích (stejný uživ.jméno, stejný heslo)....a co se týče těch vyhledaných položek, tak je to prostě tak jak píše osi, já když chci něco koupit tak prolezu všechny ebaye a na všech to najde něco jiného a někdy i dost odlišné ceny za stejnou věc....
WD club member...
hlemejzd999 (Člen) 02.03.2012 11:39:19 Offline |
XJelen psal:ještě se k tý ebay vrátim, zajímavost - pokud dám hledat v ebay.com třeba "yamaha RN01" najde mi 9 položek, pokud dám hledat v ebay.de najde 1125 položek. Takže obštrukci s dopisovou registrací u němců beru jako adekvátní k tomu rozdílu fungování.
obštrukce bude asi k hovnu ...
co tam máš dál ?
hlemejzd999 (Člen) 02.03.2012 11:54:20 Offline |
když zadám slovo batoh na český , tak to najde 525 ve všech státech
když zadám rucsak na německý ,tak 950 asi ...
když zadám batoh do telefonu - rovnou to vytočí manželku ...
neni batoh, jako batoh ...
hlemejzd999 (Člen) 02.03.2012 12:04:08 Offline |
hlemejzd999 psal:když zadám slovo batoh na český , tak to najde 525 ve všech státech
když zadám rucsak* na německý ,tak 950 asi ...
když zadám batoh do telefonu - rovnou to vytočí manželku ...
neni batoh, jako batoh ...
*rucksack
hlemejzd999 psal:XJelen psal:ještě se k tý ebay vrátim, zajímavost - pokud dám hledat v ebay.com třeba "yamaha RN01" najde mi 9 položek, pokud dám hledat v ebay.de najde 1125 položek. Takže obštrukci s dopisovou registrací u němců beru jako adekvátní k tomu rozdílu fungování.
Nejspíš není ebay jako ebayobštrukce bude asi k hovnu ...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ebayde.png
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … bayde1.png
co tam máš dál ?
ich meine das:
bez přihlášení... s přihlášením je to to samý
Strýcfajtr !!!
hlemejzd999 (Člen) 02.03.2012 12:31:19 Offline |
XJelen psal:hlemejzd999 psal:XJelen psal:ještě se k tý ebay vrátim, zajímavost - pokud dám hledat v ebay.com třeba "yamaha RN01" najde mi 9 položek, pokud dám hledat v ebay.de najde 1125 položek. Takže obštrukci s dopisovou registrací u němců beru jako adekvátní k tomu rozdílu fungování.
Nejspíš není ebay jako ebayobštrukce bude asi k hovnu ...
co tam máš dál ?ich meine das:
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ebay_2.jpg
bez přihlášení... s přihlášením je to to samý
jasný , de vo to , že se registrovanej můžeš přihlásit pak už kdekoli...
hlemejzd999 (Člen) 02.03.2012 12:34:54 Offline |
hlemejzd999 psal:XJelen psal:hlemejzd999 psal:obštrukce bude asi k hovnu ...
bez přihlášení... s přihlášením je to to samýjasný , de vo to , že se registrovanej můžeš přihlásit pak už kdekoli..de.,com. atd....
takže jako ten registrační dopis na německým íbeji je k hovnu sem myslel...
hlemejzd999 (Člen) 02.03.2012 12:35:54 Offline |
nic ...sifon..dvakrát ...
Meloun psal:Když už je to tady samej odborník přes nákupy různě po světě..Potřebuju NUTNĚ sehnat tyhle boty :
http://www.google.cz/search?q=skechers+ … mp;bih=926
Nejlépe v černý, hnědý nebo v kombinaci..tady v tom státě jsme svinsky za vopicema a nikde to nemaj a já je musim mít!!
Tak kdyby se někomu chtělo,až bude nakupovat mi to tam přihodit, tak má u mě navíc lahvinku..
30ojro+35ojro počta only in jůesej
Strýcfajtr !!!
hlemejzd999 psal:XJelen psal:hlemejzd999 psal:obštrukce bude asi k hovnu ...
bez přihlášení... s přihlášením je to to samýjasný , de vo to , že se registrovanej můžeš přihlásit pak už kdekoli...
blbě sem to asi napsal, s přihlášením je výsledek toho hledání stejnej jako bez přihlášení
Strýcfajtr !!!
hlemejzd999 (Člen) 02.03.2012 18:57:10 Offline |
Pšán psal:..Plazivej..stop..
..Plégo došlo..stop
..Je v cajku..stop..
..Ještě jednou díky..stop
..Jdu ti poslat maila..stop
..Jdu ti poslat sms..stop
..Volat ti nebudu..stop
..Nemám kredit..stop
máš mít paušál a internet v mobilu ..stop
to je nejvíc...stop
mohl bys bejt jako já vječně na Facebůku ..stop
tak sem rád , že seš rád ...stop
Banditatom (Člen) 02.03.2012 19:01:35 Offline |
hlemejzd999 psal:Pšán psal:..Plazivej..stop..
..Plégo došlo..stop
..Je v cajku..stop..
..Volat ti nebudu..stop
..Nemám kredit..stop
to je nejvíc...stop
tak sem rád , že seš rád ...stop
jsem rád, že si tady všichni tak dobře rozumíme...stop
hlemejzd999 (Člen) 02.03.2012 19:04:29 Offline |
Banditatom psal:hlemejzd999 psal:Pšán psal:..Plazivej..stop..
..Plégo došlo..stop
..Je v cajku..stop..
..Volat ti nebudu..stop
..Nemám kredit..stop
to je nejvíc...stop
tak sem rád , že seš rád ...stopjsem rád, že si tady všichni tak dobře rozumíme...stop
to Banditatom: chceš ty maily a esemesky taky přeposlat ?
Banditatom (Člen) 02.03.2012 19:13:58 Offline |
Mour psal:Do stop
sem rád,stop
že tady parta funguje, stop
Čest stop
když jseš tady...stop
tak pokud vše klapne....stop
budeš to mět...stop
příští týden...stop
hotové...stop