Nejsi přihlášen
cestovatel (Člen) 13.01.2008 14:06:05 Offline |
Prosim poradte (tankvak, kde koupit?)
Zdravim,prosim poradte kde by som kupil dobry tankvak na Suzuki Bandit 1200,za dobru cenu,u nas na Slovensku to strasne predrazuju.Dik.
Editoval osiris (13.01.2008 15:23:49)
Radsej sulozit s hrbatou,ako pracovat s lopatou.
Re: Prosim poradte (tankvak, kde koupit?)
http://www.lojzo.cz/index.php?id=detail&oc=7 dobrý a levný,já ho mám a jsem max.spokojený
jde objednat třeba tady http://www.nas-obchod.cz/index.php?pid=2019
zdenek 1 psal:ne že bych se chtěl někoho zastávat,ale myslím že ten název je jasně k věci???nebo ne???
osiris psal:cestovateloj: piš prosím příště název kterej dává nějakej smysl
No ten tankvak v nadpisu v závorce je právě práce našeho Bigbradra Předtím tam o něm nebyla zmínka
Strýcfajtr !!!
Jinak k tematu já koupil z lidlu za pár korun a jsme sokojen jen je potřeba počkat na nějakou tu akci která je těsně před sezonou...
zdenek 1 psal:ne že bych se chtěl někoho zastávat,ale myslím že ten název je jasně k věci???nebo ne???
...no potom co jsem do nadpisu dopsal tohle: "(tankvak, kde koupit?)" tak už snad jo ;)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Doporučuju http://www.louis.de/?topic=artnr_gr& … r=10025433 mám ho ještě pod značkou Held za 50€. Louis ho má za výroční cenu 29.95 po celý rok.
Nacionalisti prominou, ale Lojzo je proti tomu bétřída (vzhledem i vybavením)z vlastní zkušenosti.
Strýcfajtr !!!
osiris psal:zdenek 1 psal:ne že bych se chtěl někoho zastávat,ale myslím že ten název je jasně k věci???nebo ne???
...no potom co jsem do nadpisu dopsal tohle: "(tankvak, kde koupit?)" tak už snad jo ;)
tak to se ti osi hluboce a upřímě omlouvám a beru to zpět!!!
když to jede,je to OK
...wogo tan Lojza celkem podražil.
minulej rok sem sháněl boční brašny a u hubíka stál Lojza to co třeba Oxford.
A Oxford mi přijde líp vybavenej...
...sem ho nakonec vzal...páč sem odpoledne jel do Itošky a nebyl čas... ptát se kdo je kdo.
There's a pie in the sky when you die.
nety psal:já si koupil na ten quick lock držák a moooccc se mi to páčí. Dělá to sw-motech
...ci fix sem ho taky chtěl, páč ty magnety na normálním báglu drží tak do 110km/h, pak to lítá jak cip.tagže to musím přivázat za trubky rámu a při tankování mě všichni čerti berou když to mám odvazovat.
...byl drahej co?
There's a pie in the sky when you die.
Tak sem na to koukal, protože taky vybírám Tank vak a dost sem přemejšlel o tom z LOJZA, jak je uvedenej na začátku tohodle vlákna.
Ale čuměl sem na ten, jak píše XJelen a na NOVELmotu je nabízej za 999,- Kč
http://www.novelmoto.cz/katalog_ZA-tankvaky.htm
a k tomu tam nabízej za tu samou výroční cenu (999,- Kč) i sedlový brašny:
http://www.novelmoto.cz/katalog_ZA-sedlove.htm
Takže bych byl s timhle všim skoro na stejný ceně, kterou bych dal jenom za tankvak u LOJZA.
Jen by mě zajímalo pár věcí:
1) máte někdo zkušenost s nakupovánim u NOVELmota?
2) dodací lhůta u zboží na objednávku - sedí dle toho, jak maj uvedeno na stránkách?
3) má někdo zkušenosti s uvedenejma sedlovejma brašnama? Nemůže se stát, že by se mohly připlést do ráfku, když tam neni žádnej držák?
4) u těhle sedlovejch brašen - co spolujezdec? Nepřekážej mu?
Dík za info
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Fik-B6S psal:Jinak k tematu já koupil z lidlu za pár korun a jsme sokojen jen je potřeba počkat na nějakou tu akci která je těsně před sezonou...
hmmt, ten mám taky, ale z plusu...vydrží tak 80 km/h....
takže ho připínám sítí
mam na b6n/2002 tenhle:
http://www.motoobchod.cz/magneticke/150 … tankruksak
spokojenost
jde z nej udelat tohle:
http://www.motoobchod.cz/magneticke/150 … tankruksak
cestovatel (Člen) 13.01.2008 20:54:23 Offline |
Dakujem vam vsetkym za dobre tipy priatelia a ospravedlnujem sa osirisovi za nejasnosti.
Radsej sulozit s hrbatou,ako pracovat s lopatou.
ty ten quick lock drží jak židovská víra, drahej.. jak se to vezme... ale 500 dáš za ten kroužek na nádrž. Jukni na motorkar.net
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
spidys psal:Tak sem na to koukal, protože taky vybírám Tank vak a dost sem přemejšlel o tom z LOJZA, jak je uvedenej na začátku tohodle vlákna.
Ale čuměl sem na ten, jak píše XJelen a na NOVELmotu je nabízej za 999,- Kč
http://www.novelmoto.cz/katalog_ZA-tankvaky.htm
a k tomu tam nabízej za tu samou výroční cenu (999,- Kč) i sedlový brašny:
http://www.novelmoto.cz/katalog_ZA-sedlove.htm
Takže bych byl s timhle všim skoro na stejný ceně, kterou bych dal jenom za tankvak u LOJZA.
Jen by mě zajímalo pár věcí:
1) máte někdo zkušenost s nakupovánim u NOVELmota?
2) dodací lhůta u zboží na objednávku - sedí dle toho, jak maj uvedeno na stránkách?
3) má někdo zkušenosti s uvedenejma sedlovejma brašnama? Nemůže se stát, že by se mohly připlést do ráfku, když tam neni žádnej držák?
4) u těhle sedlovejch brašen - co spolujezdec? Nepřekážej mu?
Dík za info
Vogo Spidys tobě nestačí ten megakufr ode mě? Mám nějaké setltaše koupit a pak ti je výhodně prodat?
nety psal:ty ten quick lock drží jak židovská víra, drahej.. jak se to vezme... ale 500 dáš za ten kroužek na nádrž. Jukni na motorkar.net
www.motorkar.net hlavne jasne nety, ze?
Bandit 4EVER!!!
ABik psal:Vogo Spidys tobě nestačí ten megakufr ode mě? Mám nějaké setltaše koupit a pak ti je výhodně prodat?
Mně by stačil a boooohatě - minulou sezonu se osvědčil na , ale pani si chce brát na dovolenou fén, šminky, hromadu hadrů, boty na přezutí a já nevim co fšeno (snad to ani vědět nechci ), tak vymejšlim jak z motyky udělat takovej malej pojízdnej šatník
Už sem si teda objednal ten tankvak i ty boční brašny. Do tankvaku se zbalim já a pani nechám boční brašny a kufr od tebe
hans psal:Fik-B6S psal:Jinak k tematu já koupil z lidlu za pár korun a jsme sokojen jen je potřeba počkat na nějakou tu akci která je těsně před sezonou...
hmmt, ten mám taky, ale z plusu...vydrží tak 80 km/h....
takže ho připínám sítí
Já mám taky z lídlu, dělaj různý druhy s jiným počtem magnetů, já mám ten šestimagnetovej a za 350 si myslím že je výbornej. Drží mi tak do 150 v klidu, což na cestování docela stačí, ale dost záleží na tom jestli máš plexi nebo co v něm máš narvanýho Jednou sem na něj zapomněl a asi ve 190 se mi zvednul a připlácnul na břicho a byl sem z toho docela vykulenej, takže už taky radši přivazuju
žiješ jenom jednou, záleží na tobě jak dlouho!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 15.01.2008 10:35:40 Offline |
Mám taky z lídlu za 350 a pohoda.ještě se mi nestalo aby se zvednul i když byl zvednutej o patro.Asi to bude tím ,že mám B6S + turist plexi .Na dálnici se na něm ,ale dobře leží.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 15.01.2008 12:28:00 Offline |
....ne....stejně už jsem ji měl podrapanou od předchozího majitele.
spidys psal:a máte nádrž nějak podlepenou, aby nedocházelo k nechtěnýmu poškrábání od TankVaku?
Jenom když sem jel Rakousko, tak sem si nalepil na místa kde jsou magnety pruhy z izolačky jinak když jezdím jen tak po republice na 1 den tak nedávám nic a zatím pohoda
žiješ jenom jednou, záleží na tobě jak dlouho!!!
nety psal:to je výhoda toho quick locku - u toho se nádrž nepoškrábe
...po fšech skušenostech uš bych jinej tangbágl neš s quick lockem nekoupil...za tu vodrbanou nádrš mi to nestójí
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Hmm supr - teď když sem si minulej tejden objednal TankVak na magnety
Je nějakej fígl, jak zabránit tomu, aby se nádrž nepoškrábala, krom toho, že jí voblepim izolačkou nebo nějakou jinou sr*ačkou?
Plánuju dovču a TankVak počítám, že povezu taky
spidys psal:Hmm supr - teď když sem si minulej tejden objednal TankVak na magnety
Je nějakej fígl, jak zabránit tomu, aby se nádrž nepoškrábala, krom toho, že jí voblepim izolačkou nebo nějakou jinou sr*ačkou?
...nejni
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 15.01.2008 21:47:32 Offline |
spidys psal:Hmm supr - teď když sem si minulej tejden objednal TankVak na magnety
Na auta se používá nějaká folie aby se neotlouk třeba od kaminku.na nádrž by to šlo taky,ale nevím jak by se to na ní tvarovalo.Snad jedině horkovzduškou.
K.a.s.y.m. psal:spidys psal:Hmm supr - teď když sem si minulej tejden objednal TankVak na magnety
Plánuju dovču a TankVak počítám, že povezu takyNa auta se používá nějaká folie aby se neotlouk třeba od kaminku.na nádrž by to šlo taky,ale nevím jak by se to na ní tvarovalo.Snad jedině horkovzduškou.
Nevím, ale někdo tu nabízel fólii na nádrž, nicméně myslím že jen na bok... A to si pískej, plastová nádrž je naprostý peklo!
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
ja lepim pod magnety kobercovku (ukradenou z prace,takze naklady 0 ). lepi jako devka,tak je lepsi predtim benzinbandu trosku polestit lestenkou,ta kobercovka potom lepi tak,aby ti sla sundat a nezustalo tam to posrany lepidlo. chce to vyzkouset.
K.a.s.y.m. (Člen) 16.01.2008 10:40:24 Offline |
Na dovču jsem měl podlepený sedlový tašky zbytkama modrý folie z jedný reklamy náklady taky "0"na nádrž by to šlo asi taky
Stránky: 1