Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Americký radar v čr

barynek (Člen)
13.01.2008 21:39:42

Americký radar v čr

neco se tu o tom už psalo, ale tohle mi přijde zajímavý

http://video.google.com/videoplay?docid … &hl=en

stejne jsou to kurvy, jak ty český tak americký papalášisicksicksick

Bandit 4EVER!!!
losmiros (Člen)
13.01.2008 21:42:54

Re: Americký radar v čr

můj názor je takovej že amíci jsou horší než rusové, ty jsme aspoň jednou vykopli, ale američany, ti už tady zustanou napořád, nakonec to prohlásijou za vlastní území, ta jak všechny jejich základny a nepočítejte, že z toho budem něco mít, aj vlastní vodu jsou schopni si vozit i s kurvama

on the road
inkvizitorr (Administrator)
13.01.2008 21:53:20

losmiros psal:

můj názor je takovej že amíci jsou horší než rusové, ty jsme aspoň jednou vykopli, ale američany, ti už tady zustanou napořád, nakonec to prohlásijou za vlastní území, ta jak všechny jejich základny a nepočítejte, že z toho budem něco mít, aj vlastní vodu jsou schopni si vozit i s kurvama

headshakeheadshakeheadshakeheadshake čéče ať si každej bleje co chce, ale když už něco ze sebe vysypeš, tak se nad tim zkus aspoň zamysletidontknow radar mi taky nevoní, ale je součástí určitýho systému (jedna z jeho částí) a obávám se že proti těmhle rozhodnutím sou všichni češi krátký, ale to cos napsal pod tím, že z toho nebudeme nic mítidontknowheadshake zkus si poslechnout skřeky všech odkuď odchází armáda. vojáci sou prachyidontknow bohuželbad

doba je temná...
barynek (Člen)
13.01.2008 22:15:31

to vypadá na zajímavou diskuzismile1 muj nazor: radar a usa sickfuck

uz se tesim jak se do me pustite ze jsem komunista apodbigsmile pro vaše info nejsem, ale vadí mi spíš jak s tím vším seznamujou veřejnost a jak se chovaj k lidem. Souhlas s Inkvizem-armáda=prachy, ale za jakou cenu? Že budem lízt amíkum do ass???fuckfuckfuck

Bandit 4EVER!!!
Americkej (Člen)
13.01.2008 22:17:42

taky mě to nešmakuje, ale jednou si pořídit olítaný Hamíčko, to by se mi líbilo.

... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Fulltank (Člen)
13.01.2008 22:47:08

barynek psal:

to vypadá na zajímavou diskuzismile1 muj nazor: radar a usa sickfuck

uz se tesim jak se do me pustite ze jsem komunista apodbigsmile pro vaše info nejsem, ale vadí mi spíš jak s tím vším seznamujou veřejnost a jak se chovaj k lidem. Souhlas s Inkvizem-armáda=prachy, ale za jakou cenu? Že budem lízt amíkum do ass???fuckfuckfuck

taky sem PROTI amikum i radaru fuck

Antihero (Člen)
13.01.2008 22:53:31

Americkej psal:

taky mě to nešmakuje, ale jednou si pořídit olítaný Hamíčko, to by se mi líbilo.

...počkej až to přestane zbohatlíky bavit a začnou to prodávat.
...už teď to začíná být pěkná masofka.Aspoň v Brně jich jezdí nejmíň 10.

There's a pie in the sky when you die.
barynek (Člen)
13.01.2008 23:00:27

Antihero psal:
Americkej psal:

si pak bude moct Americkej založit www.hamikforum.cz smile1

Bandit 4EVER!!!
Honza (Člen)
13.01.2008 23:05:03

Delsi, ale zajimavy cteni k tematu, ktery se myslim moc neprezentuje, z jakych duvodu?...smokin
http://www.atmonline.cz/analyzy/pro/antiraketa.htm
http://www.atmonline.cz/analyzy/pro/zbytky.htm

13.01.2008 23:19:22

Antihero psal:

to těžko, loni vyrobili poslední kusy jedniček.Plánujou novej čtyřkovej model na tenhle rok, ale bude ještě menší a "civilnější" než trojka-prostě takový předražený esjůvíčko pro imidž.To je o ničem, já toužím po omláceným starým kusu do těžký nepohody a né po nějaký podělaný leštěnce.
¨

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/Americkej/Milovice.jpg

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/Americkej/12.07.jpg

K.a.s.y.m. (Člen)
14.01.2008 07:44:07

...můžeme o tom mluvit můžeme s tím nesouhlasit,ale to je asi tak všechno.Pokud tady nebude zákon povolovat veřejný referendum tak s tím nikdo nic neuděláme.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
losmiros (Člen)
14.01.2008 07:53:08

too inkviz:
no měl by ses možná zamyslet nad tím cos napsal ty! jako armáda = prachy to jo, ale rozhodně ne americká.tady v evropě kam se nasere armáda, ajko myslím evropská nebo i u nás češi, tak to smrdí prachama.
ale od američanů nepočítejte kluci s ničím, kdysi jsem byl nezávisle pozorující na cvičení amíků u nás, každej den tady přistávalo letadlo se zásobama a jak říkám ani vodu si od nás nechtěli vzít, to radši prolítaj tunu paliva kvůli paletě s petkama, vlastní zkušenost...idontknow

on the road
misi (Člen)
14.01.2008 08:26:35

No tohle je dost diskutované téma takže se aky připojím. Osobně jsem proti a to z několika důvodů : Špatná až jednostranná informovanost národa o celém problému
Všichni vrcholoví politici kteří s tím mají co dělat jsou pro, obhajují, nebo mlčí
90% lidí se kterýma jsem se o tom bavil jsou proti a řekněme si že 90% to je kurwa moc
Netečou z toho prachy
Víza do usa by měly být první vstřícný krok který USA udělá, abych vůbec začal přemýšlet, jestli dotoho pudem
Smlouva o 100%ntní kontrole z české strany, přičemž se zesmluvní proč je tady radar a v jakých případech bude využíván, tohle vrámci nato mohou obsluhovat v jednotném zájmu i češi.
Radar pouze v případě souhlasu všech okolních zemí
jako každá firma která hodlá něco postavit na uzemí ČR by měli amíci sypnout hezky do našeho rozpočtu
+ další bezpečnostní ustanovení
+ dalších 100 právních a hygienických ustanovení.

+ REFERENDUMcoolbigsmile

Blu one.... old one
Filous (Člen)
14.01.2008 08:37:03

...beru to tag, že to tady prostě bude a fertig...dyk máme co sme chtěli...sme v NATO? ...sme...tag prostě budem držet hubu a krok a poslouchat vyšší velení...pokut se nám nelíbí spolupráce s amíkama a vostatníma členama, měli sme zvostat neutrální a né teť začít brečet, že se nám něco nelíbí...a nevjeřim tomu, že budou amící horší neš rusové f dobách socijalizmu...rusáky sem měl za barákem, vim vo čom mluvim...jo a volítaný armádní Humvee by se mi taky líbilo...i H1 bych skousnulbigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
14.01.2008 08:39:55

miros: mam kámoše co žije už patnáct let ve wurzburgu a jeho zkušenosti s americkou armádou sou naprosto opačný než tvoje. několikrát sem tam byl a když sem viděl jak moc využívaj místní infrastrukturu (bo na to maj) tak mě to samotnýho zajímalo. kdyby amíci vodjeli, řvali by tam všichni jag banda harantů...

misi: dle mě je referendum nesmysl, budou o tom rozhodovat naprosto neinformovaný lidi dělající si názor ze žblebtů médií. máme vládu jakou si zřejmě zasloužíme, tak si nestěžujme na jejich fungování a příště volme jinakheadshake

doba je temná...
butrus (Člen)
14.01.2008 08:43:39

budu to mit par km za barakem,takze fuck
at si svuj radar strci do ass
referendum good
bez nej jsme v pussy
neudelame nic smile2

butrus (Člen)
14.01.2008 08:46:39

jo,inkviz ma pravdu. zvednout prdele,jit taky obcas volit a pak si muzem stezovat na ty,ktery si tam dosadime. jinak budem nadavat a nic vic.

misi (Člen)
14.01.2008 09:25:03

inkvizitorr psal:

miros: mam kámoše co žije už patnáct let ve wurzburgu a jeho zkušenosti s americkou armádou sou naprosto opačný než tvoje. několikrát sem tam byl a když sem viděl jak moc využívaj místní infrastrukturu (bo na to maj) tak mě to samotnýho zajímalo. kdyby amíci vodjeli, řvali by tam všichni jag banda harantů...

misi: dle mě je referendum nesmysl, budou o tom rozhodovat naprosto neinformovaný lidi dělající si názor ze žblebtů médií. máme vládu jakou si zřejmě zasloužíme, tak si nestěžujme na jejich fungování a příště volme jinakheadshake

Kdyby si lidé dělali názor ze žbleptů médií tak by lidé byli pro, protože v médiích se o radaru mluví skoro pořád jenom kladně. Souhlasím že lidé nejsou informovaní, volit chodím vím koho volím ale prostě stejně je to banda čuráků, jenže jedni jsou větší a rduzí menší čuráci.. tak ja volím ty menší čuráky i přesto že to jsou pussy. to že volím na to, že bude radar nemá vliv. bad

Blu one.... old one
14.01.2008 09:35:50

misi psal:

Kdyby si lidé dělali názor ze žbleptů médií tak by lidé byli pro, protože v médiích se o radaru mluví skoro pořád jenom kladně. Souhlasím že lidé nejsou informovaní, volit chodím vím koho volím ale prostě stejně je to banda čuráků, jenže jedni jsou větší a rduzí menší čuráci.. tak ja volím ty menší čuráky i přesto že to jsou pussy. to že volím na to, že bude radar nemá vliv. bad

to že je to banda čuráků s tebou naprosto souhasimgood posledních pár let je mi z politiky nasick

doba je temná...
Meloun (Člen)
14.01.2008 09:44:48

..a budou v tom radaře nalezlý aspoň nějaký američanky??idontknow
Takový jako v bej voč?surprised
Tím pádem se pro radar!bigsmileevil

PURE NAKED BIKE!
Americkej (Člen)
14.01.2008 09:46:50

věř mi, američanky tu nechceš bigsmile

huskyb12 (Administrator)
14.01.2008 09:48:37

a já furt kde ty rudý prasata berou hlasy ...

referendum je skvělej nástroj demokracie, ale ve věcech národní vobrany a vůbec ve věcech, který musej řešit lidi co tomu rozumí, se nedá použít ...

ale di, Ty brepto ...
Meloun (Člen)
14.01.2008 09:52:37

Americkej psal:

věř mi, američanky tu nechceš bigsmile

Proč jako??idontknow

Moc bych toho s nima asi nenamluvil...
To je jak ve Španělsku-tam ti na domluvení stačej dvě slova- Sí seňorita!evilsmile1

PURE NAKED BIKE!
Americkej (Člen)
14.01.2008 09:58:16

to není v jazykový bariéře, ale v mentální...prostě taková zvláštní podskupina lidskýho druhu...a průměrná váha na exemplář je okolo 90 kil...no vono by to vůbec bylo na delší povídání v nějakým šenku bigsmile

fido (Člen)
14.01.2008 10:07:53

1. volit je asi potřeba, jde o to koho...korytáře, který tam jsou 10 - 15 let? Je třeba změnu
   volebního systému, ovšem "nepostradatelní" si haluz nepodříznou, že. Čím víc lezou do
   ř..., tím mají větší jistotu, že přežijí další období.
2. jsme v NATO a z toho vyplývají také závazky a povinnosti. Není možné nepřispívat ke 
   ke společné obraně. Pokud jde o neutralitu, nejsme v pozici Švýcarska....o Rakousku
   nemluvím - to je jejich alibismus, neboť se označili za oběť, přitom se podíleli na
  rozpoutání, ale to je jedno.
3. u nás politika nedělá, ale zatím hraje pouze komedie. Už..to nesledujisick, nemám
   na to časbad

bla...blabla...!
Lihy (Člen)
14.01.2008 10:13:46

huskyb12 psal:

a já furt kde ty rudý prasata berou hlasy ...

referendum je skvělej nástroj demokracie, ale ve věcech národní vobrany a vůbec ve věcech, který musej řešit lidi co tomu rozumí, se nedá použít ...

??? co s tim maj společnýho rudý?

Amíky nesnášim (respektive amíci sou mi u prdele, ale jejich polititu sraní se do všeho a všech, jako kdyby ta jejich pomatená kultůra byla to nej na světě, i když ono stejně o žádný "blaho utlačovaných" nejde, jde jen a jen o peníze a strategicky důležitý místa...) a komanče nebo komanče light taky ne...
Stejně mi příde že USA a Rusko je jedno a to samý akorát v jinejch barvách voba osvobozujou nebo osvobozovali ty nebohý lidi z otroctví ať už kapitalizmu, komunizmu, Islámu nebo bůh ví čeho ještě bigsmilesick

Takže tu taky radar nechcifuck

Petr J. (Člen)
14.01.2008 10:14:52

to Americkej: čoveče, kde to má naviják? jsem myslel, že to kámoš má upravené víc, dle Tvého vyprávění....nedávno posílal kámoš fotky svého LC 100 z austrálie goodgoodgood

Americkej (Člen)
14.01.2008 10:22:49

naviják je na dílně

Meloun (Člen)
14.01.2008 10:36:54

Americkej psal:

to není v jazykový bariéře, ale v mentální...prostě taková zvláštní podskupina lidskýho druhu...a průměrná váha na exemplář je okolo 90 kil...no vono by to vůbec bylo na delší povídání v nějakým šenku bigsmile

Ááá sakra!idontknow
Nechci radar!surprisedbigsmile

PURE NAKED BIKE!
losmiros (Člen)
14.01.2008 11:01:21

inkviz
no tak holt má každej s amíkama svoje zkušenosti
záleží jakej by byl rozdíl od americké základny kde je hafo lidí a utrácej v dané lokalitě a nebo s radarem kde těch lidí nebude tolik jako na základně, ti sice něco utratí a sežerou, ale že by to byl pro náš stát takovej šlágr.

kdyby to bylo aspoň tak jak radar v nepolisich nebo co bude v sokolnicich, je to sice cizi (NATO) ale obsluha česká. A vše se dalo udělat tak, že o tom skoro veřejnost nevěděla, že se postavily tyto radary, navíc z toho nějakou informaci maj aj češi, kdežto z toho americkýho nic užitečnýho, snad jen to teplo bigsmile

on the road
Ondráš (Člen)
14.01.2008 11:08:14

inkvizitorr psal:

To by se mělo tesat.good
Politika je svinstvosick, volit chodim.

Nedokážu si představit, že o tom, zda radar ano či ne bude rozhodovat Nějaký Pepa z Horní dolní (nic proti němu, je to fajn kluksmile1), kterého při Vánoční procházkou Prahou zastavil klučík s dredama a řekl mu: "Radar, je špatný, áááno?!" Dá mu leták, kde je to napsaný no a on, protože v traktoru rádio nemá aby to slyšel, tak když to říkaj pražáci, tak je to pravda, tak budu proti, protože je to to špatný.
Jak se tu psalo. Jsem v NATO, takže něco za něco. Na to tam ty hovada v parlamentu a vládě jsou, aby taky o něčem rozhodly. Za těch 18 porevolučních let, bylo nejradikálnější změnou zrušení článku 4 z Ústavy. Pro neznalé je to článek o vedoucí úloze Komunistické strany.
Privatizace, reforma zdravotnictví, justice, sociálního systému... Nic, ale furt o tom kecaj. V jednom filmu zaznělo: "Co chtějí reformovat? Vždyť jsou to furt ty stejný lidi." To platí stále.
Ne že bych chtěl někomu ubírat právo na názor, ale ten pan starosta jak má střední elektroprůmyslovku a bojí se, že mu radar ugriluje slepice...
Může stát žalovat se Štrasburku, jestli si tím uleví...

A na závěr tu mám jeden návrh. Máme barák asi 30 km od Brd. Pokud by se náhodou stalo, že by bylo referendum (což doufám, že nebude) a v něm byli lidi proti, tak nabízím Americké armádě zahradu (pokud jim těch 30 km nevadí), kde si mohou radar v klidu postavit. Já pak na něj budu vybírat vstupný, od amíku budu dostávat tučný nájem a všichni anarchisti ať se mi klidně věší na plot... Je to na soukromém pozemku, a kdo mi tam vleze tomu ustřelím palici.

Budu mít peněz jak šlupek, budu chodit na večírky pro VIP, vymůžu si jednoho armádního Humvíka a přístup k jejich palivům, v Sazka aréně budu mít svoji lóži a všichni ostatní mi můžou políbit prdel.ass

bigsmilebigsmile

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Filous (Člen)
14.01.2008 11:35:27

Ondráši, škoda že nemam zahradu 25 km vot Brd, páč bych tě předbjech a uďál to samýgood ...f tomdle případě chraň nás ruka páně vot referenda Pepiků z Horních Mrdoklekheadshake

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
misi (Člen)
14.01.2008 11:40:04

Ondráš psal:
inkvizitorr psal:

To by se mělo tesat.good
Politika je svinstvosick, volit chodim.

Nedokážu si představit, že o tom, zda radar ano či ne bude rozhodovat Nějaký Pepa z Horní dolní (nic proti němu, je to fajn kluksmile1), kterého při Vánoční procházkou Prahou zastavil klučík s dredama a řekl mu: "Radar, je špatný, áááno?!" Dá mu leták, kde je to napsaný no a on, protože v traktoru rádio nemá aby to slyšel, tak když to říkaj pražáci, tak je to pravda, tak budu proti, protože je to to špatný.
Jak se tu psalo. Jsem v NATO, takže něco za něco. Na to tam ty hovada v parlamentu a vládě jsou, aby taky o něčem rozhodly. Za těch 18 porevolučních let, bylo nejradikálnější změnou zrušení článku 4 z Ústavy. Pro neznalé je to článek o vedoucí úloze Komunistické strany.
Privatizace, reforma zdravotnictví, justice, sociálního systému... Nic, ale furt o tom kecaj. V jednom filmu zaznělo: "Co chtějí reformovat? Vždyť jsou to furt ty stejný lidi." To platí stále.
Ne že bych chtěl někomu ubírat právo na názor, ale ten pan starosta jak má střední elektroprůmyslovku a bojí se, že mu radar ugriluje slepice...
Může stát žalovat se Štrasburku, jestli si tím uleví...

A na závěr tu mám jeden návrh. Máme barák asi 30 km od Brd. Pokud by se náhodou stalo, že by bylo referendum (což doufám, že nebude) a v něm byli lidi proti, tak nabízím Americké armádě zahradu (pokud jim těch 30 km nevadí), kde si mohou radar v klidu postavit. Já pak na něj budu vybírat vstupný, od amíku budu dostávat tučný nájem a všichni anarchisti ať se mi klidně věší na plot... Je to na soukromém pozemku, a kdo mi tam vleze tomu ustřelím palici.

Budu mít peněz jak šlupek, budu chodit na večírky pro VIP, vymůžu si jednoho armádního Humvíka a přístup k jejich palivům, v Sazka aréně budu mít svoji lóži a všichni ostatní mi můžou políbit prdel.ass

bigsmilebigsmile

Já radím přestat hulit a chlastat.... :) ... goodbigsmile

Blu one.... old one
osiris (Člen)
14.01.2008 12:01:00

...ourejlyho mám rát

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
barynek (Člen)
14.01.2008 12:16:19

jen bych reagoval na jeden příspěvek o referendu, pokud vim tak zakon o referendu mame, jen ho musi vypsat vláda, což naši modří soudruzi neudělaj, páč jak tu bylo napsáno, proč si řezat haluz pod vlastní prdelí.
Jinak kdo koho volí, tak to taky vypadá. Každej se ohání tím, že socani tohle, komunisti tamto, nedej bože tahat do toho tu lidoveckou pakáž. Máme modrou vládusick a já se ptám, proč nám to ted vadí, když je všichni ti tehdá nespokojení lidé volili? Nebo že by český člověk nevěděl co chce?
Já volit chodím, pravidelně, taky vybírám to nejmenší zlo, ale stojím si za svým. Radarem se napakujou jen ty nahoře a obyčejnej člověk z toho nebude mít nic.

A k tomu NATU. Vláda kdysi souhlasila s tím, aby, pokud bude radar v rámci jejich (NATO)  struktur, že se o tom dá diskutovat - jsme v NATO, chtěli jsme poslouchat, musíme chtě nechtě. Ale ten radar NENÍ součástí obrany NATO. Na všech amerických základnách navíc platí americké zákony, takže my do toho mužem kecat akorát velký hovno.

A pokud to tu tak moc chtěj, at debatujou i s tim vašim zatracenym Mirkem z Horních Mrdokluk, at mu to vysvětlí, je to přeci v jejich zájmu aby s tím souhlasilo co nejvíc lidí. A at ukážou vstřícný krok třeba ty zrušený víza jak tu bylo taky psaný. Oháněj se světovou bezpečností, ale rozsívaj válku a nepokoje po celý planetě (Vietnam budiž tomu vynikajícím příkladem, Afghánistán v 80.letech a následně v 90.letech atd, příkladů je nekonečně mnoho). A jde jim parchantum jen o vlastní prospěch, nic jinýho (viz ve videjku, že US chtějí kolonizovat a my budem poslouchat atd)sicksicksick

fuck US radar, at si ho postaví u pánbíčkářů v Polscesick

Bandit 4EVER!!!
Lihy (Člen)
14.01.2008 12:38:11

barynek psal:

jen bych reagoval na jeden příspěvek o referendu, pokud vim tak zakon o referendu mame, jen ho musi vypsat vláda, což naši modří soudruzi neudělaj, páč jak tu bylo napsáno, proč si řezat haluz pod vlastní prdelí.
Jinak kdo koho volí, tak to taky vypadá. Každej se ohání tím, že socani tohle, komunisti tamto, nedej bože tahat do toho tu lidoveckou pakáž. Máme modrou vládusick a já se ptám, proč nám to ted vadí, když je všichni ti tehdá nespokojení lidé volili? Nebo že by český člověk nevěděl co chce?

Co to meleš dyk se to začlo domlouvat právě za vlády komoušů lightsick

Z politiky u nás je mi na blití celkově ale jsou jedinci, kteří mentální zhnusenost dokážou takřka převést na hmatatelný lívanec blitek na podlaze....např pan Sráth a Paroubeksicksick

misi (Člen)
14.01.2008 12:43:06

Lihy psal:
barynek psal:

Z politiky u nás je mi na blití celkově ale jsou jedinci, kteří mentální zhnusenost dokážou takřka převést na hmatatelný lívanec blitek na podlaze....např pan Sráth a Paroubeksicksick

Kurwa proč se tu oháníš politikou, ? baroubek rath topolánek klauz, to je uplně jedno, já si myslím že radar pro nás bude více nebezpečný než užitečný. Uplně souhlasím s tím polskem... at si to postaví tamgood

Blu one.... old one
osiris (Člen)
14.01.2008 12:52:28

Lihy psal:

...vůbec bych to lihu neukončoval: topolánek, čunek ............. a mnoho dalších sick
...ať žlutej nebo fialovej, všechno stejnej šmejd (když není, bude, až bude u koryta), vždycky za to může ten před headshake alibi sick

mehari (Člen)
14.01.2008 12:58:14

bigsmile a mě můžou amíci i bolševici akorát tak vykou.it a vůbec celej světbigsmile

až umřu pohřběte mě hlavou dolů.... aby mi celý svět mohl políbit prdel
fido (Člen)
14.01.2008 13:04:42

mám za to, že radar bude i součástí obrany NATO...ne výhradní zaležitostí USA. Nebo se pletu?surprised

bla...blabla...!
misi (Člen)
14.01.2008 13:14:49

fido psal:

mám za to, že radar bude i součástí obrany NATO...ne výhradní zaležitostí USA. Nebo se pletu?surprised

SE PLETEŠ radary nato na svém území už máme

Blu one.... old one
fido (Člen)
14.01.2008 13:16:53

misi psal:
fido psal:

SE PLETEŠ radary nato na svém území už máme

ale jistě, ale tento jsem myslel taky...smokin

bla...blabla...!
spidys (Člen)
14.01.2008 13:17:57

V poslední době nabývám dojmu, že my jako obyčejní občané ČR sme pro naše politiky naprosto ukradený. Je jim jedno co dělaj s naší ekonomikou a že tímhle přístupem, kterej k tomu maj pudem akorát tak do ass
Po revoluci se mlelo o tom, jak komouši zadlužovali náš stát a kdesi cosi, ale co dokázali za těch 18 let tyhle experti??
Co se dalo to se ukradlo, co se neukradlo, to se prodalo, každou chvíli se objevila nějaká politická kauza (v posledních dobách viz. Gross, Čunek apod.)
Je mi z tý naší politiky na sicksick
Proto se nedivme, že sme málo informovaný o US radaru, protože by se jim to těm našim politikům asi moc nehodilo, kdyby ňám měli začít vykládat všechny pro a proti, který vyplujou s tím, že by u nás byl nějakej radar od amíků.

Kdysi sem amíkům záviděl (v době kdy sem dostával mandarinky jen na Mikuláše, kdy sem místo auta na bazdrátový dálkový ovládání dostal k vánocům Karosu se špagátem, na jehož druhym konci byl volant a dva čudlíky, když sem kreslený pohádky ze západního bloku viděl jen u kámoše na satelitu...) ale to sem ani trochu netušil, jaký sou doopravdy.
Nesnášim amíky - dřív sme lezli do ass rusákům a teď se můžeme po... z nějakejch přiblblejch amíků. To, že by nám zrušili vízovou povinost, když by nám tu postavili radar - to je hodně malá cena za to, že jim to tu odsoulasíme a asi těch, kterejch by se to týkalo nejvíc (ty který se budou z okna koukat na tu vobludu), těm to bude asi na prd, protože ty do US asi nepojedou.

Prostě a jednoduše - sem zásadně proti fuckfuckfuck (ale těm, kdo o tom rozhodujou je můj názor u ass, protože tady asi hlavně nejde o lidi ale o pěknej balík, takže nic no)

Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Petr (Člen)
14.01.2008 13:21:16

vilit a koho??
ty voly??
nevím jak Vy, ale já nevím ani o jednom slušném jménu které bych chtěl podpořit svým hlasem...smile2

tož tak..
barynek (Člen)
14.01.2008 13:30:08

Lihy psal:
barynek psal:

jedna věc je něco začít a druhá to dokončit, kdyby bylil modrý co k čemu tak to můžou smýst ze stolu, ale korýtka jsou korýtkasick

Bandit 4EVER!!!
barynek (Člen)
14.01.2008 13:32:33

spidys psal:

V poslední době nabývám dojmu, že my jako obyčejní občané ČR sme pro naše politiky naprosto ukradený. Je jim jedno co dělaj s naší ekonomikou a že tímhle přístupem, kterej k tomu maj pudem akorát tak do ass
Po revoluci se mlelo o tom, jak komouši zadlužovali náš stát a kdesi cosi, ale co dokázali za těch 18 let tyhle experti??
Co se dalo to se ukradlo, co se neukradlo, to se prodalo, každou chvíli se objevila nějaká politická kauza (v posledních dobách viz. Gross, Čunek apod.)
Je mi z tý naší politiky na sicksick
Proto se nedivme, že sme málo informovaný o US radaru, protože by se jim to těm našim politikům asi moc nehodilo, kdyby ňám měli začít vykládat všechny pro a proti, který vyplujou s tím, že by u nás byl nějakej radar od amíků.

Kdysi sem amíkům záviděl (v době kdy sem dostával mandarinky jen na Mikuláše, kdy sem místo auta na bazdrátový dálkový ovládání dostal k vánocům Karosu se špagátem, na jehož druhym konci byl volant a dva čudlíky, když sem kreslený pohádky ze západního bloku viděl jen u kámoše na satelitu...) ale to sem ani trochu netušil, jaký sou doopravdy.
Nesnášim amíky - dřív sme lezli do ass rusákům a teď se můžeme po... z nějakejch přiblblejch amíků. To, že by nám zrušili vízovou povinost, když by nám tu postavili radar - to je hodně malá cena za to, že jim to tu odsoulasíme a asi těch, kterejch by se to týkalo nejvíc (ty který se budou z okna koukat na tu vobludu), těm to bude asi na prd, protože ty do US asi nepojedou.

Prostě a jednoduše - sem zásadně proti fuckfuckfuck (ale těm, kdo o tom rozhodujou je můj názor u ass, protože tady asi hlavně nejde o lidi ale o pěknej balík, takže nic no)

mluvíš mi z dušegood

Bandit 4EVER!!!
Petr (Člen)
14.01.2008 13:39:51

a ještě taková jedna drobnost. pokud to tu postaví jako že na beton jo, tak se na nás začne i jinak dívat ta verbeš co se 5x denně modlí a taky se muže stát že to tu bude  trošku bouchat..

tož tak..
osiris (Člen)
14.01.2008 14:15:36

Petr psal:

a taky se muže stát že to tu bude  trošku bouchat..

a to zas jó, to asi bude, vobčas

Ondráš (Člen)
14.01.2008 14:39:23

osiris psal:
Petr psal:

a taky se muže stát že to tu bude  trošku bouchat..

a to zas jó, to asi bude, vobčas

Já taky boucham, když si dám čočkovou polívku... Na to tu nemusíme stavět radarsmile1

ross (Člen)
14.01.2008 14:53:55

referendum raději ne... byl by to nástroj politiků jako výmluva, že to bylo rozhodnutí lidu /ale zodpovědnost není nikde/
u nás je zajímavej zvyk, že když referendum nedopadne jak chtěl zadavatel, znamená to, že nám to politici špatně vysvětlili

dále, když už tady má nějaký radar být, tak proč by to měl být "americký" radar? Měl by patřit pod NATO a ne jen amíkům.

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
barynek (Člen)
14.01.2008 15:50:45

ross psal:

referendum raději ne... byl by to nástroj politiků jako výmluva, že to bylo rozhodnutí lidu /ale zodpovědnost není nikde/
u nás je zajímavej zvyk, že když referendum nedopadne jak chtěl zadavatel, znamená to, že nám to politici špatně vysvětlili

dále, když už tady má nějaký radar být, tak proč by to měl být "americký" radar? Měl by patřit pod NATO a ne jen amíkům.

jenže us jasně řekly, že pod NATO jejich radar nepatříheadshake Radar z NATO ano, Radar z USA ne. Pro lidi tady je top taky rozdil nehlede na rozdil mezi USA a NATO pro všechny ty Usámy a ostatní magorysmile2

Bandit 4EVER!!!
losmiros (Člen)
14.01.2008 16:16:23

ross psal:

hoši jsem vám to psal trocha dřív, NATO tady má radary a dokonce dva a v podstatě jak tak koukám, nikdo o tom neví a žádnej humbuk se kolem teho nedělal... tož tak

on the road
barynek (Člen)
14.01.2008 16:42:36

losmiros psal:
ross psal:

hoši jsem vám to psal trocha dřív, NATO tady má radary a dokonce dva a v podstatě jak tak koukám, nikdo o tom neví a žádnej humbuk se kolem teho nedělal... tož tak

Jenže my jsme ve struktuře NATO ale ne ve struktuře USA, to je ten základní problém

Bandit 4EVER!!!
ydom (Člen)
14.01.2008 19:04:45

inkvizitorr psal:

ty asi nejsi z brd viďidontknow? a politici si dělají názor dle čeho?? Studií nebo vlastního prospěchářství nebo zarytosti vůči imperialismusmile1...Referendum je jasná volba..ať si těch pár kteří předpokládají zisk,hlasuje pro..bude jich opravdu málo..nepodporuju americkou ropnou politiku

Když nejezdím,tak tvořím...
14.01.2008 19:17:22

ydom psal:
inkvizitorr psal:

ty asi nejsi z brd viďidontknow? a politici si dělají názor dle čeho?? Studií nebo vlastního prospěchářství nebo zarytosti vůči imperialismusmile1...Referendum je jasná volba..ať si těch pár kteří předpokládají zisk,hlasuje pro..bude jich opravdu málo..nepodporuju americkou ropnou politiku

vysvětli mi proč by se v těhle otázkách mělo uspořádávat referendum??? myslim si že armáda a vláda bude mít určitě víc informací a x z nich může bejt tajnejch nebo ultratajnejch vo kterejch se kdejakej franta z brd kerej si poslechne debatu na nově a hned z toho usoudí, že je to napussy nikdy nedozvíidontknow co ty víš co za ten radar co tu bude stát vyhandlujouidontknow samozřejmě v celý politice pude stopro vo tu ropu bo ten americkej xindl neni ochotnej změnit svou politiku ať se jedná vo spotřebu ropy nebo emise zřejmě ze strachu vo nižší životní úroveň... ale prostě vod těhle rozhodnutí je tu vláda a ne mediama dezinformovaná laická veřejnostheadshake

doba je temná...
Americkej (Člen)
14.01.2008 19:31:59

idontknowco ty víš co za ten radar co tu bude stát vyhandlujouidontknow

hele a myslíš, že se s náma šábnou?

losmiros (Člen)
14.01.2008 19:35:33

no a právě taky proto nevím proč jim všechno dovolovat amíkům, oni si prostě stejně všecko udělaj co chcou. u nás se škrtí auta aby měli menší produkci CO2 na km a oni si prodávaj cadilaci s 500mgCO2/km, proč stavěj takový auta, když jsou tak vyspělý, proč už dávno nejezdí v nějakejch elektromobilech, ať je teda vidět, že jsou fakt super.U nás se budou rušit motorky, zákazy vjezd do měst a ježdění na plyn a oni prostě ze své zkurvené životní úrovně nesleví. a my jim nakonec eště vlezem do prdele, ať si u nás postaví co budou chtít, za chvilku sem budou vozit odpadky, jako někdo jinej...

on the road
fifa b 12 (Člen)
14.01.2008 19:41:27

udělaj si beztak co budou chtit a co je pro par vyvolených rentabylní a nakejch vobyčejnech lidi se ptát nebudou cošpak se v tyhle republice někdy v minulosti lidí na něco ptali____???idontknow a to nemyslím jen minulej režimsick

když ho miluješ neni co řešit bandit
nebo bmw  gs
VikecB12 (Člen)
14.01.2008 20:02:10

Diskuze napussy,kdybyste rači řešili kolik vám to žerebigsmile

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
ydom (Člen)
14.01.2008 20:29:34

inkvizitorr psal:
ydom psal:
inkvizitorr psal:

vysvětli mi proč by se v těhle otázkách mělo uspořádávat referendum??? myslim si že armáda a vláda bude mít určitě víc informací a x z nich může bejt tajnejch nebo ultratajnejch vo kterejch se kdejakej franta z brd kerej si poslechne debatu na nově a hned z toho usoudí, že je to napussy nikdy nedozvíidontknow co ty víš co za ten radar co tu bude stát vyhandlujouidontknow samozřejmě v celý politice pude stopro vo tu ropu bo ten americkej xindl neni ochotnej změnit svou politiku ať se jedná vo spotřebu ropy nebo emise zřejmě ze strachu vo nižší životní úroveň... ale prostě vod těhle rozhodnutí je tu vláda a ne mediama dezinformovaná laická veřejnostheadshake

Ultra tajnejchsmile1 seru jim na ultra tajný věci a myslím,že v dnešní době si to svý ultra tajno už můžou strčit někam.(sry za tak inpulsivní začátek).Dozví se stejný hovno franta, ale možná i ussama nebo nějakej jemu podobnej pacifistabigsmile..kterej usoudí,že nyní jsme pro něj hrozba i my..momentálně jsem proti a proto se chci vyjádřit,čímž se chci přičinit, aby se nic podobnýho nestalo..Myslím, že po všech těch ultra tajnech je už konečně na řadě upřímnost..At nám předloží všechny fakta,ať nás přesvědčí, když o to tak ty zmetci stojí...

Když nejezdím,tak tvořím...
Baltazar (Člen)
14.01.2008 20:38:42

inkvizitorr psal:

v roce 2003 přijela americká letadlová loď do Chorvatskýho Dubrovníku a ti milí hoši tam za 3 dny utratili 900 000 us dolarůgood myslím, že jich tam bylo i s doprovodnejma člunama a tak, cca 1500

The father of the little princess of the dawn
osiris (Člen)
14.01.2008 20:49:52

...a to říkaly místní děvky nebo kdo? :))

vorel (Člen)
14.01.2008 21:16:54

kurva, co bude s tim jarem

řikám si hurikán
barynek (Člen)
14.01.2008 21:36:56

Baltazar psal:
inkvizitorr psal:

v roce 2003 přijela americká letadlová loď do Chorvatskýho Dubrovníku a ti milí hoši tam za 3 dny utratili 900 000 us dolarůgood myslím, že jich tam bylo i s doprovodnejma člunama a tak, cca 1500

tak at prijedou i k nám, na 3dny, utratí tu skoro mega a tájnou do hajzlu a můžou jezdit častejc, ne?

Bandit 4EVER!!!
Ondráš (Člen)
14.01.2008 22:47:43

Myslíte, že mi amíci přistoupí na nájem 100USD/hodinu a metr čtvereční? Já že bych řekl našim, ať jdou shrabat to listí...smile1

Antihero (Člen)
14.01.2008 23:34:57

....by mě teda zajímalo za koho se považujou ti keří tady mluví vo nějakejch Frantíkách, Pepíkách z Dolní Horní, Brd atd.
...mám ten pocit, že vo tom co z toho radaru leze ví každej upný prd ale to neznamená, že by neměl mít právo říct FUCK OFF páč důvody má každej svý a je celkem jedno jaký to sou.
...a k těm lovům...za love chodí děvky.

There's a pie in the sky when you die.
15.01.2008 00:35:44

aha, tag teď už to chápu, když to chtěj tady ty tupci postavit tak ať se přídou zeptat prostého lidu do brd bo tam sou největší machři kerý vědí co a jak. nebylo by taky dobrý volit v příštích volbách stranu brdsurprised všichni chytrý jak rádio. obávám se, že jestli se něco semele, tak všichni budou mrdat na jeden malej stát uprostřed evropy ať tam radar je nebo neniheadshake vobčas je mi na blití z týhle český posranecký nátury kdy každej má hlavně starosti aby neměl žádný trable a to hrdinství ať si slízne někdo jinej. kurva fiks je to obranej nástroj ať už pro kohokoliv a né vyhořelý jaderný palivo z jejich elektráren headshake

doba je temná...
jardagsf (Člen)
15.01.2008 06:55:33

Antihero psal:

....by mě teda zajímalo za koho se považujou ti keří tady mluví vo nějakejch Frantíkách, Pepíkách z Dolní Horní, Brd atd.
POVAZUJU TEBE A TOBE PODOBNE ! PROTOZE JESTLI OHROZUJES MOJI BEZPECNOST SVYM STUPIDNIM NAZOREM....
...mám ten pocit, že vo tom co z toho radaru leze ví každej upný prd ale to neznamená, že by neměl mít právo říct FUCK OFF páč důvody má každej svý a je celkem jedno jaký to sou.
JESTLIZE JSI DEBIL KTERY SI MYSLI ZE RADAR UGRILUJE VSECHNY JELENY V BRDECH ? TAK SE POUSTIM DO DEBATY O HOVNE
...a k těm lovům...za love chodí děvky.
CHODIM DO KOLBENKY KVULI PRACHUM ,  PODNIKAM KVULI PRACHUM , BUDOVANI LEPSICH ZITRKU A BRIGADY ZADARA NECHAM DEBILUM

jardagsf po ranu trosku rozladen
ps.podobne kecy o jedne fabricce u jedne dediny jsem uz zazil - vysledek byl ten ze fabriku postavili o 20km dal a v te dedine je temer 100% zamestnanost , v te , odkud ji vyhnali jezdi makat 40km do zlina , totez tam bylo i se spalovnou - Deti mOravy a brdsti jedno jest

MOTO KOZZI GRISO
misi (Člen)
15.01.2008 07:38:16

Moc povyku pro nic, jsme součástí NATO, podepsali jsme s nima smlouvy atd. to že radary NATO jsou na našem území je samozdřejmá věc a nikdo se tím nemusí zaobírat. Kdyby tu chtěli raketovou základnu v rámci NATO, budu pro. Řídili by jsme si jí my a bylo by to v cajku, problem je v tom když USA, velmoc která si podřizuje svět, lhářským a násilnickým způsebem chce na našem území, vybudovat pro všechny nebezpečné příliš medializované monstrum. Už  ted o tom rusáci mluví, jako kdyby to pro ně znamenalo hrozbu a myslím že ví o čem mluví. To nebude válka proti Íránu, Íráku, Afganistánu, Al kaidě atd,,,, to může být válka jenom proti Rusku, Číně... atd... a pak bude kdo první nařadě ? slováci se jako vždy přidají na stranu armády která bude na jejich území první atd atd... historie se opakuje.... Jen aby amíci, pomocí radaru a raket, nevyprovokovali poslední začátek konce.cool

Blu one.... old one
Baltazar (Člen)
15.01.2008 08:46:03

inkvizitorr psal:

aha, tag teď už to chápu, když to chtěj tady ty tupci postavit tak ať se přídou zeptat prostého lidu do brd bo tam sou největší machři kerý vědí co a jak. nebylo by taky dobrý volit v příštích volbách stranu brdsurprised všichni chytrý jak rádio. obávám se, že jestli se něco semele, tak všichni budou mrdat na jeden malej stát uprostřed evropy ať tam radar je nebo neniheadshake vobčas je mi na blití z týhle český posranecký nátury kdy každej má hlavně starosti aby neměl žádný trable a to hrdinství ať si slízne někdo jinej. kurva fiks je to obranej nástroj ať už pro kohokoliv a né vyhořelý jaderný palivo z jejich elektráren headshake

myslím, že je dobré být trošku oddělen od arabáků, ty kurvy si za naše prachy, kerý jim serem za ropu můžou koupit prakticky cokoliv.

The father of the little princess of the dawn
Honza (Člen)
15.01.2008 09:04:31

inkvizitorr psal:

...kurva fiks je to obranej nástroj ať už pro kohokoliv... headshake

...Velké diskuse se vedou o účinnosti systému. Zatímco se oficiálně uvádí, že se pohybuje okolo 90%, odpůrci tvrdí, že tento údaj je stejně jako podmínky testů, zfalšovaný. Specialisté tvrdí, že při reálném raketovém úderu by úspěšnost zničení nepřátelských bojových hlavic dosahovala stěží 10%. Většina z nás bude zřejmě souhlasit s tím, že 10% úspěšnost nelze v žádném případě považovat za vlastnost spolehlivého systému při zajištění obrany před mezikontinentálními balistickými raketami. Testy byly velmi neobjektivní - sestřelovaná bojová hlavice musela pomocí GPS předávat své souřadnice, tvary bojové i klamné hlavice byly značně rozdílné (malý kužel/velká koule). Ve skutečnosti samozřejmě hlavice nebude o své pozici vysílat žádné údaje a klamné hlavice nebudou od té bojové snadno rozlišitelné. Odborníci pak odhadují, že pravděpodobnost zásahu se v reálné situaci bude pohybovat v rozmezí pouhých 5-10%! K likvidaci jediné hlavice (jeden nosič může nést např. 6 hlavic) tak v průměru bude zapotřebí 10-20 antiraket...

Kdyz k tomu pripocteme zpravy o neucinnosti systemu obrany na moderni typy raket jako je Topol-M, tak mi to moc jako obrannej nastroj neprijde. Jasne, realita bude nekde na pul cesty, ale proc verit JEN oficialne zainteresovanym odbornikumsurprised

15.01.2008 09:08:03

Baltazar psal:
inkvizitorr psal:

myslím, že je dobré být trošku oddělen od arabáků, ty kurvy si za naše prachy, kerý jim serem za ropu můžou koupit prakticky cokoliv.

bigsmile ty si mě pobavil.

Raději už asi nebudu tohle téma otevírat sick

15.01.2008 09:10:15

hele věř si čemu chceš, já sem si na podobný organizace vypouštějící podobný zprávy už názor udělal a proto nechci aby obyčejnej člověk měl takovouhle moc. viz. jihočeský matky nebo ta horda zmrdů lobbující proti tunelům ve středohoří. sou dotovaný z peněz organizací co sou na tom finančně zainteresovanýbad

doba je temná...
Honza (Člen)
15.01.2008 09:14:39

Inkviz: Jasne, to je zase ten opacnej extrem, kterej tady nechci... good

15.01.2008 09:22:10

inkvizitorr psal:

hele věř si čemu chceš, já sem si na podobný organizace vypouštějící podobný zprávy už názor udělal a proto nechci aby obyčejnej člověk měl takovouhle moc. viz. jihočeský matky nebo ta horda zmrdů lobbující proti tunelům ve středohoří. sou dotovaný z peněz organizací co sou na tom finančně zainteresovanýbad

to je snad jasný, že lidi a organizace, který v tom maj prachy budou lobovat za pomoci třetí strany at už pro nebo proti. Myslím, že to, co by se tu mělo v rámci týhle diskuze u nás (čr ne tohle forumsmile1 ) vyřešit je naprostá neinformovanost. Ať řeknou všechno, co jak proč atd. Pak se nemusí teda vypisovat referendum, páč pomocí těch informací musej lidi sami uznat, že je to pro ně dobrý. Ale ne, že někdo někde řekne, že USA přislíbili pomoc při tom a tom. Ať to daj na papír, černý na bílym ať se pak nedohadujou nebo se necukaj že "my jsme to nikdy neřekli"headshake
Prsotě se tu nidko nesnaží říct ty rizika a objektivně je vysvětlit. Jen ti naservírujou to, že je to dobrý, přinese to prachy a to je všechno. Prostě držte hubu a ono to nějak dopadně (já si namastím kapsu a vy tu změnu ani nepocítíte). Stačilo by změnit přístup a bylo by to uplně o něčem jinym

Bandit 4EVER!!!
15.01.2008 09:29:10

prostě baví li se o celý situaci lidi nezasvěcení a to je co tady děláme teď my, vyleze z toho vždycky jenom nějaká báchorka založená ha spoustě dohadů co je a co neni pravda a jak by to asik mohlo bejt, jenže nikdo z nás neni schopnej stopro říct jakou to má účinnost, jak je to nebezpečný a podobně, protože prostě se vo to nezajímáme bo každej musí chodit do práce a vydělávat chechtáky a né se zajímat o radar a i kdyby se zajímal, tak se těžko dostane ke smlouvám a technickým podkladům, takže i tak by věděl kulový co v nich dooprvady je a co nám cpou aby měli v brdech klid. nic, du za lihymheadshakesicksmokin

doba je temná...
Meloun (Člen)
15.01.2008 09:32:02

Jen ať to postavěj..
Ať je klidně válka..
Lidstrvo si zaslouží vychcípat!
Vždy byla v historii alespoň nějaká epidemie,kterou si příroda regulovala počty parazitů (lidí) na zemi..
Dnes,když už dokážem držet nemoci tak nějak v mantinelech se hold musí přemnožený parazit regulovat jinak..
Nezasloužíme si tady žít..
Počítám s tím,že se dožiju něčeho,jako 3. sv. válka..a ti,kdož tuto apokalypsu přežijí,se vrátí k původním hodnotám života,duchovnu a soužití na Zemi přírodními zákony!
Myslete si klidně,že melu nebo,že jsem navátej,ale já tomu věřim a taky to tak bude!evil

PS:Budujte si bunkry,shromažďujte zásoby-konec světa,jak ho známe se blíží...surprised

PURE NAKED BIKE!
spidys (Člen)
15.01.2008 09:34:44

Hele (čistě teoreticky) - kdyby sme chtěli něco takovýho stavět v USA my, tak nás amíci kopnou do zadku a vůbec se s náma nebudou bavit.
Ale rozhodli se tady něco stavět, tak ať kua nemlžej a informujou tak jak se věci maj.
Určitě, kdyby nebyly nějaký zásadní "byl by v tom háček", určitě by na to měli lidi jinej pohled.
Takhle radar bad (palec dolu)

Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
jirka silver (Člen)
15.01.2008 09:36:33

Typicky české kecy kolik kdo utratí na základně co z toho bude mít obyčejnej člověk.
Podívejte se na to z pohledu Američana.Bojovat s teroristama se ze zemí které jsou v NATO nikomu nechce.USA tam mají 100 tisíc kluků zbytek NATO sotva 10%.Co na náš postoj říkají
Američanky,když tam jejich kluci jdou.
Není Vám hanba porovnávat Ameriku s Rusákama.Celá posraná část NATO z EU nebyla schopná zasáhnout proti Srbům a počkala
až to za ně půjdou vyřídit USA.
Kdyby to bylo u nás tak nikam nepůjdem a když tak jedině
společně a vypočítávalo by se kolik kdo má poslat kluků vzhledem k velikosti armád a vypsalo by se referendum a to by dopadlo zamítavě.
Takovýho parťáka bych kop do ass
Referendum jako vrchol demokracie má svoje slabiny.
1.O věci budou hlasovat i Lojzové z Horní Dolní bez znalostí
2.O některých věcech např.daně nelze referendum vypsat,protože výsledek je předem znám nikdo by neplatil nic
Jsem z Příbrami a kdyby chtěli 3.5 ha tak jsou volný za cenu obvyklou.good

Najdete nás na každém kilometru
15.01.2008 09:41:39

jirka silver psal:

Typicky české kecy kolik kdo utratí na základně co z toho bude mít obyčejnej člověk.
Podívejte se na to z pohledu Američana.Bojovat s teroristama se ze zemí které jsou v NATO nikomu nechce.USA tam mají 100 tisíc kluků zbytek NATO sotva 10%.

problém bude v tom, že terorizmus z jejich pohledu je to proti čemu voni primárně nebojujou, bojujou za to aby mohli krmit svoje nenažraný auta arabskou ropousurprised a co se týče konfliktů v bevalý jugoslávii, tak tvrdim, že dokavaď si to nevyříděj sami, tak se celej konflikt nevyřeší, američani si nemůžou hrát na druhýho titaidontknowheadshake

doba je temná...
barynek (Člen)
15.01.2008 09:43:46

inkvizitorr psal:

prostě baví li se o celý situaci lidi nezasvěcení a to je co tady děláme teď my, vyleze z toho vždycky jenom nějaká báchorka založená ha spoustě dohadů co je a co neni pravda a jak by to asik mohlo bejt, jenže nikdo z nás neni schopnej stopro říct jakou to má účinnost, jak je to nebezpečný a podobně, protože prostě se vo to nezajímáme bo každej musí chodit do práce a vydělávat chechtáky a né se zajímat o radar a i kdyby se zajímal, tak se těžko dostane ke smlouvám a technickým podkladům, takže i tak by věděl kulový co v nich dooprvady je a co nám cpou aby měli v brdech klid. nic, du za lihymheadshakesicksmokin

nikdo po nich přeci nechce aby nám ukazovali dokumentaci, jen prostě dobře a výhodně pro obě strany nastavit pravidla a říct objektivně, nebo se o to aspon snažit, proč ano a proč ne. To je prostě pravidlo slušný diskuze, říkat svuj názor, ale zároven umět přijmout (akceptovat to, že ty máš jinej názor než já) a diskutovat o tom názoru těch druhejch lidí. Tohle amíci neumí, jen diktujou a to je špatně. Halvně že se  tváří jako nejdemokratičtější země na světěsick

Bandit 4EVER!!!
15.01.2008 09:47:33

barynek psal:

nikdo po nich přeci nechce aby nám ukazovali dokumentaci, jen prostě dobře a výhodně pro obě strany nastavit pravidla a říct objektivně, nebo se o to aspon snažit, proč ano a proč ne. To je prostě pravidlo slušný diskuze, říkat svuj názor, ale zároven umět přijmout (akceptovat to, že ty máš jinej názor než já) a diskutovat o tom názoru těch druhejch lidí. Tohle amíci neumí, jen diktujou a to je špatně. Halvně že se  tváří jako nejdemokratičtější země na světěsick

a proč ty si třeba nenapíšeš do profilu jak se jmenuješ, nenapíšeš tam na sebe kontaktsurprised u pravidel slušný diskuze se představim a pak diskutuju, nemáš se přece čeho obávat nebo se za co stydět, néidontknow

doba je temná...
barynek (Člen)
15.01.2008 09:49:41

to jirka silver:
1. v Bosně zasahovali jednotky OSN, to že tam USA poslali hafo kluků je věc jiná.
2. do armády choděj lidi protože jsou v ní prachy a musej počítat s tím, že je můžou poslat někam kde to vře. Nemyslim si, že by US holky byly nějak nadšený, že jim manžely a kluky posílaj střilet teroristy a že tam mužou každou chvilku zařvat. Z toho by nebxyl nadšenej žádnej normální člověkbad
3. pokud NATO řekne ano, pošleme tam vojáky, tak je to závazný i pro nás, ale do Afghánistánu se nic takovýho neřeklo a USA tam šly i když to OSN neschválilo. Tak at si ted nestěžujou, že tam maj 100 000 kluků. POslali je tam stejně jen kvuli ropě (jestli bude v Afgh. nebo Iráku demokracie nebo totalita je jim uplně jedno, hlavně že budou moct krmit svý auta <- copyright by Inkvizsmile1 )!!!

Bandit 4EVER!!!
barynek (Člen)
15.01.2008 09:50:48

inkvizitorr psal:
barynek psal:

a proč ty si třeba nenapíšeš do profilu jak se jmenuješ, nenapíšeš tam na sebe kontaktsurprised u pravidel slušný diskuze se představim a pak diskutuju, nemáš se přece čeho obávat nebo se za co stydět, néidontknow

Ivo Barca, bydlim v Chomutově, telefon, 777 235 445, email barynek@email.cz
profil muj = moje chyba, ale nestydim se za svý názorygood

Bandit 4EVER!!!
misi (Člen)
15.01.2008 09:51:46

Meloun: už to nehul.

Inkviz: nebral bych to až tak dopodrobna, základní fakta jsou důležité, amíci to chcou, rusáci né, na tomhle základě se bude celý konflikt odvíjet..... nastavit hlavice na česko a polsko, nejdřív zničte radar a pak základnu! logicky že

Pane máme zničit celé česko, jsme slyšeli že tam těch radarů mají víc....

Kua jasne synci.. dyd hlavic máme dost :D bigsmile

Blu one.... old one
jirka silver (Člen)
15.01.2008 09:59:12

Inkviz souhlas s tím,že se na to měli vysrat.O to víc by byla vidět neschopnost evropské části NATO.
Amíci stejně jako Rusové mají syndrom velkého národa do všeho kecat.Nasralo mě,ale srovnání Rusáků s Amíkama.

Jezdil jsi na Tuonu mám jí taky vyhlídlou spolu s Shiverem.
Na okruh nejezdím a zdá se mi podle papírovejch parametrů,že by stačil Shiver na to moje cestování.

Najdete nás na každém kilometru
huskyb12 (Administrator)
15.01.2008 10:03:27

Ježiši, slyšeli ste co vo radanu prohlásil Putin nebo jejich ministr vobrany - s Rusem se nedá bratříčkovat a pokud se to v rusku o5 zesere, tak ta opona spadne už před náma - DĚKUJU !

Amíky nemusim, ale furt je to menčí zlo než rusáci !

ale di, Ty brepto ...
15.01.2008 10:14:31

jirka silver psal:

Jezdil jsi na Tuonu mám jí taky vyhlídlou spolu s Shiverem.
Na okruh nejezdím a zdá se mi podle papírovejch parametrů,že by stačil Shiver na to moje cestování.

sme spolu eště myslim nejeli, tak nedovedu vodhadnout co by ti mohlo vyhovovat, ale na tuonu sem jel, tvrdý, divoký, přesný předváděcího shivera rozmlátili novináři hned druhej den co byl v republice ale chystám se z něj na chvíli vyhodit palouse abych to testnul... nicméně pokud nejezdíš na kref, tak si myslim že ten shiver bude akorátgood

doba je temná...
15.01.2008 10:20:48

misi psal:

Inkviz: nebral bych to až tak dopodrobna, základní fakta jsou důležité, amíci to chcou, rusáci né, na tomhle základě se bude celý konflikt odvíjet..... nastavit hlavice na česko a polsko, nejdřív zničte radar a pak základnu! logicky že Pane máme zničit celé česko, jsme slyšeli že tam těch radarů mají víc.... Kua jasne synci.. dyd hlavic máme dost :D bigsmile

prosimtě a proč by to dělali??? zničim radar, zničim základnu a je toidontknow debata neinformovanejch je vo ničembad

doba je temná...
vorel (Člen)
15.01.2008 11:12:31

vogo, já to vidim, že je vcelku správný taky nějakou zodpovědnost na sebe převzít, dyš už sme v těch strukturách. určitě bych rači aby to bylo pod natem než pod amíkama, ale to je zas vo penězích

hele, pivní medvídku, co sou to ty zájmový skupiny co finančně zainteresovávaj aktivisty proti stavbám tunelů?
dovedu si představit spíš ty co zainteresovávaj pro stavbu tunelůidontknow

řikám si hurikán
barynek (Člen)
15.01.2008 11:18:44

kdo je pivní medvídek?idontknow

Bandit 4EVER!!!
15.01.2008 11:19:59

vorel psal:

hele, pivní medvídku, co sou to ty zájmový skupiny co finančně zainteresovávaj aktivisty proti stavbám tunelů?
dovedu si představit spíš ty co zainteresovávaj pro stavbu tunelůidontknow

no jasně že jo, sem to napsal blbě, subterra kerá má zálusk na stavbu těch tunelů jim sypala prašule aby měli z čeho bojovat proti těm druhejm pičusům co chtěli variantu bé (bez tunelů) a to všechno pod hlavičkou ekologiesick mam to všechno z velmi dobrejch zdrojů, bo kámoš sedí na magistrátu v lovosicích a druhej pro změnu je členem týhle bandy ekologickejch zmrdokokotůbad

doba je temná...
vorel (Člen)
15.01.2008 11:21:55

cejtíš se na něj?

řikám si hurikán
barynek (Člen)
15.01.2008 11:53:12

vorel psal:

cejtíš se na něj?

raději ne, ale rozšiřuju si znalosti, tak se ptám. Dík za infogood

Bandit 4EVER!!!
vorel (Člen)
15.01.2008 12:14:37

je to ten pán co nemá rád čarodejnice, a pivnim medvídkem je zatim krátce, vod víkendu, to abys to měl co nejaktuálnější

řikám si hurikán
barynek (Člen)
15.01.2008 12:20:14

vorel psal:

je to ten pán co nemá rád čarodejnice, a pivnim medvídkem je zatim krátce, vod víkendu, to abys to měl co nejaktuálnější

díky, pane Vorelgood ale zas abych nebyl aktuální až moc nebo víc něž jinýsmile1

Bandit 4EVER!!!
gore (Člen)
15.01.2008 12:23:31

..a uplne cely je to vo tom ze lidi malo hulej a pak vymejslej a resej takovypussy
..to aby si pak jeden nebo dva nebo vicidontknow urvaly plice aby to za ty vostatni dohnaly teda dohulilysmokin a jak tak pozoruju porad je to maloidontknowcoolsmokinsmokinsmokinsmokin

beerbeerbeerbeerbeerbeer

OOUUJEEEEEEEEE!!!!
misi (Člen)
15.01.2008 12:34:18

gore psal:

..a uplne cely je to vo tom ze lidi malo hulej a pak vymejslej a resej takovypussy
..to aby si pak jeden nebo dva nebo vicidontknow urvaly plice aby to za ty vostatni dohnaly teda dohulilysmokin a jak tak pozoruju porad je to maloidontknowcoolsmokinsmokinsmokinsmokin

beerbeerbeerbeerbeerbeer

TOTO JE KVALITNÍ NÁZOR bigsmilesmokin

Blu one.... old one
Zdenda (Člen)
15.01.2008 13:13:37

Mě se ten radar nelíbí z jednoho prostýho důvodu, a to toho, že se u nás děsně mlží a oblbuje. Stačí se mi dívat na ty politický ksichty a už bych to mydlil. V tom prvním odkaze na to video, kde jsou uvedeny provázanosti mezi politiky a těmi americkými firmami mluví za vše. Mám docela rád americkej styl života, ale co mě sere je třeba to, že naprosto ignorujou snižování emisí atd, serou se do cizích, viz jak nás jebali za to, jak si to dovolujeme chovat k cikádám, že jsme rasisti atd. Shrnu to tak, že si tady stejně ta banda zmrdů českejch tak americkejch postaví stejnak co chce, normální člověk ať už českej nebo americkej bude vědět hovno a mít z toho tuplem hovno a jen se nám bude mlžit a lhát. A to, že jsme lezli nejdříve do prdele rusům a teď zase američanům je holej fakt. Nikdy nebudeme suverení stát. Můj názor.

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
barynek (Člen)
15.01.2008 13:21:07

Zdenda psal:

... A to, že jsme lezli nejdříve do prdele rusům a teď zase američanům je holej fakt. Nikdy nebudeme suverení stát. Můj názor.

nemužem být suverenní už jen proto že jsme strašne maličký stát, jde o ekonomickou vyspělost a technolgie, který tady vlivem ruzných situací, lidí a všeho okolo prostě nejsou. Názor tvůj je smutnej, leč pravdivej..

Bandit 4EVER!!!

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS