Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Americký radar v čr

bery (Člen)
15.01.2008 13:48:02

Re: Americký radar v čr

STEJNĚ CHCÍPNEMsmokin TAK JAKO TAKsmile2

momentalně zavostalej
misi (Člen)
15.01.2008 14:13:29

Shrnem to...:  máme všichni bandoury ? ... máme takže je vše vpořádku ... bigsmile radar mužem mrdat bigsmilebigsmile

Blu one.... old one
barynek (Člen)
15.01.2008 14:54:13

misi psal:

Shrnem to...:  máme všichni bandoury ? ... máme takže je vše vpořádku ... bigsmile radar mužem mrdat bigsmilebigsmile

a co ti s jebkama?bigsmilebigsmilebigsmile

Bandit 4EVER!!!
misi (Člen)
15.01.2008 15:42:03

barynek psal:
misi psal:

a co ti s jebkama?bigsmilebigsmilebigsmile

Ti jsou v pussy ...  a o radar by se měli zajímat dál bigsmile

Blu one.... old one
fido (Člen)
15.01.2008 16:01:55

inkvizitorr psal:
jirka silver psal:

Typicky české kecy kolik kdo utratí na základně co z toho bude mít obyčejnej člověk.
Podívejte se na to z pohledu Američana.Bojovat s teroristama se ze zemí které jsou v NATO nikomu nechce.USA tam mají 100 tisíc kluků zbytek NATO sotva 10%.

problém bude v tom, že terorizmus z jejich pohledu je to proti čemu voni primárně nebojujou, bojujou za to aby mohli krmit svoje nenažraný auta arabskou ropousurprised a co se týče konfliktů v bevalý jugoslávii, tak tvrdim, že dokavaď si to nevyříděj sami, tak se celej konflikt nevyřeší, američani si nemůžou hrát na druhýho titaidontknowheadshake

to je sice pravda, ale Evropa, nebyla v tu dobu jednotně této válce v Evropě zabránit..

další věc je, že pokud někdo jde do konfliktu( USA ..kdokoli )v, je to o důvodech, záminkách...veřejný mínění atd...dobrá.

USA z Ruskem bych si dovolil já nedovolil porovnávat ( srovnání lze udělat v otázce zájmů, ale ty má každá velmoc, stát )

na český kotlině je úžasná ta jednotnost postojů a držkování (minulost...včetně Moravskýho pole, Bílé hory...jsme pořád stejné mentality..nerozhodnost,závist...hlavně se nevměšovat..jenom co z čeho kápne...jsme ostatním státům celkem k smíchu s tím naším čecháčstvím.smokin

osobně radši přežiji americkou kulturu, než arabskou, čínskou, vietnamsko..., ci..PÍP..nskou. atd.

bla...blabla...!
Zdenda (Člen)
15.01.2008 18:12:14

Já ale nestojim o ničí kulturu. Každýmu jsme stejně pro smích a kdyby k něčemu vážnýmu došlo, tak se na nás stejně vyserou. Jako tenkrát v Mnichově. Pořád budem akorát něčí nástroj, ale svoji, to bohužel nebudem nikdy.bad

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
fido (Člen)
15.01.2008 18:23:58

Zdenda psal:

Já ale nestojim o ničí kulturu. Každýmu jsme stejně pro smích a kdyby k něčemu vážnýmu došlo, tak se na nás stejně vyserou. Jako tenkrát v Mnichově. Pořád budem akorát něčí nástroj, ale svoji, to bohužel nebudem nikdy.bad

ale to já taky ne Zdendo, tomu prolínání a ovlivňování nejde moc zabránit..je to všude vokolo..sdělovacíma prostředkama počínaje...tohle tady stejně nerozštípnem.

bla...blabla...!
Zdenda (Člen)
15.01.2008 18:28:55

A to mě právě sere. Asi to je mentalitou. Víš co se mi líbí třeba na američanech? Že na každym rohu vysí jejich vlajka, v každý prdeli, v autech, na motorkách. Nestyděj se za ní...

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
barynek (Člen)
15.01.2008 19:29:55

Zdenda psal:

A to mě právě sere. Asi to je mentalitou. Víš co se mi líbí třeba na američanech? Že na každym rohu vysí jejich vlajka, v každý prdeli, v autech, na motorkách. Nestyděj se za ní...

já si nemyslím, že by se lidi za českou vlajku styděli, ale prostě to není zvykem. Když budeš chtít, můžeš mít vlajku před barákem, na státní svátek ji hodit do okna, ale pak si na tebe budou možná ostatní ukazovat a říkat: von se předvádí, aby .... no a toho se třeba bojí lidi - asi je to blbý, ale nenaděláš s tím nic
ale viděl jsem spoustu lidí na chopperech, který maj na mašinách českou vlajku a nemaj s tím sebemenší problém. Ono ale na traktorech se jezdí pomalu a na těch našich bandaskách by to asi nemělo ten správnej efektsmile1

Bandit 4EVER!!!
Antihero (Člen)
15.01.2008 22:20:46

jardagsf psal:
Antihero psal:

....by mě teda zajímalo za koho se považujou ti keří tady mluví vo nějakejch Frantíkách, Pepíkách z Dolní Horní, Brd atd.
POVAZUJU TEBE A TOBE PODOBNE ! PROTOZE JESTLI OHROZUJES MOJI BEZPECNOST SVYM STUPIDNIM NAZOREM....
...mám ten pocit, že vo tom co z toho radaru leze ví každej upný prd ale to neznamená, že by neměl mít právo říct FUCK OFF páč důvody má každej svý a je celkem jedno jaký to sou.
JESTLIZE JSI DEBIL KTERY SI MYSLI ZE RADAR UGRILUJE VSECHNY JELENY V BRDECH ? TAK SE POUSTIM DO DEBATY O HOVNE
...a k těm lovům...za love chodí děvky.
CHODIM DO KOLBENKY KVULI PRACHUM ,  PODNIKAM KVULI PRACHUM , BUDOVANI LEPSICH ZITRKU A BRIGADY ZADARA NECHAM DEBILUM

jardagsf po ranu trosku rozladen
ps.podobne kecy o jedne fabricce u jedne dediny jsem uz zazil - vysledek byl ten ze fabriku postavili o 20km dal a v te dedine je temer 100% zamestnanost , v te , odkud ji vyhnali jezdi makat 40km do zlina , totez tam bylo i se spalovnou - Deti mOravy a brdsti jedno jest

...chytráku, nazvat někoho koho osobně neznáš debilem je možná ok u tebe, mě to ale tak nepřijde. Ale budiž, vrátím se k tomu i tak, i když ta debata tady byla před nějakým časem a nikam nevedla, stejně jako nikam nevede tahle.
...o Pepíkách a Frantíkách sem nemluvil já to sis špatně přebral. Pokud tvou bezpečnost ohrožuje někdo kdo přiznává lidem právo rozhodnout v otázkách který se jich týkají, vítej Vůdče!
...o tom jaký rizika z radaru plynou víš stejný prd jako já, já to ale aspoň priznávám. Ale to není až tak důležitý. Důležitý je, že ten krám nestaví NATO ale americká vláda,  USA je cizí stát se kterým má naše republika standardní diplomatický vztah a není důvod aby na našem území stavěl vojenský objekty. Nevím o žádným jiným státu krom USA kterej by měl na území jinýho státu svoje vojenský objekty. (Bývalý kolonie pominu.) USA zahájili několik válek bez souhlasu OSN a nevím proč by měli být jakkoli podporovány.
...buď klidnej do kolbenky chodím taky (přeneseně) ale to neznamená, že za kus žvance udělám co mě vejkej brácha nadiktuje.
...klidnej večír Jardoevil

There's a pie in the sky when you die.
vorel (Člen)
15.01.2008 22:40:09

ale, ale, přáteléidontknow

řikám si hurikán
osiris (Člen)
15.01.2008 22:46:00

vorel psal:

ale, ale, přáteléidontknow

...tos už moh před sedmou ráno, když začali lítat smile1

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Zdenda (Člen)
15.01.2008 22:57:01

barynek psal:
Zdenda psal:

já si nemyslím, že by se lidi za českou vlajku styděli, ale prostě to není zvykem. Když budeš chtít, můžeš mít vlajku před barákem, na státní svátek ji hodit do okna, ale pak si na tebe budou možná ostatní ukazovat a říkat: von se předvádí, aby .... no a toho se třeba bojí lidi - asi je to blbý, ale nenaděláš s tím nic
ale viděl jsem spoustu lidí na chopperech, který maj na mašinách českou vlajku a nemaj s tím sebemenší problém. Ono ale na traktorech se jezdí pomalu a na těch našich bandaskách by to asi nemělo ten správnej efektsmile1

No nevim, onehdá založil na motorkářích někdo diskuzi o tom, jestli ten týpek (fotka starší motorky s českou vlajkou) je normální, jak je to k smíchu a že by se měl stydět.idontknow
Mě přijde, že v národní hrdosti, jsou amíci úplně někde jinde.

Meloun (Člen)
15.01.2008 23:05:33

No bodejť!
Vždyť tam od mala slyšej,jak žijou v největší,nejlepší,nejvyspělejší,nejhezčí,nejsvobodnější zemi pod sluncem...jak jsou něco extra a jak jsou pro svět důležití..
Běžnej brainwashing-co harantům namlátíš do kebule,to budou vyznávat-viz třeba MTV,hiphop apod.sick
Není pak divu,jak se hlásí k tomu,že zrovna oni jsou američani!(obecně vzato)
U nás slyšíš akorát,jak jsme mrňavej státeček,všechno špatně,korupce,vláda na pussy atd atd-taktéž není divu..evil
Ber to s nadhledem-Drtivá většina amíků ani neví,jak jejich stát vypadá na mapě!sicksurprised
Co je to za národ??surprisedBez historie!Samej přistěhovalec!
Raději budu zapoustevenej čech,než nějakej slavnej američanass

PURE NAKED BIKE!
Zdenda (Člen)
15.01.2008 23:07:38

Meloun psal:

No bodejť!
Vždyť tam od mala slyšej,jak žijou v největší,nejlepší,nejvyspělejší,nejhezčí,nejsvobodnější zemi pod sluncem...jak jsou něco extra a jak jsou pro svět důležití..
Běžnej brainwashing-co harantům namlátíš do kebule,to budou vyznávat-viz třeba MTV,hiphop apod.sick
Není pak divu,jak se hlásí k tomu,že zrovna oni jsou američani!(obecně vzato)
U nás slyšíš akorát,jak jsme mrňavej státeček,všechno špatně,korupce,vláda na pussy atd atd-taktéž není divu..evil
Ber to s nadhledem-Drtivá většina amíků ani neví,jak jejich stát vypadá na mapě!sicksurprised
Co je to za národ??surprisedBez historie!Samej přistěhovalec!
Raději budu zapoustevenej čech,než nějakej slavnej američanass

Mš nejde vůbec o to kdo má jakou historii, kdo je přistěhovalec atd. Jde mi o to, že američani se za svojí zemi nestaděj ať je to jak chce, většina z nás když uvidí viset českou vlajku mimo svátek, tak si klepe na čelo. No nioc už to přestanem řešit, jsou to píčoviny beztak.

Marcus_86 (Člen)
16.01.2008 00:42:59

Ja o tom radaru nevim vubec nic, ale kdyz experti vypracovali praci, ktera se ma tykat tohoto radaru, tak to u nas dali k nahlednuti Prof. Raidovi. On o tom mluvil, ze kdyby takovou praci odevzdal zak VUT, tak ho vyrai dverma ... delali to asi nejakci odbornici ... smile1 Nejake vlivy elmag zarenii - a v te praci byly vetsinou pry jen obrazky krajiny ... a carecky, jak se pole vyzaruje ... ach jo...

jardagsf (Člen)
16.01.2008 07:01:13

to antihero :
*debil je ten kdo si mysli ze radar ugriluje všechny jeleny v brdech……..
*jestlize někdo je ochotny MNE branit za SVOJE  peníze – snad mu v tom nebudu branit – naopak bych mel byt rad…….
*v těchto vecech by měli rozhodovat lide , kteří  mají znalosti a mají taky ODPOVEDNOST za svoje rozhodnuti – pokud ty znalosti nemaji PROSTE nemuzou a dokonce bych řekl ze NESMI rozhodovat – prave na tyto pripady si delegujeme stat (potazmo vladu) aby kvalifikovane rozhodli – a ja nechci aby Pepa a Franta z Horni Dolni v hospode u desitky rozhodovali o necem o cem nic nevi a dotyka se to i MNE
*to ze se americane serou do konfliktu , které se je primo netykaji (a zcela urcite se je tykaji neprimo)je principialne dobře , jednotlive pripady zhodnoti s odstupem casu další generace (napr ucast ameriky ve II svet. a při obnove zachranila nejaky ten život jen urychlenim konce)
to ze necekali na souhlas OSN při nekterych konfliktech-proste se tak rozhodli
*o tech penezich – americane jednaji s nasim statem a ne ze diktuji
jardagsf na toto tema naposledy polemizujici

MOTO KOZZI GRISO
Zdenda (Člen)
16.01.2008 07:40:41

*jestlize někdo je ochotny MNE branit za SVOJE  peníze – snad mu v tom nebudu branit – naopak bych mel byt rad…….

Nevím nevím Jardo jestli ten radar má chránit nás a jestli by nás skutečně ochránil. Vidím to jen jako prodloužené tykadlo USA.headshake

Zdenda (Člen)
16.01.2008 07:44:21

A to, že ta práce, kterou na radar vypracovali naši experti, je naprosto k smíchu je holej fakt a proto sem čím dál tim víc nasranej, že nás zase voblbujou.sick

misi (Člen)
16.01.2008 08:27:15

Zdenda psal:

Nevím nevím Jardo jestli ten radar má chránit nás a jestli by nás skutečně ochránil. Vidím to jen jako prodloužené tykadlo USA.headshake

Neochrání nás vůbec nijak.

a celá propaganda "radaru ano" je k smíchu, stejně si  to odhlasujou jak budou chtít. bad

jestli ten radar postaví tak vyvěšuju českou vlajku a zakládám odboj. bigsmile

Blu one.... old one
Antihero (Člen)
16.01.2008 09:51:07

jardagsf psal:

to antihero :
*debil je ten kdo si mysli ze radar ugriluje všechny jeleny v brdech……..
*v těchto vecech by měli rozhodovat lide , kteří  mají znalosti a mají taky ODPOVEDNOST za svoje rozhodnuti – pokud ty znalosti nemaji PROSTE nemuzou a dokonce bych řekl ze NESMI rozhodovat – prave na tyto pripady si delegujeme stat (potazmo vladu) aby kvalifikovane rozhodli – a ja nechci aby Pepa a Franta z Horni Dolni v hospode u desitky rozhodovali o necem o cem nic nevi a dotyka se to i MNE
*to ze se americane serou do konfliktu , které se je primo netykaji (a zcela urcite se je tykaji neprimo)je principialne dobře , jednotlive pripady zhodnoti s odstupem casu další generace (napr ucast ameriky ve II svet. a při obnove zachranila nejaky ten život jen urychlenim konce)
to ze necekali na souhlas OSN při nekterych konfliktech-proste se tak rozhodli
jardagsf na toto tema naposledy polemizujici

...někdo postaví něco co tě ochrání za svoje love.headshake
to trochu zavání těma sobotníma akcema Z, ne?
...proč by to prosimtě někdo dělalidontknow

...to že tady lidi o tom radaru nic lidi neví, je především chyba politiků a nedostatečné komunikace, za to se Frantíkům u desítky nesměj.

...o fungování zastupitelské demokracie polemizovat nebudu, je dávno nefunkční a bez možnosti zbavit se provařenejch politiků.

...jak sem psal, diskuse nikam nevedoucí. Končím, du na odběr krve.

Ondráš (Člen)
16.01.2008 10:19:45

Přečtěte si www.radaryrakety.cz a www.nezakladnam.cz a udělejte si názor sami. Pokud Vám není něco jasné, napište mail na Ministerstvo obrany.

Jen krátký výtah:
NeZákladnám:
K vybudování radaru nejsme nuceni naším členstvím v NATO. Vybudování radaru je jednostranná záležitost USA.

RadaryRakety:
Loňský listopadový summit NATO v Rize jednoznačně potvrdil, že při budování protiraketového systému NATO mají být zohledněny exitující národní systémy. Využít již instalované prvky přímo doporučuje i schválená Studie proveditelnosti společné protiraketové obrany NATO. Záměr zapojit Českou republiku již nyní do vznikajícího amerického systému je proto zcela v souladu s plány NATO. Cíl oba systémy v budoucnu propojit opakovaně deklarovaly i Spojené státy a v současnosti budovaný systém tento záměr technologicky zohledňuje.
Článek 3 Severoatlantické smlouvy zároveň zní: „Aby bylo účinněji dosaženo cílů této smlouvy, budou smluvní strany, jednotlivě i společně, stálou a účinnou svépomocí a vzájemnou výpomocí udržovat a rozvíjet svou individuální i kolektivní schopnost odolat ozbrojenému útoku.“ Vzhledem k tomu, že základny v České republice a Polsku budou chránit nejen USA, Českou republiku a Polsko, ale i většinu evropských států NATO, jejich vybudování je nepochybně v duchu této smlouvy.

Snižuju cenu za mnou nabízené pozemky... Ale z Humvíka neustoupimsmile1

Abyste teda věděli do čeho jsme se upsali už před 10 lety. http://www.army.cz/scripts/detail.php?id=2411

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
vorel (Člen)
16.01.2008 11:44:17

no myslim, že stavět to budou amíci za svoje peníze, co mi nejni úplně jasný esli to může mimo jiné taky ochránit nás, spíš mám pocit že ne, bo když už něco padá dolu blbě se to sestřeluje, spíš to je na rakety co by letěly přes nás někam jinam. I přesto, tim že budem v tom systému považuju za mírně dobrý.

řikám si hurikán
Banditatom (Člen)
16.01.2008 12:04:53

barynek psal:
Zdenda psal:

... A to, že jsme lezli nejdříve do prdele rusům a teď zase američanům je holej fakt. Nikdy nebudeme suverení stát. Můj názor.

nemužem být suverenní už jen proto že jsme strašne maličký stát, jde o ekonomickou vyspělost a technolgie, který tady vlivem ruzných situací, lidí a všeho okolo prostě nejsou. Názor tvůj je smutnej, leč pravdivej..

máš recht smile2smile2smile2 jsme hold národ řiťolezcůsmile2smile2smile2

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
barynek (Člen)
16.01.2008 17:32:40

to ze necekali na souhlas OSN při nekterych konfliktech-proste se tak rozhodli....

tak tady mluvíš jako správnej rektální skialpinista - prostě se tak rozhodli, to je prostě prachsprostej alibismussicksicksick
ohledně 2.sv.v. nelze roli USA v ŽÁDNÉM případě opomenout. Patří jim za to dík, stejně jako bývalýmu SSSR (a kdo řekne že ne tak by se měl nad sebou zamysletidontknow ) a ostatním zemím, který se angažovali.
Naproti tomu pročš se srali USA do Vietnamu? Aby dokázali jak jsou dobrý Odešli jak spráskaný psi a dobře jim tak, bylo dobře, si pořádně zpařili čumák, když ho strkaj tam kam nemaj.
A ještě něco. Všechno co se děje na tomhle světě se at už přímo nebo nepřímo dotýká všech. KIdybys nevěděl proč tak se tomu říká globalizace. Takže at si nehrajou USA na spasitele všeho, taky nejsou zrovna bez chyby (viz Vietnam, 60.léta a černošský práva, otroctví 17. a 18.století atd atd...)

Bandit 4EVER!!!
barynek (Člen)
16.01.2008 17:35:20

a to si zjistil jak že amíci nediktují ale jednají? Jsem asi z jiný planetyheadshakeheadshake

Bandit 4EVER!!!
Palino (Člen)
17.01.2008 00:25:09

Američani ve čtyřicátých letech bojovali za osvobození. Po pětačtyřicátém československo vlezlo do prdele Rusku a 40 let byl zločin prohlásit, že Amíci taky osvobozovali Československo. Když tady vládli komanči, všichni se mohli posrat ze všeho amerického a vše americké bylo boží. Američani a západ nacpali nemálo peněz do toho, aby bolševický hnus chcípl.
Podařilo se, i když nechcípl. Teď si tady chtějí postavit radar a půl národa se nad tím pohoršuje a přitom všichni o tom víme kulové. Jsme náro přizdisráčů, kterým když právě nic nehrozí, tak jsou hrdinové s tlamou důležitých keců. Až se nějaký přičmoudlý Ahmed rozhodne odzkoušet nad střední Evropou nový model rakety a  Řiti nad Prdelí zakalí půl vesnice, budou všichni čumět.
A že radar působí Rusákům mindrák? V pořádku. Jsou to nevypočitatelné kurvy, které jsou dnes doma a zítra jich je plná Praha. Stačí mně podívat se na  jejich loňské volby, na tajného agenta Putina a mám jasno. Radar a klidně za můj barák. Budu s Amíkama kšeftovat.

NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
bery (Člen)
17.01.2008 07:48:57

ale s těma amíkama uplně nesouhlas. vona se jich válka v evropě taky silně dotýkala, proto začali válčit. sami od sebe by nikomu nepomáhali. vono vždy platilo a bude platit, že sám vod sebe nikdo nic neudělá.

momentalně zavostalej
Palino (Člen)
17.01.2008 08:03:35

bery psal:

ale s těma amíkama uplně nesouhlas. vona se jich válka v evropě taky silně dotýkala, proto začali válčit. sami od sebe by nikomu nepomáhali. vono vždy platilo a bude platit, že sám vod sebe nikdo nic neudělá.

Válečná kořist byla, je a bude. Nic není zadarmo a o to jde. Češi chtějí jen brát a když mají dát, tak pichají hlavu do písku jak pštrosi.bad

osiris (Člen)
17.01.2008 08:14:30

...já vidím to, že ty to co jsou pro vo tom vědí úplně stejný hovno jako ty co jsou proti

PALOUS (Člen)
17.01.2008 09:10:05

osiris psal:

...já vidím to, že ty to co jsou pro vo tom vědí úplně stejný hovno jako ty co jsou proti

goodmáš recht taky vím hofno ale vím,že tam na tuty bude novej asfaltgoodbigsmilecoolsmokinsmokinsmokin

Jebat motorky :-)
Palino (Člen)
17.01.2008 09:20:27

osiris psal:

To máš úplnou pravdu. Proto je taky nesmysl, aby o bezpečnosti státu a tím pádem i radaru rozhodovali lidi v referendu. 70% národa neví jak se správně píše tvrdé a měkké i, ale do obrany státu se serou všichni.

osiris (Člen)
17.01.2008 09:47:30

...no, a sme doma bigsmile i s asfaltem

inkvizitorr (Administrator)
17.01.2008 09:48:58

Palino psal:
osiris psal:

To máš úplnou pravdu. Proto je taky nesmysl, aby o bezpečnosti státu a tím pádem i radaru rozhodovali lidi v referendu. 70% národa neví jak se správně píše tvrdé a měkké i, ale do obrany státu se serou všichni.

goodgoodgood

doba je temná...
misi (Člen)
17.01.2008 11:07:47

Palino psal:
osiris psal:

I přesto jsou součástí národa.... proto je to národ

Blu one.... old one
vorel (Člen)
17.01.2008 11:17:45

nic se nemá přehánět, ani ta, no, demogracije

řikám si hurikán
barynek (Člen)
17.01.2008 11:21:53

Palino psal:
osiris psal:

referendum má pouze informativní charakter, tzn. že na něj vláda nemusí brát ohled. Sice by to stálo nějakej ten peníz, ale když člověk vidí na co všechno se mrhá prachama (nemakačenka, mezinárodní excesy jako třeba Diag Human, Nova atd.) tak by to aspon za to stálo, aby viděli, co si o tom lidi myslej, když už nic jinýho

Bandit 4EVER!!!
bery (Člen)
17.01.2008 11:59:59

Palino psal:
osiris psal:

NO ALE NEJHORŠÍ JE ŽE VO TOM VĚDÍ HOVNO I TY NAHOŘE. PROTOŽE DOKLADY JSOU PRAVDĚPODOBNĚ TAJNÉ, TAK TO VÍ JEN HRSTKA FUNDOVANEJCH CO DO TOHO NEMAJ CO KECAT
JE TO JAKO VO VŠEM A NEUSTÁLE
MY TO NEOVLIVNÍME A ONI SY STEJNĚ UDĚLAJ CO CHTĚJ
JOOO POLITIKA JE HNUSsick

momentalně zavostalej
Zdenda (Člen)
17.01.2008 12:43:08

Palino:

A jenom proto, abych nebyl přizdisráč, musím nyní v dnešní době tupě odkejvat všechno co je z USA??? Mysdlím, že v dřívější době, kdyby bylo svobodné volby tak by většina lidí Rusy taky nechtěla. Taky nevím o tom, že by ve 40 letech někdo vlezl někam rusům, ono to bylo trochu jinak. Co se týká ještě jednou těch přizdisráčů, nejsme spíš přizdisráčové proto, že nemáme a nikdy nebudeme mít svůj názor???

Jako příklad bych uvedl prodej našich tehdejších letadel Mig 29, což byla v těch letech a stále je špička mezi letadly. Ministr, který jejich náhup vehementně prosazoval, po revoluci náhle otočil (a s tím i většina zainteresovaných) a ukrutně navrhoval jejich prodej, ve jménu hesla co je Ruské je špatné, pryč s tím. A tak jsme je prodali, při tom nám Rusové nabízeli vyrovnání jejich dluhu dalšími dodávkami těchto letadel, a lítali na 25 let starých křápech a zpočátku velmi u silovali o nákup amerických "ojetých" F-16. Migů 29 se tehdá nezbavil ani tehdejší Bundeswehr, zkrátka nikdo. A to je to co mě děsně sere. Furt sme v něčí prdeli, jednou jsou nejlepší Rusáci, pak zase Amíci, svůj názor nemáme, furt jsme jen a jen někým na něco používáni. A i přes to, že RUsy taky nemusim, tak si z emerickýho radaru neuchčiju. Bejt to v rámci NATO tak s tím souhlasím. A je mi u prdele jestli jsem pro někoho přizdisráč.headshake

Zdenda (Člen)
17.01.2008 12:45:55

Ono totiž upřímě, je to jedna pakáž jako druhá, každá sledovala a sleduje pouze svoje zájmy. sick

Banditatom (Člen)
17.01.2008 12:59:43

serte na nějakej fuckpussy radar ty kurvy ho tu stejně postaví ať chcem nebo nechcem protože přijde za topolankem nějakej Mr.pussybraun zamává dolárkama a pussy a radar je tu. budem chvili nadavat utichnou vody a hotovo. chce se mi z toho pořádně sicksicksicksicksicksicksicksicksick jakej je u nás bordel.

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
barynek (Člen)
17.01.2008 13:03:32

to Banditatom: to asi každýmu...bad

Bandit 4EVER!!!
Zdenda (Člen)
17.01.2008 13:15:25

Ještě bych chtěl reagovat na to, že tu hrozí, že nám nějakou vesnici zasere nějakej arabskej zmetek nějakou raketou. Přiznám se, nejsem tak úplně znalej techniky toho radaru, ale něco jsem o tom už četl. On ten radar na našem území má opravdu sloužit jako tykadlo USA, tzn. že amíci díky tomu radaru budou mít přehled o střelách vystřelených na ně odněkud z našich okolních nebo Arabských zemí. Nicméně, pokud by směřovala ta střela přímo na nás, je nám celej radar naprosto k ničemu. Je to ale hodně zjednodušeně řečeno sorry.

Palino (Člen)
17.01.2008 13:25:25

Zdenda

Sto lidí, sto názorů. Netvrdím, že je potřeba odkývat všechno, ono od těch Amíků taky občas připluje pěkný blivajz, ale tady začalo být moderní pózou odmítat vše americké. A že jsme furt v něčí prdeli, to tak je a bude. Nejsme natolik velcí a silní, abychom si mohli dovolit k nikomu nepatřit.

Zdenda (Člen)
17.01.2008 13:33:41

Palino psal:

Zdenda

Sto lidí, sto názorů. Netvrdím, že je potřeba odkývat všechno, ono od těch Amíků taky občas připluje pěkný blivajz, ale tady začalo být moderní pózou odmítat vše americké. A že jsme furt v něčí prdeli, to tak je a bude. Nejsme natolik velcí a silní, abychom si mohli dovolit k nikomu nepatřit.

V tomhle se asi shodnem. Jak jsem psal obojí je to pakáž jak USA tak Rusáci. Vodserou to a nijak neovlivněj dycky obyčejný lidi.

Ondráš (Člen)
17.01.2008 15:57:10

barynek psal:
Palino psal:
osiris psal:

referendum má pouze informativní charakter, tzn. že na něj vláda nemusí brát ohled. Sice by to stálo nějakej ten peníz, ale když člověk vidí na co všechno se mrhá prachama (nemakačenka, mezinárodní excesy jako třeba Diag Human, Nova atd.) tak by to aspon za to stálo, aby viděli, co si o tom lidi myslej, když už nic jinýho

Plateš si referendum a plebiscit (nebo jak se to píše)...

Ondráš (Člen)
17.01.2008 16:04:18

Zdenda psal:
Palino psal:

Zdenda

V tomhle se asi shodnem. Jak jsem psal obojí je to pakáž jak USA tak Rusáci. Vodserou to a nijak neovlivněj dycky obyčejný lidi.

No jo, no... Ale co zmůžem proti národu, kde maji města tolik obyvatel jako celá naše republika.

A máme taky tak trochu blbý, že jsem uprostřed Evropy a ne třeba někde ouplně na severu... Takhle jsem byli a vždycky budeme na rozmezí bojů mezi východem a západem a to jak politických, tak ekonomických či vojenských.help

barynek (Člen)
17.01.2008 17:17:04

Ondráš psal:
barynek psal:
Palino psal:

headshake nepletu, bo referend je hned několik druhů a jak stojí v zákoně (není to zákon o referendu přímo), tak ten říká, že vláda může vypsat referendum, ale není pro ni zavazující, záleží to prostě na tom, jestli se to odhlasuje nebo ne

a pro tvou informaci: plebiscit je uplně to samý jako referendum. Nejdříve doplnit znalosti, pak slintat nesmyslyevilbigsmile

Bandit 4EVER!!!
Ondráš (Člen)
17.01.2008 20:17:09

barynek psal:
Ondráš psal:
barynek psal:

headshake nepletu, bo referend je hned několik druhů a jak stojí v zákoně (není to zákon o referendu přímo), tak ten říká, že vláda může vypsat referendum, ale není pro ni zavazující, záleží to prostě na tom, jestli se to odhlasuje nebo ne

a pro tvou informaci: plebiscit je uplně to samý jako referendum. Nejdříve doplnit znalosti, pak slintat nesmyslyevilbigsmile

Možná spíš bude problém v tom, že náš právní systém pojem plebiscit nezná a v tom, že jsem pro radar. Teda respektive je mi to jedno, ale kdybych ho měl mít na zahradě, tak za humvíka ho beru.smile1

Ondráš (Člen)
17.01.2008 20:34:12

http://cs.wikipedia.org/wiki/Plebiscit

Sem z toho havran...headshake
Jarkene? Jak to teda je?help Kdo má pravdu?

Antihero (Člen)
17.01.2008 20:36:41

...co je to furt za sračky že musíme "k někomu patřit".
...co takový Švýcarsko? třeba.

Palino (Člen)
17.01.2008 23:06:41

Antihero psal:

...co je to furt za sračky že musíme "k někomu patřit".
...co takový Švýcarsko? třeba.

Jo, až tu bude prosperující banka na každém rohu, tak můžeš ČR srovnávat se Švýcarskem. Ale teď srovnáváš jabka s hruškama.

vorel (Člen)
17.01.2008 23:12:27

vodgdy máme zákon vo referendu? něco mi asi unikloidontknow

řikám si hurikán
osiris (Člen)
17.01.2008 23:28:31

...a s polákama se srovnávat můžem ? smile1 ty řeknou, ano, když budete i na území základny ctít naše zákony, když naše firmy dostanou zakázky související se základnou, když dostaneme nadstandardní vojenskou ochranu a technickou podporu z vaší strany; a co na to my? jistě, vaše území, vynasnažíme se v konkurzu i nějakou tu zakázku získat a že bychom mohli požadovat ještě něco k tomu? to ne, ani pomyslet bigsmile
...hrušky s jabkama? patřit k někomu, nepatřit? lízt někomu do prdele, nelízt? celý je to komedie, jak na vládní úrovni, tak tady na úrovni diskuze bigsmile bigsmile

Dado (Člen)
17.01.2008 23:56:10

Jsme malej stát ze špatnejma hystorickejma zkušenostma( odtud onen mindrák čecháčství), ale skutečnost je mnohem horší. Je to úplně stejný jako když budeš mít v Brooklinu bar tak si musíš vybrat od koho chceš ochranu a komu zato budeš platit.Ono tzv. lezení do řiťky není nic jiného než vybírání si svého pasáka,kterýmu budem platit. Neplatit znamená trable, a na to nemáme ani prachy ani strategickou surovinu (ROPA).. Jak je známo americkej pasák neleze nikam kde z toho pro něj něco nekápne, ruskej je zas tak roztahovačnej a hladovej že jinak,než okupováním cizího prostoru nikdy nic nezískal. Nabízí se otazka zda onen big zájem o naší kotlinku není dán tím, že jsou u nás nadstandartní zásoby uranových rud té nejvyšší kvality, která bude v budoucnu hrát obrovskou roli v situaci kdy začne docházet černý zlato?????? Viz Balkán, Irák, Afganistán. Ale třeba se pletu, snad???

blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
Palino (Člen)
18.01.2008 00:12:42

osiris psal:

...a s polákama se srovnávat můžem ? smile1 ty řeknou, ano, když budete i na území základny ctít naše zákony, když naše firmy dostanou zakázky související se základnou, když dostaneme nadstandardní vojenskou ochranu a technickou podporu z vaší strany; a co na to my? jistě, vaše území, vynasnažíme se v konkurzu i nějakou tu zakázku získat a že bychom mohli požadovat ještě něco k tomu? to ne, ani pomyslet bigsmile
...hrušky s jabkama? patřit k někomu, nepatřit? lízt někomu do prdele, nelízt? celý je to komedie, jak na vládní úrovni, tak tady na úrovni diskuze bigsmile bigsmile

Zima je dlouhá a diskuze ač s lidmi jiného názoru je tady fajn.
Jinak myslím, že Poláci maji zase jinou váhu než my. 35 milionů jich je v Plsku a dalších 30 po světě a to už se jinak lobuje. Ale je fakt, že něco z toho vytěžit bychom měli.

osiris (Člen)
18.01.2008 03:59:13

...když se to tak vezme kolem a kolem, tak vlastně všude se dá najít kousíček "pravdy" surprised bigsmile

misi (Člen)
18.01.2008 07:24:50

Budu ochoten se přivázat na první strom v brdech ..... nebo vemu bagr a pojedu v čele s bratry čechy demonstrovat proti USA vykořistovatelům .

Blu one.... old one
Ondráš (Člen)
18.01.2008 08:23:34

misi psal:

Budu ochoten se přivázat na první strom v brdech .....  .

Dávej bacha, aby nebyl napadenej kůrovcem...smile1

barynek (Člen)
18.01.2008 08:31:21

Ondráš psal:

http://cs.wikipedia.org/wiki/Plebiscit

Sem z toho havran...headshake
Jarkene? Jak to teda je?help Kdo má pravdu?

je tam napsaný synonymum - tzn. že je to slovo stejného nebo podobného významu, tudíž referendum a plebiscit = totéžgood

to Vorel: zákon o referendu není, ale vláda má možnost vyhlásit referendum a to někde musí být ustanovený, at už v nějakym zákoně o volbách nebo ustavě (fakt NEVÍMidontknow) ale vláda na to brát ohled nemusí! a to si myslim, že je právě pro vládu podstatný

Bandit 4EVER!!!
Mour (Člen)
18.01.2008 08:31:30

misi psal:

Budu ochoten se přivázat na první strom v brdech ..... nebo vemu bagr a pojedu v čele s bratry čechy demonstrovat proti USA vykořistovatelům .

...dej bach ať se přivážeš na správný strom, bo jak se přivážeš na opačný konec Brd než budou stavět, tak si v ass

barynek (Člen)
18.01.2008 08:32:40

Ondráš psal:

... Možná spíš bude problém v tom, že náš právní systém pojem plebiscit nezná a v tom, že jsem pro radar. Teda respektive je mi to jedno, ale kdybych ho měl mít na zahradě, tak za humvíka ho beru.smile1

já to snad někakou hračku humvíka pošlu posštou at už dás pokojbigsmilebigsmilebigsmile

Bandit 4EVER!!!
jirka silver (Člen)
18.01.2008 08:49:27

Palino good
Až bude radar podléhat NATO tak jim to bude pořád vadit je to zástupnej problém.
Otázka v referendu by měla znít chceme být součástí NATO?
Nemůžu být členem něčeho a pak v referendu hlasovat co se nám bude líbit.
Rusáci okupovali tuto zemi tak mě mlaďasové nesertefuck

Najdete nás na každém kilometru
barynek (Člen)
18.01.2008 08:57:37

jirka silver psal:

Palino good
Až bude radar podléhat NATO tak jim to bude pořád vadit je to zástupnej problém.

hlavně v klidu, jde jen o diskuzi ne? To, že tady byli Rusové a že je nikdo nechtěl to je nezpochybnitelný, ale proč se o tom nepobavit normálně... stejně to každej dělá u piva s kámošema a nehrotí se to, jako ostatní věci, jen se vyjadřujou názory..
Není důvod nechat se vytáčet mladym masembigsmilebigsmilebigsmile

Bandit 4EVER!!!
Palino (Člen)
18.01.2008 10:30:07

jirka silver psal:

Palino good

Ti, které ten bolševický humus tady nezastihl se na tyhle věci dívají  trochu jinak, proto jsou i naše názory na záležitosti jako je například radar rozdílné. Ale to jim nemůžeme mít za zlé.
Jednou je jejich smradi budou srát se svými názory tak, jako oni dnes serou násbigsmilesmokin

osiris (Člen)
18.01.2008 14:18:56

...jirko a palino, čoveče, chlapi, tu dobu mám za sebou společně s váma ...berte to trošku střízlivě, v našich letech už bychom měli mít rozum a cit se dívat na věci z obou úhlů pohledů a ne jak kůň s klapkama na očích ...nehysterčete proboha s rudou okupací v dnešní době, už jsme dávno někde jinde ...nebo se budem vracet až do egypta?

Palino (Člen)
18.01.2008 15:06:32

osiris psal:

...jirko a palino, čoveče, chlapi, tu dobu mám za sebou společně s váma ...berte to trošku střízlivě, v našich letech už bychom měli mít rozum a cit se dívat na věci z obou úhlů pohledů a ne jak kůň s klapkama na očích ...nehysterčete proboha s rudou okupací v dnešní době, už jsme dávno někde jinde ...nebo se budem vracet až do egypta?

Osi, ty tam nevidíš toho smajla?bigsmile

Jinak když vidím bolševika mám rudo před očima. Dnes jsme někde jinde, ale dokud nechcipne poslední bolševik, nebudu mít klidheadshake
FUCK COMMUNISM!good

osiris (Člen)
18.01.2008 15:52:58

Palino psal:
osiris psal:

Osi, ty tam nevidíš toho smajla?bigsmile

Jinak když vidím bolševika mám rudo před očima. Dnes jsme někde jinde, ale dokud nechcipne poslední bolševik, nebudu mít klidheadshake
FUCK COMMUNISM!good

...viděl, ale jéje posral jsem to já, já ho tam nedal (stydícísesmajlík), tak teda teď vkládám dodatečně smile1 bigsmile
...taky je samo nemám rád, ale už to (ta cházka) mizí před očima good bigsmile

Zdenek (Člen)
18.01.2008 16:06:27

Všechno co končí na mus stojí za prd.Zdenek.Minulá doba byla na něco dobrá,tahle zase na něco jinýho,jo Palio a dělal jsem s rusama a byly to bezvadný chlapi,nechápu tvoji averzi k nim.headshake

inkvizitorr (Administrator)
18.01.2008 16:13:33

Zdenek psal:

Všechno co končí na mus stojí za prd.Zdenek.Minulá doba byla na něco dobrá,tahle zase na něco jinýho,jo Palio a dělal jsem s rusama a byly to bezvadný chlapi,nechápu tvoji averzi k nim.headshake

fetišizmus neni nic špatnýho tag bachafuckbigsmilebigsmilebigsmile

doba je temná...
Zdenek (Člen)
18.01.2008 16:28:21

To jo, ale v mým věku už taky na prd.Zdenek.bigsmile

Palino (Člen)
18.01.2008 16:52:16

Zdenek psal:

To jo, ale v mým věku už taky na prd.Zdenek.bigsmile

Na to není nikdy pozdě!bigsmile

Ondráš (Člen)
20.01.2008 12:37:30

barynek psal:
Ondráš psal:

... Možná spíš bude problém v tom, že náš právní systém pojem plebiscit nezná a v tom, že jsem pro radar. Teda respektive je mi to jedno, ale kdybych ho měl mít na zahradě, tak za humvíka ho beru.smile1

já to snad někakou hračku humvíka pošlu posštou at už dás pokojbigsmilebigsmilebigsmile

Když to bude v poměru 1:1 tak klidně zaplatim poštovný.smile1

barynek (Člen)
20.01.2008 12:56:42

Ondráš psal:
barynek psal:
Ondráš psal:

Když to bude v poměru 1:1 tak klidně zaplatim poštovný.smile1

a chceš to pplkem nebo poštou?smile1

Bandit 4EVER!!!
Ondráš (Člen)
20.01.2008 13:10:22

Mě je to tak nějak buřt, hlavně aby to tu zítra bylo.good

Jerry (Člen)
23.01.2008 21:29:48

Musím se přidat. Já ten radar chci. Mě se prostě líbí.smile1

A kurva...

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS