Nejsi přihlášen
Jednoduchý G-pack
Zajímavý, máte s tím někdo zkušenosti na bandaskách? Že by to nahradilo toho elektronickýho hajzlíka?
http://new.svrider.cz/main.php?id_clanek=3002
K.a.s.y.m. (Člen) 14.01.2008 07:05:20 Offline |
Re: Jednoduchý G-pack
...já teda nevím,ale bandaska žádný takovýhle omezení nemá
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:...já teda nevím,ale bandaska žádný takovýhle omezení nemá
...ale má...enem mi ale nejde do hlavy, proč třeba Kelly kupoval za čtyrypůl G-pack, dyš stačí vytáhnout dva dráty z jednotky
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 14.01.2008 08:20:45 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:...já teda nevím,ale bandaska žádný takovýhle omezení nemá
...ale má...enem mi ale nejde do hlavy, proč třeba Kelly kupoval za čtyrypůl G-pack, dyš stačí vytáhnout dva dráty z jednotky
...tak to bych tě poprosil trochu o vysvětlení u jakého obsahu a roku výroby.Slyším to teď poprvé.
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:...já teda nevím,ale bandaska žádný takovýhle omezení nemá
...tak to bych tě poprosil trochu o vysvětlení u jakého obsahu a roku výroby.Slyším to teď poprvé.
...to vomezení maj fšechny jag B6, tag i B12 a votstraníš ho právje G-packem, coš je taková kouzelná krabička, kerá voblafne CDIčko...jen je mi divný, že by stačilo vytáhnout dva dráty ...proč by pag byli na trhu právje G-packy za necelýho bůra???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 14.01.2008 09:09:09 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
...ale má...enem mi ale nejde do hlavy, proč třeba Kelly kupoval za čtyrypůl G-pack, dyš stačí vytáhnout dva dráty z jednotky...tak to bych tě poprosil trochu o vysvětlení u jakého obsahu a roku výroby.Slyším to teď poprvé.
...to vomezení maj fšechny jag B6, tag i B12 a votstraníš ho právje G-packem, coš je taková kouzelná krabička, kerá voblafne CDIčko...jen je mi divný, že by stačilo vytáhnout dva dráty ...proč by pag byli na trhu právje G-packy za necelýho bůra???
Na SV to funguje dobře to už jsem slyšel od kolegy z práce co ho má a má to takhle udělaný.Je to přej jen o trochu a hlavně ve středních točkách ,ale je to znát.Jestli má Bandaska stejnou elektriku jakože asi bude podobná tak by to mělo jít taky.asi jde o to jen to zkusit.Ale dost jsi mě překvapil tím,že je taky bandaska na určitej převod uškrcená.
K.a.s.y.m. (Člen) 14.01.2008 09:46:31 Offline |
osiris psal:...mělo by to jít i u bandita, nic to ale nemění na tom, že si myslím, že je to zbytečný
Zkusíme a uvidíme
....... až to odzkoušíte, hoďte sem nějaký info, jestli je to opravdu znát a stojí to za to. Zatím zastávám názor jako Os, že je to zbytečný, ale pokud to bude opravdu znát v těch středních točkách tak proč ne.
"Burn rubber, not your soul"
osiris psal:...jak dlouho dřu dvojku a trojku abych ji musel mít víc našláplou? možná sprinty a okruh, tam bych smysl viděl
..a kopečky s mašličkama(Makov,Harmanec,Skřítek,atd.),no však to znáš..
..na jebce to mám,bo jsem na tenhle návod kdysi narazil a dobré..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
K.a.s.y.m. (Člen) 14.01.2008 13:23:14 Offline |
osiris psal:...jak dlouho dřu dvojku a trojku abych ji musel mít víc našláplou? možná sprinty a okruh, tam bych smysl viděl
Ty s autobusem možná ne,ale já jezdím dost ve dvou a přítulkyně je vysoká jak já a tím pádem nemá 40 kg tak tyhle rychlosti využívám dost když se jdu svézt po kopečkách
K.a.s.y.m. (Člen) 14.01.2008 14:31:47 Offline |
osiris psal:pšánoj a kasymoj: áha na poloviční stroje jsem nepomyslel (stydícísesmajlík)
inkvizoj: už zas ho himl potřebuju
K.a.s.y.m. (Člen) 14.01.2008 19:33:08 Offline |
Fulltank psal:A ma ta B6 nejakej omezovac nebo nee ze bych to hned vodpojil
prej jo. zkus to budeš první.Já se k motorce dostanu až za měsíc.
To by me taky zajimalo teda jestli se to da nejak poresit jo na polotucne, tak uz to nekdo reknite co se ma udelat
K.a.s.y.m. (Člen) 15.01.2008 21:44:31 Offline |
máš to hned v tom prvním příspěvku
Billy, já ti povím co máš udělat. Sice nevím jestli je kabeláž stejná u všech typů bandasek, ale aspoň u 650 je to tak. Když sundáš sedačku, tak okolo hl. pojistky jde svazek 4 kabelů, modrý, černo bílý, červeno černý a zeleno modrý, měl by tam být i konektor na rozpojení, ale všech najednou. Tak ty dva posledně psaný odpojit z toho konektoru a zaizolovat, toť vše. Ale jdou do řídící jednotky a bez toho aby to někdo potvrdil, že to fakt funguje a že o ní třeba nepřijdeš ? Bych to neriskoval.
Stránky: 1