Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Jednoduchý G-pack

Pajk (Člen)
14.01.2008 00:41:23

Jednoduchý G-pack

Zajímavý, máte s tím někdo zkušenosti na bandaskách? Že by to nahradilo toho elektronickýho hajzlíka?
http://new.svrider.cz/main.php?id_clanek=3002

K.a.s.y.m. (Člen)
14.01.2008 07:05:20

Re: Jednoduchý G-pack

...já teda nevím,ale bandaska žádný takovýhle omezení nemáidontknowidontknowidontknow

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Filous (Člen)
14.01.2008 08:02:11

K.a.s.y.m. psal:

...já teda nevím,ale bandaska žádný takovýhle omezení nemáidontknowidontknowidontknow

...ale má...enem mi ale nejde do hlavy, proč třeba Kelly kupoval za čtyrypůl G-pack, dyš stačí vytáhnout dva dráty z jednotkysurprised

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen)
14.01.2008 08:20:45

Filous psal:
K.a.s.y.m. psal:

...ale má...enem mi ale nejde do hlavy, proč třeba Kelly kupoval za čtyrypůl G-pack, dyš stačí vytáhnout dva dráty z jednotkysurprised

...surprisedtak to bych tě poprosil trochu o vysvětlení u jakého obsahu a roku výroby.Slyším to teď poprvé.

Filous (Člen)
14.01.2008 08:28:32

K.a.s.y.m. psal:
Filous psal:
K.a.s.y.m. psal:

...surprisedtak to bych tě poprosil trochu o vysvětlení u jakého obsahu a roku výroby.Slyším to teď poprvé.

...to vomezení maj fšechny jag B6, tag i B12 a votstraníš ho právje G-packem, coš je taková kouzelná krabička, kerá voblafne CDIčko...jen je mi divný, že by stačilo vytáhnout dva drátyidontknow ...proč by pag byli na trhu právje G-packy za necelýho bůra???idontknow

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen)
14.01.2008 09:09:09

Filous psal:
K.a.s.y.m. psal:
Filous psal:

...to vomezení maj fšechny jag B6, tag i B12 a votstraníš ho právje G-packem, coš je taková kouzelná krabička, kerá voblafne CDIčko...jen je mi divný, že by stačilo vytáhnout dva drátyidontknow ...proč by pag byli na trhu právje G-packy za necelýho bůra???idontknow

Na SV to funguje dobře to už jsem slyšel od kolegy z práce co ho má a má to takhle udělaný.Je to přej jen o trochu a hlavně ve středních točkách ,ale je to znát.Jestli má Bandaska stejnou elektriku jakože asi bude podobná tak by to mělo jít taky.asi jde o to jen to zkusit.Ale dost jsi mě překvapil tím,že je taky bandaska na určitej převod uškrcená.

osiris (Člen)
14.01.2008 09:42:17

...mělo by to jít i u bandita, nic to ale nemění na tom, že si myslím, že je to zbytečný

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen)
14.01.2008 09:46:31

osiris psal:

...mělo by to jít i u bandita, nic to ale nemění na tom, že si myslím, že je to zbytečný

Zkusíme a uvidíme smile1

Bombarďák (Člen)
14.01.2008 11:52:20

....... až to odzkoušíte, hoďte sem nějaký info, jestli je to opravdu znát a stojí to za to. Zatím zastávám názor jako Os, že je to zbytečný, ale pokud to bude opravdu znát v těch středních točkách tak proč ne.

"Burn rubber, not your soul"
mr.BSE (Člen)
14.01.2008 12:29:55

dyt bude nova sezonasurprised
kazda motka bude mit 160koni a 200Nmsurprised

delal bych to az uprostred sezonysmile1

Second Class Citizen
1130 Café Racer
osiris (Člen)
14.01.2008 12:42:46

...jak dlouho dřu dvojku a trojku abych ji musel mít víc našláplou? možná sprinty a okruh, tam bych smysl viděl

Pšán (Člen)
14.01.2008 13:19:10

osiris psal:

...jak dlouho dřu dvojku a trojku abych ji musel mít víc našláplou? možná sprinty a okruh, tam bych smysl viděl

..a kopečky s mašličkama(Makov,Harmanec,Skřítek,atd.),no však to znáš..
..na jebce to mám,bo jsem na tenhle návod kdysi narazil a dobré..good

..opravdový muž s pravidelným cyklem..
K.a.s.y.m. (Člen)
14.01.2008 13:23:14

osiris psal:

Ty s autobusem možná ne,ale já jezdím dost ve dvou a přítulkyně je vysoká jak já a tím pádem nemá 40 kg tak tyhle rychlosti využívám dost když se jdu svézt po kopečkách

osiris (Člen)
14.01.2008 14:11:02

pšánoj a kasymoj: áha na poloviční stroje jsem nepomyslel (stydícísesmajlík) smile1

inkvizoj: už zas ho himl potřebuju evil smile1

K.a.s.y.m. (Člen)
14.01.2008 14:31:47

osiris psal:

pšánoj a kasymoj: áha na poloviční stroje jsem nepomyslel (stydícísesmajlík) smile1

inkvizoj: už zas ho himl potřebuju evil smile1

bigsmilebigsmilesmokin

Kelly01 (Člen)
14.01.2008 15:15:34

Mám rád věci v krabičcesmokin

God Save The Queen!
Fulltank (Člen)
14.01.2008 17:45:55

A ma ta B6 nejakej omezovac nebo nee idontknow ze bych to hned vodpojil bigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
14.01.2008 19:33:08

Fulltank psal:

A ma ta B6 nejakej omezovac nebo nee idontknow ze bych to hned vodpojil bigsmile

prej jo. zkus to budeš první.Já se k motorce dostanu až za měsíc.

Fulltank (Člen)
14.01.2008 19:57:01

K.a.s.y.m. psal:
Fulltank psal:

prej jo. zkus to budeš první.Já se k motorce dostanu až za měsíc.

a ja ji jeste nemam bigsmile mo nevim snad nekdo znalejsi by vedel good

Pajk (Člen)
14.01.2008 20:54:53

Koukal jsem na el. schéma SV a B a to zapojení co se týká tohodle vypadá stejný. Ta jednotka bude trochu jiná aby nebyl problém v tom. Nikdo jste to fakt nezkoušel na Bčku?

Kakin (Člen)
15.01.2008 18:08:19

To FIlous: ty sis ještě za ty leta kolem motorek nevšiml, že se na nás dost lidí snaží dost slušně vydělat háky ......... tohle bych řekl, že bude podobnej přístup třeba ..............

Billy (Člen)
15.01.2008 20:47:43

To by me taky zajimalo teda jestli se to da nejak poresit jo na polotucne, tak uz to nekdo reknite co se ma udelat smile1 idontknow

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
K.a.s.y.m. (Člen)
15.01.2008 21:44:31

máš to hned v tom prvním příspěvkuidontknowidontknow

Pajk (Člen)
15.01.2008 23:47:02

Billy, já ti povím co máš udělat. Sice nevím jestli je kabeláž stejná u všech typů bandasek, ale aspoň u 650 je to tak. Když sundáš sedačku, tak okolo hl. pojistky jde svazek 4 kabelů, modrý, černo bílý, červeno černý a zeleno modrý, měl by tam být i konektor na rozpojení, ale všech najednou. Tak ty dva posledně psaný odpojit z toho konektoru a zaizolovat, toť vše. Ale jdou do řídící jednotky a bez toho aby to někdo potvrdil, že to fakt funguje a že o ní třeba nepřijdeš ? Bych to neriskoval.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS