Nejsi přihlášen
Nechcete někdo blinkry?
Prodam 2 páry miniblinkrů, jeté půl sezony, úplněskorojakonové, carbon-look, krátká stopka, oranžové sklo, i se žárovkama. Na ceně se dohodneme
p.s. já vím, že na takové vjeci je bazar, ale už se mi doma válí 3 dny Takže Inkviz, Osi, nekamenujte mě, pleas
Re: Nechcete někdo blinkry?
Wencl psal:Prodam 2 páry miniblinkrů, jeté půl sezony, úplněskorojakonové, carbon-look, krátká stopka, oranžové sklo, i se žárovkama. Na ceně se dohodneme
http://www.novelmoto.cz/foto/10033595.jpg
p.s. já vím, že na takové vjeci je bazar, ale už se mi doma válí 3 dny Takže Inkviz, Osi, nekamenujte mě, pleas
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:he, co to bylo?
tak znova .....
..... kdes byl, kdyz sem padal u zabozroutu? Sem si moh usetrit nervy a zdravi
Zřejmě jsem se válel uprostřed kukuřičného pole u Hrušovan Nad Jevišovkou a žral srnčí klobásu zcizenou z lednice v kuchyni na myslivně...
kolik za ně chceš? mam karbonovy držak na spz a zadni blinkry imitaci karbonu,ale nějaky ču*ák mi jeden blinkr ukopl a bohužel nejde dát bez větší vrstvy izolepy dohromady
tak že bych vyměnil všechny 4
ale sem socka,takže cena rozhoduje
Kuci škudlivý,
já si myslím, že když řeknu 600dukátů za fšechny 4, že to nejni moc, bo nové stojí kolem 300kč/kus. Je to aj s homologačků, takže šolich
ross psal:Zřejmě jsem se válel uprostřed kukuřičného pole u Hrušovan Nad Jevišovkou ...
kua tak zlíňáci jezdí makat na Znojemsko? Za těžký love, co?
Aj ty pajtášu, jaký já su zlíňák? Já su valach jak peň a válat sa tam pravda jezdím, páč sa tam vždycky přežeru, přepiju, ožeru a pak sa válám, no...
osiris psal:Wencl psal:p.s. já vím, že na takové vjeci je bazar
...no tak ho příště použij
Sem použiul aj ten...istota je istota, čím víc tuplů, tým víc tuplů...kua, to je zas capina...
Stránky: 1