Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 15.01.2008 11:26:49 Offline |
Centrální stoján
Přátele kamarádi, včera jsem si obědnal centrální stoján na B6N rv.95 ( motopuzzle cena 450kč včetně čepu) jenže já blbec jsem zapoměl na pružiny. Potřeboval bych vědět jaké tam jsou délka, průměr atd. nebo čím jdou nahradit.
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Re: Centrální stoján
Meloun psal:Aź to tam namontuješ,tak se podíváš,co a jak..změříš,naběhneš do krámu s papírkem a prodavač ti to nanosí!
Ty mu zaplatíš,odejdeš,natáhneš je tam a fertig!
Este ted me bolej vomlaceny klouby....
Second Class Citizen
1130 Café Racer
jo,na B6N/2002,kdyz to valis ve dvou do zakruty,tak central dokaze pekne nakopnout. zvlast pokud je v zakrute nejaky libovy hrbol (zadni pruzeni nastaveny na standart). Ale pak si king,typek co jede za tebou ti hlasi,ze videl roj jisker a dostal sprchu kaminku z asfaltu,jak jsi to ohnul. prohlasis,ze je to normal,zapalis cudku a sklidis ovace. jenze obcas te to kopne tak,ze ti zpoti a dekujes tomu uplne nejvyssime administratorovi,zes to udrzel.
Banditatom (Člen) 16.01.2008 12:02:49 Offline |
no možné to je, ale co mám známe s bandit motkou tak ani jeden nechytl B650S 2006 a B12N 2006. Jako já jsem easy rider jo ja stejnak jezdím furt rovně. No ten stojanek až tak vidět nejde, ale když chceš dělat nějakou udržbu tak se z toho po.... protože lítáš s motykou po garáži jako . Ty pružinky mě zajímají proto protože mám ten obchod s takyma heblama docela daleko a nerad bych tam jel nadvakrát natřikrát Tak please
K.a.s.y.m. (Člen) 16.01.2008 12:06:18 Offline |
butrus psal:jo,na B6N/2002,kdyz to valis ve dvou do zakruty,tak central dokaze pekne nakopnout. zvlast pokud je v zakrute nejaky libovy hrbol (zadni pruzeni nastaveny na standart). Ale pak si king,typek co jede za tebou ti hlasi,ze videl roj jisker a dostal sprchu kaminku z asfaltu,jak jsi to ohnul. prohlasis,ze je to normal,zapalis cudku a sklidis ovace. jenze obcas te to kopne tak,ze ti zpoti a dekujes tomu uplne nejvyssime administratorovi,zes to udrzel.
No tak tohle je fakt občas to zajiskří,ale to už musíš bejt fakt naloženej jinak no problém
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 16.01.2008 12:07:59 Offline |
Banditatom psal:no možné to je, ale co mám známe s bandit motkou tak ani jeden nechytl B650S 2006 a B12N 2006. Jako já jsem easy rider jo ja stejnak jezdím furt rovně. No ten stojanek až tak vidět nejde, ale když chceš dělat nějakou udržbu tak se z toho po.... protože lítáš s motykou po garáži jako . Ty pružinky mě zajímají proto protože mám ten obchod s takyma heblama docela daleko a nerad bych tam jel nadvakrát natřikrát Tak please
pokud ti jde o údržbu a jen doma tak si sežeň stojan pod kyvku a jsi v pohodě.pak ani ten centrál nepotřebuješ.I dkyž ten se hodí stejně když sundaváš přední kolo.
Banditatom (Člen) 16.01.2008 12:27:05 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:no možné to je, ale co mám známe s bandit motkou tak ani jeden nechytl B650S 2006 a B12N 2006. Jako já jsem easy rider jo ja stejnak jezdím furt rovně. No ten stojanek až tak vidět nejde, ale když chceš dělat nějakou udržbu tak se z toho po.... protože lítáš s motykou po garáži jako . Ty pružinky mě zajímají proto protože mám ten obchod s takyma heblama docela daleko a nerad bych tam jel nadvakrát natřikrát Tak please
pokud ti jde o údržbu a jen doma tak si sežeň stojan pod kyvku a jsi v pohodě.pak ani ten centrál nepotřebuješ.I dkyž ten se hodí stejně když sundaváš přední kolo.
to máš sice recht, ale loni na podzim jsem chytl defekt a to byla paráda bez centrálu!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 16.01.2008 12:52:49 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:no možné to je, ale co mám známe s bandit motkou tak ani jeden nechytl B650S 2006 a B12N 2006. Jako já jsem easy rider jo ja stejnak jezdím furt rovně. No ten stojanek až tak vidět nejde, ale když chceš dělat nějakou udržbu tak se z toho po.... protože lítáš s motykou po garáži jako . Ty pružinky mě zajímají proto protože mám ten obchod s takyma heblama docela daleko a nerad bych tam jel nadvakrát natřikrát Tak please
to máš sice recht, ale loni na podzim jsem chytl defekt a to byla paráda bez centrálu!!!
to je no.vrazíš tam knot nafoukneš a jedeš dál ani bych to nesundaval
Banditatom (Člen) 17.01.2008 12:16:50 Offline |
a ta délka
Banditatom (Člen) 17.01.2008 12:41:46 Offline |
vím ale jeste mi nikdo nechtel skočit do garaže pomazlit se pokecat a v tý příležitosti se mazlikovy mrknout pod sukni a změřit to
To Bandit,,jsou tam 2 v sobě,natažená,to jest moto na stojanu 170mm,ale dlouhý oka na zaklesnutí,takže činná pružina je uprostřed v délce 60mm,takže dýlka ok je cca 55mm,průměr drátu silnější pružiny je 3,5mm,a té slabší 2,5mm,,celkový průměr silné pružiny je 22mm,a ta slabší je uvnitř té silné,,asi s toho popisu budeš vědět hovno,ale kdybych uměl vložit vobrázek,tak bych Ti to nakreslil,ale s tím vložením by mě musel někdo pomoct,třeba Filous.Zdenek.
Banditatom (Člen) 18.01.2008 12:04:04 Offline |
Zdenek psal:To Bandit,,jsou tam 2 v sobě,natažená,to jest moto na stojanu 170mm,ale dlouhý oka na zaklesnutí,takže činná pružina je uprostřed v délce 60mm,takže dýlka ok je cca 55mm,průměr drátu silnější pružiny je 3,5mm,a té slabší 2,5mm,,celkový průměr silné pružiny je 22mm,a ta slabší je uvnitř té silné,,asi s toho popisu budeš vědět hovno,ale kdybych uměl vložit vobrázek,tak bych Ti to nakreslil,ale s tím vložením by mě musel někdo pomoct,třeba Filous.Zdenek.
kuju o aláhu
Stránky: 1