Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Centrální stoján

Banditatom (Člen)
15.01.2008 11:26:49

Centrální stoján

Přátele kamarádi, včera jsem si obědnal centrální stoján na B6N rv.95 ( motopuzzle cena 450kč včetně čepu) jenže já blbec jsem zapoměl na pružinysmile2. Potřeboval bych vědět jaké tam jsou délka, průměr atd.help nebo čím jdou nahradit.help

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Antihero (Člen)
15.01.2008 21:04:30

Re: Centrální stoján

a nač ti bude centrální stojan?
vypadá to příšerně a ještě to někdy drhne v zatáčkách, sem slyšel. Já ho vůbec nemám.

There's a pie in the sky when you die.
Meloun (Člen)
15.01.2008 21:09:03

Aź to tam namontuješ,tak se podíváš,co a jak..změříš,naběhneš do krámu s papírkem a prodavač ti to nanosí!surprised
Ty mu zaplatíš,odejdeš,natáhneš je tam a fertig!

PURE NAKED BIKE!
mr.BSE (Člen)
15.01.2008 21:21:16

Meloun psal:

Aź to tam namontuješ,tak se podíváš,co a jak..změříš,naběhneš do krámu s papírkem a prodavač ti to nanosí!surprised
Ty mu zaplatíš,odejdeš,natáhneš je tam a fertig!

Este ted me bolej vomlaceny klouby....bigsmile

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Meloun (Člen)
15.01.2008 21:32:47

Občas bych to taky nejraději rozkopalfuck
Když jsem např. rozebíral na autě zadní brzdy a cpal tam ty svině zpátky-to byl porodsicksmile1

PURE NAKED BIKE!
butrus (Člen)
16.01.2008 10:41:07

jo,na B6N/2002,kdyz to valis ve dvou do zakruty,tak central dokaze pekne nakopnout. zvlast pokud je v zakrute nejaky libovy hrbol (zadni pruzeni nastaveny na standart). Ale pak si king,typek co jede za tebou ti hlasi,ze videl roj jisker a dostal sprchu kaminku z asfaltu,jak jsi to ohnul. prohlasis,ze je to normal,zapalis cudku a sklidis ovace.  jenze obcas te to kopne tak,ze ti zpoti ass a dekujes tomu uplne nejvyssime  administratorovi,zes to udrzel.

Banditatom (Člen)
16.01.2008 12:02:49

no možné to je, ale co mám známe s banditpussy motkou tak ani jeden nechytl B650S 2006 a B12N 2006idontknow. Jako já jsem easy rider josmokinbigsmile ja stejnak jezdím furt rovněbigsmile. No ten stojanek až tak vidět nejde, ale když chceš dělat nějakou udržbu tak se z toho po.... protože lítáš s motykou po garáži jako pussy. Ty pružinky mě zajímají proto protože mám ten obchod s takyma heblama docela daleko a nerad bych tam jel nadvakrát natřikrátsmile2smile2 Tak helphelphelp please

K.a.s.y.m. (Člen)
16.01.2008 12:06:18

butrus psal:

jo,na B6N/2002,kdyz to valis ve dvou do zakruty,tak central dokaze pekne nakopnout. zvlast pokud je v zakrute nejaky libovy hrbol (zadni pruzeni nastaveny na standart). Ale pak si king,typek co jede za tebou ti hlasi,ze videl roj jisker a dostal sprchu kaminku z asfaltu,jak jsi to ohnul. prohlasis,ze je to normal,zapalis cudku a sklidis ovace.  jenze obcas te to kopne tak,ze ti zpoti ass a dekujes tomu uplne nejvyssime  administratorovi,zes to udrzel.

No tak tohle je fakt občas to zajiskří,ale to už musíš bejt fakt naloženej jinak no problém

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen)
16.01.2008 12:07:59

Banditatom psal:

no možné to je, ale co mám známe s banditpussy motkou tak ani jeden nechytl B650S 2006 a B12N 2006idontknow. Jako já jsem easy rider josmokinbigsmile ja stejnak jezdím furt rovněbigsmile. No ten stojanek až tak vidět nejde, ale když chceš dělat nějakou udržbu tak se z toho po.... protože lítáš s motykou po garáži jako pussy. Ty pružinky mě zajímají proto protože mám ten obchod s takyma heblama docela daleko a nerad bych tam jel nadvakrát natřikrátsmile2smile2 Tak helphelphelp please

pokud ti jde o údržbu a jen doma tak si sežeň stojan pod kyvku a jsi v pohodě.pak ani ten centrál nepotřebuješ.I dkyž ten se hodí stejně když sundaváš přední kolo.

Banditatom (Člen)
16.01.2008 12:27:05

K.a.s.y.m. psal:
Banditatom psal:

pokud ti jde o údržbu a jen doma tak si sežeň stojan pod kyvku a jsi v pohodě.pak ani ten centrál nepotřebuješ.I dkyž ten se hodí stejně když sundaváš přední kolo.

to máš sice recht, ale loni na podzim jsem chytl defektfuck a to byla paráda bez centrálu!!!

K.a.s.y.m. (Člen)
16.01.2008 12:52:49

Banditatom psal:
K.a.s.y.m. psal:
Banditatom psal:

to máš sice recht, ale loni na podzim jsem chytl defektfuck a to byla paráda bez centrálu!!!

to je no.vrazíš tam knot nafoukneš a jedeš dál ani bych to nesundavalbigsmilebigsmile

Zdenek (Člen)
16.01.2008 15:32:22

Bandit,,jsou tam pružiny dvě,a nebo pojistit zavařovačkou.Zdenek.smile1smile1

Banditatom (Člen)
17.01.2008 12:16:50

a ta délkahelphelpsmile2

osiris (Člen)
17.01.2008 12:19:22

...nebude od věci průměr drátu (tažná síla)

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Banditatom (Člen)
17.01.2008 12:41:46

vím ale jeste mi nikdo nechtel skočit do garaže pomazlit se pokecat a v tý příležitosti se mazlikovy mrknout pod sukni a změřit tobigsmilebigsmile

Zdenek (Člen)
17.01.2008 15:26:22

Večír Ti to změřím.Zdenek.good

Zdenek (Člen)
17.01.2008 22:15:11

To Bandit,,jsou tam 2 v sobě,natažená,to jest moto na stojanu 170mm,ale dlouhý oka na zaklesnutí,takže činná pružina je uprostřed v délce 60mm,takže dýlka ok je cca 55mm,průměr drátu silnější pružiny je 3,5mm,a té slabší 2,5mm,,celkový průměr silné pružiny je 22mm,a ta slabší je uvnitř té silné,,asi s toho popisu budeš vědět hovno,ale kdybych uměl vložit vobrázek,tak bych Ti to nakreslil,ale s tím vložením by mě musel někdo pomoct,třeba Filous.Zdenek.bigsmilegood

Banditatom (Člen)
18.01.2008 12:04:04

Zdenek psal:

To Bandit,,jsou tam 2 v sobě,natažená,to jest moto na stojanu 170mm,ale dlouhý oka na zaklesnutí,takže činná pružina je uprostřed v délce 60mm,takže dýlka ok je cca 55mm,průměr drátu silnější pružiny je 3,5mm,a té slabší 2,5mm,,celkový průměr silné pružiny je 22mm,a ta slabší je uvnitř té silné,,asi s toho popisu budeš vědět hovno,ale kdybych uměl vložit vobrázek,tak bych Ti to nakreslil,ale s tím vložením by mě musel někdo pomoct,třeba Filous.Zdenek.bigsmilegood

kuju o aláhugoodgoodgood

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS