Nejsi přihlášen
Re: Zrušení osoby blízké
pockej to je blbost ne?? to nejde aby to zrusili dyt je to dany v ustave a lze se na tento zakon odvolavat i v jinych pripadech nez jen pri nejakym prestupku!! nebo opravte me jestli kecam ale podle me je to tak teda a za tim si stojim!!
..........dejte mě na čtyři ja dojdu, ale po dvou to bude větší adrenalin.........
Pokud mi přijde fotečka mého vozu, jak jedu rychle, ale nebude tam patrné kdo vůz řídil, tak jako majitel musím podat vysvětlení. Podle nového zákona to tak je. Údajně tam nelze ani použít pravidlo "osoby blízké". Pak se to dělá tak, že se jako majitel s někým domluvím a probíhá to následovně:
Jako majitel podám vysvětlení, že z autem jel pan X, pan X přijde podat vysvětlení a ten už použije pravidlo "osoby blízké".
Výsledek je ten, že majitel podal vysvětlení, čímž je z obliga a pan X podal taky vysvětlení a oba odejdou ruku v ruce do hospody oslavit, jak se zase vymrdalo z buzerzákonem 411...
K.a.s.y.m. (Člen) 16.01.2008 08:02:29 Offline |
Těžko zruší něco čím by si pod sebou podřízli větev protože se to týká i jich.A pokud se jim to přeci jen povede tak bude určitě jiná varianta jak se z toho vykroutit.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
to se dalo čekat ale někde na netu jsme četl že v tom novým návrhu budou mít chodci přednost i před tramvajema a už zase do toho motali pojem Absolutní přednost...
Fik-B6S psal:to se dalo čekat ale někde na netu jsme četl že v tom novým návrhu budou mít chodci přednost i před tramvajema a už zase do toho motali pojem Absolutní přednost...
to bude na přechodech mrtvejch...
Bandit 4EVER!!!
Nevím no...
mě se stejně osoba blízka moc netýká páč mám služební auto a tím padem to jde na vrub knihy jízd.
Jediná šance je ztratit jako knihu tam je jen nějaká pokutka ale lepší než přijít o noty.
Jen doufám, že to nebudu muset udělat.....
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
K.a.s.y.m. (Člen) 17.01.2008 07:25:22 Offline |
Zdenák psal:Nevím no...
mě se stejně osoba blízka moc netýká páč mám služební auto a tím padem to jde na vrub knihy jízd.
Jediná šance je ztratit jako knihu tam je jen nějaká pokutka ale lepší než přijít o noty.
Jen doufám, že to nebudu muset udělat.....
U služebáku se můžeš vymluvit na to,že to řídil nějaký cizinec.A nejlépe hodně z daleka.na to policajti slyšej taky.Těžko budou vymáhat pokutu na někom z Brazílie
K.a.s.y.m. psal:Zdenák psal:Nevím no...
Jen doufám, že to nebudu muset udělat.....U služebáku se můžeš vymluvit na to,že to řídil nějaký cizinec.A nejlépe hodně z daleka.na to policajti slyšej taky.Těžko budou vymáhat pokutu na někom z Brazílie
To je hezký, ale jak napíšu Brazilce do knihy jízd??
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Zdenák psal:K.a.s.y.m. psal:Zdenák psal:Nevím no...
Jen doufám, že to nebudu muset udělat.....U služebáku se můžeš vymluvit na to,že to řídil nějaký cizinec.A nejlépe hodně z daleka.na to policajti slyšej taky.Těžko budou vymáhat pokutu na někom z Brazílie
...no dyš máš trabl s brazilcem, tag tam napiš třeba ňákýho mexíka
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 17.01.2008 09:40:59 Offline |
Zdenák psal:K.a.s.y.m. psal:Zdenák psal:Nevím no...
Tak s tím zkušenost nemám,ale kniha jízd se policajtum neukazuje ne?nebo jo?A pak už záleží na tom komu to auto patří jak to zdůvodní.
K.a.s.y.m. (Člen) 17.01.2008 10:00:28 Offline |
luboss psal:tak třeba v Anglii je osoba blízká zachována, ale jsou vyjmenovány přestupky a trestné činy, kdy to není možné využít
Tak pokud se nepletu tak v anglii platí pokutu vždy majitel vozidla.
tak v anglii je to trochu specificke ... majiteli prijde foto a tam: jsi majitel, zaplat 100liber, nebo rekni kdo to je a ten zapalati 200liber :D :D :D
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
K.a.s.y.m. (Člen) 17.01.2008 10:12:20 Offline |
Hmm dobrej systémOni tam mají vůbec specifika ohledně provozu aut,ale to sem nepatří
Tak jako ostatní nevěřím, že si páni poslanci podříznou vlastní berličku.
Hodně lidí má právní zázor, že by to bylo v rozporu s Ústavou a ta se hned tak měnit nebude.. Já si osobně myslím, že to ještě dost dlouho potrvá.. jestli vůbec něco změní.
Stránky: 1