Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 16.01.2008 09:48:11 Offline |
suzuki day 2008
ten první den asik novináři, druhej veřejnost
http://www.automotodrombrno.cz/go/main. … mp;langid=
doba je temná...
Martin B12 (Člen) 16.01.2008 09:50:29 Offline |
Re: suzuki day 2008
koukám že je to cca o 3 tejdny posunutý než loni což by nemuselo pršet
street triple picco
Progear 650 (Člen) 16.01.2008 11:19:46 Offline |
no ten termín se mi skvěleho hodí... ještě že to posunuli...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
že byxh se tam konečně dostal?
asi tam jezdí hodně střelců co?
jak to tam vůbec probíhá?
chtěl bych se projet po okruhu ale nejsem zrovna střelec tak aby mě tam někdo rychlejší nesestřlil je to třeba rozdělené do tříd?
jaké jsou podmínky?
inkvizitorr (Administrator) 16.01.2008 11:58:54 Offline |
jardagsf psal:28.5 neni nahodou CEC v Moste??
tag z mostu hned hurá do brna
doba je temná...
český TP suzuki a to je jediná podmínka.Kategorie jen naháče a kapoty.A jezděj tam jakýkoliv piloti, od střelců až po nejzarytější turisty promíchaně, žádný kvalifikační časy.Ale nebuj, Brno je široký.
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Americkej psal:český TP suzuki a to je jediná podmínka.Kategorie jen naháče a kapoty.A jezděj tam jakýkoliv piloti, od střelců až po nejzarytější turisty promíchaně, žádný kvalifikační časy.Ale nebuj, Brno je široký.
jsou střelci i na naháčích. Nerad bych tam brzdil nějakýho závodníka a on mě na oplátku poslal do kačírku
ale podívat se určitě pojedu
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Americkej psal:český TP suzuki a to je jediná podmínka.Kategorie jen naháče a kapoty.A jezděj tam jakýkoliv piloti, od střelců až po nejzarytější turisty promíchaně, žádný kvalifikační časy.Ale nebuj, Brno je široký.
...zas tag ouplně to nejni...kategorije tam sou...a to: 1/čopr + enduro, 2/do 650, 3/nat 650, 4/Gixera fšechny...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Meloun psal:Ale tam musí bejt koupená mašina přímo u CZ dýlera,ne?
Se svým dovozem Rakousko a 3. majitelem v TP bych asi neobstál..
...ale ...při registraci předkládáš tý čurině za stolkem enem malej TP s kerýho nigdo na první pohlet nepozná gdes to koupil a kolikátej si majitel a databázi tam u stolku g dispozici nemaj...smolika maj akorát ty, kerý maj RZ z Miami, že jo Jiřiku a nebo majitelé sportovních motorek se sportovnim průkazem bes klasickýho TP a SPZ...
inkvizitorr (Administrator) 16.01.2008 12:30:25 Offline |
Filous psal:...ale ...při registraci předkládáš tý čurině za stolkem enem malej TP s kerýho nigdo na první pohlet nepozná gdes to koupil a kolikátej si majitel a databázi tam u stolku g dispozici nemaj...smolika maj akorát ty, kerý maj RZ z Miami, že jo Jiřiku a nebo majitelé sportovních motorek se sportovnim průkazem bes klasickýho TP a SPZ...
hele a jak to je s aprílijema??? můžu tam s tim taky??? techničák malej mám (jenom aby nepoznala, že to neni suzuki)
doba je temná...
inkvizitorr psal:Filous psal:...ale ...při registraci předkládáš tý čurině za stolkem enem malej TP s kerýho nigdo na první pohlet nepozná gdes to koupil a kolikátej si majitel a databázi tam u stolku g dispozici nemaj...smolika maj akorát ty, kerý maj RZ z Miami, že jo Jiřiku a nebo majitelé sportovních motorek se sportovnim průkazem bes klasickýho TP a SPZ...
hele a jak to je s aprílijema??? můžu tam s tim taky??? techničák malej mám (jenom aby nepoznala, že to neni suzuki)
nebo někdo tě určitě práskne
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
inkvizitorr psal:Filous psal:...ale ...při registraci předkládáš tý čurině za stolkem enem malej TP s kerýho nigdo na první pohlet nepozná gdes to koupil a kolikátej si majitel a databázi tam u stolku g dispozici nemaj...smolika maj akorát ty, kerý maj RZ z Miami, že jo Jiřiku a nebo majitelé sportovních motorek se sportovnim průkazem bes klasickýho TP a SPZ...
...s Aprílijej choc do
P.S. ...jedině že bys mě hustohustě uplatil, tag bych ti třeba moch pučit samolepku s číslem ...enem nevim, co na to bude řikat pan vrchní mamrd Loukota
ti pujcimtechnicak woe , kdyby neco....
jardagsf s druzici , letadlem , ptakem ,transormerem na S-day se tesici
MOTO KOZZI GRISO
Máš štěstí, doma mi jeden malej TP z Bandita zbyl - na památku . Jestli chceš, půjčím, ta pani z něj určitě nic nepozná a na vokruhu jí už ujedeš
Zkusit se má všechno!
Filous psal:...zas tag ouplně to nejni...kategorije tam sou...a to: 1/čopr + enduro, 2/do 650, 3/nat 650, 4/Gixera fšechny...
OK a Kolik si mám nachystat na vstup? platí se co a kolik?
inkvizitorr (Administrator) 16.01.2008 12:53:58 Offline |
miaaow psal:Máš štěstí, doma mi jeden malej TP z Bandita zbyl - na památku . Jestli chceš, půjčím, ta pani z něj určitě nic nepozná a na vokruhu jí už ujedeš
paráda, prostě tam naběhnu, řeknu jí, že sem martina a že to voplastovaný je upravený béčko s motorem z téela a ať mě nechá svýst
doba je temná...
Sakra, sakra, sakra, já si při koupi Jebky neuvědomila, že Jedasy budou bez jízdy na okruhu, co já ženská stará, hloupá to jen udělala???!!!
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
inkvizitorr (Administrator) 16.01.2008 12:59:55 Offline |
RadkaB6 psal:Sakra, sakra, sakra, já si při koupi Jebky neuvědomila, že Jedasy budou bez jízdy na okruhu, co já ženská stará, hloupá to jen udělala???!!!
no tak stará snaď eště psát nemusíš, stačí když napíšeš hloupá a né nejmladší
doba je temná...
inkvizitorr psal:miaaow psal:Máš štěstí, doma mi jeden malej TP z Bandita zbyl - na památku . Jestli chceš, půjčím, ta pani z něj určitě nic nepozná a na vokruhu jí už ujedeš
paráda, prostě tam naběhnu, řeknu jí, že sem martina a že to voplastovaný je upravený béčko s motorem z téela a ať mě nechá svýst
jsem nevěděla, že může jet jenom ten, kdo je v techničáku... takže i kdyby ti někdo chtěl půjčit motyku, tak máš smůlu?
Pak navrhuju počkat na Italskej den do Mostu a nejenom Ráďa se určitě přidá
Zkusit se má všechno!
Fik-B6S psal:Filous psal:...zas tag ouplně to nejni...kategorije tam sou...a to: 1/čopr + enduro, 2/do 650, 3/nat 650, 4/Gixera fšechny...
OK a Kolik si mám nachystat na vstup? platí se co a kolik?
..na okruhu neplatíš nikomu nic..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
inkvizitorr psal:RadkaB6 psal:Sakra, sakra, sakra, já si při koupi Jebky neuvědomila, že Jedasy budou bez jízdy na okruhu, co já ženská stará, hloupá to jen udělala???!!!
no tak stará snaď eště psát nemusíš, stačí když napíšeš hloupá a né nejmladší
..buďto mladá paní nebo slečno staršího data..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
... wogo Inkviz tak tu RSV na ten den voblep nálepkama BANDIT a je to
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
miaaow psal:jsem nevěděla, že může jet jenom ten, kdo je v techničáku... takže i kdyby ti někdo chtěl půjčit motyku, tak máš smůlu?
motyka půjčená bejt může, žádný strachy-loni ověřeno, když jsem jemerický Béčko prohlásil za půjčenou SV650
letos ještě nevím, jestli z něj bude Béčko, nebo Busa ...hmmm... a jestli to vůbec bude Béčko
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Progear 650 (Člen) 16.01.2008 16:56:06 Offline |
Loser psal:Progear 650 psal:no ten termín se mi skvěleho hodí... ještě že to posunuli...
to budes mit cerstve po maturite, co?
ale prosim te, tomuhle ses mohl zasmát jenom ty....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Loser psal:Progear 650 psal:no ten termín se mi skvěleho hodí... ještě že to posunuli...
to budes mit cerstve po maturite, co?
ale prosim te, tomuhle ses mohl zasmát jenom ty....
No já se zasmál - přiznávám bez mučení
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
barynek psal:Tak kolik se teda platí za vstup na okruh a kolik kol se jezdí? Díky
Měl jsme stejný dotz o kousek výš a Pšán mi na něj už odpověďěl že nic
Fik-B6S psal:barynek psal:Tak kolik se teda platí za vstup na okruh a kolik kol se jezdí? Díky
Měl jsme stejný dotz o kousek výš a Pšán mi na něj už odpověďěl že nic
ups, su slepý no jo tak dík, aby se ale nestalo že se tam nenacpu vubec, to by mi sralo teda
Bandit 4EVER!!!
PALOUS psal:Datel psal:PALOUS psal:A mě tam teda nepustěj?
Tebe tam neměli pouštět ani minulé léta
Ty seš hroznej hajzlkdyby si mě radši zjistil kolik ně bude koštovat havarijko na mou mrdku
Tak si promluv s Pólou ..............já se na tebe možu
Progear 650 (Člen) 16.01.2008 21:51:33 Offline |
spidys psal:Progear 650 psal:Loser psal:
to budes mit cerstve po maturite, co?ale prosim te, tomuhle ses mohl zasmát jenom ty....
No já se zasmál - přiznávám bez mučení
no to seš taky celej ty... a pritom maturu mam davno zasebou....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
hele a co na ten tvůj verk dát pár mašlí,nějaký papírový růže,plyšový vopičáky a prodávat tam cukrovou vatu woe? ha?e?
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
inkvizitorr (Administrator) 16.01.2008 22:42:29 Offline |
inkvizitorr (Administrator) 16.01.2008 23:24:27 Offline |
Kelly01 psal:To je hodně hezký
Kdybych zítra neplatil novou káru tak do toho jdu
Ale už je pozdě
dědku prober se, ty už potřebuješ něco kde ti nebude táhnout na hřbet a hlavně to bude mít čtyři kola víš co ti řekla čarodějka
doba je temná...
inkvizitorr psal:letošní novinka: árijská verze aprilia lanza
http://www.aprilia.com/upload/modelli/r … 2_0065.jpg
Second Class Citizen
1130 Café Racer
K.a.s.y.m. (Člen) 17.01.2008 06:57:55 Offline |
....a pak třeba německá naPalmex ne?
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
inkvizitorr psal:miaaow psal:Máš štěstí, doma mi jeden malej TP z Bandita zbyl - na památku . Jestli chceš, půjčím, ta pani z něj určitě nic nepozná a na vokruhu jí už ujedeš
by to nikdo nepoznal, akorát ty vlsy co ti rostou na bradě to by mohlo bejt divný
The father of the little princess of the dawn
mr.BSE psal:inkvizitorr psal:letošní novinka: árijská verze aprilia lanza
http://www.aprilia.com/upload/modelli/r … 2_0065.jpg
souhlas
Bandit 4EVER!!!
... bude, nebude
... píšou že skončí s opravou povrchu v polovině května a 2 týdny budou po okruhu z bezpečnostních důvodů moct jezdit jen auta
http://www.motorkari.cz/detail-clanku-m … ?cid=12055
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:... bude, nebude
... píšou že skončí s opravou povrchu v polovině května a 2 týdny budou po okruhu z bezpečnostních důvodů moct jezdit jen auta
http://www.motorkari.cz/detail-clanku-m … ?cid=12055
V ČMN psali že to stihnou a že bude zahájení tak jak má být a že povrch budou nějak upravovat aby se dalo jezdit i na motorkách...
Progear 650 (Člen) 16.02.2008 12:15:29 Offline |
no ale dole zas pisou ze v kvetnu odstartuji jizdy verejnosti... takze nevim no...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 16.02.2008 12:39:05 Offline |
sorry no, sem to zas tak nestudoval....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Stránky: 1