Nejsi přihlášen
Firma Neal
Zdravim Vás.
Chtěl jsem se jen optat, jestli někdo z vás nezná tuhle firmu: http://www.neal.cz
Možná si tam pojedu pro Bandita, tak zjišťuju informace.
Kdyžtak díky
Re: Firma Neal
Lech psal:Zdravim Vás.
Chtěl jsem se jen optat, jestli někdo z vás nezná tuhle firmu: http://www.neal.cz
Možná si tam pojedu pro Bandita, tak zjišťuju informace.
Kdyžtak díky
Vím vo třech kteří chtěj tudle barvu a aj ten rok je gut tak tam mazej bo to napráším
Jebat motorky :-)
Pokud chce někdo libofku tak ať si připravý víc penězjá tenkrát taky kvůli tomu vobulel prachy na dofčuje ale fakt že je furt dost lidí co chtěj nej za nejmíň ale na takovýho wola kterej se toho potřebuje rychle zbavit se musí čekatve finále se furt jezdí a jezdí a projebává čas a prachy a pak když se to sečte tak to dá na dobrej kus kterej už je fuč.Já prodával a prodal a proč?protože ji prostě chtěl proto,že nebyla padlá a takový ty blafy že 01 žere se řešej jen u magorů co většinou nemaj B12a jako nepadlou za dobrej peníz v Enku moc není ale Esek zas hafo ale to je hnusjá to říct můžu páč já ho měl taky
PALOUS psal:Pokud chce někdo libofku tak ať si připravý víc penězjá tenkrát taky kvůli tomu vobulel prachy na dofčuje ale fakt že je furt dost lidí co chtěj nej za nejmíň ale na takovýho wola kterej se toho potřebuje rychle zbavit se musí čekatve finále se furt jezdí a jezdí a projebává čas a prachy a pak když se to sečte tak to dá na dobrej kus kterej už je fuč.Já prodával a prodal a proč?protože ji prostě chtěl proto,že nebyla padlá a takový ty blafy že 01 žere se řešej jen u magorů co většinou nemaj B12a jako nepadlou za dobrej peníz v Enku moc není ale Esek zas hafo ale to je hnusjá to říct můžu páč já ho měl taky
jj, vo tom žádná...
...co se týče tý tvojí, tak ta by byla samo taky gut, bohužel v tu chvíli to pro mě nebylo aktuální a navíc ji koupil známýho známej...
Nemusim mít super libovku, musí se mi prostě líbit...
a černech eNek 12tek od 01 vopravdu mooc nejni (alespon na netu)
no prostě má rovnanej rám no,to je celý,jako takový vopravy se normálně dělaj,vo tom žádná,taky vopravuju vobčas něco hrozivýho ale abych udělal zástřik na rámu tak že nastříkám i štítek(jestli teda je vopravdu nastříkanej),místo toho abych ho rozdělal dolu tak takovej echt idiot nejsem..
to mně uplně stačí na to abych si udělal vobrázek vo zručnosti toho kdo to vopravoval..
a jako koupit si to jenom proto že ji musim mít černou,tak tomu nerozumim..
já raděj vybírám podle stavu než podle barvy..
Filous psal:KOVAL psal:a co ten štítek na rámu přestříkanej černou barvou? nebo blbě vidim?
...poněvadž to bylo rozbitý na předek, tag je přestříkanej...je tam neorigo svjetlo...
jak se pozná neorigo světlo?? mám eSko tak nevim..
Bandit 4EVER!!!
inkvizitorr (Administrator) 18.01.2008 09:01:00 Offline |
barynek psal:Filous psal:KOVAL psal:a co ten štítek na rámu přestříkanej černou barvou? nebo blbě vidim?
...poněvadž to bylo rozbitý na předek, tag je přestříkanej...je tam neorigo svjetlo...
jak se pozná neorigo světlo?? mám eSko tak nevim..
myslim že tak, že vypadá jinak než origo ale mam aprilii, tak taky nevim
doba je temná...
KOVAL psal:no prostě má rovnanej rám no,to je celý,jako takový vopravy se normálně dělaj,vo tom žádná,taky vopravuju vobčas něco hrozivýho ale abych udělal zástřik na rámu tak že nastříkám i štítek(jestli teda je vopravdu nastříkanej),místo toho abych ho rozdělal dolu tak takovej echt idiot nejsem..
to mně uplně stačí na to abych si udělal vobrázek vo zručnosti toho kdo to vopravoval..
a jako koupit si to jenom proto že ji musim mít černou,tak tomu nerozumim..
já raděj vybírám podle stavu než podle barvy..
...tag tag, nigdy sem netvrdil, že vopravená motyka je špatná motyka, ale dyš je něgdo takový prase (sorry Prase), že je schopnej nalakovat i výrobní štítek a je mu zatěško vodvrtat dva nejty, tag jag asi probíhala voprava samotná??? ...ale určitě to chce vidět na vlastní bulvy, hodnotit něco podle fotky je vina, jen ten červik pochybnosti by ve mě vrtal uš na první pohlet
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
PALOUS psal:A napadlo taky někoho,že v německu maj štítky černý?
...mě to nenapadlo a přiznam se, že sem to ani nevjeděl, tagže esi to je prauda, tag se kaju a velice vomlouvam...nicméně rozbitý to bylo a je mi divný, že by pro německej trch ďáli štítky v jiný barvje ...proč???
K.a.s.y.m. (Člen) 18.01.2008 10:19:58 Offline |
No teda nevim....i když je to vidět blbě(je to malý) tak jsou tam všechny věci dobře čitelný.Tak nevím proč by měl být zalakovaný černou barvou ...to by tam nebylo vidět vůbec,ne?
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
No ten kdo to opravoval, to nejspíš nelakoval.Prostě odvezeš rám a díly k lakošovi, zapomeneš sundat štítek, nebo čekáš, že ho sundá lakýra a neštěstí je hotový.
Když jsem viděl malíře u nás v blázinci(to není nic proti ničemu, já tam byl na civilce), tak ti přišli se stříkačkama a brali to i přes pavučiny
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Filous psal:PALOUS psal:A napadlo taky někoho,že v německu maj štítky černý?
...mě to nenapadlo a přiznam se, že sem to ani nevjeděl, tagže esi to je prauda, tag se kaju a velice vomlouvam...nicméně rozbitý to bylo a je mi divný, že by pro německej trch ďáli štítky v jiný barvje ...proč???
konečně sem tě dostal šmejde
PALOUS psal:Filous psal:PALOUS psal:A napadlo taky někoho,že v německu maj štítky černý?
konečně sem tě dostal šmejde
...ty si fakt hovado ...nic neberu spátky, stojim si za svym
Americkej psal:No ten kdo to opravoval, to nejspíš nelakoval.Prostě odvezeš rám a díly k lakošovi, zapomeneš sundat štítek, nebo čekáš, že ho sundá lakýra a neštěstí je hotový.
Když jsem viděl malíře u nás v blázinci(to není nic proti ničemu, já tam byl na civilce), tak ti přišli se stříkačkama a brali to i přes pavučiny
já zas jako pacient ale tam se to bralo zas přez chlast
Stránky: 1