Nejsi přihlášen
Re: Dunlop ?
barynek psal:Loser psal:konty je super ... loni jsem na ni nalital asi 12000 nebo kolik a pak sla jeste na dojeti k mysakovi ... doporucuji
a tos jezdil jakou: force, force max, roadu nebo sport attacku?
mam tam roudaka ... zadni uz mam novou, ale predek jeste neco vydrzi
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
ABik psal:D220 je mrdka mrdkovatá
D207 v pohodě sport turist, ale už se nedělá
D208 lepí a drží, taky se nedělá už
D209
psal že jezdí turistiku, tak proč tam bude cpát sportovní který hned sjede na placku
roadataka bude v poho a to že máš vepředu dunlopa je fuk
No chlapi tak co rikate na tu D220? nevím jak moc je to dobrá či špatná guma, ale když to davala Suzuki jako základ (doufám, že se teď nemýlím) na SV650, tak to musí mít nějakou kvalitu, néé? Budu za chvíli taky přezouvat(jsem spíš cestovatel) a tak taky váhám mezi D220 a RoadAttack.....
ROMIN psal:jo na predku je to mas pravdu ,chova se dobre nepozoroval jsem nic co by me vadilo,ale na zadku mam Michelin a tu chci prave menit za D 207.NEBO D220.
že bys měl pak na předku tvrdou cestovní a na zadku měkkou sportovní? ... no,to tu ještě nebylo
Jestli fakt dokážeš jezdit s D220ST na předku, tak jí dej i na zadek.
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Jestli jezdí v klídku,tak proč tam bude cpat měkou žvejkačku Mrskni tam tu D220,budeš mít vobě stejný a zase takovej puk to taky není.A dá se sehnat za dobrej peníz. Taky vo ní přemejšlím na zadek,na předku mám rači něco měkčího.Jinak loni na S-Dayi sem jezdil vzadu s D205,která je už vážně tvrdá a nejpomalejší sem určitě nebyl.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
ja tam mam starou dobrou d205 a da se na ni jezdit i docela slusna pila (ze palousi a newáde).ted tam dam 220,pac 205 uz se nevyrabi,ale ocekavam od ni minimalne to samy,pac je novejsi a nazoru ze je to mrdka mrdkovata never,to jen v pripade,ze bys byl kurefskej kudlar...a to pises,ze nejses.
proto ji ber,pac je za dobrej peniz a nemusis ji kazdejch 5000 tisic menit,coz by me totalne sralo u mekejch sportovnich gum,kery by mi tam dyl nevydrzely.
a na zahrati si musis davat pozor u kazdy gumy a ne si myslet ze na sportu muzu jet hned pilu,to je nesmysl,jen se malinko dyl zahrejva.
...sam mezi jebkarema...
A ted má Dunlop nástupce D220,menuje se to ROADSMART nebo tak nějak a vypadá dobře. Jinak D208 mě vydržela vzadu 3500km,D205 zhruba 10 000km a tedka D218 co byla origo na banditovi má necelý 4000km a je posmrti.
B6
Předek D208
Zadek D220ST
najeto cca 5tis a gumy tam je ještě habakuk(jsem v půlce, ne-li před ní). Nikdy mi neklouzla, ani na mokru. Jezdim hodně ve dvou a stupačku jsem dal letos 2x právě s 220ST. Žádná extra střeba se nekoná takže se přiklánik k Miaaow.
Příště skusim jít do dvousměsové zadní gumy BT 21(nebo BT20) teď nevím, nebo Z6.
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Bedřich psal:B6
Předek D208
Zadek D220ST
najeto cca 5tis a gumy tam je ještě habakuk(jsem v půlce, ne-li před ní). Nikdy mi neklouzla, ani na mokru. Jezdim hodně ve dvou a stupačku jsem dal letos 2x právě s 220ST. Žádná extra střeba se nekoná takže se přiklánik k Miaaow.
Příště skusim jít do dvousměsové zadní gumy BT 21(nebo BT20) teď nevím, nebo Z6.
Tak přesně tudle variantu mám rát Měkoučkej předek a tvrdší zadek aby to trochu vydrželo
Ale je to jenom proto že su socka a nemám na to abych každý 4000km kupoval gumu na zadek
VikecB12 psal:Bedřich psal:B6
Předek D208
Zadek D220ST
Příště skusim jít do dvousměsové zadní gumy BT 21(nebo BT20) teď nevím, nebo Z6.Tak přesně tudle variantu mám rát Měkoučkej předek a tvrdší zadek aby to trochu vydrželo
Ale je to jenom proto že su socka a nemám na to abych každý 4000km kupoval gumu na zadek
by se měli vymyslet ještě nějaky samolepy nebo nášivky socka bandit , koukam že by to šlo na odbyt a hned bych měl co na bundu
Bandit 4EVER!!!
D 207 RR mi vzadu vydrží max.5000 Km, D 208 RR veoředu tak 6-6,5 tis. ,ale na tuto kombinaci se můžeš směle spolehnout, neskutečně to drží,tlumí atd., prostě parádní svezení no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
VikecB12 psal:Bohužel je to promě smutná skutečnost Ale rači koupím novou tvrdší,než nějakou jetou rádobyžvejkačku
já jsem na tom podobně, študák, co bys chtěl měl jsem tam tedka Diabla od pana PIrelliho a drzely festovne, ale tech 5t. co jsem na nich najel a je to celkem v takze jdu asi do roadek, páč přední ještě drží..
Bandit 4EVER!!!
Datel psal:D 208 i Conti jsou na přechodech mrdky nejmrdkovatější............jedině Bridgestone 012; 014
A myslíš že na jinejch gumách je to paráda na přechodu? Na těch čárách klouže snad fšechno. Já teda nevím,já víc najezdím po normální silnici než po přechodech
inkvizitorr (Administrator) 20.01.2008 22:33:13 Offline |
Datel psal:D 208 i Conti jsou na přechodech mrdky nejmrdkovatější............jedině Bridgestone 012; 014
čéče ptáku ty musíš jezdit palici jako kráva, že už můžeš jezdit jenom ty bričky
doba je temná...
inkvizitorr psal:Datel psal:D 208 i Conti jsou na přechodech mrdky nejmrdkovatější............jedině Bridgestone 012; 014
čéče ptáku ty musíš jezdit palici jako kráva, že už můžeš jezdit jenom ty bričky
Si piss!!
Né fakt. Jediné batlaxky mě na těch čárách neujely. Na těch dvou mě vždycky vyjely oči, jak světla z Toyoty. Neříkám, že jsou špatné, ale Brydžky se mi osvědčily nejvíc
Stránky: 1