Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 18.01.2008 15:20:55 Offline |
Re: gumy pro mě?? :o)
Kup od Inkvize sadu continental Road Atack a budeš spokojená.Ted na to bude mít akci tak to dostaneš i se slevou.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
inkvizitorr (Administrator) 18.01.2008 15:21:41 Offline |
zrzule psal:hilfe hilfe, nemám absolutně šajnuk o tom jak mám obout banditku. já tomu vůbec ale vůbec nerozumím. chjo
chtěla jsem to pořešit s inkvizem ale nějak jsme se stihli dřív zhulákat
co to meleš, náhodou sme si pěkně popovídali, ale ani už si nepamatuju, čemu sem se furt tak gebil
doba je temná...
inkvizitorr psal:zrzule psal:hilfe hilfe, nemám absolutně šajnuk o tom jak mám obout banditku. já tomu vůbec ale vůbec nerozumím. chjo
chtěla jsem to pořešit s inkvizem ale nějak jsme se stihli dřív zhulákatco to meleš, náhodou sme si pěkně popovídali, ale ani už si nepamatuju, čemu sem se furt tak gebil
myslim že ty si se smál měj jak debilně koukám a já se smála zase tvýmu výrazu......
inkvi ty prodáváš kontíky ale sám je nejezdíš viď???
A je to!!
inkvizitorr (Administrator) 18.01.2008 15:27:35 Offline |
zrzule psal:inkvizitorr psal:zrzule psal:hilfe hilfe, nemám absolutně šajnuk o tom jak mám obout banditku. já tomu vůbec ale vůbec nerozumím. chjo
chtěla jsem to pořešit s inkvizem ale nějak jsme se stihli dřív zhulákatco to meleš, náhodou sme si pěkně popovídali, ale ani už si nepamatuju, čemu sem se furt tak gebil
myslim že ty si se smál měj jak debilně koukám a já se smála zase tvýmu výrazu......
inkvi ty prodáváš kontíky ale sám je nejezdíš viď???
no jasně, všem vám cpu ten největší humáč a sám jezdim všechno vostatní
doba je temná...
Zrzule vem fakt ty ataky sou gut pro každýho.jen předek bych dal asi sport atak.loni sem koupil 2x sadu routů a vzadu dva v hajzlu a předek jeden tak sem to bouch aj s motorkou do světa.Asi tak Roud je tvrdší proto dozadu páč tam je větčí mela a sport je měkčí tak do předu a sjedeš je vobě naráz
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Zrzule vem fakt ty ataky sou gut pro každýho.jen předek bych dal asi sport atak.loni sem koupil 2x sadu routů a vzadu dva v hajzlu a předek jeden tak sem to bouch aj s motorkou do světa.Asi tak Roud je tvrdší proto dozadu páč tam je větčí mela a sport je měkčí tak do předu a sjedeš je vobě naráz
no roudy jsem měla teď a ke konci sezóny mi přišlo že mi ujíždí zadek v zatáčce, fresh říkal že budu potřebovat něco mekčího.....je to možný???
A je to!!
Zrzule, neber ty gumy moc drahý, aby ti zbylo na tu epesní mikinu, co sis u mě objednala. Každej den na ní pod nápis Hárlej kreslim lihovkou jednu a vypadá to moc hezky. Příští tejden asi přejdu z břicha na záda. Chceš tam taky nebo ňákej jinej znak?
Mám jí v práci v Karlíně, tak až budeš mít cestu kolem, ozvi se.
zrzule psal:PALOUS psal:Zrzule vem fakt ty ataky sou gut pro každýho.jen předek bych dal asi sport atak.loni sem koupil 2x sadu routů a vzadu dva v hajzlu a předek jeden tak sem to bouch aj s motorkou do světa.Asi tak Roud je tvrdší proto dozadu páč tam je větčí mela a sport je měkčí tak do předu a sjedeš je vobě naráz
no roudy jsem měla teď a ke konci sezóny mi přišlo že mi ujíždí zadek v zatáčce, fresh říkal že budu potřebovat něco mekčího.....je to možný???
Tak jesi nejezdíš jak psychopat rovinky aby sis v zadu udělala placku a máš ráda aj zatáčky a třeba aj v pohodě tak sporty.Ale je fakt že ten kdo jezdí trochu vostřeji tak roudy sou gutjá radši ale sjedu vo sadu víc za sezonu a budu klidnější že lepím než kloužu,ale Marián jezdí třeba puk a taky držíbych řek,že to je vo tom jak má v kebuli kdo jak nasránojá už sem v důchodovým vjeku tak radši volím jistotu
inkvizitorr (Administrator) 18.01.2008 16:10:47 Offline |
Americkej psal:jináč-takhle drží rouda na zadku:
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … j/road.jpg
a kdopak to je??? párkrát sem ho potkal v brodě... myslim
doba je temná...
Americkej psal:zrzule psal:no roudy jsem měla teď a ke konci sezóny mi přišlo že mi ujíždí zadek v zatáčce, fresh říkal že budu potřebovat něco mekčího.....je to možný???
a tak to potom jó
jináč-takhle drží rouda na zadku:
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … j/road.jpg
jj roudystačí malinko vostřejc a lepjej mrchy dobře ale jen ně sere že dva zadky a jedem předekten sem měl při prodeji do špičky a když mě vyflus ten slavnej tlumič řízení tak sem málem zavřel větve jak dveře
tajnej psal:Zrzule, neber ty gumy moc drahý, aby ti zbylo na tu epesní mikinu, co sis u mě objednala. Každej den na ní pod nápis Hárlej kreslim lihovkou jednu a vypadá to moc hezky. Příští tejden asi přejdu z břicha na záda. Chceš tam taky nebo ňákej jinej znak?
Mám jí v práci v Karlíně, tak až budeš mít cestu kolem, ozvi se.
na zádech vykresli tvůj postrét ať mám mikču plnou vin
A je to!!
zrzule psal:tak teď jsem z toho zmatená jak lesní včela......no jezdim takže prostě jedu a zatočim a pak zase jedu
tak palous z tvých příspěvků usuzuji že těma roudama asi nic nepokazim
Tak tak ale nesmíš jezdit furt rovinky s Lůzrem páč placku pak uděláš na fšemale dopředu radši sport
zrzule psal:osík: no zrychlit by to chtělo, hlavně do zatáček. je pravda že jsi semnou jezdil tak já ti budu důvěřovat
palous: když jedu s loserem tak kolem něj kličkuju, promiň losere
Proto sem to napsala jak píše osi tak tak to je
PALOUS psal:zrzule psal:PALOUS psal:Zrzule vem fakt ty ataky sou gut pro každýho.jen předek bych dal asi sport atak.loni sem koupil 2x sadu routů a vzadu dva v hajzlu a předek jeden tak sem to bouch aj s motorkou do světa.Asi tak Roud je tvrdší proto dozadu páč tam je větčí mela a sport je měkčí tak do předu a sjedeš je vobě naráz
Tak jesi nejezdíš jak psychopat rovinky aby sis v zadu udělala placku a máš ráda aj zatáčky a třeba aj v pohodě tak sporty.Ale je fakt že ten kdo jezdí trochu vostřeji tak roudy sou gutjá radši ale sjedu vo sadu víc za sezonu a budu klidnější že lepím než kloužu,ale Marián jezdí třeba puk a taky držíbych řek,že to je vo tom jak má v kebuli kdo jak nasránojá už sem v důchodovým vjeku tak radši volím jistotu
este dam puku 500kilaku (mozna) a klido sem dam foto,jak se da nadherne sjet do oblóku
jinak myslim,ze staci na zadek na 6stku road attack,ale predek musi bejt jako mekci (sport).
jinak jako jestlis tim myslel,ze mam v hlave nasrano,takx prisel vo kamarada...
...sam mezi jebkarema...
zrzule psal:Marián psal:jo mas pravdu,my banditaci se s jebkarema nemusime vubec bavit...a je to!
počkej až se mezi ně dostanete taky chytrolíni
To máš recht jeden furt kupuje pak zas ne,druhej je nasranej že dělaj motorky aj f oranžovej a to je furt dokola
zrzule psal:Marián psal:jo mas pravdu,my banditaci se s jebkarema nemusime vubec bavit...a je to!
sak sem to nikdy nerikal,ze se mezi ne nedostanu...
se zeptej toho nade mnou kdo ho do toho navrtal
...to my se jen tak postuchujem
...sam mezi jebkarema...
Marián psal:zrzule psal:Marián psal:jo mas pravdu,my banditaci se s jebkarema nemusime vubec bavit...a je to!
sak sem to nikdy nerikal,ze se mezi ne nedostanu...
se zeptej toho nade mnou kdo ho do toho navrtal
...to my se jen tak postuchujem
já víííím. kucí se nám pošťuchujou......
A je to!!
K.a.s.y.m. (Člen) 24.01.2008 12:26:16 Offline |
Rada 1:Na ten tvůj starej model dopředu 110 a dozadu 150
Rada 2:Když nevíš co stejně budeš brát Conti....Tak to zadej Inkvizovi on ti řekne kolik peněz a o víc se nestarej.
Americkej psal:šmarjá buchto, přestaň blbnout a objednej podle TP-když píšou, že máš dvě přední, zak objednej dvě přední a fertik!
ty kluku chytrá, já tě nemít tak mě to nenapadne.
si hold udělám vejletík za princeznou a ten zadek jí okouknu. a je to. jsem já to ale šikula.
A je to!!
K.a.s.y.m. (Člen) 24.01.2008 13:42:56 Offline |
zrzule psal:ty woe.....já ti dám starej model....dáma v nejlepších letech.
I prd velebnosti máš ten první model? Máš! Tak vidíš.Na předek 110/60 ZR17 na zadek 150/60 ZR 17.Jakou značku to je na tobě.Třeba continental Road Attack nebo Michelin Pilot Road nebo něco jínýho to už je na tobě na co se cejtíš.
nebo si sežeň za pár korun řezaný slicky a budeš vrnět blahem,ale mají menší životnost a to že o dost.
zrzule psal:filous: nezlob mě a nestřílej si ze mě jo???? chápeš že jsem v krizi, že nevim co si mám objednat......
...nečil se, praskne ti žilka, poteče ti slina a budeš tahat nohu ...no tag dobře...kup vot Inkvize 120tku Conti Sport Attack na předek a 160tku Road na zadek a budeš spokojená, jezdim to tag na velký a spokojenost ...a výhoda je, že je to za rozumnej penís a zbyde ti na ...a to se počitá
...přetpokládam, že tvoje "dáma v nejlepčích letech" je dovos, tagže to co máš f TP je blábol ňákýho joudy na inspektorátu, kerej TP vyplňoval a viděl jako motorku naposlet fichtla, kerej má vobje gumy stejný, tagže si myslí, že je to tag furt
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:zrzule psal:filous: nezlob mě a nestřílej si ze mě jo???? chápeš že jsem v krizi, že nevim co si mám objednat......
...nečil se, praskne ti žilka, poteče ti slina a budeš tahat nohu ...no tag dobře...kup vot Inkvize 120tku Conti Sport Attack na předek a 160tku Road na zadek a budeš spokojená, jezdim to tag na velký a spokojenost ...a výhoda je, že je to za rozumnej penís a zbyde ti na ...a to se počitá
...přetpokládam, že tvoje "dáma v nejlepčích letech" je dovos, tagže to co máš f TP je blábol ňákýho joudy na inspektorátu, kerej TP vyplňoval a viděl jako motorku naposlet fichtla, kerej má vobje gumy stejný, tagže si myslí, že je to tag furt
Ty jezdíš 160ku na B12,jooo??
Řekl bych,že šetříš na nesprávným místě...
PURE NAKED BIKE!
zrzule psal:osík: no zrychlit by to chtělo, hlavně do zatáček. je pravda že jsi semnou jezdil tak já ti budu důvěřovat
palous: když jedu s loserem tak kolem něj kličkuju, promiň losere
budu delat jakoze jsem to necet ... (ikdyz je to pravda .. ale to zde vostatni vedet nemusej)
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
inkvizitorr (Administrator) 24.01.2008 14:20:05 Offline |
škardík psal:To mi řekni proč sis nevybrala nějaký gumičky u mě v autě
páč je spíš chce dávat na ráfek, né
zrzul: hele estli nejezdíš nějakou ultrakudlu, tak zkus to co psal filous, tj. road/zadek a sporta/předek... myslim, že by ti to mělo vyhovovat... jináč ty rozměry bych se nebál tam frknout těch 120/160 bo sem je na némlich stejným banďáku jako máš ty jezdil taky a
doba je temná...
Filous psal:...ajtakrajta...sorry, já myslet, že ty mít model 2000 a vejš, ale vono to tag nebejt, tagže ty mít vopravdu starou vránu a tam patřej rozměry 110/150...já se vomlouvat za mystifikaci
jakou starou vránu, staré bandasky jsou kult stroje, jag někde píšou. Mám teda kultovní B6N a budu taky vobouvat to , co napsal Inkviz
WenzelB6 psal:Filous psal:...ajtakrajta...sorry, já myslet, že ty mít model 2000 a vejš, ale vono to tag nebejt, tagže ty mít vopravdu starou vránu a tam patřej rozměry 110/150...já se vomlouvat za mystifikaci
jakou starou vránu, staré bandasky jsou kult stroje, jag někde píšou. Mám teda kultovní B6N a budu taky vobouvat to , co napsal Inkviz
...ježiš tag sorry, tag máte starý kultovní vrány
K.a.s.y.m. (Člen) 24.01.2008 17:09:10 Offline |
zrzule psal:vy starý vrány, jsem teď z toho zmatená jak lesní fčela............
inkvi napiš mi kolik peněz ti mám poslat a pošli mi nějaký gumy , nebo mi z toho hrábne
Konečně slovo ženský
inkvizitorr (Administrator) 24.01.2008 17:27:14 Offline |
zrzule psal:Americkej psal:ok 110/150
sjedeš celou sadu najednou/namotáš víc km
když dáš sporta/sporta, tak zadek vodhulíš když budeš cca na polovině životnosti předku, když sport/road, přezouváš obě gumy zhruba ve stejnou dobu (smajlsflaškourumu)
doba je temná...
inkvizitorr psal:zrzule psal:Americkej psal:ok 110/150
sjedeš celou sadu najednou/namotáš víc kmkdyž dáš sporta/sporta, tak zadek vodhulíš když budeš cca na polovině životnosti předku, když sport/road, přezouváš obě gumy zhruba ve stejnou dobu (smajlsflaškourumu)
ok....sport/road....akurát se fakt zajedu juknout na ten zade jelikož vím že se pár lidí divilo co to mám za atip. dííííík
A je to!!
inkvizitorr (Administrator) 24.01.2008 17:52:55 Offline |
zrzule psal:inkvizitorr psal:zrzule psal:
když dáš sporta/sporta, tak zadek vodhulíš když budeš cca na polovině životnosti předku, když sport/road, přezouváš obě gumy zhruba ve stejnou dobu (smajlsflaškourumu)
ok....sport/road....akurát se fakt zajedu juknout na ten zade jelikož vím že se pár lidí divilo co to mám za atip. dííííík
hele tak jestli de jenom vo posouzení toho tvýho zadku, tak se klíďo přijedu mrknout... můžu vzít eště ňáký kámoše???
doba je temná...
Progear 650 (Člen) 24.01.2008 17:56:37 Offline |
seš ale vychcanej....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
inkvizitorr psal:zrzule psal:inkvizitorr psal:
když dáš sporta/sporta, tak zadek vodhulíš když budeš cca na polovině životnosti předku, když sport/road, přezouváš obě gumy zhruba ve stejnou dobu (smajlsflaškourumu)ok....sport/road....akurát se fakt zajedu juknout na ten zade jelikož vím že se pár lidí divilo co to mám za atip. dííííík
hele tak jestli de jenom vo posouzení toho tvýho zadku, tak se klíďo přijedu mrknout... můžu vzít eště ňáký kámoše???
Stavím se pro tebe a jedu taky
The father of the little princess of the dawn
Meloun psal:Zdenek psal:Vemte starýho dědka sebou,prosím.Zdenek.
A já vám pane přenechávám flek!
Nikam nejedu-nechci ženskou nějakou dobu ani vidět!!!
Jj, to znam. Bohužel nějaká doba bejvá jen dokud nepocítím tlak
viz avatar:)
Otázka trochu mimo téma:na predku mam Road Attacka a dozadu jsem ted sehnal Dunlop 207 .Kombinuju to proto, ze casem chci dat Dunlop i na predek.Otazka zni, jestli se na takove kombinaci nerozbiju, nez nazuju dopredu taky Dunlopku. Dik
Kdo nejezdí, nikdy to nepochopí...
každá guma drží sama o sobě nezávisle na tý druhý, sice mít tvrdej předek a měkkej zadek je dost netradiční, ale není to důvod se kvůli tomu válet.Předek většinou urveš na brzdy a zadek plynem... Opatři si dvěstěsedmu nebo osmu na čumák budeš v pohodě, tyhle gumy jsou výběhový a daj se pořídit fakt zalevno
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
K.a.s.y.m. psal:zrzule psal:ty woe.....já ti dám starej model....dáma v nejlepších letech.
I prd velebnosti máš ten první model? Máš! Tak vidíš.Na předek 110/60 ZR17 na zadek 150/60 ZR 17.Jakou značku to je na tobě.Třeba continental Road Attack nebo Michelin Pilot Road nebo něco jínýho to už je na tobě na co se cejtíš.
nebo si sežeň za pár korun řezaný slicky a budeš vrnět blahem,ale mají menší životnost a to že o dost.
Čeče nevim kdes byl na těch moudrech o životnosti slicků, ale říkám ti rovnou že je to blbost .............
K.a.s.y.m. (Člen) 28.01.2008 08:38:51 Offline |
Kakin psal:K.a.s.y.m. psal:zrzule psal:ty woe.....já ti dám starej model....dáma v nejlepších letech.
nebo si sežeň za pár korun řezaný slicky a budeš vrnět blahem,ale mají menší životnost a to že o dost.Čeče nevim kdes byl na těch moudrech o životnosti slicků, ale říkám ti rovnou že je to blbost .............
když myslíš..Já na ních najedu tak max. 6tis a jsou na plátno.No roudu jsem najel 12tis. tak mi to připadá,že mají o dost menší životnost.Ale když srovnám cenu a to jak supr se na nich jezdí tak je to nesrovnatelný s normální gumou.Proto jezdím už jsem přes roky jiný gumy neobul
inkvizitorr (Administrator) 28.01.2008 08:50:33 Offline |
škardík psal:Potvrzuju. Na TLu a jeko že nejsem tůrista jsem na zadku najel 5 tisíc
nikdy sem nedal přes 4000
doba je temná...
Filous psal:Meloun psal:Já vím...
V sobotu jdu ples
To zavání průserem
Raději se budu věnovat intenzivně jen a jen chlastu...tagže deš plesat tagzvaně "na Filouse"?
Tak je ta kulturní akce "na Filouse" za mnou..a převládaj rozporuplné pocity
Jako totální netanečník jsem byl chvílema jak Travolta!
Ovšem účel,za kterým jsem tam šel se nějak nepodařilo splnit,ptž za prvý nikdo jaksi nedržel nastolený tempo....a za druhý-měli tam nějakej slabej Rum-ikdyž ve flašce Božkov!
Ač jsem lil co nejčastěji,tak to pořádný němý delirium se nekonalo
PURE NAKED BIKE!
K.a.s.y.m. (Člen) 28.01.2008 09:52:25 Offline |
inkvizitorr psal:škardík psal:Potvrzuju. Na TLu a jeko že nejsem tůrista jsem na zadku najel 5 tisíc
No jo jenže 4 tis. na 2V litrovým motoru.Tam hoří i normální gumyNa šestkovým 4válu vydrží o něco dýl
K.a.s.y.m. psal:inkvizitorr psal:škardík psal:Potvrzuju. Na TLu a jeko že nejsem tůrista jsem na zadku najel 5 tisíc
No jo jenže 4 tis. na 2V litrovým motoru.Tam hoří i normální gumyNa šestkovým 4válu vydrží o něco dýl
...ani bych neřek
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:inkvizitorr psal:
nikdy sem nedal přes 4000No jo jenže 4 tis. na 2V litrovým motoru.Tam hoří i normální gumyNa šestkovým 4válu vydrží o něco dýl
...ani bych neřek
...sorry, sorry...na šestkovym štyrválu vopravdu vydržej víc
Meloun psal:Filous psal:Meloun psal:Já vím...
V sobotu jdu ples
To zavání průserem
Raději se budu věnovat intenzivně jen a jen chlastu...tagže deš plesat tagzvaně "na Filouse"?
Tak je ta kulturní akce "na Filouse" za mnou..a převládaj rozporuplné pocity
Jako totální netanečník jsem byl chvílema jak Travolta!
Ovšem účel,za kterým jsem tam šel se nějak nepodařilo splnit,ptž za prvý nikdo jaksi nedržel nastolený tempo....a za druhý-měli tam nějakej slabej Rum-ikdyž ve flašce Božkov!
Ač jsem lil co nejčastěji,tak to pořádný němý delirium se nekonalo
...málos tlačils na pilu
inkvizitorr (Administrator) 28.01.2008 10:15:31 Offline |
K.a.s.y.m. psal:inkvizitorr psal:škardík psal:Potvrzuju. Na TLu a jeko že nejsem tůrista jsem na zadku najel 5 tisíc
jo, taky sem to psal škarďoj, na banďáku mi taky vydržely gumy vokolo desítky...., jó, to byly časy, přezouvat jedno za sezónu
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 28.01.2008 10:20:46 Offline |
to Filda:myslím,že ne občas se povede prohnat i litrový motorky.rovinkář nejsem to mě nebaví,ale zatáčky mám rád a nikdy jsem v nich nebyl brzda.
to Inkviz:no nevím to se mi stalo jen jednou a i tak jsem na ni najel 12 za sezónu.Letos jsem B6 přezouval 3x do slicku a na ty posledni zustala před zimou půlka tak ji teď dojedu
K.a.s.y.m. psal:to Filda:myslím,že ne občas se povede prohnat i litrový motorky.rovinkář nejsem to mě nebaví,ale zatáčky mám rád a nikdy jsem v nich nebyl brzda.
to Inkviz:no nevím to se mi stalo jen jednou a i tak jsem na ni najel 12 za sezónu.Letos jsem B6 přezouval 3x do slicku a na ty posledni zustala před zimou půlka tak ji teď dojedu
...to s tebou naprosto souhlasim, že i na šestce a klidně i na Bandasce se daj na zatáčkovitejch silnicích provjetrat maséří na litrech...a vjeřim, že nejsi brzda, nemam důvot si myslet, že kecáš ...a taky sem snat nigde nenapsal, že si brzda
K.a.s.y.m. (Člen) 28.01.2008 10:43:09 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:to Filda:myslím,že ne občas se povede prohnat i litrový motorky.rovinkář nejsem to mě nebaví,ale zatáčky mám rád a nikdy jsem v nich nebyl brzda.
to Inkviz:no nevím to se mi stalo jen jednou a i tak jsem na ni najel 12 za sezónu.Letos jsem B6 přezouval 3x do slicku a na ty posledni zustala před zimou půlka tak ji teď dojedu...to s tebou naprosto souhlasim, že i na šestce a klidně i na Bandasce se daj na zatáčkovitejch silnicích provjetrat maséří na litrech...a vjeřim, že nejsi brzda, nemam důvot si myslet, že kecáš ...a taky sem snat nigde nenapsal, že si brzda
Fildo moje velká omluva jsem si to přečet znova a ten poslední článek nebyl pro mě.Myslím to přitlač na pilu.Ještě jednou sorry
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:to Filda:myslím,že ne občas se povede prohnat i litrový motorky.rovinkář nejsem to mě nebaví,ale zatáčky mám rád a nikdy jsem v nich nebyl brzda.
to Inkviz:no nevím to se mi stalo jen jednou a i tak jsem na ni najel 12 za sezónu.Letos jsem B6 přezouval 3x do slicku a na ty posledni zustala před zimou půlka tak ji teď dojedu...to s tebou naprosto souhlasim, že i na šestce a klidně i na Bandasce se daj na zatáčkovitejch silnicích provjetrat maséří na litrech...a vjeřim, že nejsi brzda, nemam důvot si myslet, že kecáš ...a taky sem snat nigde nenapsal, že si brzda
Fildo moje velká omluva jsem si to přečet znova a ten poslední článek nebyl pro mě.Myslím to přitlač na pilu.Ještě jednou sorry
......f pohodě ...to jen Meloun neumí chlastat
K.a.s.y.m. (Člen) 28.01.2008 10:54:33 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
...to s tebou naprosto souhlasim, že i na šestce a klidně i na Bandasce se daj na zatáčkovitejch silnicích provjetrat maséří na litrech...a vjeřim, že nejsi brzda, nemam důvot si myslet, že kecáš ...a taky sem snat nigde nenapsal, že si brzdaFildo moje velká omluva jsem si to přečet znova a ten poslední článek nebyl pro mě.Myslím to přitlač na pilu.Ještě jednou sorry
......f pohodě ...to jen Meloun neumí chlastat
inkvizitorr (Administrator) 28.01.2008 10:57:01 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:to Filda:myslím,že ne občas se povede prohnat i litrový motorky.rovinkář nejsem to mě nebaví,ale zatáčky mám rád a nikdy jsem v nich nebyl brzda.
dycky je to jenom a jenom vo rukách a vo tom, co ti mozek povolí, takže si taky myslim, že ten objem a materiál neni až tak rozhodující
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 28.01.2008 11:03:06 Offline |
inkvizitorr psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:to Filda:myslím,že ne občas se povede prohnat i litrový motorky.rovinkář nejsem to mě nebaví,ale zatáčky mám rád a nikdy jsem v nich nebyl brzda.
dycky je to jenom a jenom vo rukách a vo tom, co ti mozek povolí, takže si taky myslim, že ten objem a materiál neni až tak rozhodující
Jo s tím slouhlasím
K.a.s.y.m. (Člen) 28.01.2008 13:29:24 Offline |
zrzule psal:škardík psal:No je pravda že posledních 500km to už těma drátama řezalo asfalt a ani ta přilnavost nebyla nic moc
ty jsi taky blázen víš
....zkusila jsi to taky?nezkusila tak neříkej ,že je blázen
Stránky: 1