Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 18.01.2008 19:34:12 Offline |
AKCE CONTINENTAL 2008
takže pro všechny psychouše co už v lednu nutně potřebujou pryže přináší váš strejda guma tuhle nabídku
deadline je 25.2.2008 v ten den objednám všechny gumy najednou, uvedený ceny platěj pouze do tohodle termínu... podmínky stejný jako loni... takže ke každý sadě pneu kšiltofka continental, fofršňůra a pracovní rukavice stejný značky grátis...
obzvlášť upozorňuju rychlý dvanáctkáře že je akční cena na zadní 180 sportu, takže sada vychází na 5445,-kačen
takže podmínkou těhle cen je objednávka do 22.2 a platba předem!!! na můj účet č. 1131106416/5500 jako variabilní symbol vaše telefonní číslo a do mejlu michal@suzukibandit.cz pak napsat vaši adresu, v.s. s kterým šla platba a co za gumy chcete. všechno pak odejde k vám poštou v týdnu od 3.3.2008 poštovný je při objednání sady, tj. dvou gum zdarma, při objednávce jedný gumy 80kč. ceny jsou s dph a fakturou (kdo bude chtít fakturu, připíše ještě k adrese ičo a dič)
kdyby někdo chtěl jiný pryže než sou v tom výcucu z ceníku, může si stáhnout kompletní tady: http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … kconti.xls
v něm najde doporučený maloobchodní ceny, tak od nich odečte 22% a je to
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 18.01.2008 22:00:35 Offline |
Re: AKCE CONTINENTAL 2008
nevim jakýho roku výroby sou, ale beru je přímo od dovozce, nikde se neskladujou, v tomhle si myslim co se týče kvality by neměl bejt trabl...
doba je temná...
Tom-B6 psal:Co odběr osobně mám to kousek . Jestli platí ty Zdiby
myslim že zdiby platěj ale nevim na jak dlouho lebo obchodník z azie má 10000m2 v Jevanech a chystá se stavět sautsfork
tak koukejte vobjednávat ty prošlý a popraskaný pryže ať má škváru a já ho pak můžu natáhnout na střeše
to jebu
Martin B12 (Člen) 19.01.2008 20:09:41 Offline |
fifa b 12 psal:parádni nabidka, povi mi někdo rozdil mezi gumou touring sport radial-conti forse a gumou sport touring radial-conti road attack
conti force je předchůdce contiroadattacku voboje to jsou sportovně cestovní/force spíš cestovní/ pryže ale road attack je v otřídu vejš..
Jestli se ti jedná o cenu tak spíš než force ber forcemax
Jinak vše o gumách od Conti tady http://www.conti-moto.cz/generator/www/ … ck_cz.html
Editoval osiris (19.01.2008 20:16:25)
street triple picco
inkvizitorr (Administrator) 19.01.2008 20:28:32 Offline |
Tom-B6 psal:Co odběr osobně mám to kousek . Jestli platí ty Zdiby
jasně, klíďo se staf
doba je temná...
Spidermila (Člen) 22.01.2008 14:52:23 Offline |
Skoda, ze zrovna nemam prachy
Tak to necham spat jeste dva mesice a pak udelam investici najednou... Mozna pujdu i do nejakych mirne jetych... Stejne toho letos moc nenajezdim.
inkvizitorr psal:Tom-B6 psal:Co odběr osobně mám to kousek . Jestli platí ty Zdiby
jasně, klíďo se staf
Náhodou sem taky minule kupoval a . Tušim má i další mezisklad , obec Solany. Nejdríf se se bál podle toho jména, ale cena dobrá
Přičíst platí odesilatel...
inkvizitorr (Administrator) 21.02.2008 07:26:23 Offline |
Tom-B6 psal:Inkviz je možno se zítra zastavit a nechat u tebe necchutný prachy za pryže ????
myslim, že by to šlo
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 04.03.2008 14:24:54 Offline |
dneska dorazí poslední várka, zejtra to začnou holubi roznášet
doba je temná...
Progear 650 (Člen) 05.03.2008 13:24:30 Offline |
jsem zvědavej jak budou vrkat na parapetě v 8. patře ověšený pryžema...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
inkvizitorr (Administrator) 05.03.2008 14:19:26 Offline |
Progear 650 (Člen) 05.03.2008 14:24:31 Offline |
teda to musí bejt něco to organizovat, já smekám... už je vyhlížím z okna, ale jak sněží, tak špatně vidím, snad nezabloubí ve vánici...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
inkvizitorr (Administrator) 05.03.2008 14:50:37 Offline |
Kelly01 psal:Masofkáři s konfekcí
konečně, sem úplně čekal kdy to uslyšim
doba je temná...
tady mají taky docela dobrý ceny http://www.motorkar.net/
Michal GSX (Člen) 05.03.2008 19:35:42 Offline |
už sem se lek, žes mi ty prachy probendil
jen chlap ví,co chlap potřebuje !
sonyk psal:Akce je pryc ceny mimo akci najdu kde?
jsou to ty nahoře myslím
kace spočívala v tom že se od nich odečetlo 20%
inkvizitorr (Administrator) 05.03.2008 20:07:47 Offline |
ty ceny co sou v tom ceníku sou už koncový, tj po odečtení slevy a platily jenom pro tuhle akci, novej ceník co bude platit celou sezónu sem dám pozdějc...
doba je temná...
Bandit-Kralik (Člen) 06.03.2008 21:24:56 Offline |
pecka....delam si na ne misto v garazi....boticky na dovolenou.
Progear 650 (Člen) 07.03.2008 12:53:58 Offline |
Ton@l psal:Jsem se tesil ze mi dneska prileti holub a ono nic
ke mě taky néé, ale stejně je hnusně, takže to nespěchá...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 07.03.2008 12:56:18 Offline |
Ton@l psal:Progear 650 psal:Ton@l psal:Jsem se tesil ze mi dneska prileti holub a ono nic
ke mě taky néé, ale stejně je hnusně, takže to nespěchá...
u nas prave ze krasne sviti slunce
tak to je pešek, ale než bys to vobul, tak by stejně zapadlo...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Ton@l psal:Progear 650 psal:
ke mě taky néé, ale stejně je hnusně, takže to nespěchá...u nas prave ze krasne sviti slunce
tak to je pešek, ale než bys to vobul, tak by stejně zapadlo...
no stejne asi vyjedu stara ma jeste nejaky ten vzorek
Vzdy muze byt hur :-)
inkvizitorr (Administrator) 07.03.2008 14:52:58 Offline |
vydržte soudruzi, včera a dneska neodešlo nic, nestíham to v práci, zbytek pude až v pondělí (musim to přes víko všechno vyexpedovat...)
doba je temná...
inkvizitorr psal:vydržte soudruzi, včera a dneska neodešlo nic, nestíham to v práci, zbytek pude až v pondělí (musim to přes víko všechno vyexpedovat...)
snad to není zajíc aby to uteklo trpělivost snáší růže nabo tak nějak
když ho miluješ neni co řešit bandit
nebo bmw gs
inkvizitorr (Administrator) 11.03.2008 22:19:40 Offline |
uff, tag dobaleno zbytek pryží odráží zejtra k vám
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 13.03.2008 17:24:13 Offline |
wogo píšu z baham, sedíme tu s viktorem, popíjíme mochito a hulíme havanu jo a potřebuju teď nutně jezdit, páč je krásně a vůbec
doba je temná...
Tom-DK psal:Boris psal:Tak snad dorazí zítra,taky na ně čekám jak na Ježíška ,nebo se ti holuby splašily a frnkli teda jestli vůbec odletěli
to ještě nevíš, že ježíšek neexistuje
kuva tak teď jsme dostal,takže vlastně nemám na co čet,jsem v
inkvizitorr (Administrator) 13.03.2008 22:34:37 Offline |
chyba láfky, po druhý rundě s autem plným gum mi soudružka pošťačka zakázala vodvýst tam předevčírem třetí rundu že už to nemaj kde do večera skladovat, takže další dvě rundy tj. 2x8 párů šlo včera a další dvě várky dneska, na zejtra tam zbejvaj poslední asi 4 sady myslim...
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 13.03.2008 23:12:19 Offline |
Antihero psal:...helejse, moc to negómu, ale nebylo lepčí zavolat soudruhům v PPL, by poslali dodávku a vodvezli všecko naráz?
...nebyla by množstevní sleva?
budeš se divit, ale přes ppl mi to chodí vod dealera a šlo to némlich stejně, tj. na čtyři várky, ale je fakt, že to byl zhruba dvojnásobnej počet gum bo tu druhou půlku si tady vyzvedli všichni osobně.... takže ani ppl neni ochotný vodvýst jedno plný auto najednou, loni to bylo stejný...
doba je temná...
Antihero psal:...helejse, moc to negómu, ale nebylo lepčí zavolat soudruhům v PPL, by poslali dodávku a vodvezli všecko naráz?
Šmankote jenom ne PPL ty to vodvezou, ale ke mně už nedovezou jsou to mrdky medijální
Strýcfajtr !!!
inkvizitorr (Administrator) 13.03.2008 23:21:59 Offline |
XJelen psal:Antihero psal:...helejse, moc to negómu, ale nebylo lepčí zavolat soudruhům v PPL, by poslali dodávku a vodvezli všecko naráz?
Šmankote jenom ne PPL ty to vodvezou, ale ke mně už nedovezou jsou to mrdky medijální
na tebe to myslim zbylo až na zejtra příde to ve dvou balíkách páč celková hmotnost nad 15kg musí jít obchoďákem, prostě bordel nad bordel
doba je temná...
inkvizitorr psal:XJelen psal:Antihero psal:...helejse, moc to negómu, ale nebylo lepčí zavolat soudruhům v PPL, by poslali dodávku a vodvezli všecko naráz?
na tebe to myslim zbylo až na zejtra příde to ve dvou balíkách páč celková hmotnost nad 15kg musí jít obchoďákem, prostě bordel nad bordel
No problemo
Tady chcanec, vítr jak a teploty pod 5°C, nejni kam pospíchat
Strýcfajtr !!!
inkvizitorr (Administrator) 14.03.2008 14:11:07 Offline |
ross psal:Kua Inkwiz.. za týden mi možná vemou noty, abych se ještě svezl
neni zbytečný když budeš bez not na to vobouvat nový pryže??? co takhle koupit kvalitní velocipéd???
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 14.03.2008 14:12:44 Offline |
inkvizitorr psal:ross psal:Kua Inkwiz.. za týden mi možná vemou noty, abych se ještě svezl
neni zbytečný když budeš bez not na to vobouvat nový pryže??? co takhle koupit kvalitní velocipéd???
nebo rotoped na tom pokutu nedostaneš na kole jo
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
inkvizitorr psal:ross psal:Kua Inkwiz.. za týden mi možná vemou noty, abych se ještě svezl
kdybych byl býval věděl, že o ně přijdu, tak ji neobjednám
ale už se stalo a tak ji stejně nechám obout, stará je už bez vzorku - takže když to prodám, tak s novou přední
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
inkvizitorr (Administrator) 14.03.2008 14:53:58 Offline |
ross psal:inkvizitorr psal:ross psal:Kua Inkwiz.. za týden mi možná vemou noty, abych se ještě svezl
kdybych byl býval věděl, že o ně přijdu, tak ji neobjednám
ale už se stalo a tak ji stejně nechám obout, stará je už bez vzorku - takže když to prodám, tak s novou přední
smutná pohádka
doba je temná...
Jarda bandit 12s (Člen) 16.03.2008 22:10:05 Offline |
Chlapi koupil sem gumu od Hamleta a sem spokojený za rozumnou cenu i s dovozem už se těším až ji příští týden přezuju a otestuju tak zdar a atˇty gumy drží v každé ostré zatáčce toš i na rovině
Když jede bajk je to cajk!!!
Jarda bandit 12s psal:Chlapi koupil sem gumu od Hamleta a sem spokojený za rozumnou cenu i s dovozem už se těším až ji příští týden přezuju a otestuju tak zdar a atˇty gumy drží v každé ostré zatáčce toš i na rovině
co to je "za rozumnou cenu"?
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Jarda bandit 12s (Člen) 16.03.2008 22:28:24 Offline |
tak se omlouvám ta cena byla 2900kč
Jarda bandit 12s (Člen) 16.03.2008 22:54:05 Offline |
tak ty míry jsou 180/55/17 continental force je v akci za 2754kč+ledvinka a nebo šiltovka +180kč PPL doručení
Jarda bandit 12s psal:tak ty míry jsou 180/55/17 continental force je v akci za 2754kč+ledvinka a nebo šiltovka +180kč PPL doručení
...a to ti příde jako supr prajs??? ...tag tos asik přehlít ten ceník nahoře, co??? ...a ty viny bys k tomu dostal taky
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1 2