Nejsi přihlášen
Autosalon na primě
Koukáte někdo na ty Crash testy motorkařu dneska?
říkali tam zajímavé čísla a to třeba že 68% nehod motorkařu zavinili plechovkaři nedáním přednosti např. z vedlejší...
to je snad první pořad kde to řekli...
Re: Autosalon na primě
jsme zvědav na tu diskuzi co měla začít po konci autosalonu na jejich strankach zatím to nefunguje tak se uvidí...
ale zase to bude šílaná hádka a motorkáři budou vrazi....
mehari psal:teď sem na to koukal jenže by to chtělo aby plechovkáře za to trestali a né aby tvrdili že motorkář jel nepřiměřenou rychlostí
Ruku na srdce,v 90% případů je to pravda Párkrát se mě stalo v plechovce že sem se lekl mašiny co mě bere na dálnici,prostě za tu chvilku co se ke mě blíží si jí kolikrát v zrcátku ani nefšimneš V Říjnu se mě zabil kamoš,auto mu nedalo přednost ve městě,dali to za vinu řidiči auta,ale rychlost mašiny spočítali na 130-160km/h. To se fakt není čemu divit
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 19.01.2008 12:49:28 Offline |
stejnak podle medii ( hlavně tv hovna) znasilňujeme ženský a žereme děcka takže ať si píšou ti čuaci co chcou mě je to srdečně jedno
Jo ještě ženský neznasilňuju pač by mi moja dala a děcka nežeru potože mi nechutnaj
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
barynek psal:akorát si nemužeš regulovat posun a musíš čekat na ty blafy o plechovkách, což je na ale jinak
Dole pod videem je osnova pořadu, tak si dej ty části, který tě zajímají do playlistu a pusť si to najednou
Co vás v tý škole učej
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:barynek psal:akorát si nemužeš regulovat posun a musíš čekat na ty blafy o plechovkách, což je na ale jinak
Dole pod videem je osnova pořadu, tak si dej ty části, který tě zajímají do playlistu a pusť si to najednou
Co vás v tý škole učej
jsem na to jakože klikal a nějak se neurodilo zkusim ještě jednou a uvidime (stydicisesmajlikkterytuneni)
asi jsem vuči takovým věcem imunni
Bandit 4EVER!!!
...koukal sem...kreše dobrý, ale nic novýho...maj plus za to, že jen bezhlavje netvrděj, že jen biker je ten zlej ...ale s celýho pořadu mě nejvíc dostala Toyota Tundra...kvůli týdle káře budu mít neklidný spaní
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...koukal sem...kreše dobrý, ale nic novýho...maj plus za to, že jen bezhlavje netvrděj, že jen biker je ten zlej ...ale s celýho pořadu mě nejvíc dostala Toyota Tundra...kvůli týdle káře budu mít neklidný spaní
jo fajnovej kousek .....
B6 , GSX 1400 , Grizzly 700 :-)
četl jsme tam tu diskuzi co v autosalonu propagovali a docela mně udivilo že se tam nestrhal žádná hádka...
mehari psal:teď sem na to koukal jenže by to chtělo aby plechovkáře za to trestali a né aby tvrdili že motorkář jel nepřiměřenou rychlostí
Njn,jenže občas chybí svědci.Lépe řečeno,není,kdo by vypovídal.Buď už navěky odpočívá v dřevěném spacáku,v lepším případě je na ARO
Doufám,že žádný z těch crash neuvidím 3D
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
yello psal:Filous psal:...ale s celýho pořadu mě nejvíc dostala Toyota Tundra...kvůli týdle káře budu mít neklidný spaní
Bych se byl vsadil,ze nam k ni neco hezkyho ve smyslu vlhkejch snu reknes.
...hrozně mě rajcuje ten podvozek, korbička a zadní vokno f elechtrice ...dost aseksuální je teda ta spotřeba
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1