Nejsi přihlášen
Re: Kufry
Víš Ossi já jsem si pořídil motku úřed nedávnem takže jsem úplný hovno mezi motorkářema - neumím na tom jezdit a upřímně vím o tom ale četl jsem dneska ten tvůj odkaz o tom co by se mělo psát do tohohle fóra a že by někteří měli být schovívaví ( kurva ani nevím jaký tam je i) - mám ten pocit že pan Newada to asi nečetl a upřímně dle mého názoru je to hovado, který asi nepochopilo že tady se lidi ptají na seriózní názory a né na rádoby směšné hlášky.... Omlouvám se tahle má reakce taky moc nebyla k danému tématu ale prostě si to neodpustím .....
... jojo holou prdelí ježka neumlátíš
Bandit-Kralik (Člen) 20.01.2008 03:12:23 Offline |
Taky potrebuju do neceho zabalit bagaz,ale spis me zajimaji textilni brasny....jake jsou ok
Mam Krauser-k4,jsem to sice koupil s masinou,ale dobry,na cenu by si se musel podivat u Louise,maji konstrukcni rychlost 130kmh,ale jel jsem i dve sta,a nic.Navic me s nima sundala oktavka,bocni naraz do kufru,nic zlomene,nic praskle,skrabanec.
Männer sind primitiv,aber glücklich!
Mám jako Topkejs Givi Maxia52L a nosič Kapa z paola. No a protože se mě doma válí ještě jedna maxia,tak přemejšlím ještě vo držácích na bok.Ale nevím jestli se ty maxie vejdou na bandita nabok,nebo né.Neměl je tam někdo? No a na starým Béčku sem měl taky nosič na 3 kufry a kufry sem měl takový ty levný napodobeniny giviček a stály zahovno,musel sem je vždycky stáhnout kurtem.Jinak bych řekl že nejlepší varianta sou Kapa kufry,protože je to Givičko za rozumnej peníz
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
ČAu, vzhledem k tomu, že je to pro mě také aktuální téma (plánuju v létě Španělsko, Portugalsko) a chtěl bych vyměnit brašny za kufry, byl bych všem co mají kufry vděčný, kdyby sem hodili třeba fotečku + cenu a info jak jsou velký, kde koupili atd.. Snad po Vás nechceme nějak moc
Jo a je četl jsem tu, že někdo kupoval u Luise, vyplatí se to?
Kdekoli jseš, cokoli děláš, záleží na Tobě
VikecB12 psal:Mám jako Topkejs Givi Maxia52L a nosič Kapa z paola. No a protože se mě doma válí ještě jedna maxia,tak přemejšlím ještě vo držácích na bok.Ale nevím jestli se ty maxie vejdou na bandita nabok,nebo né.Neměl je tam někdo? No a na starým Béčku sem měl taky nosič na 3 kufry a kufry sem měl takový ty levný napodobeniny giviček a stály zahovno,musel sem je vždycky stáhnout kurtem.Jinak bych řekl že nejlepší varianta sou Kapa kufry,protože je to Givičko za rozumnej peníz
souhlas mam top case kappu 42l a je to givi vyrobený ve fabrice o patro výš (nebo níž) takže kvalita luxus, neprší tam a vejde se toho dost. A 200km/h to snese bez problemu, jak tu nekdo psal i kdyz to ma psany 120km/h
Bandit 4EVER!!!
mirdoc psal:Mám celkem 3 kufry Kappa. Běžně používám jen horní, boční jen na dovolenou. Jsem maximálně spokojen.
mám též na wingracku,akorád levnější verzi NAYKA K961N tuším sem línej to hledat
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
maňas psal:mirdoc psal:Mám celkem 3 kufry Kappa. Běžně používám jen horní, boční jen na dovolenou. Jsem maximálně spokojen.
mám též na wingracku,akorád levnější verzi NAYKA K961N tuším sem línej to hledat
Nayka je to třetí patro u GIVI
Bandit 4EVER!!!
sirkrtek psal:Víš Ossi já jsem si pořídil motku úřed nedávnem takže jsem úplný hovno mezi motorkářema - neumím na tom jezdit a upřímně vím o tom ale četl jsem dneska ten tvůj odkaz o tom co by se mělo psát do tohohle fóra a že by někteří měli být schovívaví ( kurva ani nevím jaký tam je i) - mám ten pocit že pan Newada to asi nečetl a upřímně dle mého názoru je to hovado, který asi nepochopilo že tady se lidi ptají na seriózní názory a né na rádoby směšné hlášky.... Omlouvám se tahle má reakce taky moc nebyla k danému tématu ale prostě si to neodpustím .....
Pouze tvá nevědomost tě omlouvá.
jak dlouho ještě?
K.a.s.y.m. (Člen) 20.01.2008 14:26:51 Offline |
Bandit-Kralik psal:Taky potrebuju do neceho zabalit bagaz,ale spis me zajimaji textilni brasny....jake jsou ok
Taky jedna z variant.Jinak tu najdeš i jiný.Většinou je to spíš o tom kolik chceš investovat nebo o tom na co mají akci.Tohle jsou Lojzo
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 20.01.2008 14:30:29 Offline |
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
sirkrtek psal:Víš Ossi já jsem si pořídil motku úřed nedávnem takže jsem úplný hovno mezi motorkářema - neumím na tom jezdit a upřímně vím o tom ale četl jsem dneska ten tvůj odkaz o tom co by se mělo psát do tohohle fóra a že by někteří měli být schovívaví ( kurva ani nevím jaký tam je i) - mám ten pocit že pan Newada to asi nečetl a upřímně dle mého názoru je to hovado, který asi nepochopilo že tady se lidi ptají na seriózní názory a né na rádoby směšné hlášky.... Omlouvám se tahle má reakce taky moc nebyla k danému tématu ale prostě si to neodpustím .....
Hlavně že tys toho sem nablil vo kufrech tři prdele
Jebat motorky :-)
Ja mám kufřacko od kappy 48l,dvě přilby v pohoTankvak a brašny od lojza a max. spokojenost.Poberu všechno.Tři kufry jsou fajn,ale dost drahé a musiš uvážit kolikrat s nima pojedeš.Kvuli jedné dovolené se mi zdají zbytečné ,ale kdybych měl zbytečné groše asi bych je koupil
PALOUS psal:sirkrtek psal:Víš Ossi já jsem si pořídil motku úřed nedávnem takže jsem úplný hovno mezi motorkářema - neumím na tom jezdit a upřímně vím o tom ale četl jsem dneska ten tvůj odkaz o tom co by se mělo psát do tohohle fóra a že by někteří měli být schovívaví ( kurva ani nevím jaký tam je i) - mám ten pocit že pan Newada to asi nečetl a upřímně dle mého názoru je to hovado, který asi nepochopilo že tady se lidi ptají na seriózní názory a né na rádoby směšné hlášky.... Omlouvám se tahle má reakce taky moc nebyla k danému tématu ale prostě si to neodpustím .....
..dědku,vyvětrej si,bo přes ten kouř nevidíš na monitor a přečti si jeho poslední větu..omlouvá se v ní..a když už jsem začal,tak věř,že mě taky celkem serou tyhle věčné narážky..neobhajuju Tomyho,gumáky nikdy rád mít nebudu,ale pokud to někdo nemůže přenést přes srdce,tak ať si založí vlastní příspěvěk a tam ať ho jebe..nemám chuť to číst pokaždé,když se tady objeví..se divím,že se ještě neozval Jelen,asi skáče v pískovně..jsem toho zase nadatloval a už vůbec né k tématu..tímto se OMLOUVÁM za zasrání tech.dotazu..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:PALOUS psal:sirkrtek psal:Víš Ossi já jsem si pořídil motku úřed nedávnem takže jsem úplný hovno mezi motorkářema - neumím na tom jezdit a upřímně vím o tom ale četl jsem dneska ten tvůj odkaz o tom co by se mělo psát do tohohle fóra a že by někteří měli být schovívaví ( kurva ani nevím jaký tam je i) - mám ten pocit že pan Newada to asi nečetl a upřímně dle mého názoru je to hovado, který asi nepochopilo že tady se lidi ptají na seriózní názory a né na rádoby směšné hlášky.... Omlouvám se tahle má reakce taky moc nebyla k danému tématu ale prostě si to neodpustím .....
..dědku,vyvětrej si,bo přes ten kouř nevidíš na monitor a přečti si jeho poslední větu..omlouvá se v ní..a když už jsem začal,tak věř,že mě taky celkem serou tyhle věčné narážky..neobhajuju Tomyho,gumáky nikdy rád mít nebudu,ale pokud to někdo nemůže přenést přes srdce,tak ať si založí vlastní příspěvěk a tam ať ho jebe..nemám chuť to číst pokaždé,když se tady objeví..se divím,že se ještě neozval Jelen,asi skáče v pískovně..jsem toho zase nadatloval a už vůbec né k tématu..tímto se OMLOUVÁM za zasrání tech.dotazu..
pšánoj:
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Taky chci koupit kufr TopCase na 650 ael pořed zvažuju jaký nosič pod něj jestli by nestačilo takový ten co drží jen vzadu na madle nebo normální co vede až někam ke stupačkám. Nemáte někdo ten větši našroubovaný na novém banditovi? pošlete sem foto. ale opravdu jen od 2005 výš na starších je to uchyceno v jiných místech...
Fik-B6S psal:Taky chci koupit kufr TopCase na 650 ael pořed zvažuju jaký nosič pod něj jestli by nestačilo takový ten co drží jen vzadu na madle nebo normální co vede až někam ke stupačkám. Nemáte někdo ten větši našroubovaný na novém banditovi? pošlete sem foto. ale opravdu jen od 2005 výš na starších je to uchyceno v jiných místech...
Mám to na 1200K6,takže je to stejný jako na 650. Dám sem foto..
osiris psal:VikecB12 psal:Kua,Osi mě zmrdá že sem to nezmenšil. Nějak sem na to zapoměl(stydícísesmajlík)
...no tak to du vopravit no už držím hubu (stydícísesmajlík)
sem mu to už začal spravovat
tak proto se mi seklo stahovaní te fotky...
VikecB12 psal:Děkuji převelice fšemohoucí moderatizátore
Jinak dik moc za foto něco podobného sem čekal aspoň se na to bude dát přichytit pavučina...
Ted sem viděl ještě jinou variantu toho nosiče na B650,kde ty trubky co dou ke stupačkám vedli vrchem kolem sedadla a pak dolů ke stupačkám.Vypadalo to taky jako výrobek Kapa,tak nevím Třeba to sem ještě někdo dá....
VikecB12 psal:Ted sem viděl ještě jinou variantu toho nosiče na B650,kde ty trubky co dou ke stupačkám vedli vrchem kolem sedadla a pak dolů ke stupačkám.Vypadalo to taky jako výrobek Kapa,tak nevím Třeba to sem ještě někdo dá....
Tenhle způsob vedení byl na B6 2004 tam to vedlo kousek kolem sedla a pak pod nějaký šroub pod sedlem...
ale zdálo se mi že to musí spolujezdci trochu vadit...
nety psal:To já sem tasm nandal tendle držák... jenže pak se naskyt za dobrou cenu wingrack, takže sem povýšil Co kufry kappa K40n. nemá někdo zkušenost??http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … 030380.JPG
za kolik budeš prodávat ten nosič cca? jestli vubec?
Bandit 4EVER!!!
ydom psal:vlastnoruční paskvil je nejlepší
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … osic_1.jpg
Nemáš někde nějaký výkres toho tvýho nosiče?
Nebo nákres v CADu?
jak jsi ho dělal?
pokud k tomu něco máš pošli mi to na mail Flipr@seznam.cz
Tomy psal:VikecB12:Nebyla by k prodeji ta Maxia,co se Ti válí doma?
Né,vona je vodřená,takže bych za nu stejně nemohl chtít moc peněz a doma mě to chleba nežere,takže si ju nechám a spíš pořeším ty boční nosiče.
Jinak si myslím že kdo bere cestování na mašině trochu vážně,tak se bez kufrů nevobejde.Něco jinýho je někdo kdo jezdí kolem komína a jednou za rok vyjede někam na víkend,tomu stačí kabele a fšelijaký ranečky přivázaný pavoukem.Já su moc pohodlnej,proto mám kufr
... jo je to pěkný vzít tašky (nebo kufry) tankruksak atd. a někam vyrazit (zasněný smajlík) ... třeba kultovní Faro
... já se zatím držím toho vzít ledvinku s dokladama a penězma a tu jízdu si tak nějak užít a ne se "stěhovat" ...
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
VikecB12 psal:Jinak si myslím že kdo bere cestování na mašině trochu vážně,tak se bez kufrů nevobejde.Něco jinýho je někdo kdo jezdí kolem komína a jednou za rok vyjede někam na víkend,tomu stačí kabele a fšelijaký ranečky přivázaný pavoukem.Já su moc pohodlnej,proto mám kufr
no, ty ranečky jsou první level, pak okufrovat-druhej level a už nakukujem i do třetího, což je dodávka a mašiny se všema nezbytnostma dovnitř
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
SLUGI psal:... a to je vono, motorky s báglama a maželkama do dodávky, někam dojet, nechat manželky válet se na pláži nebo tak něco ... a pěkně si zajezdit po okolí
Tak přesně toto mě nebere,pro mě "cesta je cíl" platí na 100% a to aji přesto že sem měl do loňska dodávku.
VikecB12 psal:SLUGI psal:... a to je vono, motorky s báglama a maželkama do dodávky, někam dojet, nechat manželky válet se na pláži nebo tak něco ... a pěkně si zajezdit po okolí
Tak přesně toto mě nebere,pro mě "cesta je cíl" platí na 100% a to aji přesto že sem měl do loňska dodávku.
...mám to stejně.
...co je to za cestování naložit hračku do káry, odvézt, pohrát si sní, zabalit a tradá domů
There's a pie in the sky when you die.
Pro generála: Na Fazer budeš muset asi řešit nosič jinak. Koukni na www.givi.it a vybleje ti to obj. kódy všeho co potřebuješ. Podle toho ti to solidní prodejce objedná u dovozce a nebo to zkus sám (www.motosp.cz) ve Zdicích.
Jinak já mám vzadu nahoře Maxii E52 a na bocích E460.
Na Banditovi 600S byl nosič Wingrack 2 + montážní sada a ten je rovnou na všecky 3. Má i svoje blinkry, ty co jsou na moto schováš doma.
Na GSX 1400 to je zvlášť nosič na zadní kufr a s ním spojenej trubkáč na boční kufry. Blinkry se přehazují z motorky.
Jináč s Banditem jsem flákl ve Žďáru po přebrždění předku za autem co najednou zastavilo a pak ve Španělsku po uklouznutí předního kola na přechodu pro pěší. Vždy s bočníma kuframa a dobře posloužily jako "padací rám". Jen se odřel dekl, kterej se dá koupit zvlášť.
Na stránkách Givi maj udanou i max nálož. Je směšně malá... . Uveze to celý klíďo i přes 50 kg (několikrát vyzkoušeno).
Autobus je taky Suzuki... .
...ty vole Míro, co f tom taháš??? ...jedeš sólo, máš vobrofský tři kufry, vovješený druhý sedlo a eště nabouchanej tankbágl, to f tom máš i skládací stoleček a křesílka, né??? ...zas je pravda, že ty dost sežereš a vychlastáš..............
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
inkvizitorr (Administrator) 21.01.2008 08:22:09 Offline |
filous: a mikrovlnku by dal asi kam? ha? mysli trochu né.....
doba je temná...
huskyb12 psal:Inkviz: co to kecáš, mikrovlnku tahal na Bandasce, teď si sebou vozí automatickou pračku :)))
...von je taky na autobusu potřeba vječí vercajk neš na motorce...to máš nejmenčí klíč 24/27, 10ti tunovej hever, půlmetrový montajzny...............
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
inkvizitorr (Administrator) 21.01.2008 09:01:15 Offline |
hlavně taky kýbl s pískem a lopatku, nebo aspoň to vozí tady místňák, co mě vozí do hospody, takže předpokládám, že míra to bude mít stejný...
doba je temná...
VikecB12 psal:SLUGI psal:... a to je vono, motorky s báglama a maželkama do dodávky, někam dojet, nechat manželky válet se na pláži nebo tak něco ... a pěkně si zajezdit po okolí
... tu variantu sem myslel jako krajní kvůli tomu abych netahal hafo věcí atd.
... pokud by bylo podle mýho tak nejraděj bych poslal věci napřed a pekně ve dvou, jen tak s dokladama dojel po vlastní ose za nima
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Pro Kašpary: Skládací židlu s sebou tahám, bo to je věcička k nezaplacení. Ale ta není v kufru, bo se nevejde.
Kufry nejsou nikdy plný, ale zase nemusím vymejšlet vopičárny, kam dat boty, stan, karimámu, spacák.... . Někdo "zbožňuje" gumicuky a libuje si ve vytváření kopců na zadním sedadle, já nacvaknu kufry a jedu. Nic mi neprochčije a aj čórkař to má popř. o něco složitější.
A ve dvou je to bez komentáře.
Nicméně se všema 3 kuframa má význam jet fakt jen na dovču.
Letos bych to viděl ve 2. pol. červenca (bo jindy nemužu) do Francie, popř. Španělsko, Portugalsko ???
Autobus je taky Suzuki... .
Fik-B6S psal:ydom psal:vlastnoruční paskvil je nejlepší
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … osic_1.jpgNemáš někde nějaký výkres toho tvýho nosiče?
Nebo nákres v CADu?
jak jsi ho dělal?
pokud k tomu něco máš pošli mi to na mail Flipr@seznam.cz
no chlape měl jsem to črtlý v ruce,ale nevím jestli od toho najdu všechno,pač jsem to měl roztahaný asi po 5 výkresech..každopádně jdu do práce až zítra,tak se tam kouknu..jinak je to práce tak na hodku a půl,nemá cenu to za ty prachy kupovat...
Když nejezdím,tak tvořím...
zzzmrzlinar (Člen) 21.01.2008 15:43:33 Offline |
nety psal:To já sem tasm nandal tendle držák... jenže pak se naskyt za dobrou cenu wingrack, takže sem povýšil Co kufry kappa K40n. nemá někdo zkušenost??http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … 030380.JPG
Tož Nety, dej teda prosím kontakt gde tento fešný nosič prodávaj, mě se líbí bo to není taková hromada trubek kolem celý motyky. Dofám ale že to aspoń pár kil udrží
Mirek D psal:Pro Kašpary: Skládací židlu s sebou tahám, bo to je věcička k nezaplacení. Ale ta není v kufru, bo se nevejde.
Kufry nejsou nikdy plný, ale zase nemusím vymejšlet vopičárny, kam dat boty, stan, karimámu, spacák.... . Někdo "zbožňuje" gumicuky a libuje si ve vytváření kopců na zadním sedadle, já nacvaknu kufry a jedu. Nic mi neprochčije a aj čórkař to má popř. o něco složitější.
Letos bych to viděl ve 2. pol. červenca (bo jindy nemužu) do Francie, popř. Španělsko, Portugalsko ???
Přesně jak píšeš,když zapakuju kufry,tak mě vůbec nevadí že si ty věci vezu sebou,protože zamnou nic nevlaje,nemusím nic kontrolovat jestli to nestrácím a tak Když jedeme někde s kamošama co si ranečky vážou fšude možně po matorce,tak je mě jich líto,co chvíla někde zastavujem,aby si to překurtovali
zzzmrzlinar psal:nety psal:To já sem tasm nandal tendle držák... jenže pak se naskyt za dobrou cenu wingrack, takže sem povýšil Co kufry kappa K40n. nemá někdo zkušenost??http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … 030380.JPG
Tož Nety, dej teda prosím kontakt gde tento fešný nosič prodávaj, mě se líbí bo to není taková hromada trubek kolem celý motyky. Dofám ale že to aspoń pár kil udrží
Mám ho taky a nedám na něho dopustit, nehyzdí tak motorku jako ty hnusné trubky od givi a má geniální řešení pro montáž nosičů bočních kufrů. Když nevozím topcase, tak tam nemám ani plotnu.
http://www.evron.cz/eshop/hzmoto/cz/k31 … p&od=0
Ještě detail, uváděné dovolené zatížení dle výrobce je 7kg včetně plotny a kufru, což je hovno. Přežilo to bez úhony víc jak 10kg v kufru + kufr + plotna. Myslím si že ten limit je tam ne z důvodu pevnosti toho kusu hliníku ale z důvodu samotné pevnosti podsedlového rámu. Při použití kufru dochází k prodložení ramena podsedláku o skoro půl metru a dynamické zatížení na konci mu asi moc neprospívá
Hold i takoví jsou mezi námi. To chce klid. Časem ti to nepřijde.
Kufr jsem měl jednou půjčený GIVI Maxia a budu si ho kupovat. Byl výborný. Jen se nemůžu ještě rozhodnout, jestli lakovaný, s brzdovým světlem atd. Samozřejmě mám i GIVI nosič. Místo postraních kufrů, abych ušetřil, jsem koupil textilní brašny a nic moc. Pro dva málo, pro jednoho stačí!
Jezdím tak, abych dojel!
Martin B12 (Člen) 22.01.2008 10:50:48 Offline |
když jsme u těch kufrů , nemáte někdo fotku nosiče na jeden kufr /chci vidět jak je to uchycený/ na b12 starej model ?
street triple picco
Petr J. psal:a jaká je spotřeba s kufry GIVI ??
stejná jsko s kufry kappa
Martin B12 psal:když jsme u těch kufrů , nemáte někdo fotku nosiče na jeden kufr /chci vidět jak je to uchycený/ na b12 starej model ?
Na starej model jsou dva typy trubkovejch nosičů. Jeden Mám v profilu a druhej někde najdu. Mě osobně se ví líbí trubky než postraný plotny
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
mirdocu,vypadá to super co koštuje takový nosič???aj bych se někdy přijel pokochat tvojí motkou,mám to kousek???
když to jede,je to OK
VikecB12 psal:Mirek D psal:Pro Kašpary: Skládací židlu s sebou tahám, bo to je věcička k nezaplacení. Ale ta není v kufru, bo se nevejde.
Letos bych to viděl ve 2. pol. červenca (bo jindy nemužu) do Francie, popř. Španělsko, Portugalsko ???Přesně jak píšeš,když zapakuju kufry,tak mě vůbec nevadí že si ty věci vezu sebou,protože zamnou nic nevlaje,nemusím nic kontrolovat jestli to nestrácím a tak Když jedeme někde s kamošama co si ranečky vážou fšude možně po matorce,tak je mě jich líto,co chvíla někde zastavujem,aby si to překurtovali
Já jsem zase pro to kurtování ranečků Měl jsem kufr i s nosičem, ale nikdy jsem ho na motorku ani nedal Batoh na zadní sicně chycený 4ma gumicukama se ani nehne a je to na 5 minut práce. Ale zase nejzdím delší dovo než 3 dny na Slovensku. V ostatních případech bych to viděl buď na doprovodné vozidlo nebo motorky na vozíku a já ve vozidle A jezdím sám, protože přítulka má svoji motorku
Wencl psal:Nejlepší kufr na motorku je tentok
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … l/kufr.jpg
no to zatím kufrem vypadá ale líp
když to jede,je to OK
Tomy psal:Honzik1:Kdy vyrážíš do Španělska a Portugalska?
Zdarek, ještě přesně nevím, ale určitě né červenec- srpen. Bud kveten-červen anebo pak až v září. Většinou jsem dával španělsko v září a i tak tam bylo vedro jak v
Kdekoli jseš, cokoli děláš, záleží na Tobě
Tak jsem se rozhodl pro Kappu.Jde mi o účelnost a ne designm,tak jsem objednal i nelakovaný a to:Topcase Monokey K52N a dva boční monokey K40 n+komplet držáky,montážní sady,plotnu.Dostanu na to celkem 15-ti procentní slevu,tak zítra pro odpoledne pro to vyrážím do Paola do Dlouhé Třebové...
Tomy psal:Tak jsem se rozhodl pro Kappu.Jde mi o účelnost a ne designm,tak jsem objednal i nelakovaný a to:Topcase Monokey K52N a dva boční monokey K40 n+komplet držáky,montážní sady,plotnu.Dostanu na to celkem 15-ti procentní slevu,tak zítra pro odpoledne pro to vyrážím do Paola do Dlouhé Třebové...
Tak pak písni jak jednoduše tam jde přidělat ten wingrack nebo na čem ti to tam bude viset. Blinkry budeš nadstavovat asi. Koukals na ten odkaz na sw-motech který jsem tu dával. Myslím že to je praktičtější řešení než wingrack.
Mě ty nosiče od SW připadají tak lagricově,měl bych strach na to trochu víc naložit. Kdešto u Givi/Kapa je to vyskoušený že to snese fakt hodně. Na Varaderu sem měl trubkáč Givi a v každým kufru 15kg a ustálo to v pohodě.
Jinak Vojáčku,dobrá volba
VikecB12 psal:Mě ty nosiče od SW připadají tak lagricově,měl bych strach na to trochu víc naložit. Kdešto u Givi/Kapa je to vyskoušený že to snese fakt hodně. Na Varaderu sem měl trubkáč Givi a v každým kufru 15kg a ustálo to v pohodě.
Jinak Vojáčku,dobrá volba
Jo beru že ten horní je trochu papířák, ale ty boční jsou na pohodu, 20 kg žádná váha. Zajímá mě jak je řešená montáž givi. Šel jsem do sw kvůli montáži a demontáži, nechci jezdit celý rok s takovým kurestvem jako je wingrack na 3 kufry. Sw mi dává možnost volby jeden nebo tři a podle toho nahazuju i nosiče. Horní je na fest a boční podle volby. Myslím že tato možnost u givi není.