Nejsi přihlášen
Bodový systém opět
Zda a sílu
dnes jsem byl na psycho testech poněvadž se ze mě stane brzo řidič vozidla nad 7,5t.
Muselsem udělat vypis z karty řidiče, kde sem měl 3 bodíky za 77km/h v obci a pokutku 2500
no a kdyz to videla ta psycholožka co mě dávala test pořadně me sjela, že mi mladý sme hrozný a co kdyby tam bylo dítě atd. tak sem ji to vysvětlil jakej sem dement atd a jak se to mělo kde měřili a tak ale to že mě nevomlouvá i tak mi musela dát ale celý test 200 otázek s tim že když dopadne špatně přijdu o řidičak na vše.
Test dopadl dobře až překvapivě
ALe teď to hlavní mam tam tedy překroceni rychlosti v obci od více jak 20km/h v cervenci to bude rok umaznou me body, ale co ten prestupek?
Jeto porad tak ze dkyz udelam 2 x stejnej prestupek papa ridicaku nebo ne? a nebo kdyz je to poroce tak taky nic jen zae pokuta abody?
Docela se bojim pac ta pani rikala ze ted kdyz sem si nechal udelat ty psycha tak to vic sledujou jestli to zvopaknu nebo ne?
Pokud nedko vite dekuju za odpoved.
a az me potkate netrubte na me ze jedu pomalu ja se bojim jezdeni me zivi
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Banditatom (Člen) 21.01.2008 18:59:53 Offline |
Re: Bodový systém opět
Tu psychoušku jsi měl kopnout do a nějak akčně to nesledujou potože nemaj lidi a ani to nejde. Loni dvakrát po sobě překročení rychlosti mimo obec 1x125km/h 2 body 2500kč pokuta no a podruhý 108km/h a ta samá taksa takže podle té pipky jsem bez řídíčáku jo ? prdlačky mám ho furt i s profesákem. Jinak ti skorogratuluju k pořádnýmu autíčku
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
2500 a 2 body za 125 v obci to mas jeste dobry
ja 77 v obci 2500 a 3 body
hh no tak ja doufam ze uz me nechytej uz si davam v obci hodne bacha
dik muj jeden detsky sen a to sklapecka se vyplni brzo ale jen jako nahradnik
Ja myslim ze noty berou kdyz udelas dva uplne stejny prestupky, takze prekrocis poprvy o 20km/h a pak taky, jsi chodec, ale kdyz o 21km/h, tak mas noty porad. Takhle jsem to pochopil ja. stejne to jsou vsechno k...
jezdit autem je jako chodit po čtyřech ;-)
Banditatom (Člen) 21.01.2008 19:44:56 Offline |
barynek psal:sonyk psal:2500 a 2 body za 125 v obci to mas jeste dobry
ja 77 v obci 2500 a 3 body125 mimo obec ne v obci, to by mu ho snad už sebrali ne?
myslím že by mě aj zastřelili, rozčtvrili a zalili do betonu
Banditatom (Člen) 21.01.2008 19:47:05 Offline |
myslím že žádat
myslím že automaticky...
myslim že sou to kokoti (hlavně ty městský)
2* mě vodlápli - na 30ti 39 a na 40ti 46, vždy po dvou bodech a 1000,- pokuty, to je až buzerace
schvaluju když vopravdu jdou po kokotech co jezděj jak hovada ale nějaká tolerance na domluvu by měla bejt
to jebu
Meloun psal:V obci 2x nad 20km/h - noty v
Mimo obec 2x nad 30km/h - noty v
Já si nejsem jistej, ale není to odstupňováno následovně?
Obec: 50/do 70/do 90/nad 90 - nad 90 berou papíry. Do 90 snad ne.
Mimo obec: 90/do 120/ do 140/ nad 140 - nad 140 berou papíry.
Jen vím, že za 100 v obci je berou. Zbytek je domněnka...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
tuto je černé na bílém... http://www.novapravidla.cz/prestupky_a_ … prestupku/
My letci máme ocelové ptáky...
nad dvacet v obci je při opakovani bez papiru
nad 30 mimo obec je při opakovani bez papiru...
Ve Zdenouškově odkazu je to všecho napsané...
Ondráš psal:Já si nejsem jistej, ale není to odstupňováno následovně?
Obec: 50/do 70/do 90/nad 90 - nad 90 berou papíry. Do 90 snad ne.
Mimo obec: 90/do 120/ do 140/ nad 140 - nad 140 berou papíry.
Jen vím, že za 100 v obci je berou. Zbytek je domněnka...
v září mě chytli v obci s naměřenými 94 km/h. Vyfasoval jsem 2500 a 3 body pryč.
Ty 4 km navíc uznal jako toleranci radaru, ale jinak to byl kokot. Smál se banditovi jakože prej jak to může jezdit tak rychle. Prej se na tím nad 180 nedá jezdit - je taky motorkář a když jede na tý svý nad 200 tak mu to ani nepřijde. Už sme měli pokutu zapsanou, tak sem se ho zeptal kde jako v Čechách jezdí 200, sed sem na mašinu a mazal pryč jo prostě další poctivej polda, kterej ví co dělá ale když mi líčil jak jezdí 200 tak vypadal děsně hrdě a důležitě
Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.
Meloun psal:Jistě-nad 30 a více v obci berou papíry ihned.
Od 20 do 30 můžeš jen jednou,když to spácháš podruhý v období 12ti měsíců-jsi taky papírů..
Stejně tak mimo obec,ale celý je to + 10km/h.
jj presne o to mide jeslti se to jakoby taky maze kdyz sem byl 12 mesicu hodnej
sonyk psal:Meloun psal:Jistě-nad 30 a více v obci berou papíry ihned.
Od 20 do 30 můžeš jen jednou,když to spácháš podruhý v období 12ti měsíců-jsi taky papírů..
Stejně tak mimo obec,ale celý je to + 10km/h.jj presne o to mide jeslti se to jakoby taky maze kdyz sem byl 12 mesicu hodnej
Jo-maže..
Ovšem mě to smáznou až v září
Do tý doby udělám určitě průser.
A pak budu jezdit bez papírů,ptž mi nic jinýho nezbejvá,takže mě zabásnou a už se to se mnou potáhne
PURE NAKED BIKE!
Ty kráwo,sám jsem neměl v těch bodech jasno,takže za toto téma.
Ale i 50 je o hubu.Jel jsem dneska předpisově do do Otrokovic (z Malenovic to jinak ani nejde).Najednou mi do cesty zleva vběhl nějaký otec s děckem.Na poslední chvíli jsem to ubrzdil.Přes ten náklaďák jsem je zmerčil last moment.Uff.
To Polo:Jezdit 200 můžeš u nás skoro všude.U Zlína je jeden moc pěkný úsekAle skoro všude je to o hubu.Cos čekal?Blbý fízl.Když su idiot,tak držím hubu a nemachruju s 200.To je jako kdyby hasič machroval,kolik zapálil baráků
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
Poplacme si nic s tim nejde delat takovy nas budou prcat do smrti
SuJazuwaki (Člen) 22.01.2008 08:05:59 Offline |
Sice trochu dlouhé, ale přesné - z.č. 200/1990 Sb. § 22 Přestupky proti bezpečnosti a plynulosti provozu na pozemních komunikacích
(1) Přestupku se dopustí ten, kdo v provozu na pozemních komunikacích
f) při řízení vozidla
2. překročí nejvyšší dovolenou rychlost stanovenou zvláštním právním předpisem nebo dopravní značkou v obci o 40 km.h-1 a více nebo mimo obec o 50 km.h-1 a více,
3. překročí nejvyšší dovolenou rychlost stanovenou zvláštním právním předpisem nebo dopravní značkou v obci o 20 km.h-1 a více nebo mimo obec o 30 km.h-1 a více,
4. překročí nejvyšší dovolenou rychlost stanovenou zvláštním právním předpisem nebo dopravní značkou v obci o méně než 20 km.h-1 nebo mimo obec o méně než 30 km.h-1,
(7) Pokuta od 5 000 Kč do 10 000 Kč a zákaz činnosti od šesti měsíců do jednoho roku se uloží za přestupek podle odstavce 1 písm. a), písm. e) bodů
2 až 4, písm. f) bodů 2, 7, 10.
(8) Pokuta od 2 500 Kč do 5 000 Kč se uloží za přestupek podle odstavce 1 písm. f) bodů 3, 5, 6, 8 a 9, písm. g), i), j) a k); pokuta od 2 500 Kč do 5 000 Kč a zákaz činnosti od jednoho měsíce do šesti měsíců se uloží tomu, kdo tento přestupek spáchal v období dvanácti po sobě jdoucích kalendářních měsíců dvakrát a vícekrát.
(9) Pokuta od 1 500 Kč do 2 500 Kč se uloží za přestupek podle odstavce 1 písm. f) bodů 1 a 4 a písm. l)
SuJazuwaki
Martin B12 (Člen) 22.01.2008 09:56:37 Offline |
osiris psal:Meloun psal:Mě taky!
Cestou ze srazu-94km/h v obci
Prokletej bandit!...jj, to banditi dělávaj ;)
jojo taky mu furt vyčítám že chce jezdit rychle
street triple picco
SuJazuwaki psal:Sice trochu dlouhé, ale přesné - z.č. 200/1990 Sb. § 22 Přestupky proti bezpečnosti a plynulosti provozu na pozemních komunikacích
(1) Přestupku se dopustí ten, kdo v provozu na pozemních komunikacích
f) při řízení vozidla
2. překročí nejvyšší dovolenou rychlost stanovenou zvláštním právním předpisem nebo dopravní značkou v obci o 40 km.h-1 a více nebo mimo obec o 50 km.h-1 a více,
3. překročí nejvyšší dovolenou rychlost stanovenou zvláštním právním předpisem nebo dopravní značkou v obci o 20 km.h-1 a více nebo mimo obec o 30 km.h-1 a více,
4. překročí nejvyšší dovolenou rychlost stanovenou zvláštním právním předpisem nebo dopravní značkou v obci o méně než 20 km.h-1 nebo mimo obec o méně než 30 km.h-1,
(7) Pokuta od 5 000 Kč do 10 000 Kč a zákaz činnosti od šesti měsíců do jednoho roku se uloží za přestupek podle odstavce 1 písm. a), písm. e) bodů
2 až 4, písm. f) bodů 2, 7, 10.
(8) Pokuta od 2 500 Kč do 5 000 Kč se uloží za přestupek podle odstavce 1 písm. f) bodů 3, 5, 6, 8 a 9, písm. g), i), j) a k); pokuta od 2 500 Kč do 5 000 Kč a zákaz činnosti od jednoho měsíce do šesti měsíců se uloží tomu, kdo tento přestupek spáchal v období dvanácti po sobě jdoucích kalendářních měsíců dvakrát a vícekrát.
(9) Pokuta od 1 500 Kč do 2 500 Kč se uloží za přestupek podle odstavce 1 písm. f) bodů 1 a 4 a písm. l)
S těma prachama nevim nevim,jak bych to platil.Vozim sebou max 4 kila na benál
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
Stránky: 1