Nejsi přihlášen
Re: náhradní díly (kde sehnat sdružený vypínač?)
doplň jsi profilv Praze třeba
http://www.kont.cz
" target="_blank">http://www.motart.cz/
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Zdravim kolegové motorkáři,mam dotaz.Chtěl bych na b.6s 00 nové blinkry a ptal jsem se na nové čiré a jsou docela drahé.Koukal jsem na jiné a nevim jak vyřešit to napojení na plast k mašině když ja tam větší díra než mají ty originály.Tak jestli máte s tím nějakou zkušenost podělte se o ní.Zatím moc díky a zdar jedné stopě.
lukáš 79 psal:Zdravim kolegové motorkáři,mam dotaz.Chtěl bych na b.6s 00 nové blinkry a ptal jsem se na nové čiré a jsou docela drahé.Koukal jsem na jiné a nevim jak vyřešit to napojení na plast k mašině když ja tam větší díra než mají ty originály.Tak jestli máte s tím nějakou zkušenost podělte se o ní.Zatím moc díky a zdar jedné stopě.
...třeba na www.yacomi.cz koupíš záslepky, kerý vložíš do původního votvoru a do tý záslepky teprf montuješ neorigo blinkr...myslim, že je to tam f sekci blinkry-příslušenctví...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
ten spinac zkus sehnat na www.motopuzzle.cz. Maj tam takovy klubo techto veci, ale nevim, jestli prodaj jednotlive ... proste jim napis ...
Zajed si do Bikers Crownu, jsou tam o 50 ká-čé za kus levnější než na jakomi, jak psal Filous. Na netu nejsou ale jmenuje se to podle katalogu "Indy spacers".
Taky si tam pro ně chci zajet.
Bandit 4EVER!!!
Borci neválí se někomu náhodou někde doma nebo v dílně červenej "chcípák motoru" co má bejt na pravé rukojeti? Potřeboval bych to na Giksero 750 K1, kde mi polovina chybí, je to přelomený. Psal jsem na tři inzeráty, ale jeden kluk to taky při crashy rozmrdl a má ho zlomenej, druhej mi to neprodá samotný a třetí člověk se neozval. Koukal jsem na ten motopuzzle, ale ještě než tam budu psát se ptám i tady, zda někdo neví kde to nějak levně sehnat... Na ten Gisker by to mělo být stejný jako na Bandasku, esli si dobře vybavuju... Jde o ten červenej kryt přepínače...
No nevím, ale kryt je černej jako noc... červený je to tlačítko, ne?
Jinak to skládáš motku, kterou jsi sehnal holej rám s motorem nebo co, že koukáš i po blinkrech na aukru?
Nic lidského mi není cizí
MaraKM psal:No nevím, ale kryt je černej jako noc... červený je to tlačítko, ne?
Jinak to skládáš motku, kterou jsi sehnal holej rám s motorem nebo co, že koukáš i po blinkrech na aukru?
No ten červenej přepínač myslím... je to "krytka", která jde normálně sundat a lze to vypínat i bez toho, proto jsem napsal kryt Jinak mašinu stloukám komplet od píky ze dřeva v kůlně, žádnej rám s motorem A blinkry blikaj jako lusk, kam se hrabe ta moje předchozí Bandaska, tak to bude asi někdo jinej na tom aukru... Co vím tak to je strašná tržnice, ja tam osobně nic nekupuju
Stránky: 1