Nejsi přihlášen
Oprava padáků
Zdar,
mám na svý B6N tyhle padáky (ani nevim co to je za typ - už sem to s nima kupoval) a u levýho mám rozlomený ten prostřední úchyt - viz foto.
Neleží vám někomu v regále tenhle levej v oukeji, třeba z důvodu, že pravej se odporoučel?
Nebo mám dojem, že ten prostřední úchyt jde z toho padáku odmontovat - tak nějakýho šikulu, co by to svařil a pochromoval...
Ale aby to nestálo to co bych dal za nový
THX předem
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Re: Oprava padáků
...fehlingy, praskaj
...když to sundáš, tak ti to určitě v okolí někdo svaří (vyztuží), pak u ž ti zbyde jen povrchová úprava, na chrom jistě víš kde a na jiný alternativy taky stačí vzít to do ruky a odnést to kamkoliv k řemeslníkovi
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
spidys psal:Zdar,
mám na svý B6N tyhle padáky (ani nevim co to je za typ - už sem to s nima kupoval) a u levýho mám rozlomený ten prostřední úchyt - viz foto.
Neleží vám někomu v regále tenhle levej v oukeji, třeba z důvodu, že pravej se odporoučel?
Nebo mám dojem, že ten prostřední úchyt jde z toho padáku odmontovat - tak nějakýho šikulu, co by to svařil a pochromoval...
THX předem
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … s/givi.jpg
...kup si kousek nerezový pásoviny, vem vrtačku a pilník a ten uchyt udělej novej...a ani ho pag nemusíš nosit nikam chromovat...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Martin B12 (Člen) 22.01.2008 09:47:11 Offline |
porádím ti sundej je
street triple picco
osiris psal:filousoj: a svár? že zrovna ty bys to tag nechal
...nebo jesis nemyslel lepidlo
...sem měl v ruce takovýdle padáky (výropce nevim) a tam byli ty packy šroubovaný, tzn. f trubce byla zavařená matice a do ní šroubem s nískou hlavou chycená ta packa, tagže proto ta moje rada...esi to tag nejni standartně, tag se vomlouvam za blbou radu...
Filous psal:spidys psal:Zdar,
THX předem
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … s/givi.jpg...kup si kousek nerezový pásoviny, vem vrtačku a pilník a ten uchyt udělej novej...a ani ho pag nemusíš nosit nikam chromovat...
Dobrej nápad, řeším to samé a tohle by mě nenapadlo!!!
Jezdím tak, abych dojel!
Filous psal:osiris psal:filousoj: a svár? že zrovna ty bys to tag nechal
...nebo jesis nemyslel lepidlo...sem měl v ruce takovýdle padáky (výropce nevim) a tam byli ty packy šroubovaný, tzn. f trubce byla zavařená matice a do ní šroubem s nískou hlavou chycená ta packa, tagže proto ta moje rada...esi to tag nejni standartně, tag se vomlouvam za blbou radu...
...ale esi to tag navopaq je, tag já dávám (stydícísesmajlík)
(řek bych ale, že fehlingy sou vařený)
spidys psal:Myslim, že to oko je k tomu padáku přišroubovaný - musim to ještě zkouknout, jinak s tim nerezem to neni špatnej nápad...
...skoukni to a esi to tag bude, tag se moderatizátor bude muset kouknout po stydicimsesmajliku
osiris psal:...fehlingy, praskaj
...když to sundáš, tak ti to určitě v okolí někdo svaří (vyztuží), pak u ž ti zbyde jen povrchová úprava, na chrom jistě víš kde a na jiný alternativy taky stačí vzít to do ruky a odnést to kamkoliv k řemeslníkovi
a něco so nepraská bys neporadil?
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:osiris psal:...fehlingy, praskaj
...když to sundáš, tak ti to určitě v okolí někdo svaří (vyztuží), pak u ž ti zbyde jen povrchová úprava, na chrom jistě víš kde a na jiný alternativy taky stačí vzít to do ruky a odnést to kamkoliv k řemeslníkovia něco so nepraská bys neporadil?
Diamant nebo Korund
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
...když to sundáš, tak ti to určitě v okolí někdo svaří (vyztuží), pak u ž ti zbyde jen povrchová úprava, na chrom jistě víš kde a na jiný alternativy taky stačí vzít to do ruky a odnést to kamkoliv k řemeslníkovia něco so nepraská bys neporadil?
...givi
Filous psal:spidys psal:Myslim, že to oko je k tomu padáku přišroubovaný - musim to ještě zkouknout, jinak s tim nerezem to neni špatnej nápad...
...skoukni to a esi to tag bude, tag se moderatizátor bude muset kouknout po stydicimsesmajliku
...fildo a jak rát, už drahnou dobu do inkvize hučím a kňučím hnet bych to vyjádřil klidně třema, dybych moch, dyby tady teda byl, teda vlasně dyby ho sem už dal
...já můžu jenom tagle blbje a to nejni vono
hribky..
MOTO KOZZI GRISO
navarit nerezovej plat a zavarit to prechodovou nerezovou elektrodou a nemusis ani resit ten svar! Ovsem nejspis okolo svaru pujde do ten chrom. Jinak to nejlevnejsi chromovani neni moc drahy zalezi jaky chces, ale lehce bych to zavareny striknul chrom sprejem nebude to skoro poznat a jen tak to nevorezne,vlastni zkusenost..
K.a.s.y.m. (Člen) 22.01.2008 18:51:25 Offline |
Fulltank psal:navarit nerezovej plat a zavarit to prechodovou nerezovou elektrodou a nemusis ani resit ten svar! Ovsem nejspis okolo svaru pujde do ten chrom. Jinak to nejlevnejsi chromovani neni moc drahy zalezi jaky chces, ale lehce bych to zavareny striknul chrom sprejem nebude to skoro poznat a jen tak to nevorezne,vlastni zkusenost..
Přechodovkou takouvouhle hrachovinuK vám ještě nedorazil TIG a trubičkový drát
Pokud už by tam něco vařil a pak to stejně nechal znova chromovat.Tak tohle co píšeš je úplná zbytečnost protože stačí normálně černej plech a přivaři MIG/MAG(pro neznalce je to céóčko) a je to.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Fulltank psal:navarit nerezovej plat a zavarit to prechodovou nerezovou elektrodou a nemusis ani resit ten svar! Ovsem nejspis okolo svaru pujde do ten chrom. Jinak to nejlevnejsi chromovani neni moc drahy zalezi jaky chces, ale lehce bych to zavareny striknul chrom sprejem nebude to skoro poznat a jen tak to nevorezne,vlastni zkusenost..
Přechodovkou takouvouhle hrachovinuK vám ještě nedorazil TIG a trubičkový drát
Pokud už by tam něco vařil a pak to stejně nechal znova chromovat.Tak tohle co píšeš je úplná zbytečnost protože stačí normálně černej plech a přivaři MIG/MAG(pro neznalce je to céóčko) a je to.
jasne je vic zpusobu, takhle sem to delal ja..
...proč myslíš že jsem psal o tom sváru? jasně že kvůli vopálení chromu, kterej mimochodem ve spreji neseženeš (imitace chromu je na použití např. k opravě parabol, tj. do vnitřního prostředí, kam navíc nesaháš, protože špiní a není to otěruvzdorný, pokud to přelakuješ máš z toho stříbřenku, což není chromu podobný ani vzdáleně) tzn. tohle je to zmiňovaný řešení který by filous ani já nezkous myslím
osiris psal:...proč myslíš že jsem psal o tom sváru? jasně že kvůli vopálení chromu, kterej mimochodem ve spreji neseženeš (imitace chromu je na použití např. k opravě parabol, tj. do vnitřního prostředí, kam navíc nesaháš, protože špiní a není to otěruvzdorný, pokud to přelakuješ máš z toho stříbřenku, což není chromu podobný ani vzdáleně) tzn. tohle je to zmiňovaný řešení který by filous ani já nezkous myslím
nevypada to tak hrozne neni to ani videt
Bandit-Kralik (Člen) 22.01.2008 20:41:00 Offline |
mensi pripominka pro domaci kutily....nevarit nezer(antikoro) ceockem....do svaru se pridava drat z jineho mat. a nasledne svar casem skoroduje.
Jardagsf - to jo no ale zatim jsem nenasel žádný hezký a cenově pro mě vhodný. To už k tomu aspon dokoupit padaky na hlavu válců, to jsou další chechtáky... když ted budou gumy a vyfuck tak nevim kde sezenu...
Osi - a dela givi neco jako tuten fehling? Ty co ma ABik asi plni funkci na 1, ale tuty jsou hezčí... tak nevim sakra pro co se rozhodnout (to je řečnická otázka, vim že to tu je propíraný někde na foru )
Bandit 4EVER!!!
barynkoj: přesně v tomhle provedení na bandita ne
...tohle je od givi na šestku (neber v žádným případě - strašně brzy škratj, což je uvidentní z vedení trubky pod víkem)
...tohle dělá givi na dvanáctky (to je už provedení dovolující větší náklon - zmizela spodní trubka kopírující tvar víka)
...skoro stejný provedení jako fehling má givi pro gsx - tam dělá shodný provedení fehling i givi, liší se jen uchycením prostřední vzpěry (tohle provedení je už díky vejš uložený spodní trubce a jinýmu úhlu v pohodě) takže bys musel řezat a svářet pokud bys chtěl přímo tohle provedení, přičemž bys v podstatě tvořil fehling, to si fehling rovnou vyztuž
zdenkoj: ne, ne, nemyslel jsem to tak, že bych tě chtěl přesvědčovat, že ty fehlingy nejsou šroubovaný (to už jsem si odstyděl u filouse ) to už jsme si vyjasnili - já reagoval na to, že píšeš o trefení na tři díry
Zdenek psal:Ba ba,,vy ste s Fildou mladý,tak to se na 3 díry trefíte,ale já už prdlajs.Zdenek.
...teda zdendo myslím že ti věkem už pěkně sekundujem
...s těma díra je to myslím podle toho jak to kluci u givi udělaj, buď pasuje nebo ohejbáš, či řežeš a sváříš, případně reklamuješ
K.a.s.y.m. (Člen) 23.01.2008 06:58:36 Offline |
Bandit-Kralik psal:mensi pripominka pro domaci kutily....nevarit nezer(antikoro) ceockem....do svaru se pridava drat z jineho mat. a nasledne svar casem skoroduje.
Další kravina o svaření.Céóčkem ano,ale nerez drát a jako plyn čistý argon.
K.a.s.y.m. (Člen) 23.01.2008 08:32:31 Offline |
Zdenek psal:To Kasim,,svářeče mám rád.Zdenek.
Tak teď nevím jestli to myslíš v dobrým a nebo že jsem se převed jako úplnej debil????Tak jako tak mi v době kdy má každej vetší kutil doma TIG nebo MIG/MAG používat elektrody kromě speciálního sváření připadá jako přežitek.Ve firmě používáme elektrodový svářečky jen na stavby.Protože lézt po 30 metrový nádrži s céóčkem je docela kravina.
Zdenek to mysli v dobrem slova smyslu, on se vyzna
K.a.s.y.m. psal:Zdenek psal:To Kasim,,svářeče mám rád.Zdenek.
Tak teď nevím jestli to myslíš v dobrým a nebo že jsem se převed jako úplnej debil????Tak jako tak mi v době kdy má každej vetší kutil doma TIG nebo MIG/MAG používat elektrody kromě speciálního sváření připadá jako přežitek.Ve firmě používáme elektrodový svářečky jen na stavby.Protože lézt po 30 metrový nádrži s céóčkem je docela kravina.
K.a.s.y.m. (Člen) 23.01.2008 11:57:40 Offline |
Zdenek psal:To Kasym,,myslel sem to dobře a zdravím.Zdenek.
V poho.Já v tom jen občas hledám kraviny
Filous psal:osiris psal:Zdenek psal:Sekundujete,to jo,ale když ty věky sečtete,du na kafe.Zdenek.
...to už bychom byli hodně trop
...nemám nám jít vobjednat funus?
...tywe to už končíme ? to už nezaseju
Stránky: 1