Nejsi přihlášen
Pilot Road
Je čas slev, ....tak sháním na předek funglofku Pilot Road 120/60 - 17 ...Tak se nepředbíhejte v nabídkách Je snad jasný, že nejlevnější vyhrává. PS: Pište nebo volejte na adresu Jindra Vostrá , Praha 1, Jindřišská ul. , 111 50 A teď vážně,..... díky za informace nebo nabídky.
Re: Pilot Road
mišelínky asi nejlíp u Hamleta http://www.hamletovygumy.net/pneu.php?k … e=motopneu
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Levnější je na www.motorkari.net ...za 2.795,- , ale jinak díky ...
sorry ..překlep www.motorkar.net
zalezi podel roku vyroby 110/70/17 do 99 roku 120/60/17 od 2000 aspon tak je to v manualu a na kyvce meho stareho stroje je 110/70/17 a 150/70/17
nevim estli to ma vliv nebo ne ale tusim ze pak pojistovnyhrotej nebo benga nevim radsi bych se na rozmer optal resime to v tom dalsim vlaknu Dunlop a Pirelli
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Já jsem kupoval loni sadu Michelin Pilot Road 2 ct a mám s nima super zkušenost.Jak už číslo napovídá,je to nástupce klasických Pilot Road,Jde o to,že 2ct jsou složky dvou směsí něco jako třeba jako Road Attacky ale oproti Road Attackům jsou tak o třídu lepší,ale taky si za ně zaplatíš oproti klasickej Pilot Roadům..Ale jinak s Hamletem mám zatím dobrou zkušenost...
Martin B12 (Člen) 25.01.2008 10:41:40 Offline |
Stránky: 1