Nejsi přihlášen
prepazky (výfuku)
cest chlapi mam dotaz kdyz nastartuju bandoura 600 r.v 99 tak pri nejakejch 4000-6000tisicu otacek to vydava z vyfukuz takovy zvuky jako kdyby nejaky plechy brnely myslim si ze to jsou prepazky protoze me to delalo jednou na aute mam to nejak resit nebo to je v klidu predem moc dekiji za odpovedi.....
Editoval osiris (05.06.2008 16:50:12)
Re: prepazky (výfuku)
xixao psal:mezi temadle to zacne vic jsem jsem nezkousel co stim mam delat vadi to mymu zlatcku nebo ne????poradte
Hele při těhle otáčkách rezonuje kde co. Mě rezonovaly kabely v lampě (klepaly ty konektory) pak taky když sem měl volný budíky tak o sebe drnčely. Další možnost je vytahanej rozvoďák, ale ten spíš jako syčí kolem 5000 ot.
...i pérko na šroubu seřizování sklonu světla - při 2200 votáčkách pro housku ;) mně dokázalo pěkně vytočit, vycpal sem kdeco než sem na to náhodou mák :))
...jak píše líh, kdeco a ta mrcha se celkem vobstojně přenáší :))
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Čus, taky jsem u sebe ve svodu, ten před tlumičem objevil volně pohozenou trubku a mi tam klepe a pěkně mě to štve. Ale nemůžu je vindat protože mam za ní navařenou takovou síťku stejná jak je uvnitř tlumiče, tak nevím můžu to vše vyrvat a zahodit??? Mi příde že je tam na. Nebo né. Rezonovat mi taky něco začalo mezi budíkama jak jsem z toho udělal N-ko. Šroub na světle je taky jeden z adeptů tak budu bádat
Není umění vědět vše ale vědět co nevím!
Stránky: 1