Nejsi přihlášen
Nenašel jsem....Please (výroba padáků)
Zdravím dneska jsem procházel celou diskuzi a hledal jsem navod (planek)na vyrobu padaku,jen vim,ze
to bylo na starem ftp a nekdo to nekomu posilal na mail. Kdybych tim nekoho mohl obtezovat a poslal mi to na mail volfj@psas.cz moc diky
Editoval osiris (22.01.2008 22:20:09)
Re: Nenašel jsem....Please (výroba padáků)
...kdyby jsi procházel diskuzi, tak by jsi objevil, že už jsem několikrát psal, aby jste do technický poradny psali nadpisy který o něčem vypovídaj a ne že ses ztratil na houbách ;)
...dík
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
jak na to mrkam, tak to pises skoro kazdymu :)
osiris psal:...kdyby jsi procházel diskuzi, tak by jsi objevil, že už jsem několikrát psal, aby jste do technický poradny psali nadpisy který o něčem vypovídaj a ne že ses ztratil na houbách ;)
...dík
Honza-B? psal:Zdravím dneska jsem procházel celou diskuzi a hledal jsem navod (planek)na vyrobu padaku,jen vim,ze
to bylo na starem ftp a nekdo to nekomu posilal na mail. Kdybych tim nekoho mohl obtezovat a poslal mi to na mail volfj@psas.cz moc diky
Jestli to teda byly ty hříbky, tak to tam máš. Doufám jenom, že ty soubory jsou ok a že půjdou otevřít. Nemám totiž na svém PC AutoCAD, tak jsem to nekontroloval.
Když máš dobré kamarády, nepotřebuješ nepřátele...
si to otevri dwg viewrem
K.a.s.y.m. (Člen) 23.01.2008 08:08:50 Offline |
Honza-B? psal:JJ myslím hříbky... jde mi otevrit jen soubor pdf...jinak to ostatni ne....nemam v praci asi nejakej program...v cem otevru ty soubory bak a dwg?
DWG otevřeš v AutoCadu nebo DWG Editor nebo DWG wiever a podobné programy.Soubor BAK je jen součástí DWG takže ho samotný neotevřeš.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 23.01.2008 08:24:38 Offline |
Honza-B? psal:JJ myslím hříbky... jde mi otevrit jen soubor pdf...jinak to ostatni ne....nemam v praci asi nejakej program...v cem otevru ty soubory bak a dwg?
Koukni do FTP ještě jednou třeba už najdeš verzi co se dá otevřít i jinak
K.a.s.y.m. (Člen) 23.01.2008 08:33:49 Offline |
Honza-B? psal:Fakt??? Nelhal bys mi vid....program si v praci nenainstaluji...takze nevim no....
No nelhal je to tam v JPG.to už ti bude možná použitelnější ne
K.a.s.y.m. (Člen) 23.01.2008 09:19:31 Offline |
Honza-B? psal:Tééééda... děkuji
Není zač.
Stránky: 1